Last news in Fakti

20 Септември, 2021 11:21 8 196 31

Назначават олимпийската шампионка Ивет Горанова в МВР

  • ивет горанова-
  • мвр-
  • бойко рашков

Ивет Горанова спечели олимпийска титла в Токио, след като триумфира в турнира по карате, категория кумите до 55 килограма

Назначават олимпийската шампионка Ивет Горанова в МВР - 1
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът и служебен министър на вътрешните работи Бойко Рашков ще връчи на каратистката Ивет Горанова, която спечели златен медал за страната ни от игрите в Токио 2020, договора ѝ за назначаване на служба в МВР, съобщават от министерството.

Олимпийската шампионка прие предложението, отправено ѝ от министър Рашков на 12 август, когато ръководството на министерството награди служителите на МВР - шампиони от Олимпийските игри.

Ивет Горанова спечели олимпийска титла в Токио, след като триумфира в турнира по карате, категория кумите до 55 килограма.

Шампионката е родена на 6 март 2000 година в Долна Митрополия. Възпитаничка е на спортното училище в Плевен "Георги Бенковски" и се състезава за клуб "Петромакс".

Преди време тя споделя, че има мечта – да стане полицай.

„До ден днешен не съжалявам, че се занимавам с карате. Харесва ми, че е бойно изкуство, че има удари“, споделя Ивет Горанова.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    21 44 Отговор
    Трябва първо да завърши Свищака, преди да се научи да вдига панталона на някой квартален.

    Коментиран от #3

  • 2 Заю Баю

    37 16 Отговор
    Протестиращите да си имат едно на ум. Да не подценяват момичетата в полицейски униформи, че те бият най-лошо.

    Коментиран от #12

  • 3 ХАН КРУМ

    34 14 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    простотията почивен ден и умора няма.
  • 4 цирка си продължава с пълна сила

    30 23 Отговор
    и каква точно длъжност ще изпълнява ??? с какво спечели премиерчето че реши да я прави полицайка ? диплома за нещо като полицейски служител случайно да има ? или не са важни тези работи важното е да е наш човек пък кво като не си разбира от работата ще я научим…

    Коментиран от #7, #9, #11, #15, #22

  • 5 дедо Герчо

    11 4 Отговор
    СПОРЕД ТРЕНД КАКВА Е ВЕРОЯТНОСТТА,ДА СПЕЧЕЛИ ОТ ТОВА...ХЪХЪХЪ...
  • 6 кой

    8 4 Отговор
    Да играеш шах със мафията/задкулисието. Това го разчитам като знак към някого, но КОЙ?
  • 7 Гост

    12 6 Отговор

    До коментар #4 от "цирка си продължава с пълна сила":

    Писарушка на някое бюро
  • 8 оня с коня

    17 13 Отговор
    Отново НЕПЪЛНА Информация- Съобщава се че Ивет се назначава в МВР,но не се споменава на Мястото на Кого,т.е. КОЙ е изчегъртания от Рашков?!Не че и назначаването на единия и уволнението на другия имат някакво значение за Целокупния Български Народ,ама Въпросът е Принципен и става дума за ПРОЗРАЧНОСТ в Действията на Правителството на радев!
  • 9 Идеална е

    22 5 Отговор

    До коментар #4 от "цирка си продължава с пълна сила":

    Било и е мечта да стане полицайка, а пък и и харесва като има удари. Идеален кандидат. Диплома няма как да има преди да е назначена. Ще изкара школата в Симеоново и е готова.

    Коментиран от #31

  • 10 давай

    20 7 Отговор
    С каратистки удари срещу мафията и корупцията. С МВР напред!
  • 11 Рьоне Артоа

    19 5 Отговор

    До коментар #4 от "цирка си продължава с пълна сила":

    Не си прав. Разбира си от работата момичето, я как хубаво бие. В полицията е важно да можеш хубаво да биеш и после всичко останало.
  • 12 сила

    7 6 Отговор

    До коментар #2 от "Заю Баю":

    ЗНАЧИ СПОКОЙНО МЕЖЕ ДА ГИ БИЕМЕ И НИЕ.....нали искат еманципация селските пръчки
  • 13 Дългият

    17 5 Отговор
    то имаше една руса „студентка„ от Цимеоново на видеото зад колоните на Народното събрание. И тази ли иска да рита протестиращите в главите??? Медалистка?????

    Коментиран от #14

  • 14 кака

    13 2 Отговор

    До коментар #13 от "Дългият":

    Девойката от малка е мечтала за удари от карате и униформа.
  • 15 Длъжност

    8 6 Отговор

    До коментар #4 от "цирка си продължава с пълна сила":

    Случайно да си чувал за инструктори?
  • 16 Мухаа,хаа!

    19 5 Отговор
    Великолепен изказ!Мечтаела да стане" полицайка" ,защото според нейното Верую имало " удари"!? Това недоразумение, ако подразбира под " полицай" ,че водещото е удари,тежко и горко на тази система.Само за тези две изречения- " бисери" бих и затворил завинаги вратата към МВР.Самите психотестове- в предварителните пресявания на кандидатите,търсят скрити признаци за агресивност.При установяване,кандидата се елиминира, като непригоден за работа.Независимо в коя структура.Такава кифла е и онази- русата под колоните на МС.Която раздаваше" удари" с кубинките в ребрата на вързани хора.Благодарение най вече на същата " УДАР ничка" станахме за резил в световните медии.Между другото: какво стана с русокосата удар- ничка? Остана и мина метър само със " страшното наказание" да не расте в длъжност две години? Трябва яко,ама много яко чегъртане ,и то- долу в сержантския състав.Зашото Те са лицето на МВР,което хората виждат ежедневно- а подобни недоразумения да си останат по залите за тренировка.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Радев

    10 12 Отговор
    Обслужва вече шефовете в офис хотелите и съблекалните
  • 19 Стъки

    9 4 Отговор
    Вземете всичке мма бойци в мвр

    Коментиран от #24

  • 20 Идил

    8 6 Отговор
    И какво помага каратето срещу 9 мм ?
  • 21 Радев

    7 6 Отговор
    Са я изнасилят с клип
  • 22 Какво

    9 5 Отговор

    До коментар #4 от "цирка си продължава с пълна сила":

    образование искаш, бе, тъпо парче. Полицията се напълни със сульо, пульо и криминални престъпници. Браво на Бойко Рашков!
  • 23 Рамзес

    3 11 Отговор
    До отиде да бие антиваксърите, особено в Благоевград
  • 24 ПИГВИНА ГЕНЕРАЛ

    5 5 Отговор

    До коментар #19 от "Стъки":

    ОХ БАБАНКО, ТАЯ ЩЕ БЪДЕ ЛИЧНА ТРЕНЬОРКА В ЛИЧНАТА СПАЛНЯ НА ПСЕВДОГЕНЕРАЛА РАЗБОЙКО БОЙКОШЕНКО. ВЕКЕ СЕ Е ОБАДИЛ ПО ТЕЛЕФОНА И СИ Я РЕЗЕРВИРАЛ. ОТГОВОРНИК ПО ОПЕРАЦИЯТА КРЕВАТНА КАРАТЕКА - СТЪКИ МАФИОТО.
  • 25 КОЛОНИТЕ НА МС

    6 2 Отговор
    ТАЯ ЩЕ ЧЕЛАСТРИ ЯКО СТАЧКУВАЩИТЕ ЗАД КОЛОНИТЕ НА МС. МОЛЯ ВЗЕМЕТЕ ВСИЧКИТЕ ММА МУТРИ В МВР!!!! С УВАЖЕНИЕ - СТЪКИ.
  • 26 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    14 2 Отговор
    Ама това че ще влиза в МВР не означава че и е позволено да бие хората когато и където и падне.Защото вече като то кажат полиция ,за това се сещат хората.Полицията не защитава обикновените хора ,както трябва да бъде ,а защитават политиците и министрите от хората да не го линчуват заради кражбите , лъжите и некадърността им.Няма вече нищо велико в това да си полицай.
  • 27 Боко

    10 1 Отговор
    Това доказва ,че Трактора още командва в службите!
  • 28 хах

    9 1 Отговор
    Айде цял живот на държавна хранилка. Направо я пенсионирайте, какво се мъчите.
  • 29 БАТИ ПАТИЛАНЧО

    11 1 Отговор
    А аз мислех че това момиче е умно , а то какво излезе.....????
  • 30 Аз пък подкрепям това

    2 5 Отговор
    Знам, че държавата ни е в упадък и единственото човешко нещо което виждам в последните години е това. Едно момиче лишило себе си от много свободно време за забавление, което е прекарано в залата, за да стане най добрата в света. И какво иска това момиче прославило разпокъсаната ни от престъпност и корупция страна? Да служи на обществото като полицай! И аз да бях и аз щях да назнача и повярвайте ми без да я познавам съм сигурен, че да стане олимпийски медалист психиката й е много по стабилна от тази на платилите си да бъдат назначени или съселските роднини на висшите ръководители, които ги вкарват в МВР, да не стоят без работа и на маса с агнета се обсъжда тяхното кариерно развитие. Много отдавна не бях приветствал политически жест. Тези които плюят бързо забравиха един друг министър който се разхождаше с превръзка на окото в знак на солидарност само пред медиите, докато полицаите събираха пари за лечението на пострадалата си колежка или друг, които закупи апартаменти за цяло село. Едно браво от мен и пожелание към младата служителка да не се отчайва твърде рано, след като се сблъска с българската реалност и преплетеност на триглавата ни икономическа ламя с имена пазар, престъпност и политика и едно общо дебело тяло. Успех малката.
  • 31 Напротив,

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Идеална е":

    можеш да учиш в Симеоново и без да си служител на МВР.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове