Last news in Fakti

12 Септември, 2021 09:39 14 027 166

Митов каза дали ще е кандидат за президент и нападна Радев

  • даниел митов-
  • президент-
  • кандидат за президент-
  • герб-
  • избори-
  • политика-
  • румен радев-
  • бойко борисов

Радев тежко раздели българската нация, каза Митов

Митов каза дали ще е кандидат за президент и нападна Радев - 1
Снимка: БГНЕС

Не съм аз. Не знам откъде тръгна тази история. Това заяви Даниел Митов, зам.-председател на ГЕРБ, в отговор на въпрос дали той е кандидата за президент на най-голямата партия у нас. Има още малко време - ние водим разговори със структурите и в изпълнителната комисия, допълни Митов, който беше гост в студиото на "Денят започва" с Георги Любенов по БНТ.

Според Митов всички проблеми се трупат на гърба на президента Румен Радев и са негова отговорност: "Г-н Радев тежко раздели българската нация, взима пряко участие във формирането на партии и в преговорите за съставяне на кабинет. Той носи вина, че няма редовно правителство. Неговата цел беше служебното правителство да управлява до президентските избори, за да ползва държавният апарат за своето преизбиране. Всички проблеми са негова отговорност".

В момента изглежда, че той няма никаква алтернатива, но когато се появи такава, нещата ще изглеждат по друг начин. И президентът Петър Стоянов изглеждаше непобедим, а хората гласуваха за Георги Първанов, посочи Митов. Според него, най-важното за кандидатурата на ГЕРБ е да бъде човек, който може да победи Румен Радев на изборите.

Видяхме до какво водят разделителните червени линии - до нестабилност, скандали, взаимни обвинения, така че ясно е, че червените линии не могат да бъдат фетишизирани, да бъдат някакъв лакмус, през който да мериш отношение към другите партии. Червените линии могат да бъдат разделител за ценности, посочи Митов. Партиите са изградени на базата на някаква политическа философия, зад която седят граждани, избиратели и именно на тази база трябва да се разглеждат политики и да се търсят компромиси, смята той.

"Политиката всички срещу ГЕРБ е безплодна, импотентна и не води до нищо", категоричен е зам.-председателят на партията. Аз като човек със семейство виждам, че от магазина вече не можеш да излезеш без да похарчиш 50 лв за елементарни неща, това започва да става проблем за семействата, за хората. Трябва да има стабилно правителство, за да бъдат овладени повишенията на цените, така че има много неща, които не могат да бъдат овладяни от служебен кабинет, обясни още Митов.

Той посочи като пример и действията на служебния финансов министър Асен Василев, който преди актуализацията дошъл в парламента и "размахал" една презентация. Поканил по един представител на парламентарна група, показал една презентация и така си мисли че е направил необходимото. Трябваше да разговаря с всяка ПГ, да си представи идеите, да изслуша другите мнения, какво искат, допълни Митов.

Според него, сред партиите на протеста се наблюдава т.нар. синдром на пенсионирания Свети Георги. Партиите на протеста някакси не разбраха, че са постигнали определена цел, че са влезели в парламента и пренесоха там барикадите. Не разбраха, че там вече е друга среда, че трябва да уважават вота на другите избиратели за останалите политически партии и не могат да си избират с кого да разговарят, смята Митов. За реформа в правосъдието имаме цяла глава в програмата си. Просто трябва да седнем и да разговаряме с останалите партии, за да направим цялостна, философски свързана реформа, която включва всичко, обясни той.

На въпрос дали около ГЕРБ се сформира коалиция, Иван Гешев ще е главен прокурор, Митов обясни: "Парламентът не избира главния прокурор - ние трябва да седнем и да променим философията на определени процеси. В България трябва да се развиват институциите и не бива да вървим към това да правим промени, свързани с един човек или група хора".

Даниел Митов е категоричен - Бойко Борисов е и остава лидер на ГЕРБ. "Ние си имаме лидер, казва се Бойко Борисов, той си е лидер на партията. Моето мнение е, че той трябва да си води листа като лидер. Хората гласуват за това лидерство и това е най-голямата партия. Г-н Борисов е казал кои са хората, които да преговарят с другите... Ще видим каква ще е конфигурацията на следващите избори, но със сигурност трябва да има правителство", посочи Митов.


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 90 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПедераСюПъпката

    286 30 Отговор
    Ние крадем Радев е виновен !

    Коментиран от #141, #142

  • 2 Наблюдател

    101 41 Отговор
    МОЯТА ПРОГНОЗА НАПРАВЕНА НА ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ 2021 ГОДИНА ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ Ще са 2 в 1. Сегашния президент ще спечели на първи тур срещу когото и да е. ГЕРБ и има такъв народ ще получат още малък спад надолу. БСП съвсем малко ще увеличи преднината си но ще запази третата си позиция ДПС съвсем малко ще увеличи досегашния си резултат. Изправи се ще бъдат съвсем малко под 4%. Петков и Василев каквото и да направят ще останат извън парламента. Патриотите и Възраждане ще приближат плътно четирите процента но ще останат извън парламент а Предвиждам известен срив за демократична България който би могъл да бъде и по-голям поради тяхната непоследователност

    Коментиран от #38, #114

  • 3 Севда

    34 190 Отговор
    Бойко vs. Радев

    ГЕРБ №1 !

    Коментиран от #6, #13, #82, #138

  • 4 Лошо

    251 29 Отговор
    Радев обърка сметката на хайдутите и разбойниците!

    Коментиран от #11, #143

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ни думай ма!

    162 15 Отговор

    До коментар #3 от "Севда":

    Полека да не скъсаш чорапогащника!

    Коментиран от #43

  • 7 Всички от ГЕРБ

    189 16 Отговор
    Ги заболяха вратовете да се озъртат да дано намерят някой куражлия който да се съгласи да претърпи поражение от Радев

    Коментиран от #154

  • 8 хъхъ

    196 22 Отговор
    В неделната сутрин по всички 3 национални телевизии гостуваха представители на мафията ГРОБ. Да живеят свободните ни медии.

    Коментиран от #61

  • 9 FEFE

    181 34 Отговор
    Радев - президент
    Петков - премиер

    Перфектна формула!
  • 10 Убеден съм

    16 111 Отговор
    Че Бойко ще се кандидатира за президент

    Коментиран от #16, #20, #22, #117

  • 11 математик

    34 129 Отговор

    До коментар #4 от "Лошо":

    "Радев е фигурант." - Васил Божков

    Коментиран от #17

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 страхлив

    148 20 Отговор

    До коментар #3 от "Севда":

    Боко е страхливец, никога няма да се изправи директно срещу Радев.
    Знае че трудно ще бъде победен Радев, затова ще играе с някоя Цецка Цачева, за да каже после "Не спечелихме, защото не искахме".

    Коментиран от #34

  • 14 и кво каза

    109 16 Отговор
    Че е гербава подлога и освен да плюе, за друго не го бива. Аа, бива го и да лиже з@дни части!
  • 15 Мдаа

    53 7 Отговор
    Много интересно,кой ли е кандидатът?

    Коментиран от #60, #107

  • 16 боко тъпото

    110 18 Отговор

    До коментар #10 от "Убеден съм":

    Страхлив е като жена. Сънува кошмари с Радев, никога няма да се изправи като мъж на директен дуел с него.
  • 17 Фигурант

    43 11 Отговор

    До коментар #11 от "математик":

    Браво бе, Айнщайн!
  • 18 Последния Софиянец

    7 62 Отговор
    Балотажа е Радев срещу моя приятел Росен Миленов.И нека по добрият да победи.

    Коментиран от #41

  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    111 24 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ВТОРИ МАНДАТ ПРЕЗИДЕНТ
  • 20 Pi ar Sevi

    92 12 Отговор

    До коментар #10 от "Убеден съм":

    Бойко е страхлив , а и много добре знае , че не просто няма шанс срещу Радев , ами и ще бъде разгромен .
  • 21 ГанюБалкански

    33 77 Отговор
    Това че сме последни по всичко е защото Бг беше в ръцете на Нутра 12 години , а сега е в ръцете на военен Шапкар, Събуди се Народе, нито мутра нито фатмак могат да водят Бг-то към Подобрение, Трябва ни Образован, Квалифициран и Интелигентен човек, най вече Честен и Демократ !!!!!

    Коментиран от #27, #28

  • 22 анонимен

    14 36 Отговор

    До коментар #10 от "Убеден съм":

    неее ,Кристалина ще е кандидат.
  • 23 при

    64 10 Отговор
    40 % участвали на изборите и 20 % за герб което е под 10% от гласоподавателите не виждам как радев е разделил народа щом 90 % НЕ ОДОБРЯВАТ герб ? и как точно предлага тоя правителството да овладее цените...защото до сега никой не е предложил нищо а само критикуват. дори и да се намалят данъците/ддс -то цените няма да паднат ,виждаме го от ресторантиорите. няма как правителството да определи таван на цената за всяка стока защото не сме комунизъм. или предлага субсидиране
  • 24 Станислав Георгиев Недков -Стъки

    17 89 Отговор
    Братя и сестри! Вчера реших да оттегля своята кандидатура за президент! Получих спам във форумите на много новинарски сайтове! И взех решение да оттегля своята кандидатура! Сега вече съм напълно свободен отново и тръгвам на обиколки из цялата страна да дам възмездие на всички спамери и нагли индивиди! Ще подкрепя най силния кандидат срещу разеденителя на нацията- ФАТМАКА с вдигнатия юмрук и зелен чорап Румен Георгиев Радев- Решетников!

    Коментиран от #54

  • 25 ПСР

    73 14 Отговор
    Уникалната демагогия на къдравата Сю.
    Аз не мога да бъда "съединен"с крадците от ГЕПП Груп ЕООД,сорка,Сю.
    Не мога да се съединявам с вашите редовни получатели на ОП,които щедро и по 3 източват бюджета за строителство,НЗОК,ДДС,не плащат ДДФЛ и пр.А ГЕПП е това-обръч от фирми и компании,на клона на кражбата.Не мога да ви трая,камо ли да бъда съединен с такива,като теб и компания.Аз напълно подкрепям Президента с вдигнат юмрук и репликите"Мутри-вън!"Ако не беше той,никой нямаше и да чуе за една година протести.Никой нямаше и да разбере,че хора са по фашистки пребивани зад МС.Къдрава калинка!Липса на грам самоуважение,достойнство,чест и морал.Срам.Погнуса.
  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    57 8 Отговор
    нали щеше да е ПЕТЪР СТОЯНОВ вие герб сте аут

    Коментиран от #29

  • 27 Да е "онуй" да ти го сложа!

    29 5 Отговор

    До коментар #21 от "ГанюБалкански":

    Мозък е, няма как да стане!
  • 28 говориш

    40 5 Отговор

    До коментар #21 от "ГанюБалкански":

    за президент или министърпретседател ? защото президента има само представителни функции и не може да провежда политики и да заповядва на парламента.а нямаме нужда от президентско управление...видяхме едноличното управление на боко до къде доведе

    Коментиран от #71

  • 29 Кочо коня

    8 19 Отговор

    До коментар #26 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Трай бе катър човека си знае работата

    Коментиран от #45

  • 30 Фен на копейкин ш.ч.и.к.ия.т.а.

    10 35 Отговор
    Копейкин президент на столипиново
  • 31 Иван

    63 9 Отговор
    Спряха им кранчето и сега Радев им е виновен
  • 32 Джеймс

    52 8 Отговор
    Следващите записи от спалнята на Боци ще са палаво видео с Къдравата Сю в стойка партер, налапала едно златно кюлче.

    Коментиран от #37, #80

  • 33 kasket

    51 8 Отговор
    Чатът на главния каскет с “Pi ar Sevi Boyko” - резил Срам долу Гешев
  • 34 ГEРБ

    11 55 Отговор

    До коментар #13 от "страхлив":

    Бойко няма да се кандидатира за президент защото се подготвя за кабинет Борисов -4. А БАЛОТАЖА ще е между нашия кандидат на Герб и Станислав Недков -Стъки. Впрочем Станислав се оттегли за да консолидира вота срещу Радев.Радев ще се бори за 5-6 място на изборите с Александър Томов-Сашо Апашо. 3 и 4 - ти ще са Миленов и Цвета Кирилова!!!

    Коментиран от #161

  • 35 щИРЛИц

    55 9 Отговор
    Къдравата Сю ще бъде запомнен единствено с това , че се превърна в поредния наведен слуга , целуващ ТИКВЕНИЯ задник ! Какво падение !
  • 36 франциск

    32 8 Отговор
    Владиката е опъвал стотици пъти палавника Митов.
  • 37 Лъжеш се

    21 7 Отговор

    До коментар #32 от "Джеймс":

    Ще е как лапа на Боко увисналите зюмбюлче!
  • 38 карамфила

    27 10 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Да ама ако герп изкарат тежката артилерия като цецко цачев,генерал биков,заекващият томислав или маршал мутавчииски Генерал Радев няма да има никакъв шанс.
  • 39 Тръпки

    36 5 Отговор
    Страхливецът защо не се кандидатира? Като види мъж пред себе си и бяга. Сега се чудят, кого да пробутат, за да оправдаят сигурната си загуба.
  • 40 Не е така

    43 6 Отговор
    Вие тежко ограбихте и продадохте българската нация и затова сега хората са разделени. Процесът към нормално общество и нормален живот ще бъде труден и дълъг, но си заслужава усилията в името на България и децата ни, които прогонихте. Партиите на статуквото БСП, ДПС и ГЕРБ са партии на застоя, лъжите и лицемерието.
  • 41 ПЪРВИЯ СОФИЯНЕЦ

    14 5 Отговор

    До коментар #18 от "Последния Софиянец":

    ти си лъжец лъжешпо форумите нямаш бизнес и никога не си имал
  • 42 Много тежко

    28 4 Отговор
    Ви прекъсва схемите да. Направо газ пикаете
  • 43 мисира

    27 4 Отговор

    До коментар #6 от "Ни думай ма!":

    Бай бою 17 пъти къса чорапогащника на севда алиева и тя все още честна.

    Коментиран от #49

  • 44 asd

    41 8 Отговор
    Нямате човек, който да победи Радев. Ако имахте такъв, щяхте да го предложите още на миналите избори.
  • 45 КОЧ

    19 4 Отговор

    До коментар #29 от "Кочо коня":

    чупката
  • 46 Да нацията е разделена

    30 6 Отговор
    От тиквата на "грабители" и "ограбени". И тиквата говори за единение!? вълк и агне в една кошара.
  • 47 Иван

    23 4 Отговор
    Николай Бареков чийто охрана бе Стъки преди с 2 автобуса ММА бойци с пост за оттеглянето на Стъки - Стъки го оттеглили от битката! Само Сашо Апашо засега. И сам войнът е войн😂
  • 48 Смех гоуем

    35 6 Отговор
    "Политиката всички срещу ГЕРБ е безплодна, импотентна и не води
    до нищо"
    Напротив, спира ви кражбите, което е много, много добре, мамин къдрав.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ай са и ти

    35 6 Отговор
    Къдравата Сю чува ли се какво говори , или механично повтаря заклинанията на върховния жрец на гербаджийството Нарцис Тулупов . Сю , вие ме отвратихте , ама Радев ме разединил . Няма сила , която да ме " обединява " с крадци и некадърници , не начилвай човекът да прави невъзможното..
  • 51 Мето

    24 4 Отговор
    Потребителка от списъка с приятели е задала въпрос на Ники Бареков сам ли се е оттеглил Стъки или са го оттеглили и ето отговора му - Ани Иванова сам няма как - този буратино си има началници.
  • 52 Веро

    28 7 Отговор
    Нападнал Радев? Какво може да направи, едно леке,,, ми лекета, мръсотии. Затова освен изчегъртване и обилно измиване с "Веро" на 14.11.2021 г.
    .
  • 53 БАЧУ

    26 8 Отговор
    Кой си ти бе митуфф.А сетих се,един от пуделите на Тиквата проЗЗЗста.
  • 54 ГЕРБ

    15 6 Отговор

    До коментар #24 от "Станислав Георгиев Недков -Стъки":

    насилито ражда насилие така защото н заплашвай за да не получиш 9мм дупка от куршум

    Коментиран от #57

  • 55 Митов

    24 5 Отговор
    става за саксофонист в духовния оркестър,за президент не става!
  • 56 Шанс равен на 0

    32 6 Отговор
    Никакви шансове няма този смешко Митов.
  • 57 ГEРБ

    6 24 Отговор

    До коментар #54 от "ГЕРБ":

    КОЗЛОДУЙ, не ми ползвай ника ! Никога аз няма да заплашвам господин Недков ...1-во защото сме съпартийци от Герб и 2-ро защото господин Недков не прощава и огради ли някой с червена точка и е набелязан от него спасение няма. Разбра ли господин Козлодуй

    Коментиран от #62, #64, #78

  • 58 Никакво

    30 3 Отговор
    разединие няма ! Просто НИКОЙ читав човек не желае да се обединява с аморални лъжци и грабители , лакеи и двуличници ! Така , че марш от сцената завинаги !
  • 59 Бамбука

    30 4 Отговор
    Бойко е лидер, той да води листата на Герб. Ама той не иска бре. Къде да ви води всичките ? Нямаме толкова затвори.
  • 60 Бай Ганьо

    30 5 Отговор

    До коментар #15 от "Мдаа":

    Сега е сезона на тиквите🎃🎃🎃 някоя тиква ще да е!

    Коментиран от #102

  • 61 Доцент Мангъров

    26 4 Отговор

    До коментар #8 от "хъхъ":

    Накрадоха бая народна пара и имат с какво да плащат на различни СМИ да ги показват постоянно.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 САЩ

    37 6 Отговор
    Даниел Митов = Росен Плевнелиев.
    Къдравата Сю = Роско Плявата.
    Като две капки вода.
  • 64 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 3 Отговор

    До коментар #57 от "ГEРБ":

    КОЛЕГА СЕГА ТОВА СИ Е МОЯ НИК копират ме ПРИЯТЕН ДЕН
  • 65 Бат Валъо

    7 32 Отговор
    При силен издигнaт кандидат на Герб, Румен Радев няма никакъв шанс

    Коментиран от #85, #124

  • 66 ХАН КРУМ

    25 3 Отговор
    НАЦИЯТА ОТДАВНА Е РАЗДЕЛЕНА НА КРАДЦИ,БАНДИТИ ,МАФИОТИ И ХРАНИЛКАДЖИИ И ОТ ДРУГА СТРАНА НА ОКРАДЕНИТЕ,ОГРАБЕНИТЕ И ВКАРАНИТЕ В МИЗЕРИЯ.РАДЕВ ПРОСТО ПОКАЗА ТОВА РАЗДЕЛЕНИЕ,ЗАСТАНА СРЕЩУ ПЪРВИТЕ В ЗАЩИТА НА ВТОРИТЕ.НЯМА КАК ДА ОБЕДИНИШ ПАЛАЧ И ЖЕРТВА ,КРАДЕЦА И ОКРАДЕНИЯ,РЕКЕТЬОРА И РЕКЕТИРАНИЯ.И ПОНЕЖЕ ВИЕ СТЕ ОТ ПЪРВИТЕ–РЕКЕТЬОРИ И МАФИОТИ ЗА ТОВА РАДЕВ ВИ Е ТРЪН В ЗАДНИКА ,ЗА ТОВА РЕВЕТЕ.МЕЖДУ ДРУГОТО ,РАННИЯ МИТОВ ТОЧНО ТОВА ГОВОРЕШЕ ЗА ГЕРБ,ЗА РАЗЛИКА ОТ СЕГА .ЛИЦЕМЕРИЕТО И ДВУЛИЧИЕТО НЕ ЗАПОЧВА ОТ ТЕБ И НЕ СВЪРШВА С ТЕБ ,МИТОВ.
  • 67 Последния Софиянец

    13 6 Отговор

    До коментар #62 от "Станислав Георгиев Недков -Стъки":

    Ти си страхливец , който се крие зад бабичките от ПИК.Смешко!

    Коментиран от #70

  • 68 Важна е първата ЗАГУБА

    6 5 Отговор
    После може още 101-а. А дали ще е или не, е толко от значение, колконо ЛАНСКИЯТ СНЯГ, за тазгодишната реколта. Лично аз, нямам нищо против, който и да е президент, но в ппезидентско управление, а не ТКЗС Парламент, "орел и рак и щука".
  • 69 Тук са тук

    11 16 Отговор
    Само преди дни най-информираното разузнаване в света – МИ 5, потвърди че атаките на руски тролове срещу общественото мнение в Европа са най-силни във Великобритания и България. Преди два месеца пък в доклад на същата институция, потвърден от ДАНС пишеше, че най- силните хибридни атаки на Кремъл са срещу Великобритания и България. Впрочем ако си направите труда да погледнете коментарите под аналитичните материали в българските електронни медии ще разберете, че там ври от руски тролове. Те са изключително активни и в кампанията срещу ваксинирането у нас, и в междупартийните диалози. Езикът, който тези тролове използват, много наподобява езика на българските политици в парламента – агресивен, безпардонен, груб и циничен до край, нетърпящ възражения, пълен с обиди и обвинения, език на границата на физическата разправа.

    Коментиран от #101

  • 70 Станислав Георгиев Недков -Стъки

    4 21 Отговор

    До коментар #67 от "Последния Софиянец":

    Защо спряхте да идвате миналата есен на Ситняково пред Румънското посолство след като с хората ми реших да го пазя от вас. ??? След като отидох там вече никой от протестиращите не смееше да го блокира и дори да припари там!!!

    Коментиран от #72, #76, #106

  • 71 Юмручко

    7 12 Отговор

    До коментар #28 от "говориш":

    по един или друг начин в момента управлява военния, само представителни функции ама Друг Път...............
  • 72 Абе ей

    18 5 Отговор

    До коментар #70 от "Станислав Георгиев Недков -Стъки":

    Смешник...
  • 73 Домати с лук

    23 9 Отговор
    Нацията е разделена благодарение престъпното управлеие на ГЕРБ и самозванеца диктатор БМБ.
    12 години стига.
    Никога повече ГЕРБ и БМБ.
    ГЕРБ и БМБ се страхуват от Президента, генерал Радев и за това плюят отрова като загиващи кобри. БМБ се крие зад полите на гербаджийките и ги насъсква срещу човека, който им показа кражбите и далаверите.
  • 74 Реалист

    7 4 Отговор
    Данчо дупеданчо:) свивай си сърмите и остави народа да подиша:)
  • 75 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 10 Отговор

    До коментар #62 от "Станислав Георгиев Недков -Стъки":

    тук в форумите никовете се копират а и СТАНИСЛАВЕ аз съм те защитавал по форумите о тез който те наричат лаобаб личния ти живот си е твой а възраста не пита ЛЮБОВТА та много е гадно когато сии се подиграват та и френския президент е по възрастен от втората си съпруга така щото ЛЮБОВТА ГОДИНИ НЯМА а и никога не съм те заплашвал от къде накъде ще си позволявам да те заплашвам обиждам само оня ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ понеже ме нарича ха хо
    успех на теб мнотго щастие ти желая ЛЮБОВс госпожа ЮЛИЯНА малкия СТАНИСЛАВ синът ти пази си и брани си СЕМЕЙСТВОТО ТО Е НАЙ СТОЙНОСТНОТО
  • 76 САЩ

    17 6 Отговор

    До коментар #70 от "Станислав Георгиев Недков -Стъки":

    Пудела на Боко.
  • 77 национални предатели

    10 4 Отговор
    И Гешев казваше че не е той
  • 78 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 3 Отговор

    До коментар #57 от "ГEРБ":

    колега виж ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЦ с присмива на НЕДКОВ СТЪКИ

    Коментиран от #90

  • 79 Не гласувайте за ГЕРБ , ВОЛЯ , НФСБ , И

    21 5 Отговор
    Борисов не само трябва да е аут от управлението наложително е да бъде сьден и ревизия на всичко последните 10години
  • 80 Тото 1 и Тото 2

    6 7 Отговор

    До коментар #32 от "Джеймс":

    Защо така се ГАВРИШ с Митов и неговия нов БОГ Бойко ? Единственото , за което те живеят и дишат даже , е да са на ПОЛЗУ РОДУ ! Ще видиш как Бойко ще направи дарение от поредица чекмеджета със злато и евро , към строителите на магистрали , за да докарат асфалта до къщата му в Банкя. И всичко това - САМО и ЕДИНСТВЕНО за ХОРАТА !
  • 81 усамекере

    15 3 Отговор
    Вълче в агнешка кожа!
    Ако бе жив Жорж Ганчев щеше да каже що за "герой" е това момченце Д. Митов.
  • 82 Хаха хаха ха

    24 6 Отговор

    До коментар #3 от "Севда":

    Борисов само плямпа срещу Радев,
    но го е страх да се кандидатира за Президент!
    Защото Борисов ще загуби катастрофално срещу Радев!

    Борисов е въздух под налягане!

    Коментиран от #89

  • 83 дреме ми

    20 6 Отговор
    Герберския кандидат няма да отиде дори на балотаж.
    Втори се очаква да бъде човекът на ДБ, но доста след РР.
    Като цяло тези избори ще бъдат официуалния край на ГЕРБ като основна политическа сила. Ще се превърнат в спомен от миналото като СДС и НДСВ.
  • 84 Сю-Къдравата

    9 5 Отговор
    Който е против шайката и зулумите и, разделя нацията и е предател!
  • 85 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор

    До коментар #65 от "Бат Валъо":

    колега много ми коират ника
  • 86 Бико Томов

    19 4 Отговор
    Къдрава Сю ако е кандидат, няма нужда да си правя труда да гласувам, Румен Радев печели от първия тур 98%
  • 87 Мунчо

    16 4 Отговор
    Митов не е български гражданин. Така, че не става да се кандидатира. Но за първа дама може да стане, ако Боко го вземе вместо Севда.
  • 88 Куку

    20 5 Отговор
    Айдее, Буци си взе почивни дни тази събота и неделя, па може и лютеница да вáри у зайчарника, и остави прокситата да сипят плюнки срещу президента! Но за сега не се представят добре! Поне някое убийство или въоръжен грабеж да му припишат, че да хване дикиш, а те "разединявал народа"...Ся, разединението на народа го всявате вие, герберчета мили, а не президентът! За толкова години грабеж и своеволно управление, все някой трябваше да ви каже истината в мутрите! И този някой е Радев! Не ви харесва ли? Ами победете го на изборите, победете и на парламентарните, съставете си правителство и продължете га грабите с пълни шепи, че с една заплата трудно се живее...Но не забравяйте, че все някога идва видов ден и ще се наложи да връщате заграбеното, ама с лихвите...които ще се изразяват с присъди за много годинки в някой от българските затвори...

    Коментиран от #140

  • 89 Не е въздух под налягане

    10 4 Отговор

    До коментар #82 от "Хаха хаха ха":

    А е изпечен мафиот, крадец, убиец, измамник и един от най- големите демони на България.
  • 90 ГEРБ

    4 13 Отговор

    До коментар #78 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Няма проблеми колега Козлодуй! Станислав Недков миналата есен когато ги прогонваше пред Румънското посолство и набара тоз Софианец с още 10-на бяха и тръгнаха да бягат и Станислав с Жоро Валентинов и Таньо рекета ги подгони и повечето се скриха в тъмните улички но стигна сифианеца и като го събори на земята го пребърка и имаше само 11 лева в джобовете. Взе му ги и го би в гърдите с юмрук и го остави я безсъзнание. На другия ден писаха в сайта информиран .нет че Станислав бил 82 годишна бабичка но не е вярно. Прати в безсъзнание тоз Софианец

    Коментиран от #95, #97, #121

  • 91 Споко

    17 3 Отговор
    Нер му е лесно на Митов. Преживял е пълния крах на СДС. Тамън се уреди у ГЕРБ и тази формация също ще се спихне скоропостижно...
    Как да не се откаже от политикката човек?
    Хубавото е, че живота не е само политика!
  • 92 Циба

    14 3 Отговор
    Ей къдрав пе.ал нацията е разделена от вас..цветните управляват белите плащат за масрафа..
  • 93 Просто човек

    8 3 Отговор
    Къдравата Сю...
  • 94 XYZ

    12 4 Отговор
    Пуделчето на Бате! Искаме ли пуделче за президент - не!
  • 95 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор

    До коментар #90 от "ГEРБ":

    БЛАГОДАРЯ
  • 96 Разгеле

    9 3 Отговор
    То оставаше къдравата Сю и за тва да го предложат, те не го искат в селото, те за кмет го гласят:))))

    Коментиран от #98

  • 97 Последния Софиянец

    4 5 Отговор

    До коментар #90 от "ГEРБ":

    Аз не съм заплашвал Недков!!! Някой ми е копирал Ника и му писал от него "смешник". А и когато Станислав една нощ дойде в нас и изкърти входната ни врата и бяха нагласили коктейлите "Молотов" да ни изгорят живи му казах че съм протестирал срещу Борисов но не съм се заканвал на никой. А и когато ме стигна в уличката до Румънското и бях в болница 1 седмица и пуснах жалба за телесна повреда. Исках да му съставят ограничителна заповед да не ме доближава но тогава министър на МВР бе Терзийски от Герб и си направиха оглушки. Аз оттогава спрях да ходя на протестите . Но сега вече не е Герб и е министър Бойко Рашков и изпратили Недков пак някой в нас да ни ликвидират и този път МВР ще вземе мерки. Но Станислав Недков, аз сега не съм те обиждал...Това го прави с моя ник онзи ХАХО Козлодуй да знаеш

    Коментиран от #108

  • 98 Нищо бе...?!

    11 3 Отговор

    До коментар #96 от "Разгеле":

    Поне Къдравата Сю е свикнала да я номинират за какво ли не- и да не печели...
  • 99 Пенди

    9 3 Отговор
    Къдравата Сю с неизлечимата шизофрения. Аман от болни мозъци!
  • 100 Радо

    9 5 Отговор
    Даниел Митов прилича на прасе в лицето

    Коментиран от #103

  • 101 Ха така Моме...!

    3 3 Отговор

    До коментар #69 от "Тук са тук":

    Подготвяйте си предварително загубата на изборите,с невървежни и изтъркани оппорки ...
  • 102 Hi ,,Бай-Ганьо"...😆!

    3 3 Отговор

    До коментар #60 от "Бай Ганьо":

    Имай жал към мен...,скъса ме от смях твоят пост...!Който обаче е изключително точен...🤣😃😆👍👏!!!!!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 забавна е сю

    7 3 Отговор
    Та разправяш Сю , като влезе айдук дома да се обединявам с него , да му придържам от другата страна , като износи . Е вероятно е така , от гледната точка на айдука.
  • 105 ХоХоХо

    15 6 Отговор
    Радев обедини България срещу гепни пачки банкянски
  • 106 Бай Ганьо

    10 5 Отговор

    До коментар #70 от "Станислав Георгиев Недков -Стъки":

    Сега ще се местите в Банкя, протестите ще са там. Има какво да пазите, шкафчетата са пълни с пачки и кюлчета, има голям риск за вас!

    Коментиран от #111

  • 107 Как кой...?!?!

    4 8 Отговор

    До коментар #15 от "Мдаа":

    Борисов ще е кандидата...!Само той има знания,ум,смелост и...,,мускули" да пребори Радев...!!!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Герб гепи гроб

    17 3 Отговор
    За президентските избори ще изпратим Росица Плевнелиева срещу ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ. Ще бъде истинско удоволствие да изправите и леля Цецка Цачева. Цирка герб предстои.
  • 110 УмниТУТКА

    13 3 Отговор
    Митов ТРЯБВА да се кандидатита , но като ВИЦЕ на Борисов. Така , тези двамата ще са идеални. Ще има да им се дивим и хилим много. Единият да дава просташки интервюта , другия после да обяснява думите му по интелигентному. Тотален сеир ! Гарантирано от ШАЙКАТА и слугите й !

    Коментиран от #112

  • 111 Споко...!

    12 3 Отговор

    До коментар #106 от "Бай Ганьо":

    Буцката ще прегърне внучетата пред иконата...- ТЕ ще го спасят...!Не е нужно Стъки и Комсомолският Секретар -Георг Георгиев да свикват хунтата си...
  • 112 Фен на ГЕРб...!

    7 2 Отговор

    До коментар #110 от "УмниТУТКА":

    Това ще е трагикокомедия за нашата Партия...🙄😔😤😰😭!!!
  • 113 Последния Софианец

    2 8 Отговор

    До коментар #108 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Господин бияч, трошач и ликвидатор Станислав Недков!!!! Пост 67 не е мой да знаеш. Аз повече никога не бих те обиждал. Това е ХАХОТО КОЗЛОДУЙ който го е страх да те обиди с неговия ник а го прави с моя. Той иска ти да ме ликвидираш затова го прави. Но да знаеш ХАХОТО КОЗЛОДУЙ те обиждаше навсякъде. В оня сайт Блиц бе написал коментар преди "СТЪКИ КРАЯ ТИ ИДЕ" аз го бях копирал тогава и сега ще вляза във фейсбук к ще го Постна на профила ти. Всичко е изписано ник и час на коментара. Недков, ликвидирай ХАХОТО той те мрази, опитва да те злепостави и обижда

    Коментиран от #123

  • 114 Поръчител

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Дай си контакта да ти плащам поне като правиш такива сериозни прогнози
  • 115 Студопор

    7 0 Отговор
    Много добра снимка на фона на революционерите ни! Ако бяха живи, щяха да са забегнали по горите и щяха да организират изтребването на цялата политическа класа. Сигурно се обръщат в гроба, ако гледат от горе за какво са дали живота си...
  • 116 БОКОКРАД

    8 1 Отговор
    митов ми харесва и съм се записал да го таковам , но не вярвам да ми дойде реда той доде е жив !
  • 117 Гамбузин

    13 4 Отговор

    До коментар #10 от "Убеден съм":

    Бойко разделителя с 28% одобрение? Срещу 58% за Радев! Не вярвам егоцентрика да пристъпи към ритуално самоубийство. Иначе много го блазни мисълта за требъла в българската политика. За сега е втори след Ст. Софиянски по политически постове.
  • 118 позор

    8 3 Отговор
    Къдравата Сю не е ГАЙка, а е най обикновен пеераз.
  • 119 Леля Ката

    11 2 Отговор
    Едно си баба знае, едно си бае! Туй мериносовото пръле тръчи пред Тулупио като сапьор и не разбира, че политическата му съдба е отдавна отредена да прескача от партия в партия!
  • 120 JEFF

    12 1 Отговор
    Изобщо не ме интересува дали Митов или Митовица ще е кандидатът на ГЕРБ .
  • 121 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #90 от "ГEРБ":

    ФКОЛЕГА ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ плете интриги виж постовете ме му
  • 122 Шорош

    8 2 Отговор
    Ей, екскремент - да връщаш парите на Сорос!!!!!!!!!!!!!
  • 123 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #113 от "Последния Софианец":

    не ползвай ника ми от който пиша и не плети интриги
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 ДЖОТО

    9 2 Отговор
    ДО КОМЕНТАР 15-КАНДИДАТА НА ГЕРБ Е ПОБОЙНИКА -КОН П. СТОЯНОВ ИЛИ СТАЛИНКА-КОЯТО СИ СМЕНИ ИМЕТО СЛЕД,КАТО ДРУГАРЯ СТАЛИН ИЗПАДНА В НЕМИЛОСТ!!
  • 126 Последния Софианец

    4 2 Отговор
    Господин трошач и ликвидатор Недков!!! Постнаx в профила ти във фейсбук коментара на този ХАХО КОЗЛОДУЙ от преди в Блиц в който те обижда и заплашва че "Края ти иде". Има час и неговия ник. Този неcретен ХАХО те мрази трошачо господин Недков и понеже го е страх сега ти се подмазва и боготвори и иска мен да ликвидираш. Този е подъл и двyличен ХАХО да знаеш господин Недков

    Коментиран от #129, #130

  • 127 Безмислено

    7 2 Отговор
    Бла бла бла бла бла Радев е виновен.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #126 от "Последния Софианец":

    ей интригант защо лъжеш хората а и в БЛИЦ не мога да пша защото имам забрана за поставяне на ковментари БАН това е вече от две години та понеже съм с инсулт ми се подиграваш БЛАГОДАРЯ но гледай ти как ще стигнеш с твойте гаври над болни хора ти просто си злобен лош и интригант
  • 130 В.В.П.

    6 1 Отговор

    До коментар #126 от "Последния Софианец":

    Хахаххаааххаааха,,,Разсмя ме ,шопо!!.. Г-н,Недков.!!!.,Хаха.

    Коментиран от #136

  • 131 Той ще е...!

    8 3 Отговор
    Пламенният Комунистически Поет-Спас Гърневски...!Възпял така вълнуващо и трепетно Комунистическият Вожд-Георги Димитров,в своята безсмъртна- ,,Ода за Георги Димитров"...!!!

    Коментиран от #152

  • 132 В.В.П.

    8 5 Отговор
    За ,Митов е казано ,много..На никой не му пука за тоз ,Ко казал,и кой ,,нападнал,,,Герб,СДС,са в историята..Това важното.!!
  • 133 Тредстоун

    6 16 Отговор
    Фатмака с юмручето вече е впрегнал глашатаите на президентството да метлосват из страната и да организират партийни структури за новите хензел и гретел асен и кирил , а те двамцаата и специалиста спецов са комплект , играят за този който плаща най много.Зеления чорап ще ви изненада гръб другари , всички орки покрай него играят за негов политически проект , виждаме раждането на българския лукашенко , инсталиран от решетников и верен на градинското джудже , дано го осъзнавате другари кого подкрепяте
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Крис51

    14 5 Отговор
    Жалки изглеждат тези опити на редовните рупори на ГЕРБ, сред които има очилати професорки, всякакви Харизани, Харалани, а отскоро и неадекватно звучащи психолози, да изкарат едва ли не Радев виновен за нещата, които ГРОБ натвориха. И по всичко личи, че дават обратен ефект. А абсурдните вопли на този мазник не правят изключение.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 ммм

    6 15 Отговор
    Браво, Митов!! Направо го разбийте тоя долен продажник!!
  • 140 Куку

    7 4 Отговор

    До коментар #88 от "Куку":

    Ама Буци не бил се покрил и някой друг му вари лютеницата! Завел бил комсомолците на ГРОБ на Перперикон проф. Овчаров да ги учи на история и да направи демонстративна шпатула на Буци пред младежите. Доста поучително! Естествено Тулупий не е пропуснал възможността да реве на воля колко подъл е диктаторът Радев и как щели да се коалират с някого, че да се сложи край на тази безобразна радева диктатура, която ще му докара високо кръвно, някой и друг скъсан менискус и инфаркт на миокарда...Не му желая лошото на Буци! Дано инфарктът е "микро", че да ни весели още дълго с Пинокиовски лакърдии...
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Борисов

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "ПедераСюПъпката":

    Караянчева е проста кърджалийска пА тка,
    а на Дончев устата е като маймун ски гЪ з.
  • 143 Млад ездач

    13 2 Отговор

    До коментар #4 от "Лошо":

    Къдравата Сю критикува Президента, избран с повече от 2,5 милиона българи?? Ха ха ха!! Хи хи хи!!
  • 144 TIR

    4 7 Отговор
    МИТОВ НЕ МОЖЕ ДА Е ПРЕЗИДЕНТ, ТОЙ ЩЕ Е ПРЕМИЕР!

    Коментиран от #145

  • 145 JEFF

    11 2 Отговор

    До коментар #144 от "TIR":

    Митов ще си остане едно послушно нищо, както и до сега . Никога ГЕРБ !

    Коментиран от #146

  • 146 Нищото

    9 2 Отговор

    До коментар #145 от "JEFF":

    Борисов само плямпа срещу Радев,
    но го е страх да се кандидатира за Президент!
    Защото Борисов ще загуби катастрофално срещу Радев!

    Борисов е въздух под налягане!
  • 147 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА
  • 148 Няма спиране

    8 1 Отговор
    на тази герберска полемика.Човек, на когото все някой му е виновен не се казва политик! Може да е хленчо, мошенгийчо,полуграмотен, но не и политик! Най- грандиозната глупост -да се спре покачването на цените, при световна инфлация. Чухме те, че говориш много добре английски, но само с това не става
  • 149 Леля Цецка президент

    9 1 Отговор
    Бойко срещу Радев? Хи хи хи хи хи хи хи
  • 150 ПКПредседателка

    12 1 Отговор
    Издигнете Стъки. По добър кандидат нямате. Или Десислава Атанасова. Ха ха ха ха ха ха
  • 151 Даниел Митов, Тиси Кьорфишек, хаустен

    9 1 Отговор
    Патрон на ГЕРБ, Тиси бутафорна фигура, чучало!! Колко пъти вече те използваха по тоя начин!! Никой не те взема на сериозно и като говориш и като се покажеш!! Сламено човече с Очила!!?
  • 152 Майните

    5 0 Отговор

    До коментар #131 от "Той ще е...!":

    БКП-гърнето Спас от Фелибето с ДС-катъра "Виктор" шантонин Стоянов
  • 153 Ааа

    1 7 Отговор
    Всъщност защо да не е той ?! Умерен, почтен, образован, плуралист, патриот - точно от такъв президент има нужда България !
  • 154 Селянин

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Всички от ГЕРБ":

    Народа избира президент а не депутатите ДБ са десна партия но ако обърнат резбата може и леви да станат ДПС се отказаха от радев Евгени ако напише някоя чалга да я изпълни радев с рашков Може да гласуват за него итн
  • 155 Аз съм българин

    7 1 Отговор
    Мъжка калинка малинка. От цвят на цвят.
  • 156 Павел пенев

    6 1 Отговор
    Няма гербаджия или демократ който да не е престъпник или обикновен мафиот. Всички са оцапани и затова няма кандидати за президент,освен някой дебил с който да се оправдават след загубата.
  • 157 може

    6 3 Отговор
    За първи пър да се съглася с този бастун. Радев наистина раздели нацията на... герберасти и всички останали.
  • 158 Смяях

    4 0 Отговор
    С Магарицата на Чекмедже бандита не стана сега пробва Пудела ..!!
  • 159 Анинимен

    5 2 Отговор
    Митов си прави вятър на устата народа харесва Радев
  • 160 Българин

    1 7 Отговор
    Браво Митов мачкай радев
  • 161 Джони

    5 1 Отговор

    До коментар #34 от "ГEРБ":

    АВЕ ОЩЕ ЛИ ИМА ЗАБЛУДЕНИ ГЕРБАДЖИИ? ВИЕ СТЕ СВЪРШЕНИ КАКТО Е СВЪРШЕН ОНОВА ТЪПО СЪЩЕСТВО ОТ БААНКЯ. РАДЕВ ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ, ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ГЕРБ ТЕ ГУБЯТ, КАТО ГЛАСУВАХ ПРОТИВ ЦАЧЕВА И СЕГА 2 ПЪТИ ПРОТИВ ГРОБ. ТАМ В ОАРТУЯТА ГРОБ СА САМО ИДИОТИ И ОЛИГИФРЕНИ И ВСЕКИ КОЙТО ГЛАСУВА ЗА РЯХ
  • 162 юначен страх

    3 2 Отговор
    Не е ли време да обявим БОЙКО за национален БОГ ! ?И заедно с това да официализираме БОЙКОВЩИНАТА ,като новата българска дострина ! ? Кога друг път ще ни се падне да живеем сзаедно с едно БОЖЕСТВО ?
  • 163 Лалалала 🤔

    2 0 Отговор
    Miко да каже зализания...съединител...толкоз си може момата,на калпавия х...член-вълната му пречи...
  • 164 Нане

    4 0 Отговор
    нагли ве, хората ги нещат те се натискат!
  • 165 Енчев

    2 0 Отговор
    CТOП нa мaхлeнcкитe, cубeктивни упрeци в oткрития eфир, чe cа вeчe, ПРECТЪПЛEНИE!
    Чoвeк трябвa дa ocъзнae чe, зa дa прeкрaти вoйнитe и гaрaнтирa щacтиeтo cи, трябвa дa прeкрaти нaмecaтa нa групирaнитe-лични Увлчeния, кaтo; (идeoлoгии, рeлигии и eтнoc), в Държaвнo-coциaлнaтa cфeрa нa oтнoшeния!
    Нaй-вeчe, Чoвeк трябвa дa cпрe нaмecaтa, нa тeзи три, лични, груп-aмaтйoрки увлeчeния, в Държaвнoтo ръкoвoдcтвo!
    Нeкa ги ocтaвим, (a нe зaбрaним ), cъщecтвувaнeтo им пo дoмoвeтe ни-рaйoннo. Тe ca нaшaтa идeнтичнocт.
    И въз ocнoвa нa нoвият Бългaрcки зaкoн - "ПРИEМCТВEНOCТ", дa прoмeним нaчинa нa избoритe. Избирaйки Държaвнoтo cи ръкoвoдcтвo, eдинcтвeнo нa тaлaнти cрeд Нaрoдa!
    И, oбeзaтeлнo cлeд издържaн, cлeдизбoрeн, Държaвeн изпит, зa лoялнocт нa пocтa! Бeз oглeд нa рaнг, oт Чиcтaчa, дo прeзидeнтa.
    Тoзи прoцec, кoe и кaк, e oпиcaн пoдрoбнo в трудa;
    "Нeoбрулeнoтo иcтoричecкo прeднaзнaчeниe нa бългaрcкият дух"!
    Врeмeтo зa нaзнaчaвaнe пo пaртийнa линия, нa нeкaдърни, пoлитизирaли, aмaтйoрки-фaнaти, и мeж-пaртийни пoбoрници, нa Държaвнa cлужбa, ИЗТEЧE.
    Никoй фaнaт, oт пoлитизирaнитe ни груп-aмaтйoри, нeмoжe дa рaбoти зa Нaрoдa, пълнoцeннo, зaщoтo e aнгaжирaн, в нecпирнитe идeoлигичecки cблъcъци, eдинcтвeнo зa oцeлявaнe нa фaнaтизирaлaтa му пoлит-групa, в кoятo члeнувa дoбрoвoлнo!
    И вcичкo тoвa, в нeпoдхoдящa зa бългaрcкия бит и културa, зaпaднo-пaрлaмeнтaрнa, пoбoрничecкa, кoктeйл-aтмocфeрa.
    Кaтo вcякa тaкaвa групa-пoбoрници, зaгрaбилa влacттa, бeз зн
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове