Last news in Fakti

3 Януари, 2022 12:52 17 368 360

Борисов за новото правителство: Те и велоалея няма да направят, защото ги е страх

  • бойко борисов-
  • цени-
  • ток-
  • електроенергия-
  • строеж-
  • пътища-
  • правителство

Искаме прозрачност. Да кажат тези 9 милиарда къде ще идат. Помните, че предупредих пенсионерите, че ще ги излъжат. Казаха им, че ще им дават по 120 лева. Излъгаха ли ви? Излъгаха ви!, каза лидерът на ГЕРБ

Борисов за новото правителство: Те и велоалея няма да направят, защото ги е страх - 1

От ГЕРБ призоваха за прозрачност при изразходването на държавни средства. Това стана по време на брифинг в централата на партията. Според партията през последните месеци са изразходвани 7,8 млрд. лв.

„Всеки теглен лев от държавата се изплаща от следващите поколения. Правителството на промяната дължи обяснение. Имаме негативен рекорд и в дефицита на държавата и недоброто планиране на държавните средства”, каза Александър Иванов.

„Загрижени сме. Казахме, че като опозиция ще искаме прозрачност, ще посочваме слабостите и сме готови, ако се поиска - да окажем помощ”, добави той.

„Българите обедняват, бизнесите фалират. Призоваваме за спешни мерки по тази галопираща инфлация. Това с партии шах и анализи не няма как да се случи”, коментира депутатът.

„Мерките по темата инфлация липсват. Ако имаше такива и те бяха работещи, ние първи щяхме да ги похвалим. Няма дори неработещи мерки и това може би е най-притеснителното. За съжаление няма и изглед нещата да се променят”, посочи Димитър Вучев.

Лидерът на партията Бойко Борисов от своя страна заяви: "Днешната пресконференция е продиктувана от анализ в "Сега", който е много мотивиран и точен. На базата на него излязоха всички тези числа. Ако имам упрек към колегите, то не е, че играят шах, а че времето на ПР-а отдавна мина. Те са в 11-ти месец, те са управляващи".

"Не може, докато са били министри, да не са виждали тези числа и тренда нагоре и да не са направили мерки, за да се забави това... Така както ние сме го правили през цялото време. Има инструменти и техники. Много работа е, но 9 милиарда за декември и това да остане скрито от обществото и да не се коментира в момента?! Рекордни разходи са това", каза още той.

"Да, и ние слагахме по 1 млрд. лева за саниране, за да знаят малките строителни компании, че догодина ще работят и могат да си купят всичко, което изисква едно саниране. Слагали сме парите за строителство - фирмите, които купуваха евтин метал. Затова твърдя, че след приказките си по нас тези хора няма да построят нищо поради страха, че сега при тези цени на метала всеки договор ще им е нагоре", добави Борисов.

"Те и велоалея няма да направят. Чисто обективно, а субективно е, че ги е страх, защото всички ние ще питаме защо спряха евтините договори. Щеше сега да има път до Белград и до Велико Търново. Продължаваме да сме единствени без план за възстановяване. 11 месеца тези хора бяха заедно", уточни лидерът на ГЕРБ.

"Искаме прозрачност. Да кажат тези 9 милиарда къде ще идат. Помните, че предупредих пенсионерите, че ще ги излъжат. Казаха им, че ще им дават по 120 лева. Излъгаха ли ви? Излъгаха ви! И сега с тая инфлация 10 процента дето върви... ще ви вземат и малкото", добави той.

"Имам информация, че вече имало едно остро писмо, което било скрито", каза Борисов.

"Ударът по Булгаргаз, който готвят, и реакцията вчера на Стоянов, ме водят до размисли, че нещо искат да правят с Булгаргаз. Нормално, премиерът, носещ цялата отговорност, да се подразни, ако му вдигнат така цената на газа", каза Борисов и показа графика с повишаването на цената на газа.

"Виждате април-май. Няма как икономически, финансов и енергиен министри, които са управлявали юни месец, да не почнат на мониторите им да излизат тези числа. Това не е един месец и днеска КЕВР да ти го сложат. Няма как от юни до септември да не виждат тренда. Няма как тези хора да не са гледали телевизия. Ако не гледат, да нямат хора, които да им докладват какво става в Европа. Не може всеки ден да се говори за руско-украинската криза...", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 201 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    456 121 Отговор
    Затвор Мутро!

    Коментиран от #68, #115, #225, #317

  • 2 Говедо

    477 115 Отговор
    Няма втори боклук като този

    Коментиран от #34, #171, #237, #239

  • 3 Делю Хайдутин

    440 96 Отговор
    Кражбите на Тиквата ще ги плащат и внуците ни.

    Коментиран от #37

  • 4 копейките на Коста

    286 50 Отговор
    хубу , че ти напрай Хемус

    Коментиран от #44, #144, #153

  • 5 България

    132 442 Отговор
    Върни се Бойко защото фатмаците и Соросите Предадоха и унищожиха България

    Коментиран от #125, #216

  • 6 Пучо Капучо

    382 85 Отговор
    Ти смел човек, Борисов, знаем те! Теб не те е страх дори да гепаш...по много.
  • 7 Тиква

    400 84 Отговор
    Пак ли ти се показа крадецо на цял един народ. Влизането Ви в затвора ще бъде национален празник. Герб шайка мафиоти.

    Коментиран от #32, #275, #330

  • 8 proi4o

    239 59 Отговор
    XXй за Бою !!!

    Коментиран от #51

  • 9 Гошо с Опела

    384 66 Отговор
    А Ти какво, направи ?
    Колко инвестиции докара?
    Колко пари даде на Хората...
    Колко даде на Пенсионерите?!?
    Гаден АЛЧЕН БАНКЯНСКИ...
  • 10 в кратце

    305 63 Отговор
    Баце: Няма да направят и велоалея,защото асфалтът е изяден от българите по време на моето "управление".
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 мечo

    85 285 Отговор
    и велоалея нияма да направат да кажат за 7,8 милиона каде са като махнаха герб хората искат да знаят прав е борисов бaлгарите убедняват бизнеса фaлирва да кажат 9 милярдa каде отиват

    Коментиран от #79, #155, #193

  • 13 Йдкие

    289 67 Отговор
    Дай от чекмеджета. Ще има и за пенсионери и за всички
  • 14 Киро Факиро

    273 67 Отговор
    Споко! Ще има една магистралка от Банкя до ЦСЗ. Търсим шофьор за джипа...

    Коментиран от #233

  • 15 Кики

    103 279 Отговор
    Кирчо и Радев само за 6 месеца усвоиха 4 милиарда дълг, похарчиха 8 милиарда резерв и сега има 4 милиарда дефицит, а няма и един стълб боядисан, 15-20% инфлация, но какво да очакваш от наследниците на партизани обирджиите на мандри, Киро, Лорер, Лена

    Коментиран от #27, #238

  • 16 Калитко

    213 51 Отговор
    Тоя сега като какъв иска?
  • 17 Дългият

    274 58 Отговор
    Тъъжно гледа Баце. Няма вече усвояване на евромилиарди. Няма вече чували с пачки и кюлчета. Мъъка.

    Коментиран от #336

  • 18 Най добре

    254 61 Отговор
    Борисов да спре да се показва поне 5 години.
    Това ще се отрази добре на хората.Да си гледа семейството.

    Коментиран от #263

  • 19 Хахаха

    250 50 Отговор
    Видяхме как Фолскваген направи завод у нас при ГЕРБ и Боко

    Коментиран от #176

  • 20 САТЪРА НА ХАНА

    100 44 Отговор
    ПРАВ Е АХМЕД БОРИСОВ ....МАФИОТИТЕ ОТ СИК РАЗСТРЕЛВАХА КОНКУРЕНЦИЯТС.... БЕЗ СЪДИИ И АДВОКАТИ ... А РАДЕВ И КИРО СИ ИГРАЯТ НА "БОЙКО СТРАШКОВ " С МУТРИТЕ И БЕЙОВЕТЕ
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 мъкаааа

    212 48 Отговор
    Санирането на Боко ветровете го издухаха. Още висят стиропорите и мрежичките по тях,замазани с тънък слой циментово лепило.
  • 23 Мечо

    236 52 Отговор
    Крадеца и патологичен лъжец Бойко "Тиквата" Борисов, отново се опитва да маниппулира лековерните. Повръща ми се от този палячо.
  • 24 Данчо

    218 46 Отговор
    А ти колко милиарда открадна и сега искаш прозрачност наглец

    Коментиран от #332

  • 25 Българка

    224 47 Отговор
    Най-сенчестото, мракобесно, лъжливо същество да иска прозрачност и да критикува за липса на такава, е меко казана гавра с народната търпимост. И точно най-големият национален предател, мутра от СИК и обслужващият мафията да ни говори, че при ГЕРБ е нямало инфлация, защото видим ли те са ни обгрижвали, си е подигравка с интелигентността на българите. Кой заложи мини в енергетиката? Кой построи с наши над 3 милиарда руски газопровод в чужд интерес и забави нужната ни интерконекторна връзка с Гърция, откъдето да получаваме по-евтин азерски газ? Кой спря изграждане на АЕЦ? Кой на вскички възлови места окопа хищни калинки? Кой позволи Доган да дерибейства? Много има да си плащат Борисов и КО в затвора след конфискация!!!!!

    Коментиран от #61, #337

  • 26 Цуца

    175 46 Отговор
    Офффффф, тоя пак се изходи! Продължава да замърсява публичното пространство
  • 27 ти си лъжец

    129 45 Отговор

    До коментар #15 от "Кики":

    който има нужда от лечение

    Коментиран от #47, #63, #259

  • 28 Тошо

    164 46 Отговор
    Тоя пак ли изпълзя от канала ?! Марш в затвора , тикво !!
  • 29 ДОГАН

    142 47 Отговор
    НЕМА ПО СМЕШЕН ОТ БАЙ СМЕШКО ,ЖАЛКА КАРТИНКА ,НО РАШЕТО ЩЕ ГО ОПРАЙ ,СПОКО СМЕШКО ,СКОРО СИ ВЪТРЕ
    ЛОШОТО Е ,ЧЕ НЕ СЕ УСЕЩА КОЛКО Е ЖАЛЪК ,ЖАЛЪК ДО ПРИПАДЪК,
  • 30 раз

    94 36 Отговор
    „Загрижени сме. Казахме, че като опозиция ще искаме прозрачност, ще посочваме слабостите и сме готови, ако се поиска , да окажем помощ,но срещу дебели пачки кинти,разбира се!”- добави той.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ТИ ПЪК

    128 45 Отговор
    КОГА ИЗЛЕЗЕ ОТ НАФТАЛИНА?!???.
    НАЛИ СЕ БЕШЕ ГУШНАЛ СЪС КУЧЕТАТА ВНУЦИТЕ И ТАМ ТИ БЕШЕ НАЙ ДОБРЕ?!!???!?...... СТОЙ СИ ТАМ И НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ.... НЕ КАЗВАЙ ХОП ПРЕДИ ДА СИ СКОЧИЛ. ПО ЧАКАЙ ДА ВИДИШ И ТОГАВА ГОВОРИ. ТО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ НЕ СТАВА. А НА ТЕБ 12 ГОДИНИ НЕ ТИ СТИГНАХА ВТОРО ШКАФЧЕ ДА НАПЪЛНИШ И СЕГА СЕ ПЪНИШ. НЕМА И ДА НАПЪЛНИШ.
  • 34 Има

    70 131 Отговор

    До коментар #2 от "Говедо":

    Много по големи боклуци , които докараха канадците на власт , и съсипаха държавата ! Глупаците мизерстват , но си повтарят лозунги срещу Бойко , като че ли тези лозунги ще ги нахранят ! Ами , яжте си злобата !
  • 35 ТаУмВзе

    69 50 Отговор
    ЗАЩО МУТРОПИТЕКА ДОЛЕН, НЕ Е В БЕЛЕНЕ? Така е кирчо, преназначаш герберасти, за оцелееш! Щото си поредния Слугинаж на козяк.
  • 36 Веселин Мишев

    127 39 Отговор
    Най Големият ИЗМАМНИК в цялата история на България!! Затвор за Буци и хунтата му!

    Коментиран от #227

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Едно проучване

    96 40 Отговор
    Пеевски го е хванал за топките и си прави с ГЕРБ каквото си иска. Политическият труп Борисов вече мирише. Дано да намери спокойствие душата му и дано не е толкова болен колкото казват.

    Коментиран от #310

  • 39 вввв

    105 36 Отговор
    Само не разбрах, как не разбраха за нито една кражба на тоя глиган на снимката, а съм сигурен , че е направил мазало от кражби и далавери за стотици милиони, ако не и милиарди!! Това ли беше демокрацията???
  • 40 Жоро

    105 36 Отговор
    Стар болен изнемощял със злоба в душицата.Като стар покълнал картоф
  • 41 Харесвам 🎃, само сготвени

    113 33 Отговор
    "Искаме прозрачност" - ще я получите! Сменят каскета и цацата и ще получиш не само прозрачност, но и справедливост - за всичко откраднато...
  • 42 прошляк

    105 34 Отговор
    А баце на пенсионерите не даваше и толкова . Качваше пенсиите с по 3,70 лева на 5 години. За прозрачност на финансиране - няма да говорим . Крадоха парите с чувалите.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Магистрала Хемус

    76 28 Отговор

    До коментар #4 от "копейките на Коста":

    Осмото чудо на света !!!
  • 45 Иван

    54 28 Отговор
    Сульо.
  • 46 Кироооо

    97 39 Отговор
    сменяйте каскета и го подпуквайте тоя че неговата наглост не се трае.
    Най-големият крадец на прехода се оказа тоя.
  • 47 Кики

    19 24 Отговор

    До коментар #27 от "ти си лъжец":

    Die Hard Кировец
  • 48 Бай Шиле

    93 33 Отговор
    Колко струваше на кв.метър държавното саниране и колко ако го платиш на частна поръчка? Проверете ище имате представа какви кражби бяха.
  • 49 еххх

    53 76 Отговор
    Бойко Бойко, ще плачим за тебе, на кого ни остави бащицо на некъв неориентиран канадец..
  • 50 Арсен Люпен

    77 30 Отговор
    Ей нямаш срам бре сельо.
  • 51 За съжаление

    30 19 Отговор

    До коментар #8 от "proi4o":

    Ти си отнесъл по големия ! И като ти гледам акъла , у главъта си го отнесъл !
  • 52 СБОГОМ МУТРО

    75 35 Отговор
    Наглец никого повече власт ! В ЦСЗ заедно с прокурора мафиот и всичките ви престъпни структури !

    Коментиран от #57

  • 53 Обективен

    61 37 Отговор
    Едва ли има нормален Българин който не се интересува от това къде са похарчени наистина тези 9 МИЛИАРДА за малко повече от месец!
    1 От ХИЛЯДИТЕ обещания на Новата КОАЛИЦИЯ беше пълна прозрачност и нито 1 лев похарчен Излишно!
    Така,че Очакваме Кирчо да даде пълна отчетност!
  • 54 Може и да не казва

    46 17 Отговор
    Къде са отишли 9 милиарда. Всички знаем кой е крайният получател.
  • 55 Полски пъдар

    55 23 Отговор
    За лъжата за 120 лв е прав!!
  • 56 ЖОРО

    69 46 Отговор
    ТИКВАТА КРАДЕШЕ БЕЗСТРАШНО..ИДВА ВИДОВ ДЕН ЗА КРАДЦИТЕ ОТ ГЕРБ..ПРОСТО СА В ПАНИКА..ЗАРАДИ ТОВА ПЛЮВАТ ДЕНОНОЩНО..СВЪРШВАТ ХРАНИЛКИТЕ..САМО КАСКЕТА ГИ ДЪРЖИ.ЕВАЛА НА МИНИСТЪР РАШКОВ..ТРЕПЕРЯТ МАКАР ЧЕ МЕСТНАТА ВЛАСТ Е ОЩЕ ПРИ ТЯХ..

    Коментиран от #60

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Гост

    53 34 Отговор
    Не съм ти фен ББ,но ме обхвана носталгия по времето,когато ти управляваше.Ще ставам безплатен протестер.
  • 59 Никола

    28 27 Отговор
    кой беше тоя гуц?
  • 60 Чиба ма Г-ей

    32 15 Отговор

    До коментар #56 от "ЖОРО":

    Аман от Педерасе
  • 61 Како

    43 36 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    Да се замислим малко, как може един тулуп с една мозъчна клетка да мачка ежедневно "мисловни гурута" от Харвард. Явно тези Хари Потъри не да разбрали, че тук, в България има ежедневни пожари, които не се гасят с безкрайни анализи, а с действия. Бях сигурен, че тулупът ще атакува след ПП (поредната простотия) на премиерчето. Ще пуснат Македония в ЕС и ще си бият шута в Канада. Това е схемата. За друго няма да станат.
  • 62 Батко

    31 31 Отговор
    Дали да не ти се.рем у устенцата...
  • 63 А ти

    34 14 Отговор

    До коментар #27 от "ти си лъжец":

    Явно , не си никак умен , щом не виждаш очевидното ! Обаче си гладен !
  • 64 Професионалист

    60 30 Отговор
    За 11г.управление сте откраднали едни около 100млрд.лв.,къдеса те баце?
  • 65 Крадяхте с тия алей

    39 25 Отговор
    И с какво ли не още. Затова сеги сме най-бедните у Европа.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Последния Софиянец

    40 26 Отговор
    Как няма, Кирчо и министъра купил си министерски пост за 300 К, обещаха да строят по 2 магистрали на година.
    А догодина и още 2 моста на Дунав.
  • 68 Прованс

    31 20 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Знаем,че си бил по барикадите и т.н.,така ли представяше новите лица-стари комунисти и имаш ли някакво обяснение за това което приказва г-н Борисов
  • 69 Неделко

    37 26 Отговор
    Защо сикаджията е толкова кафяв ?

    Коментиран от #81

  • 70 Павлов

    42 29 Отговор
    Дебелото защо не е в затвора?

    Коментиран от #83

  • 71 Гробаря

    42 33 Отговор
    Тоя е за затвора и най- големия страх на новите е да го натикат ден по-рано докато не е изчезнал при парите които открадна и за велоалеи,магистрали, пенсии, заплати, здравеопазване, култура, обучение и още много неща за които се сещате. Крадец долен реве за права лопата и 2 метра под земята, и има смелостта и наглостта да се дръвчи още. Дано си намери по-скоро майстора
  • 72 Тошев

    40 29 Отговор
    Крадеца вика Дръжте крадеца
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Тиквий Втори Българоубиец

    37 32 Отговор
    Тоя няма и грахово зърно в главата,ама е нагъл като за сто.
  • 75 Пеев

    28 27 Отговор
    Въпреки напъните си и 12 години слугуване на Доган и Ердоган, Борисов така и не успя да направи мюсюлманството основна религия в България.
  • 76 Тлуп Толупов

    35 33 Отговор
    Тоя ли престъпник се е загрижил за държавните средства. Световен рекордьор по кражбите.
  • 77 Иво

    34 31 Отговор
    Как се стига до чекмеджетата на Борисов? По Хемус, по Хемус - и си там.
  • 78 Мисля си

    30 13 Отговор
    Като се сетя, че преди дни екоминистърът защити мусаката и направо се гордея с това правителство! Чудо!
  • 79 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 14 Отговор

    До коментар #12 от "мечo":

    9милярда отиват у Лом ХУМАТА за чавенцата
  • 80 Вмил

    34 26 Отговор
    Едни мутряги са охранители, други са президенти на футболни клубове, трети са банкери,четвърти - бизнесмени, а един охранител изпълзял от мутренските катакомби, 12 години управляваше страната.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Панов

    28 23 Отговор
    Борисов няма да го пипнат краварите. Той се откупи с покупката на ф -ките. Щатите имат закон, който гласи, че страна/правителство , което купува американско въоръжение не подлежи на съдебно преследване.

    Коментиран от #104

  • 83 Петолъчка

    41 26 Отговор

    До коментар #70 от "Павлов":

    Защото е невинен. Интересно, защо не питаш за Черепа, Прокопиев,Мустака,ИМПЕКСА,Спецов, Фатмака и Киро престъпника?!?
  • 84 Sieg

    41 32 Отговор
    Боко изпусна кокала и сега пяна му излиза от устата. Жалък политик!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 затвор

    31 28 Отговор
    За мен ще бъде огромна чест и граждански дълг към България да сложа белезниците на Бойко Борисов. И на всеки друг участник в корупцията и склонен към извършване на национално предателство спрямо държавата си и народа си.
  • 87 Бибитко

    35 28 Отговор
    Тиквата се сетил да иска "прозрачност"! А когато той бе премиер цели 11 години милиардите ги раздаваше от прозореца на джипката. Докато бе в театрална оставка през 2014-та година овика Орешарски, че искал да тегли 1 милиард заем, а после като свали правителството му в заговор с ДПС, първата му работа бе да изтегли заем от 6 милиарда. тогава излизайки на трибуната в Народното събрание, което все още посещаваше лицемерно заяви: "Вие какво искате, да управлявам бе пари ли?!". Този манипулатор винаги е разчитал на късата памет на хората, но слава богу, има и такива, които правят изключение. А що се отнася до инфлацията, още от началото на 2019-та година тя тръгна рязко нагоре, за да финишира в значителен размер в края на управлението му. Само, че Борисов си наглася цифрите, както той намери за добре. Изграждайки една паралелна реалност, която само една безумна личност може да създаде!
  • 88 Велко

    27 27 Отговор
    Църния Арапин Борисов, по същия начин като неговия брат Мустафа Карадайъ, отиде да моли за гласове Султана в неговата майка-родина. Зад камера Борисов е целувал краката на Султана под двете турски знамена, а пред камера Султана сочеше с пръст като на мръсен помияр, къде да застане точно Бойко и какво да прави. Неоспоримият факт пред който и Аллах мълчи е - ГЕРБ = ДПС.

    Коментиран от #311

  • 89 ДО СМАХНАТИЯ ТРОЛ НА ТОЛУПА

    28 27 Отговор

    До коментар #57 от "ДАААААА....":

    Банкянския крадец и по известен сато БУДА УХО НА ДС е абсолютен пътник , ГН НИКОЙ завинаги , политически и физически труп , изключително проста мутра и бивш ортак на Бай Миле и Пашата лети с двеста към ЦСЗ !
  • 90 НЯКОЙ

    28 23 Отговор
    Лъжец, крадец, наглец - бъдещ затворник или беглец! Зависи кой ще бъде по-бърз - правосъдието или престапника!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Динко

    23 25 Отговор
    Бойко избега ли вече или още чака да го арестуват и спи по анцунг?
  • 94 Петко Стайков

    28 29 Отговор
    Тиквуняка се закопа сам още преди 1 година когато разпореди на неговата хрътка Гешев да влезе в президентството . Сега цялата власт е в ръцете на Радев и по всичко личи че ще имаме така нужния ни реваншизъм .До месец два , Гешев ще е история ,Герб ще почнат да се спасяват по единично и Тиквуняка ще остане сам самичак сред глутница гладни вълци които го дебнат да му скочат на врата .
  • 95 Миро

    22 21 Отговор
    Почетни председатели са вече двама. Меймет Дуан и Будда.
  • 96 Попов

    26 24 Отговор
    Манфред Вебер е силно притеснен, че вероятността да се разкрият сумите в личните му сметки, преведени от герберския мяймуняк вече са реални. Маймунякът е притеснен, че може да гледа небето през решетки. Не ми е ясно защо дебелото - отслабнало и мамчето му не са притеснени?
  • 97 Лейка

    11 10 Отговор
    Факти бг. Защо не изтриете коментар 32? Или нещо Ви харесва сигурно.
  • 98 Гергинов

    17 22 Отговор
    Министерството на вътрешните работи на Чехия потвърди, че Бойко Борисов през периода 1992 до 1994 е лежал във затвора в Панкреац! Сигнала е изпратен от Дойче Веле! Потвърдено е че и Борисов е бил част от криминална банда, която е крадяла автомобили в Чехия, като той просто им е бил шофьор. По непотвърдена информация все още чешките разследващи органи са свързали в разследването си, Бойко Борисов и Васил Божков, като втория реално е бил получателя на всички крадени коли от Чехия в България. Според чешките прокурори, които са разследвали тогава престъпната групировка, Борисов е бил на много ниско ниво в ерархията, но факта, че е можел да издаде много от имената на другите от участниците в престъпната схема е принудила българските комунистически служби да го извадят от затвора. Именно това е доказало и твърдението на чешки престъпници, че българската мафия в Чехия е изцяло покровителствена от българската Държавна сигурност на комунистическата партя БКП. Борисов е бил съпроцесник с Иво Карамански и още 6 лица от групата му автокрадци. След като търкал 8 месеца наровете в затвора в Панкрац, Борисов с цялата банда е екстрадиран със самолет в България, за да бъде съден у нас. В България случаят е покрит по заповед на генерал Гоцев от Държавна сигурност, който изпълнява заръката на Луканов. Но процес срещу Борисов и останалите автоджамбази няма. На никой от тях не е образувано съдебно дело. След като става Главен секретар на МВР, първото пътуване на Бойко Борисов
  • 99 Росен

    14 21 Отговор
    1990 - 2001 г. бяло петно в биографията на Геройко! Защо така?
  • 100 шопендар

    29 19 Отговор
    няма анализи,няма прозрачност,няма работещи мерки,няма и неработещи мерки,НО ПЪК ИМА ЛОЗУНГИ,ОБЕЩАНИЯ,МИЛИАРДИ НОВИ КРЕДИТИ,И ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ КЪДЕ ОТИВАТ ТЕЗИ ПАРИ,ИЗЛЪГАХА ПЕНСИОНЕРИТЕ С НАДБАВКИТЕ-И ВМЕСТО 120-ЩЕ ИМ ДАВАТ ПО 60 ЛВ.Е ИМА И НЕЩО НОВО-ЦЕНИТЕ СИ РАСТАТ НА ВОЛЯ,А НАРОДА ПРИГОТВЯ ТОЯГИТЕ
  • 101 Потен

    23 24 Отговор
    Хладна пот избива по лицето на Борисов. Гледах днес бръщолевенето му и се чувства, че е вледенен от страх, защото със сигурност, нашите и чуждите служби ще издирят тези 60 милиона.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Банко Банкерчето

    23 22 Отговор
    Ами банката си я има само че се води на името на любовницата на Про стия крадливец - Цветелина Бориславова. И това не е някаква тайна. През нея да изпрани доста милиарди.
  • 104 Мнение

    14 17 Отговор

    До коментар #82 от "Панов":

    Няма да го пипнат, той ще пипне нещо "случайно"
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Гетбетюги

    19 25 Отговор
    Няма го вече Лоения ви Вожд да ви налива Държавни пари в пеликанските гуши срещу процент за Чекмеджето.
  • 107 Вишински

    20 20 Отговор
    Прозрачност и само прозрачност... след законното изпращане с многогодишни карти в почивната станция на Бай Ставри! Кой си изпълява нормите в каменоломната към станцията и двойна норма за говорещия щуротии главатар...
  • 108 Мирослав

    27 22 Отговор
    Оня шо пар от Банкя, кога ще го заселват в Централния Софийски? Трябва да е за дълго , поне 20 години за безстопанственост и корупция.
  • 109 оня с коня

    36 21 Отговор
    Назначените тука с Временен договор Руски Общи работници известни под името "Тролове" изпадат в Делириум само от Снимка на Борисов.Ама нали "ГЕРБ умре" бе Шущери такива,а Борисов бил при бай Ставри?И ще обърна внимание на прегорелите вече от Вълнение и Напразни надежди БИВШИ Протестиращи/настоящи безработни/:ИМАШЕ яростни Протести,имаше Отровно Трио , Мая и Дончева в Парламента макар и за Месец,сега няма и Помен от тях.Имаше една Партия ИТН начело,само след Месец вече е на дъното на Парламента.Да е мръднал ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ надолу?Ами седи си един и същ непоклатимо - само с разлика от няколко депутати от "Първенците"!А какво ще стане с ПП ли?Ами СЪЩОТО каквото и със Слави при това още напролет.Защото България НЕ МОЖЕ да съществува само чрез теглете на МИЛИАРДИ заеми ЕЖЕМЕСЕЧНО!А бяхме Първенци по НАЙ-НИСЪК Външен дълг при ББ,сега летим стремглаво надолу със Стопирана Икономика и Нулеви Еврофондове- за Инвестиции пък да не говорим...

    Коментиран от #123, #156, #256

  • 110 Гешоф Севдов

    22 21 Отговор
    Освиркаха Борисов в Дупница. Бившият премиер със смутена физиономия заради неочакваната навярно реакция подхвана познатите опорки. Заговори за високите цени на електроенергията. Опорките бяха изговорени почти под нос. Видео във Фейса.
  • 111 БКП

    36 22 Отговор
    Някой може ли да посочи 1 Построено НЕЩО от 2 фатмашки ДС ПРАВИТЕЛСТВА и Сега 3-то Фатмак-педерасткото ?!? Освен ТРОЙНО ПО-ВИСОКИТЕ ЦЕНИ,ИНФЛАЦИЯТА, ПРЕДАТЕЛСТВОТО КЪМ БЪЛГАРИЯ, ДС-ДРУГАРИТЕ , ПОЧИНАЛИТЕ 35 000 БЪЛГАРИ ,ВАКСИНАТА И МИЗЕРИЯТА,?
  • 112 гост

    28 27 Отговор
    Ех защо нямаме един читав главен прокурор да ни отърве от Бою ТЪПОТО.

    Коментиран от #118

  • 113 Стъки

    23 25 Отговор
    Бегай, мутро!
  • 114 Стоян Александров

    23 24 Отговор
    Една велоалея струва няколко милиона лева по врвмето на ГЕПИ. И тя се правеше с няколко килограма боя. Ето това е велоалея. Браво ГЕПИ, браво Бориска, евала на таквизи уПРАВНИЦИ....Тази кражба е могат и деца в детската градинка. Не се хфали с таквизи долнопробни кражби. Просто те защитаваха Русия, САЩ, Израел и Меркел. Те всички искаха и искат България да е дъно, боклук и нищо. Това е жалката истина....
  • 115 Мдаааа

    26 24 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Тоя кандидат затворник говори за прозрачност.... Колко нагъл трябва да си, след 12 години кражби, откраднати милиарди , да искаш прозрачност, че ти си никой да искаш такова нещо бре тикво, Ти още не си разбрал, че вече не си фактор и ти и шайката ти от престъпници.

    Коментиран от #120

  • 116 Герб ПобедаЛустрация Радевисти

    32 26 Отговор
    ВРЪЩАЙ СЕ БОРИСОВ БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ТЕБ КЪДЕ ВИ Е ПРОМЯНАТА МРАЗЕЩИТЕ ГЛАДНИ ГОЛИ БОСИ ОСТАНАХТЕ ОТ ПОДМЯНАТА БОЖКОВИСТИТЕ ФИГУРАНТА И ПАРТИЗАНИТЕ ОТ ЗЕМЛЯНКИТЕ СРУТЯВАТ БЪЛГАРИЯ СЕГА ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ
  • 117 SOS

    17 17 Отговор
    Велоалеи за милиарди и опасни за живота !
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Герб ПобедаЛустрация Радевисти

    25 20 Отговор

    До коментар #115 от "Мдаааа":

    ЛУСТРАЦИЯ НОВА ЕВРОПЕЙСКА КОНСТИТУЦИЯ БКП ЗАКРИТА И ВСИЧКИТЕ И МИЛИОНЕРИ РАЗСЛЕДВАНИ И ДЕМОКРАЦИЯ ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #128, #130, #133, #266

  • 121 странно

    37 28 Отговор
    Не съм му фен, но за 1 е прав- и велоалея няма да направят. Нищо няма да направят. Ще анализират, ще ходят да говорят по медиите и ТВ студията, ще обсъждат с всяка партия от коалицията, ще протакат във времето и толкова. Пенсиите ги мислиха 6 месеца и накрая нищо. Държавната администрация щяха да съкращават- махат само пенсионерите, които и без това трябваше да махнат отдавна. Здравеопазването нямаше да е търговия- нищо не направиха, лекарите си останаха търговци. Реформа в прокуратурата и съдебната система- нищо! Тръгнаха на умрелите сертификатите да проверяват.

    Коментиран от #127

  • 122 Българин

    30 24 Отговор
    Г-н Чекмедже войвода!
    В качеството си на какъв давате интервюта и правите изказвания или прогнози?
    Какво направихте вие за 13 години управление?
    Обезлюдихте държавата, узаконихте беззаконието си, окрадохте и разпродадохте всички до което се докопахте, обезличихте и усмяхте всичко което беше български традиции и обичай и докарахте обикновеният работлив българин до просешка тояга!
    Магистралите ви се рушат още преди да бъдат пуснати в експлоатация, вместо да почитате българското вие бяхте по откривания на мостове и тунели, всичко което е построено се руши след най-много 2-3 месеца. Единственото нещо което сте постигнали е да откраднете Евро парите за да закупите яхти и имоти по черноморието и да претопите Българите в ЕвроГейските си разбирания, които не само за отвратителни и безобразни, но са и противоестествени спрямо природата и еволюцията.
  • 123 Бибитко

    22 25 Отговор

    До коментар #109 от "оня с коня":

    Тоя с коня, вземай си ненагледния Борисов и се пръждосвайте на Марс, там да крадете камъните!

    Коментиран от #147

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Ши са върни след 25 години

    17 22 Отговор

    До коментар #5 от "България":

    Отиди да го посрещнеш на излизане от централния затвор.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 С какво да направят

    9 18 Отговор

    До коментар #121 от "странно":

    Намериха колко пара дефицит? Ти ако си обул панталона с пробитите джобове, откъде ще измъкнеш 50 стинки за кафе автомата.

    Коментиран от #154

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 ВЪЗМУТЕН

    30 21 Отговор
    ЧАК МЕ Е ГНУС ДА ВИ КОМЕНТИРАМ!!!! НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ!!! ЧУДЯ СЕ, ИМА ЛИ ЗДРАВО МИСЛЕЩ ЧОВЕК КОЙТО ДА ГЛАСУВА ЗА ТАЗИ ПАРТИЯ СРИНАЛА И ОГРАБИЛА БЪЛГАРИЯ!!!!?
  • 130 затвор за крадците от герб

    23 23 Отговор

    До коментар #120 от "Герб ПобедаЛустрация Радевисти":

    с герб няма как да стане това което икаш , крадеца вика дръжте крадеца ))) до като не изметем пасмината герб и такива объркани мозъци като теб, няма как да се получат нещата...

    Коментиран от #192

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 ха ха

    9 13 Отговор
    старите мутри се карат на новите мутри , да праща Дедо Боже зомби вируса и да се приключва че обезмислиха живота на хората
  • 133 Бибитко

    13 21 Отговор

    До коментар #120 от "Герб ПобедаЛустрация Радевисти":

    БКП закрита ли?! Я поискай от вожда си Борисов да ти покаже партийната си книжка! Той продължава да спи с нея под възглавницата и да въздиша по старите славни времена!

    Коментиран от #207

  • 134 Милев

    21 21 Отговор
    Нагъл престъпник и оли-го-френ
  • 135 коко

    33 21 Отговор
    КАНАДСКИ МОШЕННИЦИ - ОСТАВКАААААААААААААААА
  • 136 мюмюн

    28 21 Отговор
    КАНАДСКИ МОШЕННИЦИ - ОСТАВКАААААААААААААААА

    Коментиран от #145, #158

  • 137 ЗА 14 ДНИ ОЦЕНКИ ДАВА ТИКВАТА

    18 21 Отговор
    КРАДЦИТЕ ИЗПЪЛНЯВАТ И КОЙ ЛИ ИМ
    ВЯРВА ОСВЕН КАЛИНКИТЕ, ТРОЛОВЕТЕ И ПСИХАРИТЕ!!!
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 комунистче

    17 21 Отговор
    ти този вестник Сега, четеше ли го докато беше премиер, или го четеш сега, че ти е удобно, по твое време как се разпределяха парите, по кой начин, не ги ли даваше от задния си джоб, на който си решиш, за пътя до Белград, и за шосето Ботевград до Видин, 12 години не ти стигнаха да ги направиш, няма нещо, което да споменеш от действията на това правителство, с което ти да не си се занимавал през твоите години на власт, и да не си го провалил
  • 140 Чекмежан

    20 17 Отговор
    Велоалеята си е цял сак, пейка 1000 кинта, кошче 500
  • 141 Може, щот

    7 15 Отговор

    До коментар #32 от "г-Ей ли си":

    май съм та e.6.a.л
  • 142 сиси

    17 10 Отговор
    ПРЕБОЯДИСАНИ ПОМИЯРИ
  • 143 ЧЕКМЕДЖЕ БАНДИТ ПОРНО АКТЬОР

    21 19 Отговор
    НАГЛИЯ ПРОСТ КРАДЕЦ Е ДРУСАН
    НАПОСЛЕДЪК!!!

    Коментиран от #146

  • 144 Витиня

    16 20 Отговор

    До коментар #4 от "копейките на Коста":

    Хубау че чекмежан напрай тунел и половина за 10 години и последната година пак се върна на първия тунел
  • 145 да яде мюмюн

    8 15 Отговор

    До коментар #136 от "мюмюн":

    кабарясалия ми кожен самун
  • 146 никой

    21 12 Отговор

    До коментар #143 от "ЧЕКМЕДЖЕ БАНДИТ ПОРНО АКТЬОР":

    ТАКА Е АМА, ТИЯ ЩЕ НИ ДОСЪСИПЯТ
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Логик

    21 22 Отговор
    Този човек не разбира ли, че става смешен и абсурден.
  • 150 боко

    21 21 Отговор
    Хайдутин замълчи малко и си гледай внуците бе като секретар на МВР направи на всеки по синжирче като на кучетата на врата с име,кръвна група и дата на раждане и изнесе парите с чували мутрак
  • 151 www

    9 14 Отговор
    Ще разберете как се наказва високомерието!
  • 152 Много

    16 18 Отговор
    подпухнал и с болнав вид изглежда .
  • 153 ХЕМУС У ЧУВАЛИ Е У БАНКЯ

    20 19 Отговор

    До коментар #4 от "копейките на Коста":

    ТАМ Е И ХЕМУС И ТРАКИЯ И СТРУМА И
    КТБ И БУЛГАРТАБАК И ВИВАКОМ И ОЩЕ
    7 МИЛИАРДА ЛЕВА !!!
  • 154 странно

    33 17 Отговор

    До коментар #127 от "С какво да направят":

    Нали ПП се хвалят с постъпленията в хазната?! Нали уж инвестиции привличат... Заеми теглят... От ЕС чакат милиарди... Как имат пари за заплати от порядъка на 10 хил. лв, за нови министерства, за комисии, за консултанти...
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Драйфус

    8 15 Отговор

    До коментар #109 от "оня с коня":

    Знаеме ти желанието,но мисля,че е утопия.Някои може да ти вържат на написаното с главни букви,но ще са малцина.Дерзай,лоялноста ти към ББ е безгранична,това е причината да чета коментарите ти!Хубава НГ и до безобразие мачкай клавиатурата!
  • 157 Дед Мороз

    19 19 Отговор
    На този глупотевините не заслужават коментар? Троловете му не престанаха да плюят по това правителство и всичките специалисти под въпрос като него! Добре се беше покрил,времето му изтече

    Коментиран от #164

  • 158 Незнаещ

    6 9 Отговор

    До коментар #136 от "мюмюн":

    Последно-Коко или Мюмюн си,други никове ползваш ли?
  • 159 Читател на Факти

    14 17 Отговор
    Рашков къде си Рашков?
  • 160 Мунчо фатмака

    19 16 Отговор
    Много гладен,оставете го да захлеби.
  • 161 Бойко фигурант

    19 24 Отговор
    ГЕРБ умре. Бойко в затвора. Има кой да управлява. Не сте вие
  • 162 ААААААХААААА ХАХА... СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ

    32 21 Отговор
    ЗАЩО БАЦЕ Е...ВЕЛИК???
    ЗАЩОТО 3 ПРАВИТЕЛСТВА НА РУНДЬО---ПОМАКА ДОКАЗАХА,ЧЕ СА НЕФЕЛНИ, КРАДЛИВИ И НЕСПОСОБНИ ДА УПРАВЛЯВАТ ,..ЧЕРВЕНИ ДС ПРЕСТЪПНИЦИ!!!✊😂🇸🇮🇻🇳
    ФАКТ!!!
    ПРИ БАЦЕ ЖИВОТА БЕШЕ ...5 ПЪТИ ПО-ДОБРЕ!✊😂🇸🇮🇻🇳
    ОСТАВКА БЕ БОКЛУЦИИИИИ И ДЪРЖАВНИ ИЗМЕННИЦИ...ОСТАВКА

    Коментиран от #178

  • 163 Мутри ГЕРБ

    24 23 Отговор
    Мутрата борисоф е Престъпник, Крaдeц, Наглец, който Унищожи България.
    Съд и Затвор за Престъпника борисоф!
  • 164 Плюейки

    17 16 Отговор

    До коментар #157 от "Дед Мороз":

    новото правителство , плюят само и единствено по себе си !
  • 165 Десо

    21 14 Отговор
    Колкото и да лъжат,не могат да те стигнат Баце!Не олимпийски-вселенски шампион си в тази дисциплина!
  • 166 Пунта Мара

    19 18 Отговор
    Бойкооо, а защо не играеш мачле или да се забавляваш с някоя Мата Хари, Ами по празниците плачеш по фейса? Я директно в затвора да ти мине
  • 167 ууу

    17 18 Отговор
    Прав си , бойче ! Тях ги е страх ! , даже и да откраднат ... , не е като при теб , ГОЛЕМ си бойче ! голем и много крадлив !!!!
  • 168 Красимир Петров

    17 19 Отговор
    Да ти се-ра на скапаната магистрала и на избушените велоалеи.
  • 169 Да ви кажа

    29 21 Отговор
    Борисов няма за къде да бърза. Ще изчака месец или два и след това ще се върне на власт. Ще го върнат ПП, поради тотална неадекватност и некадърност. Когато почнат бабичките да изнемогват и Харвардските ще бъдат изгонени.

    Коментиран от #186, #254

  • 170 Бай чекмежан

    12 20 Отговор
    Шкафковец шкафковец пачковец съм аз
  • 171 стоян

    14 8 Отговор

    До коментар #2 от "Говедо":

    До 2 ком -Това ли ти е коментара с това малко мозъче червено-убори го ама няма с какво
  • 172 коко

    29 21 Отговор
    БОРИСОВ МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКЪВ НО НЕ КЛЕКНА ПРЕД МАКЕТАТА А ВИЕ СКЪПИ ОКСФОРДЦИ КАКВО ЩЕ ПИШЕТЕ КАТО КИРО МЕНТЕТО СЕ НАДУПИ НА МАКЕТАТА А ТОВА СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ СЛУЧИ,МИЛИ РОДООТСТЪПНИЦИ

    Коментиран от #223

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 пенсионер

    22 19 Отговор
    Ти 11 години прави заедно с гърците прави един газопровод и не го направи, а сега за да се заяждаш, ще търсиш велоалеите. Що не се скриеш и не млъкнеш, ама не, не можеш да крадеш вече, а и никой не ти вярва .
  • 175 офф

    20 18 Отговор
    Те вашите велоалеи едни велоалеи....
    Тясни, изронени, хората няма от къде да минават...
    За да имахте прилични велоалеи, трябваше цялата ви пътна и стоителна сътратегия да е адекватна, ама вие 12 години рздавашпте парчета от градовете на свои калинки и птрезатсроихте всички. Къде места за велоалеи, за пешеходци, за паркинги и прочее?
  • 176 жжжжжж

    11 14 Отговор

    До коментар #19 от "Хахаха":

    и къде направи завода? никъде. виждам , че има още много наивници. много бедни наивници.
  • 177 Коня

    12 14 Отговор

    До коментар #147 от "оня с коня":

    За теб акъл ни нам, ама имаш колкото да взимаш стинки от шкафа
  • 178 Киркор

    6 13 Отговор

    До коментар #162 от "ААААААХААААА ХАХА... СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ":

    Ако се беше старал по-вече при лизането,можеше и 10 пъти да ти е по-лек живота!
  • 179 хаха

    13 16 Отговор

    До коментар #173 от "МАЧКААААЙ БАЦЕ,.. МАЧКАЙ ТАЯ":

    Освне да мачка и души, овехналия си змей, нз какво друго може да мачка.
    Може и 5-6 кифтета да смачка, докато си спомня как е бил цар и господар на тъпана-рите, излезли като тиня след буря на повърхността.
  • 180 ИНТЕЛЕКТ

    19 17 Отговор
    Това шимпанзе без обиждаме животинката няма равен по наглост и лъжи по света!Просто го е страх и усеща, какво ще му се случи и лае лае лае?
  • 181 ха ха ха

    14 11 Отговор
    Едно е ясно - реминисценцията на Живков е просто една пародия на първообраза си. И като упралвение и като падане от власт.
    Само че на нас вече не ни е до смях. Борим се всеки ден за оцеляване и не ни е до циркове.
  • 182 ПРЕБОЯДИСАНИ ПРОДАЖНИЦИ

    27 18 Отговор
    КИРО МЕНТЕТО И КОКОРКО ЩЕ СЕ НАВЕДАТ НА МАКЕТАТА,ТОВА Е ЕДИНСТВЕННОТО КОЕТО ЩЕ СВЪРШАТ ПРЕЗ КРАТКИЯТ СИ МАНДАТ
  • 183 Северозапад

    16 19 Отговор
    Ко каиш, Буци? Друго си е да ремонтираш тунел на цена колкото два нови, а? Верно има много да се учат новите, ама ти стигане немаш!

    Коментиран от #188

  • 184 Бай Кольо Метлата

    24 19 Отговор
    При Бойко Лесно беше 070лв.,...сега е Фатмашки от...2.40лв.
    Олиото беше ...1.20. а фатмашкото е...5.50лв.
    Плащах по 400лв. Ток а сега плащам на Канадските жендъре по...1 400лв.
    Изчезвайте Фатмаци продажби, ВЪН

    Коментиран от #189, #215, #303

  • 185 абе Тикво

    16 20 Отговор
    Как не си сега един премиер да ръснеш на варненските крадци още 200 000 000 лв за реконструкцията на 1 км вече построен булевард?
    Ехх какви времена - пари кат вестници нема кой да ги арчи, а простия народ рови по кофите -кефф герберски!
  • 186 ИВО

    6 10 Отговор

    До коментар #169 от "Да ви кажа":

    Това сюжет за н.ф.филм ли е?
  • 187 Казуар

    14 17 Отговор
    Борисов, вината е твоя за изчезналите 53 милиона лева, тактиката за раздаване на пари 2-3 години предварително е одобрена от теб. И не се прави на дръж ми шапката.
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Баба Яга

    6 12 Отговор

    До коментар #184 от "Бай Кольо Метлата":

    Яхвай метлата и при мен,че като ми забегнеш,само глупости ръсиш!
  • 190 Несофиянец

    9 15 Отговор
    ТИ ,ВЪРНА ЛИ си ПАРТИИНАТА книжка от БКП???
  • 191 Пламен

    21 10 Отговор
    Единственото което правят е да се вдигат цените
  • 192 Филип Георгиев

    15 20 Отговор

    До коментар #130 от "затвор за крадците от герб":

    TAKA ЩЕ Е, ДОКАТО ИЗPOДA HE БЪДE OKOШAPEH. HE ЗHAM ЗAЩO ШИMПAHЗETO OT БАHKЯ HE ГO ПPИBИKBAT ПPEЗ ДEH ЗA PAЗПИT.

    Коментиран от #194, #202

  • 193 Марина

    10 12 Отговор

    До коментар #12 от "мечo":

    Оправи си правописа неграмотник
  • 194 Че кой ще разпитва Невинен човек,бе Г-ей

    22 9 Отговор

    До коментар #192 от "Филип Георгиев":

    Оня с 20 ИМОТА?
    ХА-ХА-ХА
  • 195 3456

    14 17 Отговор
    ОПРОСТАЧЕН КРЕТЕН СТРАДАЩ ОТ НАРЦИСИЗЪМ....ТЪПО ИСКЪРСКО ГОВЕДО/извинявам са на говедото/
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 компир

    14 16 Отговор
    Баце, без суджук и ракийка брифинга не върви. А, и малко асфалт сложи да почериш журналята за новата година )))

    Коментиран от #201

  • 198 Хи хи хи

    23 13 Отговор
    Фатмашките тролове полудяха ! Бойко ще им изкараш транайста заплата и фатмака ще фалира !!!!
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 ФАТМАШКИ троле

    20 11 Отговор

    До коментар #197 от "компир":

    За асфалта ЗАБРАВИ при КИРО ментата ....ще ти ЗАМРЪЗНЕ ентусиазма , като ти и замрази заплатата !
  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 УУУУУ'ДР'ИИИ ...БАЦЕЕЕЕЕ

    18 13 Отговор
    БОЙ ПО...ЛИСАВИТЕ ФАТМАШКИ БИМБАЛИЦИ ,...БОЙ И... ЕРОТИКА.....
    УУУУУДРИИИИИ......
  • 204 Гепни пачковият

    12 18 Отговор
    Вожд чекмеджиню председателя
  • 205 МАЛИИИИИИИИ...БААААСИИИ

    20 15 Отговор
    БАЦЕ ГА НАДЕНА С...200 НА ФАТМАШКИТЕ... ЖЕНДЪРЛЯЦИ
  • 206 Шизофреник

    15 17 Отговор
    Престани със злобата мутро! Дано скоро да си намериш мястото..и майстора!
  • 207 Герб ПобедаЛустрация Радевисти

    19 13 Отговор

    До коментар #133 от "Бибитко":

    БИБИТКО ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЛЪЖИ ДРАСКАШ ТУК ИЗМИСЛИ НЕЩО НОВО НО КЪДЕ ТИ УМ ТРЯБВА ТРОЛОВЕ НАЕТИ ОТ БКП МУТРИТЕ
  • 208 Мутренския отпадък

    20 14 Отговор
    Скрий се,екскремент миризлив.
  • 209 ИзчезниНаглец

    20 15 Отговор
    Защо ни натрапвате непрекъснато тука Ай дука!?
    Какво ни интересува неговото мнение!?
  • 210 Банев

    17 16 Отговор
    Хубавото е, че ако ще да се върже на фльонга, Бойко ще си остане мразен и презиран от целия български народ с изкюлчение на едно малко корумпирано племе, наречено герб, но и те скоро ще го намразят, защото ги обрича на вечна изолация.
  • 211 Вриенден

    19 12 Отговор
    Не вярвах че може да е по зле пт при бойко ама ето че винаги може по зле
  • 212 Буци

    11 14 Отговор
    С пълно чекмеже
  • 213 Анализатор

    12 15 Отговор
    Трябва да се лекува човека. Раздвояването на личността е тежко заболяване.
  • 214 Гепи

    13 14 Отговор
    И сакчета за бацко и шкафчета за бацко и къща за мис гащи а за цуцко асансьор и хотелче за братиню и именийце за севда и терасчица за пацко от пачковия шкаф. Дайте му ма бацко да е председател щото шкафовете не стигат
  • 215 Бацко

    13 12 Отговор

    До коментар #184 от "Бай Кольо Метлата":

    Нали спря Аец белене, ко се оплакваш малко ток плащаш
  • 216 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 217 Едно и също

    13 14 Отговор
    вече 12 години. Ех как те боли, че няма ти да ги раздаваш. И тебе много те е страх, но си грандиозно аморален, кон с капаци и реши, че си господ и ти раздаваш... Пази боже сляпо да прогледна. А ти си сляп роден.
  • 218 Ghjiy

    9 26 Отговор
    СКОРО КИРЧО И КОКОРЧО,И ЦЯЛАТА ПРЕСТЪПНА КОАЛИЦИЯ СИ ЗАМИНАВАТ! ЩЕ ИМА НОВИ ИЗБОРИ-ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ КОСТАДИН КОСТАДИНОВ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ! ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА ЗА БЪЛГАРИЯ.БОГ ДА ПАЗИ ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!

    Коментиран от #220

  • 219 гост

    12 12 Отговор
    Колко ли чекмежета кат тия от онаа снимка са изнесени по разни сметки офшорки. Абе айдук излезна. А и с таа демокрация даже и виж па си дудне.
  • 220 Егати

    11 2 Отговор

    До коментар #218 от "Ghjiy":

    надеждата

    Коментиран от #221

  • 221 Tyui

    4 11 Отговор

    До коментар #220 от "Егати":

    Егати,глупака си...пий си ракията,работи за 1000 лв.,псувай и мълчи.Да не забравиш да палиш свещи за здравето на ЕС И САЩ.
  • 222 Борисов, ти и Шайката ти Лъгахте и

    11 12 Отговор
    Крадохте Яко 12год!! И ти говориш, че някой е излъгал неща Точно ти!!
  • 223 Несофиянец

    6 8 Отговор

    До коментар #172 от "коко":

    КОЙ подписа договора сРСМ?
  • 224 До като е този Прокурор и Трибуналите,

    7 12 Отговор
    Този ще Наглее!! За това се Обажда още!! Въпрос на няколко месеца още, и тогава ще Реве колко е Болен!! Отново ще гледаме"умиращата лисица"
  • 225 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 226 Скакауец

    12 13 Отговор
    Неам думи и нерви да коментирам изявленията на тоя наглец! Говори за дълга, който по негово време отиде на 37 милиарда евро...а тръгна през 2009 от 8...На никого не е давал отчет къде са тези огромни пари, а иска от новите да се отчитат...Просто неописуема наглост е това, съчетана с ръсене на такива опашати лижи, че човек го хваща срам само като ги чуе...

    Коментиран от #247, #257

  • 227 Бг история

    8 0 Отговор

    До коментар #36 от "Веселин Мишев":

    Стига бе, ти да не си реферчето.
  • 228 Азз

    7 14 Отговор
    Ти нагла тикво всичко,което " построи" все още се ремонтира и ремонтира...
  • 229 Първо Гешев, Цацаров и Трибуналите!!!

    9 16 Отговор
    Борисов и ГЕРБ са до там!! Съд и Затвор за Крадците!! Тези от "Хранилките" ще се разбегат, като мишки по дупките! Младежи ГЕРБ, Жени, Лози и Медии, ЩЕ скачат в Казаните да се пребоядисват!! Идва и това време!!! Видов Ден идва!!! Идвааа!!!!
  • 230 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 231 Нане

    8 13 Отговор
    туй с велоалейте е най най тъпото нещо сътворено от калинките и най примитивното лапане(усвояване/крадене) на пари от ЕС
  • 232 Хи их хи

    12 14 Отговор
    Мааалееей къва прозрачност беше при Баце, като дръпна 13 млрд. заеми! Толкова ли бяха? Ели пък при строежа на пътищата! Там прозрачен беше само асфалта! И си наглеее, ей така за спорта!

    Коментиран от #242

  • 233 Капутдалиев

    6 9 Отговор

    До коментар #14 от "Киро Факиро":

    Аз безвъзмездно ще карам джипа
  • 234 Просто човек

    7 10 Отговор
    Няма отърване от Тиквата...Аман!

    Коментиран от #245

  • 235 вижда се

    5 11 Отговор
    На тоз разстрела ще му е като награда !!!!!!!!!!!
  • 236 Коментар:

    16 4 Отговор
    Борисов за новото правителство: "Те и велоалея няма да направят, защото ги е страх."
    Изказването изглежда високопарно, но вътрешното чувство подсказва че това ще бъде реалността... Представяте ли си какво означава това?
  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Българин

    4 12 Отговор

    До коментар #15 от "Кики":

    Кики голям кеф , като те гледам как ревеш като вдовица за х.. Никога по-вече на власт няма да дойде това изкопаемо борисов.
  • 239 Ил-2

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "Говедо":

    А като теб няма в цялата Вселена
  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 Ил-2

    11 5 Отговор

    До коментар #232 от "Хи их хи":

    Хи хи 12 за 12години а тия 6 за 6месеца.Хи хихихи хи хи хи хи хи хи хи
  • 243 А бе

    6 12 Отговор
    Г@3 сплескан, това го правехте вие, крадците от ГЕРБ. Затваряй си плюв@лник@, на никому не са нужни словесните ти излияния. Смърдиш отдалече !

    Коментиран от #248

  • 244 ЧуматаГерб

    10 12 Отговор
    Тоя крадливПедал още ли не са го прибрали

    Коментиран от #251

  • 245 Ил-2

    8 5 Отговор

    До коментар #234 от "Просто човек":

    Аман заминава искам Киро за СУЛТАН
  • 246 Минувач

    8 13 Отговор
    Основния тест на новото правителство е дали ще вкарат в затвора мутрата от снимката или не! Естествено със съответните законово- процесионални стъпки! Едновременно с него разбирасе на "дузпата стои" и Главния защитник на организираната престъпност лицето с каскета!
  • 247 Ил-2

    10 0 Отговор

    До коментар #226 от "Скакауец":

    СКАКАУЕЦ искаш да хапнем от новия месец???????
  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Бай Онзи

    4 12 Отговор
    Те вече направиха достатъчно-ти не си на власт и никога повече няма да бъдеш !!! Четита баца марта ...в централния да я срешнеш заедно с каскета !!!
  • 250 Гробаря

    9 14 Отговор
    Рашков какво чака, да го прибира и осолява тоя крадец 3 месеца в кауша, ще си каже и за златото и за Мишо бирата и за хемус и за каптагона и за КТБ, После народен съд на мегдана в Банкя и всенародно веселие🎃🥂🥳

    Коментиран от #252

  • 251 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 252 Ил-2

    12 3 Отговор

    До коментар #250 от "Гробаря":

    Ооооооо Гроба ти ги разбираш работите.Новия БГ прокурор.Гробаря прокурор да живее!?!?!?!?

    Коментиран от #265

  • 253 БАЦО, ВРЪЩАЙ СЕ

    14 9 Отговор
    ЧЕ ТИЯ С БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ И БСП КОМУНЯГИТЕ НИ ЗАКОПАХА

    Коментиран от #258

  • 254 Костадинов

    1 9 Отговор

    До коментар #169 от "Да ви кажа":

    Това където си го написъл граничи с лудоста.
  • 255 ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ НА НАРОДА

    15 7 Отговор
    НОВА ГОДИНА, НОВ КЪСМЕТ....ЯКО ГО ЗАЧУКАХА НА БЪЛГАРИТЕ НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ
  • 256 Бай Онзи

    3 12 Отговор

    До коментар #109 от "оня с коня":

    И като се събуди-краката ти отвити , и бб се навел да те завие ! Само че ердо много го харесва наведен , та му го нафърфорил изодзадзе ...А теб щом ти е толко жал за него-смени го бе , смени го ти , че той има проблем с менискуса !
  • 257 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 258 Бай Онзи

    7 10 Отговор

    До коментар #253 от "БАЦО, ВРЪЩАЙ СЕ":

    Нали има избори-що се не върна ? А и в парламента не смее да припари ...
  • 259 Аааа неее

    9 9 Отговор

    До коментар #27 от "ти си лъжец":

    никакво лечение, прави се на луд за да оттърве престоя си при бай Ставри. Неее, не на нас тези номера.
  • 260 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 261 Нали си се знаеш

    5 11 Отговор

    До коментар #257 от "Герб ПобедаЛустрация Радевисти":

    ГОМ НАР !
  • 262 Натопорен Батко

    6 12 Отговор
    Мачкай Бойко ! Мачкай Рашков ! Мачкай гейберастчетата тиквунести !!!
  • 263 Бай Брадър

    9 11 Отговор

    До коментар #18 от "Най добре":

    Трябва да го видим на подсъдимата скамейка !

    Коментиран от #268

  • 264 боко

    9 11 Отговор
    Сиреч мутрата от Банкя много уважава жените но ги нарича ТЪПА КЪРДЖАЛИЙСКА П---а затвор за ШАЙКАТА,ХУНТАТА и МУТРИТЕ
  • 265 Хан Крум

    10 11 Отговор

    До коментар #252 от "Ил-2":

    Това е положението, като не искаш мира НатиСекира, по крадливата банкянска наглаМутра
  • 266 забавно

    13 10 Отговор

    До коментар #120 от "Герб ПобедаЛустрация Радевисти":

    Гербаджийо, кажи защо ГЕРБ гласува реставрацията и обзавеждането на партийния дом на БКП и отидоха заедно с ДПС, БСП, ВМРО, НФСБ в него? И стояха там до край, въпреки протестите?

    Коментиран от #293

  • 267 Niknay

    12 12 Отговор
    Гнойко Вмирисов и неговите лайностради ....
  • 268 Ексклузивно

    10 11 Отговор

    До коментар #263 от "Бай Брадър":

    Предпочитам да го видя по новините и на първа страница на вестника как са го споминали...
  • 269 Патолог

    11 13 Отговор
    "Те са в 11-ти месец, те са управляващи" - как ги сметна, бе тулуп? Смятам, смятам, нещо ми се губят девет месеца и половина. Ти как напълни шкафчето, като не можеш да смяташ бе ? Севда ли смяташе, Мата Хари ли ?
  • 270 Тома

    4 12 Отговор
    Бате бойко не го е страх и за това му викат праните гащи
  • 271 ВРАГ НА НАРОДА

    8 13 Отговор
    разбойко,СКРИЙ $€....ПР€КАЛ€НО МНОГО "направихте"/ОТКРАДНАХТ€ ,ХАЙД€ ЗАМЪЛЧИ $И,ЗАЩОТО МЯ$ТОТО ТИ € В ЗАТВОРА!
  • 272 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 273 JEFF

    2 8 Отговор
    Няма да коментирам, защото на Факти не им допадат думите, които самите те ползуват и публикуват .
  • 274 Скакауец

    4 11 Отговор

    До коментар #257 от "Герб ПобедаЛустрация Радевисти":

    Глу пак!

    Коментиран от #287

  • 275 Ей не бързай

    12 5 Отговор

    До коментар #7 от "Тиква":

    кп пп да видим колко ще откраднат, искам да им вярвам, но когато нямаш знания а искаш да си премиер и се хващащ на една работа, защо го правиш, освен да изпълняваш чужди нареждания и да крадеш. Нали бизнеса със саксията е много печеливш.
  • 276 Бай Коко

    6 10 Отговор
    Герб сами са си виновни, сами с дадоха власта. Партийки по на 2 седмици на 2 поредни избора и ги бият. Толкова вече не ви вярват хората че си мислят че сами сте си организирали загубите.
  • 277 бягай бе

    7 11 Отговор
    тъпанарин...
  • 278 Иванов

    6 11 Отговор
    Севда що не каже на този глупак да се скрие.
  • 279 Боби

    11 12 Отговор
    Един уморен дърт измамник ни предлага да се възхитим на кражбите по магистрала Хемус,на милионите евра и златни кюлчета в спалнята му,на ало ваньо, братиньо,ти си го избра и т.н.т гербери мерси боли!Вземете си го в къщи и му се радвайте!
  • 280 Toni

    5 12 Отговор
    я да мълчиш бе ,,,ела да видиш пейките на кмета си в Благоевград
  • 281 Анонимен

    6 10 Отговор
    Герб са болни че не са на власт не подобриха стандарта на живот нарекоха пенсионерите Лош човешки материал но толирираха кражбите оргиите и такса спокойствие като си помислиха че са вечни
  • 282 мутра строител

    5 10 Отговор
    Абе правяча , ти не правеше , ами крадеше през уж грандиозното ти строителство , мащабите бяха грандиозни ........ на краденето . Градеж и грабеж са различни неща , но при теб е все едно. И вземи зарежи тия с ежните и самохвалебствията , проумей накрая , че ефектът е обратен.

    Коментиран от #283

  • 283 стойте гладни

    9 6 Отговор

    До коментар #282 от "мутра строител":

    Сега не крадат, пък не правят нищо. Само дето цените се вдигат. Трябва работа. С размахване на юмруци нищо не става.

    Коментиран от #284

  • 284 мутра градител пардон грабител

    4 9 Отговор

    До коментар #283 от "стойте гладни":

    Ден напред се пазарува само еленергия на борсата с която ни сдоби Мутрата , защото так му наредили началниците , иначе обществените процеси са с произход назад в миналото , ама очевидно не ги разбираш нещата , за да завързвам с теб разговор по темата , няма какво интересно да науча . Буци обслужването не ми е интересно.
  • 285 Историята

    7 9 Отговор
    Този човек дори не може да се изразява правилно, но по-притеснителното е, че страда от старческа деменция най-вероятно.
  • 286 Ivo

    14 5 Отговор
    Кирчо и Ицко хазарта ще ни оправят,така ще ни закопаят че никога няма да можем да се оправиме!
  • 287 Герб ПобедаЛустрация Радевисти

    11 5 Отговор

    До коментар #274 от "Скакауец":

    САМО ТОВА ЗНАЕШ ТОЛКОВА ТИ Е ОБРАЗОВАНИЕТО УМЕНИЯ ЛИПСВАТ ЗНАНИЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ И МЪДРОСТ И СИ ТРЪГНАЛ ДА ЧЕРНИШ ДА КЛЕВЕТИШ ДА ОБИЖДАШ ВИЖ СЕБЕ СИ А И ОСТАНАЛИТЕ МРАЗЕЩИТЕ СА СЪЩИТЕ ТОВА ЛИ СА ПОЧТЕНИТЕ ОТ ПОДМЯНАТА УЖАС

    Коментиран от #328

  • 288 от прост човек толкова

    3 9 Отговор
    На Буци тактиката спрямо нас е , ден внуци , ден простотия и така ще продължава до затвора .
  • 289 Тервел

    8 2 Отговор
    Последен Софиянец, какво правиш в София. Говедо ти си за обора в село, хайдутин и други заблудени писачи, показват ви как започват да действат новите изгладнели и неоптни мафиоти, а вие платени ли сте или глупави - пишете глупости.
  • 290 tomito

    5 9 Отговор
    Някой ще извика ли санитарите ,че този пак се проявява?
  • 291 мутре номерцата ти не минават

    2 7 Отговор
    Та питам аз , защо има квоти за въглеродни емисии , а няма квоти за емисия на Буцева простотия , а и в двата случая плащаме такси ?
  • 292 ИСТИНАТА

    3 8 Отговор
    ДОСТАТЪЧНО ще бъде, ако могат да РАЗКРИЯТ ИСТИНАТА за:НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, Барселона,......... и т. н.,............ и т. н., за "управлението" на ОПГ "герб" във ВСИЧКИ СЕКТОРИ на ДЪРЖАВАТА ни, пък АЛЕЯТА ако не я построят, ЩЕ ИМ ПРОСТИМ!!! Пък и на Вас не Ви трябва АЛЕЯ, "Другарю" Борисов, нали карате ДЖИП!?!?!?
  • 293 Герб ПобедаЛустрация Радевисти

    9 3 Отговор

    До коментар #266 от "забавно":

    И ТОВА ЛИ ТИ Е ПРОБЛЕМЪТ ПАРТИЙНИЯТ ДОМ И ЗАЩО СИ РЕШИЛ ЧЕ СЪМ ГЕРБАДЖИЯ ВИЖ ХУБАВО БЪЛГАРИЯ СЕГА КЪДЕ Е ПОДМЯНА РАЗРУХА ГРАБЕЖИ СПРЕНИ ПАРИ ОТ ЕВРОПА И ЕДНИ СБИРОТАЦИ ТОВА ЛИ ТИ Е ГОРДОСТТА ХАЗАРТА ЩЯЛ ДА ОПРАВЯ БЪЛГАРИЯ ЛЕЛЕ ЛЕЛЕ
  • 294 винкел

    4 9 Отговор
    Кой говори за прозразност-сикаджията Разбойко Методиев Кюлчев,който е най-големия схемаджия и крадец и лъжец ,доведе до разруха всички сектори и той неукия ,който има акъл за крадене иоблаги само се загрижил заэ нас пенсионерите.!12 години само любов и футбол през работно време и сега се прави на загрижен.Седни си на дъртия г-з и не саботирай държавата с твоите чакали и олигарси недоучени като теб.
  • 295 Не мога

    6 8 Отговор
    да го понасям, но проченох заглавието. Ела в Русе и виж построените от малкия ти кмет за 7 000 000 велоалеи. Мотото на ГЕРБ беше усвояване/крадене. И другото построено по твое време вече се руши по същата причина.
  • 296 Алипиев

    3 8 Отговор
    Как не ти писна бре оли как не се наяде как не те е срам от ГОСПОД бре ти си най големия олигофрен в бг ти си най големия изрод в родината ми
  • 297 Елементарно,Уотсън!

    11 4 Отговор
    Едни и същи тролове под десетки псевдоними пълнят форума с едни и същи безкрайно повтарящи се простотии!Също като "новите управници ПП-"Пълна Порнография"!"Новичоци",Бойко Борисов вече 9 месеца не е на власт!Какво хубаво се случи за хората през тези 9 месеца -ЗЕРО/нула/!Само негативи и най-вече огромна инфлация...Последно,сега като си получим декемврийските сметки ще стане ясно и за най-наивните за какво иде реч?

    Коментиран от #301

  • 298 Дано

    6 8 Отговор
    до коментар 104.Чакаме този бандюга да си получи възмездието и то да бъде продължително,като тези години през които алчния Толуп с чакалите си ненаситно грабеше държавни пари и метресата му Цеца секса да си получи кармична разплата .
  • 299 Да бе да

    3 8 Отговор
    Първо , как и защо този каун нарича кабинета " колеги ", нито крадат като него , нито той е в правителството , нито е депутат ?
    Второ , няма по псуван човек от него в страната но дебелоочието му няма равно на себе си !
    Трето, ако наистина има нещо да каже , защо не отиде в народното събрание когато го викаха , а се скри този страхливец ?
    Четвърто , затвор .... и то няма да е толкова далече
  • 300 давай по ред нещата

    5 8 Отговор
    Тиква , губи ми се прозрачността , много ми е матирано нещо , за едни над 400 млд . лева бюджетни пари , башка още другото по еврофондове и пр. за периода от 2009 до 2021 , когато ти се разпореждаше еднолично с тези пари , дай сега да видим какво е видно - образование в колапс , здравеопазване - в колапс , отбрана - колапс , осем самолета на рисунка , мизерия народна - повсевместна , транспортна мрежа , като цяло , само приказки за магистрали някакви , та дай сега да избистрим дотук и после се прави на опозиционен .
  • 301 амиии

    6 9 Отговор

    До коментар #297 от "Елементарно,Уотсън!":

    Веднага ти отговарям - Тулупът не е вече на власт и това само по себе си е достатъчно хубаво .
  • 302 Джони

    4 7 Отговор
    За прозрачност говори помияра. Вижте му погледа на умиращ глиган, който е подготвен на заколение. Аве 🎃🎃🎃Тикво Банкенску тебе никой не те пита ти досега трябваше да беше изгонил 100 пъти след като беше минал през Затвора, ве бокл.к, докога ще чакаме някой да затвори тоя лудия от Банкя?
  • 303 Джони

    4 6 Отговор

    До коментар #184 от "Бай Кольо Метлата":

    Ще те намерим ти Метла ли си каква си. Ще те намерим обещавам ти и ще те върнем на място ти в лудницата. Честна дума
  • 304 фрррр

    4 4 Отговор
    Ти колко велоалеи направи?
  • 305 Мутрата

    3 5 Отговор
    Пак мисли само за строежи. Само това ли се върти в главата ти бе мутряго!? Ами икономика? Индустрия? Образование? Наука? Иновации? И всичко останало. Не, само магистрали и строежи. Бетонна главо...
  • 306 ИЗХОД

    4 5 Отговор
    Само един. Рота пехотинци и команда -ОГЪН
  • 307 Примат

    5 5 Отговор
    Периодът на управлението на този българоубиец ще остане в българската история като най-срамното петно за българския народ.
  • 308 Митко

    5 4 Отговор
    Имам чувството че тук да коментират са се събрали само поддръжници на БСП, които с мъка събраха гласове както винаги, а сега се правят на управляващи и само знаят да плюят по старото управление,но забравиха при Виденов и Орешарски какво крадене падна и до какви кризи ни докараха тогава. Сега се радвате на новите Радеви протежета и много лаете, но като Ви го набутат заедно с топките ще се питате от къде дойде и дали ще повторят.
  • 309 mdaaaaaaaa

    5 4 Отговор
    Бойооооо, кюлче нагло...твоите милиарди ще връщат внуци и правнуци егоцентричен крадец такъв! Скрий де вече , не те понасяме! Тоя е като Тръмп ония от накъененото си его де го забраниха в туитър ся щял да пуска негова социална простотия! Научете се да губите и, че масата хора ви ненавиждат и има мнооооого защо!
  • 310 Лично незаинтересован

    3 3 Отговор

    До коментар #38 от "Едно проучване":

    Няма да намери покой нито той нито душата му !!!
  • 311 Лично незаинтересован

    7 4 Отговор

    До коментар #88 от "Велко":

    Няма да намери покой нито той нито душата му !!! Истината е че за 12 години една трета от българия е опасана с минарета благодарение на Бойко продажника ... продаде дедите си които се биха и умираха за освобождението на България!!! .. за какво за шепа монети .. Юда никога няма да намериш покой !
  • 312 баба мара

    5 4 Отговор
    баба а засрами се най после и се прибери у вас на топличко айде стига толкова лакърдии
  • 313 Радан

    4 6 Отговор
    ЗАТВОООООООООООР
  • 314 F-off

    5 1 Отговор
    Кирчо, възстановяването на пътя до Триград, коя година, и след колко анализа се очаква да се случи....?!?!
  • 315 Отчет веднага

    5 2 Отговор
    9 млрд.изхарчени за декември не е нормално,това е кражба,както и да го въртят.Какво стана със заемите ден през ден,как ще се връщат и за какво ще се харчат?.Имало приходи,но много повече заеми,мерки никакви,какво са подпомогнали?.Оставиха няколко търговци да спекулират с цената на тока,и никой не се възмущава,освен бизнеса който изнемогва.АЕЦ Козлодуй произвежда за 60 ст.а цената стигна 1000 лв. и тези от които зависи ,не правят нищо,което означава че получават торбички всеки ден или директно в офшорка.За газа също се готвят далавери и пак за няколко човека,побъркали се от алчност да обират собствения си народ.
  • 316 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 317 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 318 Кире коравио

    5 2 Отговор
    Боха а кажи сега ти и твоята партия колко отмъкнаха само от велоалеите. Ти понеже бачкаш на сикаджийския вариант ( щото котараците от ВИС не могат да измислят по добър) я кажи сега колко гушна
  • 319 BulgarianBG

    7 3 Отговор
    Не знам дали има по нагъл и по прост БИВШ министър-председател ,да говори и възхвалява корумпираното си управление.Благодарение на мафиотското си управление стигнахме дъното на блатото от където години ще ни трябват за да се изчистим от корупцията и мафията която за съжаление е завладяла всички свери , най вече правосъдната и изпълнителната власт.

    Коментиран от #321

  • 320 Мъгла

    2 2 Отговор
    Прост " ооо" Киро е като стажант на практика в кабинета на премиера.Още е във вихъра че държавата е собствената му фирма.Все пак е завършил само бизнес администрация ,а не държавна администрация и жалкото ,че не чете,не се информира ,а слуша кукловоди и спонсори от кампанията като поръчковия министър на транспорта дето го изработи на срещата на НАТО да става за смях.За правопис и правоговор няма да говорим ,то се вижда какво е харвардско недоразумение.Иначе един чувал заместници със свои екипи и какво ще работят толкова много баби,че от много баби...знае се.И колко противоречиви съвети ще има,и т.н.Има да изпълнява поръчки то не е толкова просто да вземеш пост с фалшификации,нооо проблемите са много и са нужни капацититети,а не парашутисти.Всичко около финансите е крайно съмнително и с тази шуробаджанащина с назначенията влизаме в опасен период на неподготвени и корумпирани хора от които зависи бъдещето.
  • 321 До 319

    4 2 Отговор

    До коментар #319 от "BulgarianBG":

    Е що лъжеш,никога БГ не е била по добре,сравни 2009 с 2020г. виж колко пъти е нараснал БВП,финансовата стабилност,влизане в банковия съюз,в чакалнята на еврозоната и колко много са променени всички градове,училища ,пътища, почнаха от нулата,докъдето ни докараха Луканов и Виденов и сбърканата приватизация пладнешкия обир"..Провалите на грабителите на прехода не са на Борисов,нали така?
  • 322 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 323 Опп....

    8 2 Отговор
    Ти пък изобщо не лъжеш, даже не крадеж, ти чекмеджета нямаш, ти си нашта пътеводна светлина......
  • 324 Искаме прозрачност.

    5 2 Отговор
    Кажи коя е Мата Хари. Кажи за кюлчетата и пачките. Кажи за барцелоната..... За всички кражби....
  • 325 ......

    6 1 Отговор
    ЖЕЛАЕТЕ ЛИ КАФЕ ? ЯЗЕ ЯДОХ ТОРТА ,,САХЕР,, ЪЪЪЪ ИМАМ 3 МУСКАЛА РОЗОВО МАСЛО БАТЕ,БАТЕ
  • 326 Анонимен

    3 2 Отговор
    Вие не сте в управлението и може да си говорите каквото си искате но тези млади момчета си знаят работата
  • 327 Минчо

    4 3 Отговор
    Те и стотинка няма да откраднат, защото ги е страх.
  • 328 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 329 Агата

    2 2 Отговор
    Бойко да бъде задържан докато не върне и последната стотинка от кражбите му!!!Чак след това СЪД И ЗАТВОР,!!!
  • 330 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 331 УРА и НАПРЕД

    3 2 Отговор
    Този е велик МЪЖАГА и още по-велик ПРОСТАК ! Еманация на байганьовщината ! Гледайте го и вземайте пример какви НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ !
  • 332 Kresi

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "Данчо":

    Болшинството писатели във форума са на принципа: моите айдуци са по добри от айдуците на другите
  • 333 Сват

    1 3 Отговор
    На Бойко Борисов сърдечната тръпка ММА боец е в затвора за цяла една година, но Бойко ще го чака и няма да си ляга с други ММА бойчета!
  • 334 ДОКО

    2 2 Отговор
    АБЕ ОСТАВИ ЧЕ ГИ Е СТРАХ АМИ И КИНТИ НЕ МОГАТ ДА ГЕПЯТ..ЕЙ ЕЙ ЗА ТОВА СЕ ИСКА СМЕЛОСТ И АКЪЛ КАЗА ГРАНДЕ БАНДИТО БОКО ОТ БАНКЯ..
  • 335 ПЪГУОШ

    2 2 Отговор
    Този човек-тулуп превърна държавата ни от БЪЛГАРИЯ в БОЙКАРИЯ !
  • 336 Kresi

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Дългият":

    И огромната ти радост че сега други усвояват милиардите.Невероятна логика имаш
  • 337 Kresi

    2 1 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    Абсурд и сега да се критикуват новите.Те са ангели
  • 338 Софиянка

    3 2 Отговор
    Тоя прави анализ на своите действия. От загубата се обърка за времето кога се намира. Боко му кажи и всичко е ясно.
  • 339 КПСС-БКП

    3 3 Отговор
    Затвор за крадеца Борисов и конфискация на цялото му имущество !
  • 340 Гери Йорданова

    2 3 Отговор
    Този , Борисов , защо още говори ? Защо не го съдят и затворят там , където.му е.мястото ? Толкова ли много са непокътнати неговоте хора в КЕВР , та си развяват байрака под негово командване ? Защо не се отървете от тези , които ви пречат да вървите напред ? Изчистете боклука , поставете млади и необвързани с политиката хора , за да тръгнат нещата ! Докога ще търпим Борисов да.ни трови живота ? Знае , че.не.може с магическа пръчка да се оправи всичко , но действайте по - твърдо и смело ! Съдбата обича смелите и упоритите !
  • 341 Рашков

    4 3 Отговор
    Вече ни управляват анализиращи толупи които спят до обяд
  • 342 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 343 ха хаааааа

    2 3 Отговор
    Буце, много зле изглеждаш. Ша та правят да умиргаш вече, а?
  • 344 Студопор

    1 2 Отговор
    Тоя няма ли някой да го затрие от ефира? Не му давайте думата! Има 4 мандата да говлри, дора държавата. Какво има да го слушаме повече? Искал бил прозрачност. Ами кажи с какви пари купи на 29 години по-младата от теб любовница апартамент за два милиона. Кажи защо 4 мандата не намери пари за здравеопазване, образование и пенсии. Кажи защо вие си вдигайте заплатите, а за неонатологията събирахме капачки за 4 кувьоза?! Кажи как така Цветанов го оправдаха по 33 обвинения и излезе чист като сълза...?!
    И аз искам прозрачност, Буци.
  • 345 Жеков

    4 1 Отговор
    Това което Бойко построи, тези не могат да го боядисат!
  • 346 хихи

    3 2 Отговор
    Бойко, кво се оплаква, от некадърно управлание? Той е в опозиция. Трябва да се радва.
    По Нова година може да го търсим да ни управлява
  • 347 даадаада

    2 1 Отговор
    Сега всеки драска а га гласувате не ревахте а сега стискайте палци че га се появят червенички на дансинга винаги обедняваме яко това защо не го имахте предвид а..?!! А сега се дръжте и стискайте палци Кире да ни оправи че...

    Коментиран от #351

  • 348 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 349 Дай чувалите...

    2 2 Отговор
    ...с парите от магистралите,пък тогава раздавай акъл...!!!
  • 350 Грешка

    1 1 Отговор
    Мараба бате! Кажи кой взе пеесе, шаеесе милиона лева от магистралата?
  • 351 Баце Б, ти ли си?:)

    0 0 Отговор

    До коментар #347 от "даадаада":

    Марба
  • 352 Чудя се...?!

    4 1 Отговор
    Тоя крадлив до мозъка на костите си гербопитек,как изобщо има наглостта да се явява пред медиите и да раздава акъл...?!?!Моля те Бай-Ставри-прибирай го час по-скоро...!Повръща ми се от тулупската му крадлива физиономия...!!!
  • 353 Бай Онзи

    0 0 Отговор
    Намери ли телефончето ? Коя е Мата Хари ? Колко кинти ти носеха севито и влади от черепа ? Това ни интересува , а за управляващите не бери грижа ! Ясно ли ти е тикво ?
  • 354 Тиква на боклука!

    4 0 Отговор
    Страхливият банкянски заек подлудва, че е никой, а шайката лакеи около него го лъже ежедневно. Лъжеха го, че ще спечели парламентарните избори, лъжеха го за президентските избори, сега го лъжат за местните, само и само да го цицат до края.
  • 355 Boko crossover

    2 0 Отговор
    Влади Горанов и Боко не карат колелета и не ги интересуват велоалеите. От скъпите велоалеи в София се интересува само Фандъкова. Както и да е, май джипката на Влади май не е читава, според последните данни от КАТ...
  • 356 Бай Ставри

    2 0 Отговор
    боко нема сташно рано или късно си при мен
    само аз мога да те оправя от секаде и никой друг
    аз бърза работа немам до 1 или 2 години ке доидеш при мен дотогава ако не ритнеш камбаната , така че нема страшно
    само Свети Петре да не ти прати телеграма ке стане страшно
  • 357 Био бомба

    1 1 Отговор
    Каква наглост: герберските калинки могат, с другите не могат. Вие герберски крадци, освен да крадете и да лъжете друго незнаете да правите. А можете и ремонт на ремонта на ремонта, сбъркани и окрадени пътища, уж магистрали за да има за апартаменти, тераси, коли, ключета, пачки....
  • 358 гост, нерегистриран

    1 0 Отговор
    По Eвроком един господин тази вечер каза, че парите се увеличават в банките, а на обикновените хора намамяват. Бойко може да е крал, може да е бил всякакъв, но сегашните теглят заеми... А всеки говори... Бате Бойко и Пкп благодарим ви, че изгонихте близките ни извън България. Хиляди благодарности. Цените летят неописуемо всеки божи ден. Да пази бог децата на България от недоимък и глад. Дс от 1944 до днес и все ще е така. Гледайте превъртете предаването по Евроком с руса водеща журналистка и слабичък момък на около половин век доцент. Живи и здрави бъдете.
  • 359 Днес

    1 0 Отговор
    Пък твойте магистрали са във вечен ремонт на ремонта.
  • 360 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове