Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 08:42 3 826 127

Бивш конституционен съдия: Има основание за импийчмънт на Румен Радев

  • бивш конституционен съдия-
  • румен радев основания-
  • импийчмънт

По думите му Петков трябва да върне заплатите, командировъчните и осигуровките си за периода, в който е бил министър

Бивш конституционен съдия: Има основание за импийчмънт на Румен Радев - 1
Снимка: NovaNews

"Радев се е предоверил на Кирил Петков. Конституцията е нарушена, но не знам дали е необходимо да се стига до импийчмънт. От юридическа гледна точка основанието е налице. Могъл е да провери, да поиска информация от ГД ГРАО, за да се види срещу името на Петков дали фигурира двойно гражданство. Бившият министър трябва да върне заплатите, командировъчните и осигуровките си за периода, в който е бил в служебното правителство". Това заяви в предаването "Твоят ден" по NovaNews по казуса с двойното гражданство на Кирил Петков бившият конституционен съдия проф. Пламен Киров.

Той смята, че по силата на решението на Конституционния съд Кирил Петков никога не е бил министър.

"Това означава, че всички негови актове са постановени от некомпетентен орган, следователно са нищожни. Изправени сме пред перфектна административна буря, защото си нямаме представа за хаоса, който ще се породи от тази нищожност на актовете", коментира проф. Киров.

По думите му прокуратурата трябва да установи дали е попълнена декларация с невярно съдържание.

"Евентуалното наказание ще бъде възможно най-лекото - парична глоба, предвид чистото съдебно минало на Кирил Петков. Ясно му е било, че едно волеизявление не е достатъчно, за да се откаже от канадското си гражданство", подчерта той.

Според него няма автоматизъм в решението нс КС, защото се отнася само за указа за назначаването, а лицата, които имат правен интерес, могат да се позоват на нищожността на актовете на министъра. Съдът обаче трябва да се произнесе по всеки отделен казус.

Относно искането на ВМРО всички актове да се обявят за невалидни, той коментира, че това решение е в правомощията на ВАС. А по темата за влиянието на това решение върху предизборната кампания проф. Киров каза, че няма еднозначно мнение - както може да окаже отрицателно, така и положително влияние на Петков.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 76 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Севда

    30 142 Отговор
    ГЕРБ ПОБЕДА !

    Коментиран от #79, #125

  • 2 Този затова е БИВШ

    143 41 Отговор
    Защото не е на ясно, кой и как се прави “импийчмънт”. Плюс това Радев не е задължен да проверява кой кандидат има 2но 3но гражданство. Затова се подписват декларации! Смахнат съдия! Разкарай се и научи закона!

    Коментиран от #19, #61

  • 3 Е тва е

    129 28 Отговор
    простотия , кво ме бърка дали има 2 гражданство или е само бг гражданин. Аз искам да върши работа. Бибитко що не го съдят за пачките? Ами онази дама Сербезова , жената предупреди за медикаментите да не свършат , Каскета я съди! А Боко що не го съдят за фейка с ваксините!!!???? Аре бе! Държава и прокуратура!

    Коментиран от #22, #55

  • 4 Тиква

    104 20 Отговор
    Този бивш КС мое да бега с 200! Куцо и сакато се изказва неподготвено като тиквата за ваксините. Аман

    Коментиран от #68

  • 5 Приказки

    66 11 Отговор
    на ангро и хипотези !
  • 6 Смях

    109 16 Отговор
    А Борисов като е само български гражданин,ама краде и лъже като разпран,не трябва ли да бъде съден ???

    Коментиран от #102

  • 7 Ива Николова

    30 98 Отговор
    Радев да прекрати незабавно кампанията и да се оттегли от надпреварата.

    Коментиран от #85

  • 8 доган кога ше върне ограбените милиарди

    72 10 Отговор
    костоф шиши домуса и останалите псевдо бизнесмени крадци комунисти
  • 9 реалистъ

    94 15 Отговор
    На Магарешки му бяха отложили делото с мотива че решението би повлияло на изборите, а сега КС удари Кирил Петков.

    Не съм му фен и не мисля че направи нещо особено като министър, но щом цялата шайка и всичките й слуги пищят срещу него - значи това ще е моя избор.

    Коментиран от #74

  • 10 Българка

    27 80 Отговор
    Импийчмънта на Радев ще го направим на 14-ти ноември. По некадърен президент и екип около него не сме имали. 6 месеца нищоправене, на това е способно и правителството му и на екипа му и на самия него.

    Коментиран от #54

  • 11 Супер

    37 19 Отговор
    Президентството без това нищо не може да направи за България, не е министерство да взема решения. Избрахме Радев като алтернатива на Плевнелиев. Да го оставим, ако не помага поне не пречи
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този

    16 38 Отговор
    Кирчо е троянски кон, вкаран в играта специално от подставен играч на дон Тиква. Ахахайаа

    Коментиран от #72

  • 15 Последния Софиянец

    54 11 Отговор
    Братиньо в желанието си да угоди на Бойко Борисов ликвидира суверинитета на България.
  • 16 мародер

    57 9 Отговор
    Защо тогава се позволява на българите в чужбина да гласуват??? Поне 90% от тях имнат двойно гражданство, но това не им пречи да избират кой да ни управлява!
  • 17 НА 14 11

    67 16 Отговор
    Има основание за импийчмънт на Румен Радев...................КОЛКО МНОГО ви СЕ ИСКА ГЕРБЕРАСТКИ ПОДЛОЖКИ,............АМА....ЯДЕЦ КАЗВА НАРОДААААААА......!!!!
  • 18 Гост

    68 16 Отговор
    На 14ти цяла България ЗА Кирил Петков, да набутаме г"нусните герберасти там, където Слънце не огрява. А на съдията - да го д...ш гербепаст м"зен

    Коментиран от #29

  • 19 Хи хи

    18 54 Отговор

    До коментар #2 от "Този затова е БИВШ":

    Ето затова сме най бедни и мизерни , защото знаем повече от професора по Конституционно право . Човекът е декан на юридическия факултет , а ти се излагаш. Сигурен съм , че и от КОВИД много разбираш,и от лепене на плочки също. Хи,хи !

    Коментиран от #25, #51

  • 20 проф Пл Киров!! ГЕРБ!! Бивш, Бивш

    58 9 Отговор
    К съдия, господин Никой!! Никой, дава мнение!! Слугитажа на ГЕРБ го Активираха!!!
  • 21 Лизач русовил

    13 41 Отговор
    Иво Христов (колкото и да не го харесвам защото е черноглед) ще излезе прав за 80-те%. Щом толкова хора харесват Радев....
  • 22 РЕАЛИСТ

    38 7 Отговор

    До коментар #3 от "Е тва е":

    Ами бърка те, щото ако Мустафа Карадайъ имаше двойно гражданство и Радев го питаше, коя страна му е майчина, той щеше да му каже, че има две майки и едната е Турция и затова ще защитава турските интереси в България.

    Коментиран от #31, #38

  • 23 ПСР

    54 9 Отговор
    Вече забравям,колко основания за"импийчмънт"на Бойко Борисов имаше в годините.Уникално груби нарушения на Закона и Конституцията.Гробовно мълчание,тогава.Най-големите нарушители се оказват Радев и Киро Канадецът.Но,това е.ГЕПП са в тотална атака за нова власт.
  • 24 ПВО

    10 44 Отговор
    Грипена е ударен,има отказ на всички системи,"Мей дей,мей дей"май някой ще катапултира от Дондуков 2.
  • 25 ФактЪ

    26 6 Отговор

    До коментар #19 от "Хи хи":

    Изкарвам парите си с честен труд, а не с донос и манипулации “хи хи”. ВъпросЪ: Твоят “декан” сам ли си лепи плочките или...”хи, хи”
  • 26 иван иванов

    42 7 Отговор
    ако тоя м.алоумник е съдия опазил ни Господ от такива като него...стига гледахте точките и запетайките на закона ами вложете малко разум и тълкование на конкретната ситуация,нали затова сте съдий...да мислите и да прилагате справедливост...заради такива като тоя обществото няма доверие на съд ,прокуратура,МВР и други държавни институций....айде стига с тоя слугинаж към неграмотни нагли до безобразие еднокнижници.

    Коментиран от #45

  • 27 ХПХ

    39 8 Отговор
    А за кражбите и заложените капани от гроб - нищо.
  • 28 Голям Смях 😂

    15 32 Отговор
    Какво значи „не съм знаел“? По тази логика може и криминален престъпник да назначи за министър на правосъдието. Нелепо оправдание. Служби, справки, информация, съветници няма ли… Радев е длъжен да знае кого назначава за министър…

    Точно Кирил Петков да говори за суверенитет някак е смешно. Предвид, че самият той е обект на външно конструкторство. Но колкото повече говори Кирил Петков, толкова повече инфантилизъм нахлува в публичното ни пространство.

    След решението на съда, каква стойност ще имат всички документи, които Кирчо в ролята си на министър е разписал?! За Радев, и за Кирчо Конституцията не съществува и може да бъде прескачана, ако „мисията“ е важна. Такова е било мнението на всички сатрапи в историята на света, когато са узурпирали властта. Че законът може да бъде заобиколен в техния случай, понеже ще „спасяват“ нацията.

    Ако имаше възможност, Радев щеше да е истински диктатор. Сега е просто „опит за диктатор“, но с редица пречки от страна на някакви са партии…

    Коментиран от #33

  • 29 Същия

    19 2 Отговор

    До коментар #18 от "Гост":

    Как само ще се охапиш за лакътя на 14ти... Ха ха ха. Ама и ти добре си знаеш кой кого ще набута

    Коментиран от #37

  • 30 19 ти! Декан на Юридическия е друг

    32 6 Отговор
    Професор, Вълчев!! Бивш министър в постаро време, оня със" Седенките" при Орешарски!! А Киров е Пенсия, Никой!!! Гербер на Хранилка!!
  • 31 РЕАЛИСТ

    9 2 Отговор

    До коментар #22 от "РЕАЛИСТ":

    Айде стига с това плашило дпс!

    Коментиран от #47

  • 32 Тодор Живков

    29 8 Отговор
    Има основание Бойко да се отзове в Белене като начало да върне парите от шкафа откъдето ги е взел и да си плати горивото за джипа плюс яденето което е изял по време на път и полетите със самолета същото.
  • 33 Последния Софиянец

    26 6 Отговор

    До коментар #28 от "Голям Смях 😂":

    Ако Кирчо беше външен проект нямаше да посмеят да го осъдят и то точно преди изборите.На Магарешки отложиха делото заради изборите.
  • 34 Решетников

    8 11 Отговор
    Де късмет де ама лошото е че простакесата няма да има достъп до новото шофиорче от НСТО няма да има кои да ръга чушки у боба
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Свинска Свиня

    11 31 Отговор
    В конституцията ясно е записано, и Президентът я наруши. Ако се оправдава с администрацията си ще ви кажа че (рибата се вмирисва откъм главата)
  • 37 Гост

    22 3 Отговор

    До коментар #29 от "Същия":

    Е с 90 дупетата (герп+дпс) няма как да управлявати...
  • 38 Георги

    21 2 Отговор

    До коментар #22 от "РЕАЛИСТ":

    Приятел , царя каза нещо умно - учих децата си да бъдат достойни граждани на всяка една страна. Има такива хора. Нашите въстания бяха предадени все от българи , че и Ботев гръмнаха наши , а турците след освобождението бяха от малкото които уважаваха капитан Петко Киряков , до човек е.
  • 39 Пинк флойд

    30 7 Отговор
    Защо не искайте импийчмат когато назначи ха американския гражданин Симеон Дянков исе закле в Българската конституция и стана министър. Га ядахте кифтета та неревахте а сега реевете

    Коментиран от #46, #83

  • 40 антиДПС

    30 3 Отговор
    Този конституционен съдия знае ли , че ДПС съществува в нарушение на конституцията на България и ако незнае за какво е там съдия а ако знае и неказва какво трябва да направи ?
  • 41 Този

    4 21 Отговор
    Кирчо е троянски кон вкаран специално чрез подставено лице на дон Тиква. Ахахайаа.
  • 42 Хидрата

    24 2 Отговор
    Какво ще ядете вие от наглата Невидима Съдебна ВЛАСТ / всички "прависти" / ако не разравяте ежедневно лана и да осмърдявате всички наоколо ? Години на ред не сте спомогнали да се въведе ред в тази държава, а и закончетата ви са като отворена врата в пустиня. Лапате заплати, бонуси, привилегии, а не произвеждате нищо освен празни приказки.

    Коментиран от #73

  • 43 антиДПС

    32 7 Отговор
    Радев пак ще бъде избран за президент а тоя нещасник мисли за импичмант !
  • 44 РАДЕВ ВЪН

    7 23 Отговор
    ТИ СЕ ЗАКЛЕ ДА СПАЗВАШ КОНСТИТУЦИЯТА....А КИРЧО НЕ Е....
  • 45 БОГ да пази Българите

    20 4 Отговор

    До коментар #26 от "иван иванов":

    Ако такива хора са повечето ни съдии..
  • 46 ФЛОЙД ПИНК

    5 8 Отговор

    До коментар #39 от "Пинк флойд":

    ДЯНКОВ ПОСЛЕ ПОЛУЧИ АМЕРИКАНСКО ГРАЖДАНСТВО
  • 47 РЕАЛИСТ

    7 15 Отговор

    До коментар #31 от "РЕАЛИСТ":

    Ако имаше някой руско гражданство , щяха да го обяват за враг на демокрацията, ама за канадско си затваряме очите. В коя държава може да си политик който да имаш двойно гражданство. Хайде провери, че никой не го допуска. Самият аз имам двойно гражданство и се кълнеш официално на тържествена процедура във вярност на новата родина. Така, че вече си ни риба, ни рак. И не копирай чужд ник.

    Коментиран от #66

  • 48 !!!?

    7 23 Отговор
    Държавата на Радев и хунта - руски Гулаг !!!?
  • 49 Българка

    26 6 Отговор
    Сега всичку герберастки бокл.ци ще се изредят да плюят, рИват като стадо бизони срещу Радев и Петков. И колкото повече плюят и хвърлят кал, толкова повече двамата увеличават доверието и симпатиите на хората. По логиката на поредния л.йн0 мет Борисов трябва вече да е с конфискувано имущество, да върне чекмеджетата, заплатите, рекета и гние в затвора
  • 50 иван иванов

    22 4 Отговор
    тая п.одлога тълкува зкона както дявола чете евангилието...срам и позор са такива съдии като тоя н.адупен л.акей.
  • 51 доктора

    17 5 Отговор

    До коментар #19 от "Хи хи":

    Горките студентчета, още от сега залюпени от злобата на някакъв деканин, дето не е умесил и една питка хляб, а само с празни приказки си изкарва заплатата ! Аман ако е доктор тоя некомпетентен декар, ще умори сумати хора.
  • 52 ФЛОЙД ПИНК

    6 9 Отговор
    ДЯНКОВ НИКОГА НЕ Е БИЛ ГРАЖДАНИН НА USA.......ДРУГАРИ
  • 53 !!!?

    7 25 Отговор
    Кремълският парашутист Радев трябва да бъде изгонен с камъни от Президентството, а не с Импийчмънт !!!?

    Коментиран от #126

  • 54 Българка

    9 5 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Ти пак ли с моя ник цапаш форума?

    Коментиран от #91

  • 55 Простотия

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Е тва е":

    Е това , което казваш. Тебе ако не те бърка , че някой те е направил на маймуна , защото е алчен за власт , значи мисленето ти е точно както на такава , така че не ми обяснявай как някой е дошъл да ни лъже , за наше добро. Заради " умници " като тебе , мошенници ни управляват 30 години.

    Коментиран от #81

  • 56 още един

    20 7 Отговор
    Още един прост професор. Този паразит е смукал от българите голяма заплата за празнословие, цял живот. Неуважаеми, ако не знаеш да ти кажа че на 14. 11 ще има избори за президент. Един вид процедура по импийчмънт в която българите ще кажат какво мислят по въпроса. Аз мисля че ти си срам за правото и мнението ти не ме интересува.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Мдааа 🤔😕

    18 9 Отговор
    За кога ще го импийчмнът, той мандада му свършва. Целта на противниците му е друга - да премахнат Радев като конкурент по пътя си към президентските избори, защото има най-висок вот на доверие.
  • 59 Истината за

    7 16 Отговор
    Много "похвално" за фигуранта!Неговото срутище Янев със своето бездействие и некомпетентност и неграмотността на кацаров допуснаха,че от 20.09.2021 до 28.10.2021 година починаха от ковид-19 близо 3 600 българи.

    От март 2020 година до 20.09.2021 година са починали от ковид -19 20 000 българи.Всеки грамотен български гражданин може да си направи сам изводите.

    А радев нехае и продължава усмихвайки се ехидно да си прави предизборната кампания за наша сметка!

    Срам и позор от такъв президент!

    Коментиран от #92

  • 60 Котарак

    13 7 Отговор
    Тоя гламар, като ми говори за нарушение на Конституцията, защо не каже зеленият сертификат колко конституционни права на хората нарушава?
  • 61 Като си прост

    7 2 Отговор

    До коментар #2 от "Този затова е БИВШ":

    Траеш , за да не се разбира
  • 62 Тома

    18 6 Отговор
    Не е работа на плезидента да проверява кой е с двойно гражданство.За това си има други хора който получават заплата.Този професор е гербаджия папкал крадени пари от народа
  • 63 изписа вежди

    19 6 Отговор
    Този е гербераст , като гръмна скандала с чекмеджетата ходеше по студията да ни обяснява , че нямало как бойко да си държал парите там хахахахахахахахаха
  • 64 Българка

    20 9 Отговор
    Сега всичку герберастки б0кл.ци ще се изредят да плюят, рИват като стадо бизони срещу Радев и Петков. И колкото повече плюят и хвърлят кал, толкова повече двамата увеличават доверието и симпатиите на хората. По тая логиката Борисов трябва вече да е с конфискувано имущество, да върне чекмеджетата, заплатите, рекета и гние в затвора
  • 65 Кочо

    19 9 Отговор
    Този Кирил толкова много го нападнахте, че започна да става симпатичен! Щях да гласувам за едни изрядни по документи, но при тази ситуация - за Асен Василев.
  • 66 РЕАЛИСТ

    6 5 Отговор

    До коментар #47 от "РЕАЛИСТ":

    Като си на ТИ с правото , искам да ми докажеш , че имаш права върху даден ник......:)
    Шегата на страна , въпросът е дискусионен за в бъдеще. Аз съм гражданин на ЕС и мисля , че поне в тези граници , може да имаш двойно гражданство и да работиш в 3 та страна примерно. Както и да е , всичко добро.

    Коментиран от #84

  • 67 до Бойко

    5 9 Отговор
    За Радев е ясно, ама Бойко да внимава с тия приказки за ваксините и сертификатите, защото здраво ще издъни ГЕРБ. През последните дни много е взел да ги рекламира. А българите като видят някой да им говори за ваксини, да не говорим за сертификати, го кълнат до десето коляно, камо ли да гласуват за него. Да си трае, че ще повлече ГЕРБ яко надолу. Сигурно Мустафата яко го натиска, ама тя гласове няма да му изкара. Той е хитрец, все нещо да измисли по въпроса и да спре с тия приказки. Засега здраво качват само ВМРО и Възраждане, защото като истински българи се обявиха срещу насилствената ваксинация и сертификатите, които преследват именно това.
  • 68 Точно ти

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Тиква":

    Си куцото и сакатото , селяндури всичко разбирачи. Сигурен съм , че даже и не си чел конституцията , но бързаш да си полажеш глупостта. Тебе може да те радва и жена ти като те лъже , ама нормалните хора не са такива.
  • 69 Истината

    16 4 Отговор
    На президентските избори след 18 дни СУВЕРЕНЪТ - българския народ ще каже какво мисли по въпроса за президента❗❗❗Разни хора, които ламтят за поста му и го оплюват ежедневно по медиите говорят от името на партийни интереси и властови домогвания. Те са пристрастни и са повлияни от жаждата си за власт. Народът е този, който ще отсъди ❗❗❗
  • 70 Бивш съдия

    15 6 Отговор
    И настоящ Гербаджия
  • 71 проф Пл Киров!! ГЕРБ!! Бивш, Бивш

    13 6 Отговор
    К съдия, господин Никой!! Никой, дава мнение!! Слугитажа на ГЕРБ го Активираха!!!
  • 72 финал

    3 10 Отговор

    До коментар #14 от "Този":

    Абсолютно си прав. Още отсега ти казвам, че след изборите ще управлява коалиция от ГЕРБ и ПП. Ако не вярваш, питай Мустафата. Всичко е решено.
  • 73 Прав сте

    10 0 Отговор

    До коментар #42 от "Хидрата":

    но все пак трябва да кажем , че не съдебната власт прави кофти закони и вратички , а НС! Съдебната власт трябва да изпълнява глупостите на парламента , а там е куцо и сакато.
  • 74 Защото

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "реалистъ":

    Не си умен , щом харесваш да те лъжат явно , че и искаш още да те правят на маймуна. Такива стоите толкова низко , че не си струва да се говори с вас.
  • 75 хтврфэ44пнз99

    13 7 Отговор
    Констутуционните съдии показаха, че не са независими, а повлияни от партийни интереси. Всичко е БОРБА ЗА ВЛАСТ.
  • 76 обединени

    7 3 Отговор
    Дa ce oбeдиним вcички бeз знaчeниe coциaлнa и eтничecкa принaдлeжнocт, вcички cрeщу кoрупциoнния мoдeл прoникнaл в пoчти вcички пoлитичecки пaртии, най вече в тези на статуквото и държaвни инcтитуции и cтaнaл нoрмa нa cъщecтвувaнe и пoдрaжaниe в oбщecтвoтo.
  • 77 министър

    7 4 Отговор
    Енергийният министър защо не чисти бордовете от престъпниците в енергетиката?

    Коментиран от #78, #80

  • 78 ТАКА ДЕ

    5 1 Отговор

    До коментар #77 от "министър":

    КОЙ Е ПРЕСТЪПНИК КАЗВА ДАМО ...СЪДА

    Коментиран от #86

  • 79 Севда в пандиза

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    За накрадената пара.
  • 80 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ

    4 2 Отговор

    До коментар #77 от "министър":

    ААААААА, НЕ ТАКА, НЕ НИ ЗАКАЧАЙТЕ
  • 81 Значи

    9 4 Отговор

    До коментар #55 от "Простотия":

    следвайки агресивния ви коментар излиза , че аз и около 3 000 000 българи сме тъпаци , а другите сте Бойковисти гербаджии.

    Коментиран от #103

  • 82 Подкрепа за Герб

    10 4 Отговор
    Има основания да се осъди пачковия шкаф, ама съда нема желание, пуркуратурата още повече

    Коментиран от #104

  • 83 ИЛЮМИНАТ

    7 8 Отговор

    До коментар #39 от "Пинк флойд":

    ДЯНКОВ НИКОГА НЕ Е БИЛ АМЕРИКАНСКИ ГРАЖДАНИН....БСП КОМУНДЕТА
  • 84 РЕАЛИСТ

    3 3 Отговор

    До коментар #66 от "РЕАЛИСТ":

    Няма такова понятие все още" гражданин на ЕС" Имаш си паспорт за определена държава членка. Тия измислици си ги разправяй в градинката с картаджиите. Много внимание ти отделих.

    Коментиран от #99

  • 85 Няма да стане

    16 6 Отговор

    До коментар #7 от "Ива Николова":

    Лелче, Радев не само, че ще продължи кампанията,но и ще спечели втори мандат! Това, че виете е знак, че лапачката ви е спряна последните месеци! Озверели сте,кокала се отдалечава! Радев президент и правителство без тиквата и турците, автоматично означава, че такива паразити, като теб излизат на пазара на труда!
  • 86 добре

    6 3 Отговор

    До коментар #78 от "ТАКА ДЕ":

    А в съда единственият език са парите, многоточие
  • 87 Двоен

    9 4 Отговор
    Абе, палячовци вземете се спрете видяхме тези само с едно гражданство как пълнят шкафчета и живеят на морето free

    Коментиран от #94

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 към

    2 9 Отговор
    Радев вдигнете отново юмрука! Излезте на дебат с документи и списъци с имена. Представете ги пред обществото по законен начин. Oткaжeтe ce oт чeрвeнaтa мaфия и cкъcaйтe връзки c тях. Българските граждани не заемат страната на никоя от воюващите помежду си групировки, защото те всички разпространяват корупцията в главоломен мащаб и държавата не се развива благоприятно за всички ни.

    послепис: Мутри вън!

    Коментиран от #90

  • 90 Стойко

    2 7 Отговор

    До коментар #89 от "към":

    Че той е част от червената ДС- ма"фия бе тъпако
  • 91 Българка

    2 3 Отговор

    До коментар #54 от "Българка":

    Не, ти цапаш щото ти е толкова акъла
  • 92 Брей

    8 1 Отговор

    До коментар #59 от "Истината за":

    Ти прочете ли,каква глупост си сътворил? Според теб 20000 умрели са незначителна бройка! Няма управия за тази държава с такива дебилни изрезки!

    Коментиран от #96

  • 93 Българка

    4 9 Отговор
    Асенчо искал "големи топки". Няма ли някой да му сложи още един чифт зад неговите?
  • 94 Няма да спрат

    14 3 Отговор

    До коментар #87 от "Двоен":

    Това са опорките! Никой не коментира,че вчера бившия директор на детската база в Боровец Ивайло Шопски описва подробно,как са се откраднали 8млна. с фиктивни лагери! По-важното е,кой колко гражданства има! Тази държава пътува с мръсна газ към небитието!
  • 95 Антидемократ

    7 4 Отговор
    Отново мнение на гооолем професионалист......По този повод, ще си го преместя. И така днес ще си го нося отдясно.......цял ден. Утре обратно.....
  • 96 Невеж си

    3 5 Отговор

    До коментар #92 от "Брей":

    20 000 починали за 18 месеца!

    А 3 600 само за 38 дена!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 опаааа

    6 2 Отговор
    Брей , стаанаме мноо американцЕ , оно мандатът му изтече , ама шъ го импийчвате , по образ и подобие Тръмпово , след приключване на мандата.
  • 99 Тъпанари си е

    4 11 Отговор

    До коментар #84 от "РЕАЛИСТ":

    Тъпанар , без значение на кои симпатизира. Когато дойде някой , който те гледа в очите , лъже те , и те прави на маймуна , а ти казваш , че ще гласуваш за него , какъв да си . Хайде кажете Вие.

    Коментиран от #101

  • 100 ХА ХА ХА

    3 10 Отговор
    ТРОЛОВЕТЕ НА ФАТМАКА СЕ ХВЪРЛЯТ НА АМБРАЗУРАТА , ДА ЗАЩИТАВАТ ЛЪЖЕЦА КИРО И ПИШМАН ФАТМАКА !!!! ИМА ЗАКОНИ И КОНСТИТУЦИЯ , КОЙТО ГИ НАРУШАВА СТАВА ПРЕСТЪПНИК , ТОЧНО , ЯСНО , КРАТКО !!!! НЕЩО ДА НЕ ВИ Е ЯСНО ТРОЛОВЕ - ФАТМАШКИ ????ТЕ СА ПИСАНИ ЗА ВСИЧКИ И ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ СЪЩО ОТ ВСИЧКИ !!!!!
  • 101 какво

    11 2 Отговор

    До коментар #99 от "Тъпанари си е":

    Това сравнение за да го разберем трябва да ни обясниш спрямо кого сравняваме. Кой е този дето идва и те лъже в очите? Що то от 1989 г. идват и ни лъжат като ни гледат право в очите. Та за да разберем какво питаш дай отправна точка. Омръзна ни от герберастия и пропаганда от герберасти, долни и лъжливи и крадливи демагози.

    Коментиран от #105, #106

  • 102 Питам

    3 12 Отговор

    До коментар #6 от "Смях":

    Според теб,щом ББ е крадял,сега когато почти една година не е във властта ,и всички проекти са спрени,и не се дават пари нито за подкрепа на бизнеса,нито по програма "Запази ме" и след,като се актуализира бюджета и изтеглиха половин милиард заем---КЪДЕ СА ПАРИТЕ?! ЗАЩО НЕЩАТА СА ПО-ЗЛЕ,А НЕ ПО-ДОБРЕ.Крайно време е да спре празното дрънкане.
  • 103 Коменар

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "Значи":

    С номер 99 го написах за Вас , но пропуснах да Ви го прикача.
  • 104 ХИ ХИ ХИ ДА МУ МИСЛИ ФАТМАКА

    3 10 Отговор

    До коментар #82 от "Подкрепа за Герб":

    Той вече пълни четвърти шкаф , съветника УЗУНОВ носи пликове във несвяст ! Че няма време ....няма и да има втори мандат !!!!
  • 105 Обяснил съм

    5 2 Отговор

    До коментар #101 от "какво":

    По напред , че заради такъв тип мислене , точно такива ни управляват 30 години. А пък да искаш " още от същото " ако си в пълен разиум , и ясно съзнание , ми говори единствено , че на пишещият му липсват и двете. Ако мислите , че като профилирате според пристрастията си на " герберасти " и други , значи не знаете къде се намирате последните 30 години.

    Коментиран от #109

  • 106 Малеее

    4 9 Отговор

    До коментар #101 от "какво":

    Продължавам да се чудя,как един лъжец се оправдава,с това,че е имало и други лъжци.В случая Кирил Петков е излъгал Президента и е доказано ЗАКОНОНАРУШИТЕЛ Какво има да се коментира.По-лошото е,че някои хора го изкарват жертва,други го величаят.НЕ‐ жертва е българският народ,който позволява да го прецакват и да му държат назидателен тон.Ние боклуци ли сме?! Сигурно,щом оставяме някой"Да си разиграва коня" и му ръкопляскаме.
  • 107 P1amen

    3 5 Отговор
    Стига глупости,направо го сваляме на 21.11.2021.
    Същото казах и на Том Стейер преди 3 години за Тръмп.
    Този сайт явно е на приближени на диктатора, няколко пъти ме триха.
    Така или иначе диктаторът е за пенсия иначе лошо.
  • 108 Ей, наглеци

    4 10 Отговор
    Стига сте защитавали Киро лъжец и радев клетвопрестъпника. На Радев всичко му е наужким, първо се подхилкваше че нямало вирус, после се оказа че има, закле се публично в НС че ще спазва конституцията а я погазва многократно, нагло и безцеремонно с мръсния си фатмашко ботуш. Взе страна и се намеси в уличните протести, явно действа в подкрепа на определени партии и с насилие въздейства на изборите, насъсква народа. Е този ли да избера за президент. Той е за съдебната система, не за президентството и рано или късно ще се наложи да дава отговори и понеже знае в какво се е уплел, се е фиксирал в Гешев и се бори със зъби за втори мандат и пореден имунитет. За всеки бих гласувал само и само този да престане да ми се лензи по телевизора.
  • 109 абе

    7 3 Отговор

    До коментар #105 от "Обяснил съм":

    Струва ми се че увъртате, като изпечени социолози или политици. Определете се, гербераст или човек.
  • 110 Ха ха ха

    4 9 Отговор
    Вече на всички е ясно , че най големия престъпник в държавата погазващ конституцията от най висок пост е Румен Радев , като за това същия Радев трябва да бъде съден и хвърлен до живот в строг тъмничен затвор , без право на замяна и свиждане .
  • 111 Плъховете

    10 1 Отговор
    на статуквото, изпълзяват един по един.
  • 112 Мая

    10 2 Отговор
    Защо не млъкнете най-после! След 17 дни са изборите - какъв импийчмънт! Някакви мафиотски подлоги продължават да клатят държавата безнаказано!
    Предстои народът да проведе "ИМПИЙЧМЪНЪТ" на БИВШИТЕ от върховете на властта, след което да се заеме и с КАЛИНКИТЕ по-надолу!
  • 113 Мдааа🤔

    11 2 Отговор
    Държавата ни пропита от корупция, злоупотреба с власт, с раздадени милиони държавни пари без държавни поръчки, те отклоняват вниманието на народа с дребната чиновническа формалност за датата на отпадане на канадското гражданство на Кирил Петков❗❗❗Как не ви е срам⁉️
  • 114 Мдааа🤔

    11 1 Отговор
    На 14 ноември НАРОДЪТ ще каже думата си❗❗❗Народът и мнозинството ще отсъдят казуса за Президента❗Народът е суверена❗Това е демокрацията❗
  • 115 Мазньо

    10 2 Отговор
    До понеделнк К.Петков ще бъде разследван от Гешев и осъден на три инстанции!Ето така действа назначеното от Буци българско "правосъдие".Има ли някой на когото не му е ясно откъде трябва да започне промяната?
  • 116 Генчо

    2 3 Отговор
    а затвор за дърти комунисти кога>
  • 117 ХАН КРУМ

    6 1 Отговор
    И ПРОФЕСОРИТЕ МОЖЕ ДА СА МОРАЛНО ПРОПАДНАЛИ! И ХИЧ НЕ СА МАЛКО
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Гласувайте за

    1 4 Отговор
    Кирчо, но после да не се сърдите като ви нахлузи истамбуски конвенции, обучение в училищата как да се самозадоволяват и колко е хубаво да си обратен, да натресе еврото, задължително бодене и затваряния по презумция и др. подобни ценности. Той ясно даваше сигнал за тези приоритети. Мислете, че после я камилата, я камилара. А сега който иска, да цвъка минуси. Дано не съм прав.
  • 120 ОТВРАТЕН

    1 6 Отговор
    НИКОЙ НЕ ПОДКРЕПЯ ХАРВАДСКИТЕ МЕНТЕТА И РАДЕВ, НАРОДА СЕ ОТВРАТИ ОТ ЛИЦЕМЕРИЕТО И НАГЛОСТА НА ЛЪЖЦИТЕ.
  • 121 ОСТАВКА

    1 6 Отговор
    ЩО СЕ КРИЕ ПОСМЕШИЩЕТО РАДЕВ КЪДЕ Е ВМИРИСАНИЯТ ЗЕЛЕН ЧОРАП. СЧУПИ ДЪРЖАВАТА ОСТАВКА ФИГУРАНТ.
  • 122 Чуденко

    6 1 Отговор
    нЯщУ много се е нахъсала герберастията тук!
  • 123 УЖАС

    1 7 Отговор
    CТИГA CТE НИ ЗAНИМAВAЛИ C ТOЯ ПOЛИТИЧECКИ ТРУП C ПРЯКOР ФAТМAКA, НЯМAЛO E ПO ГOЛЯМO НEДOРAЗOМEНИE В ПРEЗИДEНТCТВOТO OТ НEГO, AКO E БЪЛГAРИН ЩE CE ИЗВИНИ И ЩE CE OТEГЛИ C ДOCТOЙНCТВO, НO EДВA ЛИ НAГЛИЯ ЛИЦEМEР ЩE ПРOДЪЛЖAВA ДA УБИВA ДЪРЖAВAТA И НAРOДA .
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Прости сме

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Точно така! И България обезлюдена, интересно КОЙ ще ти плаща пенсията след само десет години.
  • 126 Смешко

    3 0 Отговор

    До коментар #53 от "!!!?":

    Кажи кой даде близо 3 млрд. народна пара на руснаците за т.н. Балкански поток?
  • 127 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    0 0 Отговор
    и този май е работил за герб
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол