Last news in Fakti

10 Декември, 2021 06:45 5 389 128

Костадинов: Създават условия за принудително ваксиниране

  • възраждане-
  • костадин костадинов-
  • зелен сертификат-
  • болници

От "Възраждане" са подготвили програма за здравна реформа и се обявиха за премахване на търговския статут на болниците

Костадинов: Създават условия за принудително ваксиниране - 1
Снимка: БГНЕС

"Зеленият сертификат" е дискриминация - както и да се маскира, че е за нашето здраве. Създава условия за принудителната ваксинация. Много хора са принудени да избират между работата и "зеления сертификат". Тестовете не са безплатни. Цената на извършването на теста е между 7 и 15 лева - при два пъти в седмицата това са 80 лева на месец", заяви лидерът на партията Костадин Костадинов в "Денят ON AIR".

Той обаче се съгласи, че е основен дълг спасяването на човешки животи. Но е категоричен, че "зеленият сертификат" не спасява човешки животи.

"Нима хората са толкова глупави и не могат да преценят за себе си, че трябва някой насила да отиде и да ги кара?! Това е безумие! Как няма да има ръст на смъртността като са спрени плановите операции?", настоя Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

По думите му, у нас ще има пета, шеста и 66-а вълна, защото зимно време върлуват болести и напролет има бум на респираторните заболявания.

"Притеснява ни общото състояние на здравната система, която не може да дава качествена здравна помощ. От 2007 г. сме номер едно по смъртност в света. В комбинация с най-ниската раждаемост това обрича България на изчезване. Нашата държава остава без своя собствен народ", алармира Костадинов.

Лидерът на "Възраждане" очаква да намерят съмишленици в Народното събрание за "зеления сертификат". На мнение е, че категорично има двоен аршин при прилагането на "зеления сертификат" - за депутатите в НС и за останалите граждани.

"Никъде не бива да се носят маски и никъде не бива да се влиза с каквито и да било ограничения. Моите две деца още не са на училище, защото ни карат да правим безсмислени тестове. Направиха десетки хиляди тестове, накрая 2-3 случая. Абсолютно прахосване на пари", каза още гостът на Ганиела Ангелова.

От "Възраждане" са подготвили програма за здравна реформа и се обявиха за премахване на търговския статут на болниците. Не е работа на лекарите да издават касови бележки и да пишат фактури, отбеляза Костадинов.

От партията биха подкрепили новата власт, ако бъдат премахнати военните бази, които не са под български флаг; ако видят действия за разрешаване на демографския проблем, както и по други приоритети, които са залегнали в тяхната програма.

Имаме нужда от АЕЦ "Белене" и модернизация на съществуващите ТЕЦ-ове, убеден е Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 105 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Scuderia

    34 283 Отговор
    Оставяйки настрана глупостите,които говори.Защо се дава такава сцена на човек,който едвам премина 4те процента?

    Коментиран от #7, #9, #47, #89, #98

  • 2 избирател

    272 23 Отговор
    Май ще му ставам фен.

    Коментиран от #21, #73

  • 3 КОТарАК

    169 16 Отговор
    ако Русия нападне хохлите , вируса ще изчезне от самосебе си. въобще няма да се пише повече за него. пак братушките ще ни спасят
  • 4 Ами разбира се

    20 176 Отговор
    Всеки ден умират хора колкото средно голямо село в България. И тоя се чуди защо...

    Коментиран от #14, #15

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Люси Дяковска

    19 203 Отговор
    Копейкин да бъде първият принуден да се ваксинира!
  • 7 Някой

    231 9 Отговор

    До коментар #1 от "Scuderia":

    Е, готино е да даваш анонимна оценка на някой...

    А, иначе, кое от това, което е казал, не е истина? Зеленият сертификат не е ли дискриминация? От какво те пази? Не сме ли първи по смъртност вече над 10 години, изпреварвайки страни като Афганистан и Ирак, където се водиха военни действия?
    Нима не е прав за търговския статут на болниците? Станаха фирми за генериране на печалби. Няма значение дали пациента е оздравял или починал - важно е да се усвоят максимално всички възможни клинични пътеки.

    Така че, човекът си говори много верни неща. Друг е въпросът дали има желание и възможности да ги промени

    Коментиран от #79

  • 8 Механик

    217 12 Отговор
    Всичко казано в статията е самата истина. Ако тоя човек искрено и от сърце говори тези неща, то аз започвам да съжалявам, че вместо да си седя у дома, не гласувах за неговата партия.

    Коментиран от #88, #90

  • 9 БАЙ Х@Й‼

    205 6 Отговор

    До коментар #1 от "Scuderia":

    Отговорът на твоя въпрос е в самия въпрос - ЗАЩОТО ПРЕМИНА 4% БАРИЕРА‼️ И кое точно е ГЛУПОСТИ от казаното ❓ Нима онзи ден ЕДИНАДЕСЕТ човека, а вчера още ПЕТ не заминаха при Св. Петър със зелените си сертификати❗ Нима не е преверзно депутатите да влизат в НС без зелеВ лист, да искат от нас такъв за кафе на открито ‼️ Или БЕЗплатните бази на наша територия над които се вее чужд флаг ‼️

    Коментиран от #26

  • 10 Някой

    92 6 Отговор

    До коментар #5 от "Антимилиционер":

    Да, личи си. Като те видим теб и ни става ясно, че пишешмот някоя психиатрия.
    Иначе, и в България има немалко нормални хора. Повече, отколкото в прехвашебият от теб Запад.
  • 11 Лудогорец 9

    154 7 Отговор
    само на възраждане гласоподавателите са реални всички други имат или купени гласове или манипулация ....
  • 12 Мислещ

    131 7 Отговор
    Тук няма да им мине номерът. Най-много да го направят на хартия, ама ще опандизят стотици хиляди ли? Винаги (В близките 10-ина години поне) ще има поне няколкостотин хиляди, които при никакви обстоятелства няма да се набодем.

    Коментиран от #19

  • 13 Тити Намазов

    14 164 Отговор
    Този Костадинов не беше такъв, сега е хванал антивакцирската тема, пълна фурнаджиска лопата. Май ще излезе марешки намер 2.

    Коментиран от #28, #100, #101, #102

  • 14 Умират

    130 5 Отговор

    До коментар #4 от "Ами разбира се":

    Защото като влезеш в болница в повечето случаи не ти обръщат достатъчно внимание

    Коментиран от #18

  • 15 Мислещ

    117 7 Отговор

    До коментар #4 от "Ами разбира се":

    Кога се е чудил? За мислещите хора отдавна ни е ясно, и не, не е заради липсата на зелен сертификат. О, чакай, то зеленият сертификат е въведен. Познай? Пак умират яко. И умираха най-много у нас още преди да се появят експерименталките. И още преди да се появи ковидя (Дето никой никъде не го е изолирал). Факти.

    Коментиран от #17

  • 16 Биби

    12 118 Отговор
    Май почваш да прилича все повече на Сидеров. И той така скачаше като петел и накрая престана на доган и боко. Евтин пополизъм
  • 17 Георги

    9 76 Отговор

    До коментар #15 от "Мислещ":

    Хайде стига ръси глупости четени във фейса

    Коментиран от #77

  • 18 Мислещ

    120 6 Отговор

    До коментар #14 от "Умират":

    Ако изобщо влезнеш. Само допреди няколко дни беше забранено плановото лечение. Да не говорим, че и при "спешно" лечение, първо се чака ковид-тест и не те лекуват. Ако пък е положителен, те "лекуват" в ковид-отделението, без значение за какво си постъпил. Да не говорим пък, че ковид-болните се лекуват с антибиотици, интубация и други гадости. Ами как няма да мрат яко? За всичко е виновна системата и всички по веригата, които я поддържат.
  • 19 КолчоБи

    10 48 Отговор

    До коментар #12 от "Мислещ":

    Ами да. То ти няма и да ядеш, че и храната вредна. Хаха
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Ммм дааа

    22 3 Отговор

    До коментар #2 от "избирател":

    И аз.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Костя Гуцанов

    12 87 Отговор
    КОЙ нареди на Гешев, да спре разследването срещу Костя Копейкин и неговата "разведена" съпруга, сдобили се за 2 г. с къща, два апартамента, три нови коли и 1600 кв.м. паркоместа ( над. 2 млн. ) - всички от фирми на Гуцанов? И това всичкота само със чиновническата заплата на "разведената" съпруга, защото Коце не работи от 3 години и няма доходи. Доган , Борисов или МутраФонова му се обади ? Как този фокусник, Коце Копейкин, събра 550 учредителя в зала за 110 ??!!

    Коментиран от #109

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 А бе

    30 4 Отговор

    До коментар #5 от "Антимилиционер":

    Не коментирайте себе си, а по темата!
  • 28 ха ха

    67 5 Отговор

    До коментар #13 от "Тити Намазов":

    Не е яхнал анти-ваксърската вълна, а нашите леви десни му поднасят на тепсия защитата на правата на човека, щото не могат да се отбият от давоската копаня! Деду Шори им е хванал юздите...
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ха ха

    63 5 Отговор
    Костя, искам да чуя, че за тези, които отстояват зеленият паспорт ще има съд - Нюрнберг 2.0. Ако, застанеш зад това ще гласувам за теб, нищо по много въпроси сме различни. Справка: Нюрнбергски кодекс (1947) Допустими медицински експерименти... Резултат от наследството на Менгеле.
  • 31 Gggh

    77 3 Отговор
    А БЕ СТИГА ВЕЧЕ С ТИЯ ЛАКЪРДИИ ЗА БАЛЪЦИ....МАСКИ,ТЕСТОВЕ ,ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ ...ТИЯ ПРОСТОТИИ ДЕТО ГИ ДРЪНКАТЕ ЕЖЕДНЕВНО ЗА СТРАШНИЯ КОВИД СА САМО ЗА ПОДЧИНЕНИЕ И НАЛАГАНЕ НА СТРАХ ВЪРХУ ХОРАТА СЪС ЦЕЛ КОНТРОЛ ВЪРХУ НАС И ПАРИ ЗА ВАС 💰💰💰💰💰💰💰💰💸💸💸
  • 32 Наблюдател

    6 71 Отговор
    Наблюдава се засилено присъствие на форумни списвачи под всяка статия за Копейкин. И като се почне с едно помпене на + и - ... часове след като никой не поглежда статията . :))) Много слаб PR .

    Коментиран от #35, #71

  • 33 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    68 3 Отговор
    Заради тази""Пандемия""Загубих пари в Самолетни билети,включително и всички от фамилията.За разлика от тях аз пари за бъркане в носа ми -Нямам и не давам.Таммм ,ако някой се опита отвръщам с не шахматен десен прав удивително точен !Колкото до сертификата-Той е противоконституционен и щедонесе главоболие ...Съдебно на тези,които го изтъпаниха в бг!!!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Никола

    92 6 Отговор
    Само Възраждане подкрепя интересите на българският народ. Не се отмятат от думата си, въпреки натискът отвън. Рано или късно когато ножът опре до кокала, всички ще се втурнат да гласуват за тях. Тук във Флорида а и в повечето щати няма никакви мерки ... Животът си върви
  • 37 Anonim

    6 65 Отговор
    Мошенник селски е тоя пръч
  • 38 Починалите винаги ще са над 100, защото

    73 1 Отговор
    Починалите винаги ще са над 100, защото всички сме носители на остатъци от коронавируса, така че кой кога ще умре ще е не от , а със коронавирус. Знаем че на лекарите много ви хареса тази пътека от 4500 лв. но не ни манипулирайте повече, защото не сме прости.

    Коментиран от #52

  • 39 Майна

    66 4 Отговор
    БОРЕТЕ се, ВЪЗРАЖДАНЕ! НАДЯВАМ СЕ ИТН и БСП да ви подкрепят!!! Това е НАЙ-ВАЖНИЯТ ВЪПРОС
  • 40 Христо Божилов

    9 76 Отговор
    И ти ли бе, Копейкин, ти ли ще спреш задължителната ваксинация??? С твоите 4% на изборите. Задължителната ваксинация се нарежда на Европа от САЩ и Кирчо като техен възпитаник ще я въведе в България. Но за това гласуваха над 80% от Българите

    Коментиран от #50

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Чи фачи

    36 4 Отговор
    Смъртните случаи могат да си ги определетя според настроението! Нищо изненадващо.
  • 44 Texas

    56 3 Отговор
    доволен съм,че го има в народното събрание,,макар и да не гласувах за тях.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Гост

    66 2 Отговор

    До коментар #1 от "Scuderia":

    Все пак е минал 4 процента.... За разлика от пионья, Шкембе войвода, Валери, Мая, главЪтЪ, на които също дават непрекъснато думата, незнайно защо...
  • 48 я па тоя

    5 37 Отговор
    такива бацили като тебе разнасящи зарази в изолатора
  • 49 Гост

    55 4 Отговор
    ⚠️АКО ТОВА ЗАБОЛЯВАНЕ Е ТОЛКОВА ОПАСНО, ТОЛКОВА СЕРИОЗНО, ЗАЩО ДАВАТ ДЕЦАТА САМИ ДА СИ ПРАВЯТ ТЕСТОВЕ ИЛИ ОТ НЕ МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ⚠️
    ПО СЪЩАТА ЛОГИКА, ДАЙ САМИ ДА СИ ПРАВИМ ОПЕРАЦИИ?
  • 50 Мислещ

    66 3 Отговор

    До коментар #40 от "Христо Божилов":

    Ние нормалните хора ще я спрем като просто не се подчиняваме. Да въвеждат каквото си щат. Те разчитат на това да ни сплашат и сами да се набодем. Не могат нищо друго да направят.

    Коментиран от #51

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Бодак

    34 4 Отговор

    До коментар #38 от "Починалите винаги ще са над 100, защото":

    Съгласен съм с казаното. Бих добавил, че по същество си имаме работа с вирус, който никой не е виждал, както и вируса на т.н. СПИН. Изниква разумния въпрос: след като вируса не е хванат и не се знае точо какво представлява, как разбраха за десетките видоизменения (мутации) ? В книгата си Забранените лекарства които лекуват, Марко Пицути, описва далаверата с "вируса на СПИН". Дава пример в Испания, един от лекарите учени, възпротивил се срещу БигФарма / Фармафията и СПИН далаверата, пред цялата преса взема кръв от известен испанец набеден за болен от СПИН (с кръвни показатели като неговите) и си я поставя на себе си. Нищо. След няколко месеца, здравия и прав медицински учен умира изведнъж....

    Коментиран от #56, #106

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Евроатлантик

    60 7 Отговор
    Браво на Костадинов, машината за истини. Той и последователите му от Възраждане са единствените на политическия небосклон, които пределно ясно и откровено говорят за настъпващите мракобесни времена на тотална диктатура над хората.Последният опит на Европейската комисия е в навечерието на Коледните празници да ги преименува, да замени термина "коледен сезон" с предполагаемо по-неутрални термини като "празничен сезон".Коледа“ беше счетена за неподходяща, защото може да предизвика недоволство на последователите на религии, различни от християнството.
    Подкрепям провеждането на няколко референдума - за отпадане на зеления сертификат, за напускане на сатанинския Европейски съюз, за излизане от НАТО! Да живее България!

    Коментиран от #70

  • 55 Гочо

    5 34 Отговор
    Напъваш,защото знаеш че като се ваксинират и си безполезен...И ти си една голяма грешка в Парламента...
  • 56 Герги

    4 10 Отговор

    До коментар #52 от "Бодак":

    Кофтито е че ако го видиш,може и после да не можеш да пишеш тук...

    Коментиран от #66

  • 57 doc

    11 3 Отговор
    Има много хубави филми "Планетата на маймуните", сега тук се подготвят снимки за "Страната на маймуните", има вече много изявени кандидати за ролите на маймуни.
  • 58 Демокрация

    29 2 Отговор
    Така и така сме разделени на ваксъри и антиваксъри. Единсвеното което може да се направи е да се разделят територии от ЕС, определени само за ваксинирани и такива за неваксинирани. Всеки да се заселва там където му харесва. Накрая ще видим резултата. Е на това му се казва демокрация.
  • 59 Бодак

    39 3 Отговор

    До коментар #20 от "Ганю":

    Европа.... намерил си на какво да се впечатлявш - на сборище от раси, вероизповедания, многото полове, педофили, възхвала на гейове, гейпаради, гей-сватби, гей-сватбари, либерасти-глобалисти бленуващи развала на държавите, в т.ч. чрез развала на семействата. ЕС, замислен от хора като Калерги, чийто план представлява особен вид геноцид -- обезличаване на бялата раса, чрез омешването и с други раси. Идеята - да се създаде човек "подобен на древните египтяни" , който да е безродник, за да се управлява по лесно от управляващия елит. Меркел получи премиятя Куденхов-Калерги, след напъните да напълни Европа с мигранти. Ненормалното, което се има за нормално от ненормалниците е, че едни канят емигранти в Европа, без да питат никой, сетне с директиви и рекет от спиране на еврофондове принуждават всички останали страни да ги приютяват .... Западняците отдавна изтрещяват. Политвърхушката им - сатанисти. Европейския същз се ръководи от сатанисти, раздаващи пари за послушание. Мистър Бийн седи по високо от Западната политвърхушка, бай Ганьо е с класа отгоре, невинен, в сравнение с тези
  • 60 БАЙ Х@Й‼

    8 1 Отговор

    До коментар #45 от "Гробар":

    Благодаря за оценката. Жалко само , че зададе кофти тема. Бих написал нещо по-ведро и приятно по друг повод ‼️ Все пак от мен - хубав да е твоя ден ‼️

    Коментиран от #74

  • 61 Мнение

    39 5 Отговор
    Съжалявам, че не гласувах. Трябваше да дам гласа си за Възраждане
  • 62 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 18 Отговор
    Хубаво бе Коце, така си е, но БЕЛЯ-не е опасен. Помисли си, защо Политбюро на БКП спря строежа, а беше обявен за "Национален обект". Знаеш ли какво значеше "Национален обект"???
  • 63 Браво

    35 4 Отговор
    Браво! Един от малкото дръзнали да кажат: "Царят е гол!".
  • 64 Гената

    5 35 Отговор
    Уф-ф-ф-ф, абе давай да се ваксинираме, че да млъкне тоя кухия историк най-сетне ! То аслъ, възродителите друго не правят !
  • 65 Бамбука

    3 32 Отговор
    Пуйчи се, пуйчи се срещу "зелен " сертификат, срещу ваксините, а всъщност главната задача заради която го вкараха в НС е писъците срещу базите на НАТО и САЩ и прокарването на някакво решение за АЕЦ Белене. Е, затова му плащат, това бръщолеви.

    Коментиран от #68

  • 66 Бодак

    21 2 Отговор

    До коментар #56 от "Герги":

    Няма как да го видя, никой не го е виждал, в т.ч. и от Модерна и Пфайзер - тези които медиите се скъсаха да рекламират колко са умни, безплатно да рекламират...
    А тук можеш да пишеш или да не пишеш по много причини. В т.ч. някой форумен надзирател (модератор) да те изтрие, щото решил че еди си коя гледна точка не трябва да се показва.

    Това е и най-ненормалното около коронавируса - налагат единствена гледна точка, а т по т.н. водещи медии, друга гледна точка не се чува. Научаваме я от учени и медици в лични разговори. И добре че са форумите, като този, в които предоставят свободен достъп за гледни точки и обсъждания ... Хората са достатъчно умни да преценят, ако им се изложат честно всички данни по въпроса. Когато криеш нещата ти заблуждаваш хората, при това и най-умния, може да се заблуди, поради недостиг и изопачаване на данните
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Пий кафе

    8 4 Отговор

    До коментар #65 от "Бамбука":

    щото като ти чета безсмислиците,явно не си се събудил още.
  • 69 Деф

    28 5 Отговор
    Костадинов е единственият човек, който може да ни избави от омразните зелени сертификати. Дано ни помогне!
  • 70 Хепи Холидеиз

    8 2 Отговор

    До коментар #54 от "Евроатлантик":

    Отдавна измести Мери Крисмас в Канада... Мултикултурааааааата

    Коментиран от #95, #112

  • 71 Възраждане

    27 4 Отговор

    До коментар #32 от "Наблюдател":

    има много почитатели,не се чуди на подрепата за тях,аз също съм гласувал два пъти за тях.

    Коментиран от #81

  • 72 одеса мама

    6 24 Отговор
    КОЙ нареди на Гешев, да спре разследването срещу Костя Копейкин и неговата "разведена" съпруга, сдобили се за 2 г. с къща, два апартамента, три нови коли и 1600 кв.м. паркоместа ( над. 2 млн. ) - всички от фирми на Гуцанов? И това всичкота само със чиновническата заплата на "разведената" съпруга, защото Коце не работи от 3 години и няма доходи. Доган , Борисов или МутраФонова му се обади ? Как този фокусник, Коце Копейкин, събра 550 учредителя в зала за 110 ??!!
    Съгласен !!!
  • 73 Патриот

    21 3 Отговор

    До коментар #2 от "избирател":

    Аз отдавна съм му фен.
  • 74 👍👍👍👍👍

    4 0 Отговор

    До коментар #60 от "БАЙ Х@Й‼":

    И от мен-готин и усмихнат ден!
  • 75 НАЛИЦЕ СА УСЛОВИЯ

    5 25 Отговор
    ТАКИВА ПАРАЗИТИ КАТО КОСТА ДА СЕ ДАДАТ ЗА КУЧЕШКА ХРАНА ! ЗАДАЧАТА ЗА КОЯТО МУ ПЛАЩАТ Е ДА ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ НОВИТЕ КРАЖБИ И КРАДЦИ СЪС СЕРТИФИКАТИ И ПОДОБНИ НЕЩА КОИТО НЕ ЗАВИСЯТ ОТ БЪЛГАРИЯ - ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ БЪЛГАРИЯ ЗАТЪВА А НИЕ УМИРАМЕ !
  • 76 Някой

    4 25 Отговор
    Глупави са да и факта, че си там го доказва за пореден път.
    Бай Ганьо болен, продължава да не спазва карантина и да заразява близки и колеги.
    А и партията ви от самото начало е против ваксините. Да не говорим, че сте забранявали на ваши симпатизанти да се ваксинират.

    Коментиран от #80

  • 77 Запознат

    20 4 Отговор

    До коментар #17 от "Георги":

    Защо да ръси глупости, човекът пише за това, което вижда с очите си,, не като безмозъчните, които не ползват очите си, а чакат телевизора да им каже какво виждат.
  • 78 НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ТОЗИ КЪРЛЕЖ

    7 21 Отговор
    КОСТАДИНОВ Е ПРОВОДНИКА НА ВСИЧКИ НАШИ ВЪТРЕШНИ И ВЪНШНИ ВРАГОВЕ ! ПОМИСЛЕТЕ ОТКЪДЕ БЕШЕ ФИНАНСИРАН ТОЯ БОКЛУК ДО СЕГА !?

    Коментиран от #84

  • 79 Ами ...

    2 11 Отговор

    До коментар #7 от "Някой":

    За съжаление, освен тези верни неща, които говори сега, каза доста неприемливи неща преди.
  • 80 ЕДИН ОТ МНОГОТО

    21 1 Отговор

    До коментар #76 от "Някой":

    ПРОДЪЛЖАВАЙ ТАКА СЛЕД 10 ИГЛА И 10 БУКВА ДАНО ТИ ДОЙДЕ АКЪЛА ,АКО ОЦЕЛЕЕШ ЧЕ МНОГО УМНИ В 90%УБОДЕНИ ДЪРЖАВИ СА ПЪТНИЦИ
  • 81 Наблюдател

    2 8 Отговор

    До коментар #71 от "Възраждане":

    Не се хаби, вече статията не се чете - съсредоточи се в цъкането на - и + и не само на първите, че много е очевадно . ;)
  • 82 Активист на БКП

    5 2 Отговор
    Трябва ново Деветосептемврийско въстание! Венсеремос БСП!!!

    Коментиран от #92

  • 83 4726

    20 1 Отговор
    Самата истина! Колко е искрен и дали го прави заради народа е друг въпрос и надали ще намерим някога отговор на него! От пишещи тук съм сигурен, че поне веднъж сте бутали пари на лекар за преглед или сте им носили подаръци и пр. И всички сте наясно колко корумпирани са лекарите и какво правят за пари. След като сте наясно, защо сте 100% сигурни, че подадената статистика от болниците за ковид е 100-% вярна?! Аз съм убеден, че в тази статистика за смъртност голям % не са дори били болни от ковид, и всичко се прави за пари!

    Коментиран от #87

  • 84 Мноооого

    9 2 Отговор

    До коментар #78 от "НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ ТОЗИ КЪРЛЕЖ":

    си заблуден мой човек.
  • 85 Тато из Правец

    2 12 Отговор
    А някога това момче беше от ВМРО...

    Коментиран от #86, #96

  • 86 И какво

    12 1 Отговор

    До коментар #85 от "Тато из Правец":

    като е бил от ВМРО,че не става ясно?
  • 87 Мислещ

    16 1 Отговор

    До коментар #83 от "4726":

    Така е, вече се доказа с примери, че дори починали в катастрофа с положителни тестове ги пишат жертви на ковид; така че починалите оваксани спокойно пък може да ги пишат починали от каквото са си наистина починали - предимно сърдечни заболявания. Статистиката за броя заразени е по-трудно да се манипулира и там данните са красноречиви - почти такъв процент заразени сред оваксаните, колкото и сред неоваксаните. И това при положение, че поначало оваксани се тестват много по-малко. Ако се тестваха наравно с неоваксаните, като нищо щеше да излезе, че даже са повече заразените сред тях.

    А дали Костадинов е искрен наистина е второстепенно за момента, защото върши работа така или иначе. Получи голяма трибуна за разпространение на факти около пландемията и тъкмо това прави. Затова и съм гласувал за него. Разбира се, наред със законопроектите за реална промяна, което също прави.

    Коментиран от #91

  • 88 Пешо

    26 3 Отговор

    До коментар #8 от "Механик":

    Точно така е. Прави ли му на някой впечатление че Костадинов говори истината т.е говори за неща които другите политици премълчават или страшно изопачават (лъжат).
    Ако успее да махне Зелената тъпотия става бяла лястовичка - отличена от тия дето мълчат, говорят лъжи и карат хората да се бодат насила...
  • 89 Минчо

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Scuderia":

    Защо не, след като се дава много по-голяма сцена на хора непреминали никакви проценти?
  • 90 Тра-ла-ла

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Механик":

    То и аз така...
  • 91 3964

    16 3 Отговор

    До коментар #87 от "Мислещ":

    Прав си! Но защо никой не тества ваксираните за имунитета им след ваксина?! Те могат да им сложат и 5 ваксини, какво става ако не придобият имунитет но автоматически получават сертификат за година?! Ваксинитаните се ползват с повече права от преболедувалите което не е ОК! Всичко е за пари!
  • 92 Гого

    3 4 Отговор

    До коментар #82 от "Активист на БКП":

    Като си такъв голям комунист защо не емигрираш за Северна Корея,а???

    Коментиран от #99

  • 93 ЧОЧО

    5 11 Отговор
    Стига стоя сертификат,тоя друго незнае ли.Кажи как ще повишите стандарта на живот в България на обикновените хора,които работят на минимална заплата и на пенсионерите с 300 лв. пенсия.Но вие сте с големи заплати,партийни субсидии- не ве и тересуват обикновените хора иначе искате да гласуват за вас.

    Коментиран от #94

  • 94 Мислещ

    14 4 Отговор

    До коментар #93 от "ЧОЧО":

    Никой няма да ти повиши заплатата, защото ще продължаваш да гласуваш за соросоиди или мутри (Или изобщо да не гласуваш), понеже си твърде злобен да гласуваш за подобрение. А заради кафявия сертификат и всичките "мерки", може скоро изобщо да си без работа. Ама продължавай да блееш.

    Коментиран от #103

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Само

    1 3 Отговор

    До коментар #85 от "Тато из Правец":

    от ВМРО ли е бил?
  • 97 Тодор Илиев

    1 2 Отговор
    Имаме нужда и острова на Белене за настаняването на някои другари....
  • 98 а защо

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Scuderia":

    А защо се дава сцена на тебе ? ти си никой другарюГерберВаксарски
  • 99 а защо

    0 0 Отговор

    До коментар #92 от "Гого":

    аейсектер бе
  • 100 Тодор Илиев

    8 5 Отговор

    До коментар #13 от "Тити Намазов":

    Той много правилно си говори..Но ако имаше поне още 1000 човека като него които болеят за тази държава и този изчезващ народ то БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА Е НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ

    Коментиран от #107, #111, #113

  • 101 Тодор Илиев

    6 6 Отговор

    До коментар #13 от "Тити Намазов":

    Той много правилно си говори..Но ако имаше поне още 1000 човека като него които болеят за тази държава и този изчезващ народ то БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА Е НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ
  • 102 Тодор Илиев

    5 5 Отговор

    До коментар #13 от "Тити Намазов":

    Той много правилно си говори..Но ако имаше поне още 1000 човека като него които болеят за тази държава и този изчезващ народ то БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА Е НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ..Е добре се какво лошо съм написал..Значи нямам право на свободно мислене и изказване.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Стела

    10 8 Отговор
    Браво ,Костадинов !Натискай ги до крайййй…тия лешове
  • 105 евевев

    6 8 Отговор
    Костадинов, маниак, защо приказваш пълно глупости бе мишок?
    Искаш болниците да не са търговски дружества, а какви да са? Както по соца, всички да са еднакво бедни и да се краде още повече.
    Като излезе България от ЕС и НАТО, какво ще стане с икономиката и милиардите от ЕС???? Ти ли ще осигуриш работа и заплати на хората или ще я караш, като ония фенове на брекзита, с тая разлика, че България няма икономика, за разлика от УК.

    Коментиран от #119

  • 106 1111

    7 1 Отговор

    До коментар #52 от "Бодак":

    Какво образование имаш? За да разбереш отговора на въпроса за мутаците, трябва поне малко да разбираш и от молекулярна биология.
  • 107 не е прав

    6 7 Отговор

    До коментар #100 от "Тодор Илиев":

    Отмяната на всякакви мерки ще претовари болниците. Всички знаете в какаво състояние е здравеопазването. Да твърдите, че вирусът не съществува е безумие! Вече два пъти се заразявам с него.
  • 108 асасаса

    4 6 Отговор
    Костя Копейката влезе в Парламента с АНТИ-ковд риторика и покрай нея вкарва и анти-ЕС и анти-НАТО. Разбира се българинът е прост и не мисли кое е добро за него или кое не е.
    Българинът гласува под напора на чувствата, импулсивно, без да се вслуша в разума, доколкото го има.
  • 109 Иван

    1 3 Отговор

    До коментар #25 от "Костя Гуцанов":

    Всяка крушка си има опашка ;-)
  • 110 емигрант

    6 9 Отговор
    Създават се условия за принудително опазване здравето на народите бе комундур ! Бързо разрастваща се епидемия се разбива със знанията и уменията на специалисти от здравеопазването( лекари, имунолози, бактериолози и т.н.)
    , а не от политици като теб без мозък ! На този идиот не му е местото в Парламента, с такива малоумници не се излиза от криза, той поставя здравеопазването на народа под въпрос без да е специалист в област "здравеопазване" !

    Коментиран от #118

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 ХЕПИ ХОЛИДЕЙЗ

    2 1 Отговор

    До коментар #70 от "Хепи Холидеиз":

    В Канада в жилищните блокове не се разрешава поставянето на коледна украса на врата и на балкона. Пожароопасно били...
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 vasik atanasova

    7 4 Отговор
    евала на Костадинов
    гласувах за него и не съжалявам
  • 118 Уседнал

    3 2 Отговор

    До коментар #110 от "емигрант":

    Нали си емигрант и си се уредил на правилното място. Трай си и си плащай ипотеката, ако си я докарал до там. Народната мъдрост казва: Пази Боже сляпо да прогледа. Познавам много такива . Излезли от калта и мислят, че всичко което хвърчи се яде
  • 119 Бодак

    5 5 Отговор

    До коментар #105 от "евевев":

    "" Искаш болниците да не са търговски дружества, а какви да са?"" Лечебни заведения. При соца бяха такива. Няма по гнусно нещо от търговия със здравето на хората.

    " "Както по соца, всички да са еднакво бедни ..." " = Ко ?? Бедни при соца ??. Малкия, на колко си годинки и кой чичко ти говори такива работи. Нашите работници. Две седмици на морето, всяка година. Ядене само на заведения. Колата ни нова. Построихме си къща. И тва аго имаше всеки средностатистическо българско семейство. Сега колко от вас могат да си позволят нова кола, построяване на къща, две седмици на морето с ядене на заведения всеки ден...-- "....и да се краде още повече."" = При соца се крадеше на дребно. Сега един краде за колкото през целия соц., ма да бе само един крадеца на едро. Крадци има по целия свят , ма ти тва не го знаеш... ---"" Като излезе България от ЕС и НАТО, какво ще стане с икономиката и милиардите от ЕС???? " " = Ко ли праят тия дет не са в НАТОто на САЩ и Европейския съюз, завалийте. И ко ли правихме когато не бяхме в НАТО . Царската ни армия и Българската Народна армия бяха в пъти по силни от Българската НАТОВска армия. Царство България и Народна Република България, бяха по яки държави от България - щат на Съединените Европейски Щати ( изначалния замисъл на наименование на ЕС, не че има няква разлика, но ЕС е по малко стряскащо от СЕЩ)

    Коментиран от #120

  • 120 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 5 Отговор

    До коментар #119 от "Бодак":

    УМОПОМРЪЧЕНИЯ, малко сте избързал, ОЩЕ СМЕ ЖИВИ ТЕЗИ КОИТО ПОМНИМ ТОВА: елитни ферми за породисти животни и птици…., но и опашки от тъмни зори ЗА САЛАМ, в провинциалните градове.
    ……………С институти по растителна защита и агротехника.С хидромелиорации и т.н……, но и задължителните ДВЕ ЕДНОМЕСЕЧНИ комсомолско-измекярски БРИГАДИ- ангария, ЛЯТНА И ЕСЕННА за всички учащи. Т.н……,а изкупна цена на житото от селяните-кооператорите беше едва 0,05-0,06 лв/кг.
    ………..Цели кораби с агнета, а чистката в софийските „Централни хали” за сложения през нощта срещу Гергьовден плакат, „БЕЗ ТОДОР ЖИВКОВ МОЖЕМ, БЕЗ АГНЕШКО НЕМОЖЕМ” . Мощна консервна индустрия…………за да се позапълнят полупразните магазини на „ПЛОД-ЗЕЛЕНЧУК”. Винопроизводство, ама за износ или за под тезгяха.
    За плачевното състояние в промишлеността, която изоставаше бавно и необратимо под мъдрото ръководство на „РАБФАКОВЦИ”, не е нужно да споменавам.
    След 10.11.1989г. за да не може народът да потърси сметка от комунистическите дерибеи, държавата бе съвсем организирано и по план, тотално разсипана.
    УМОПОМРАЧЕНИЯ, явно сте бил малък тогава. Безумни трудности имаше за излизане не само до капиталистическите страни. Никога няма да забравя, че за частна екскурзия до Чехословакия висях два часа пред вратата на вузовския комитет на ДКМС за да ми подпише секретаря една бланка от многото документи. Как беше ? – “Напред към сияйните върхове на социализЪма и комунизЪма другарки и другари.”

    Коментиран от #121, #122

  • 121 Бодак

    5 1 Отговор

    До коментар #120 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    По повод бисерите ти, подплатени с яд и злоба, що ли ? : 1)Опашки за салам ... не знам де си расъл , аз съм от малко градче. такива работи нямаше. Имаше опашки за портокали, маслини и др. такива. от време на време. Е, и ? По света има над 200 страни. В повечето страни е имало някакви опашки
    2) Ходил съм по една бригада на година, никога по на две. Отделни дни да, но като цяло ... Това бе полезен труд в полза на обществото и за възпитание на по-младите. Редица държавни обекти обекти бяха построени с доброволен младежки труд...Ти го виждаш "ангария" Въпрос на нравствено възпитание - такова ти нямаш.... последните годинии бригадите бяха заплатени. Първата ми "заплата бе от бригада - 72 лв. за около 2 седмици.
    3) Каква изкупна цена на житото от какви селяни ??? Всичко бе кооперативно - ТКЗС и АПК. Никой селянин нямаше трактор. Според тебе оре с вола и вади жито ... Де си го видял това ? А, да през далечните 195... и съдиш оттогава...
    4) Плод -зеленчук бе достатъчно снабден. Почти всичко, което си произвеждахме го имаше там... 5) Вино и ракия имаше във всеки хоремаг и магазин - в изобилие. Но малко ги купувахме, защото почти всеки гледаше лозе и си вадеше вино и ракия. Никой не крадеше по къра.. 6) " За плачевното състояние в промишлеността" бълнуваш. Поразрови се и Мрежата. Има една статия България която загубихме. Там подробно се описва състоянието на промишленосттс ни по онова време. Никакво изоставане нямаше. България, като цяло, бе сред първите 20
  • 122 Бодак

    4 3 Отговор

    До коментар #120 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    България, като цяло, бе сред първите 20-30 страни от над 200 по раязвитие, Сега каква промишленост имаме ?. 7) След 10.11.1989 г. какво е ставало е за сметка на. т.н. демокрация, дошла по насилствен начин, не по-различен от предишните преврати в страната ни, в т.ч. и тоя на 9.9. 1944, породен косвено от прословутата салфетка на Чърчил, който ни предложи на СССР. 8) за излизането навън - така си беше, трудно. Но това не е покзател за богатството на хората. И сега има хора с пари, които пет пари не дават за чужбина. Има и такива, които не епознават околностите на родното си място, с недостатъчно пари, но се пъчат че са били навън. Е, и ?.
    8) Доколко и кой обществен строй има има предимства, може да се съди по различни неща. Безплатното образование, липсата на безработица, пълна грамотност, дори циганите, липса на просяци и бездомници, никаква наркомания, битова престъпност - почти никаква, спокойствие и .... смях от сърце, такъв не съм виждал от 30 години.... И такова беше при всичките социалистически страни. Капиталистическите страни - от над 150, с малки изключения, добре живееха само бившите колонизатори . ... За възможностите на единия и другия строй може да се съди и по това - комунистически Китай отвя капиталистическия Запад....

    Коментиран от #128

  • 123 Кински

    4 6 Отговор
    Балъците пак му повярваха на тоя .догодина нов палат нова кола ,нова жена нали уж се развел хахаха . Догодина даже и в полите на Витоша ще вдигне замъка че отвисоко да ви гледа сеира . Бееее овчици
  • 124 ВРАГ НА НАРОДА

    5 1 Отговор
    ИМА ОПАСНОСТ ОТ РЕКОМУНИЗАЦИЯ!

    ДОЛУ ФАТМАКА р.р. и ФАТМАШКОТО "правит€л$тво" на " пп" !

    77г. КОМУНИЗЪМ СТИГАТ! БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ!
  • 125 За смъртността

    0 3 Отговор
    Погледнете средната пенсия и средната заплата! Как се храни, как живее средностатистическият българин! ? Как оцелява! Десетилетия наред вече... Как няма да е висока смъртността! Не ковид е причината!
  • 126 Да те набодат два пъти,

    0 3 Отговор
    айде, иди-доди! Ама да виждаш, че файда няма, пък и да те лъжат, че не само трети "бустер", но след това и четвърти ще ти трябва, а ти пък да им вярваш - трябва да си голям идиот!
  • 127 Иван

    3 0 Отговор
    Тоя трябва не само принудително да го ваксинират с три дози наведнъж, ами да му вземат гражданските права като невменяем и да го изпратят на топло на 4-ти километър !
  • 128 Кадпб

    2 1 Отговор

    До коментар #122 от "Бодак":

    Дали разбирашкаква измамна безсмислица си написал ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове