Last news in Fakti

9 Януари, 2022 13:05 12 133 325

Депутати-антиваксъри от "Възраждане" признаха, че са ваксинирани

  • ваксинация-
  • възраждане-
  • народни представители-
  • зелен сертификат

Четирима депутати от парламентарната група на "Възраждане" признаха, че са ваксинирани

Депутати-антиваксъри от "Възраждане" признаха, че са ваксинирани - 1
Снимка: БГНЕС

За "експериментални субстанции" говорят от "Възраждане", когато стане въпрос за ваксините срещу COVID-19. Казват го не откъде да е, а от парламентарната трибуна.

На 5 януари 2022 година заместник-председателят на НС от "Възраждане" Цончо Ганев коментира, че въвеждането на зелен сертификат за достъп до сградата на парламента е опит депутатите от партията да не бъдат допускани до работните си места. Нищо, че достъпът ще се осъществява не само с документ за ваксинация, а и с документ за негативен тест, както беше гласувано в петък, 7 януари т.г.

Припомняме, че в пленарната зала на парламента се струпват накуп най-малко 240 депутати, към тях добавяме десетки журналисти и административни служители на законодателния орган. На фона на това, депутатите от "Възраждане" никога не носят маски в сградата.

Ще бъде ли "отрязан" достъпът на депутатите от партията с въвеждането на зелен сертификат, проверява Мария Цънцарова в репортаж, излъчен по bTV.

Извън очевидния отговор "не", по простата причина, че депутатите ще могат да се тестват и да бъдат допускани с негативен резултат, отговorът изглежда е "не" и по отношение на притежанието на документ за ваксинация срещу COVID-19. Тоест - четирима депутати от "Възраждане" притежават документа.

Как депутатите от "Възраждане" и семействата им се ваксинираха на фона на постоянното им антиваксърско говорене, говорене против противоепидемичните мерки и дори сравняването на смъртоносния вирус със сезонен грип - това разказва Цънцарова.

Оказва се, че Николай Дренчев, депутат от "Възраждане" и секретар на парламентарната група, е ваксиниран. "Ние няма да си купим сертификати, както са направили повечето наши колеги, които твърдят, че имат", коментира той в репортажа, като първоначално отказва да отговори на въпроса дали има зелен сертификат: "Право на всеки човек е неговият личен здравен статус да бъде негова лична работа". В репортажа Дренчев потвърди тезата на Костадинов, че ваксините са "експериментални субстанции/течности" и беше категоричен, че не би си поставил доза от тях.

На въпроса какво обаче означава да казва, че не би си поставил ваксина, а да има сертификат, който посочва, че има поставена на 19 август 2021 година еднодозовата ваксина "Janssen", той отговори: "Това означава, че мога да избирам за себе си и не мога да препоръчвам на никого". На конкретен въпрос ваксиниран ли е, Дренчев повтори, че не би обсъждал личния си здравен статус. В края на репортажа Дренчев обаче призна, че е ваксиниран и посочи, че го направил заради сигурността на родителите си, които също са ваксинирани. След това замени думата "сигурност" със "спокойствие".

Секретарят на ПГ на "Възраждане" Николай Дренчев е ваксиниран, категорични са bTV. Въпреки че си е поставил ваксина обаче, той продължава да говори срещу ваксините.

Оказва се, че той не е единствен. Освен Дренчев, ваксинирани са Иво Русчев, Стоян Таслаков и Даниел Петров.

В репортажа Иво Русчев признава, че има зелен сертификат. Признава пряко и, че е ваксиниран. Разговорът на Цънцарова с Русчев е прекъснат от пиара на партията.

"Зеленият сертификат е дискриминационен", заявява и депутатът от "Възраждане" Стоян Таслаков. Секунди след това допълва: "Да, ваксиниран съм". Взел решението под натиск, защото имал възрастен дядо. Посочва още, че се е консултирал със специалисти, които посочили, че би било добре възрастните хора да се предпазват. Както разговорът с Русчев, и този разговор е прекъснат, този път не от пиара на партията, а от самия Русчев.

Четвъртият ваксиниран е доведен за интервю от пиара на партията Йовка Димитрова с думите: "Нали ги търсиш, искаш и следващия?". Става дума за народния представител Даниел Петров. "Просто реших да се ваксинирам", обяснява той. Посочва, че се ваксинирал с еднодозовата "Janssen". Въпреки това казва, че смята, че Костадинов е прав като нарича ваксините "експериментални".

Равносметката - четирима от общо 13-те депутатите на "Възраждане" са ваксинирани. Това става ясно и от официална позиция на партията, изпратена до bTV. Други двама "са преболедували, но нямат зелен сертификат". Един депутат в момента боледува и е под карантина.

И така - оказва се, че 1/3 от депутатите на "Възраждане" не просто имат зелен сертификат, а са ваксинирани. Същите хора организират протест, наречен нееднократно от лидера на партията "революция", срещу документа и заплашват, че ще влязат в парламента със симпатизантите си. "Щом не искате да подходите с разум, ще получите революция", са думи на Костадинов от парламентарната трибуна.

Публично известно е, че Цончо Ганев е преболедувал коронавируса, като той многократно е заявявал, че няма да си извади полагаемия сертификат, защото смята документа за дискриминационен. Наблюдава се обаче следното противоречие - ако документът е дискриминационен, защо колегите на Ганев са преценили да го притежават и да се ползват от него?

Припомняме още, че отново в публични изяви Ганев е споделял, че съпругата му е ваксинирана.

Възниква следният въпрос - щом ваксините са "експериментални субстанции", по Костадин Костадинов, защо близките на депутати от "Възраждане" се ваксинират? Същият въпрос може да се приложи и към близките на Дренчев и Таслаков, ако съдим по казаното от тях.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 123 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЪЗРАЖДАНЕ ПРЕДАТЕЛИ

    189 233 Отговор
    ЦЯЛОТО МИ СЕМЕЙСТВО ГЛАСУВАХМЕ ЗА ТЕЗИ ХОРА, ЛЪГАХА НИ ИЗ СТРАНАТА, ЧЕ ВАКСИНИТЕ УВРЕЖДАТ И УБИВАТ. ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА РАЗПЛАТА, НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ. НА ВОЛЕН МУ СЕ РАЗМИНА ПРЕДИ ГОДИНИ, КОГАТО СЪЩО НИ ПРЕДАДЕ,НО ЗАКЛЕВАААМ СЕ - НА ВАС НЯМА!

    Коментиран от #22, #42, #53, #73, #79, #80, #111, #135, #269, #294, #297, #319

  • 2 ГОРАН ГОРАНОВ

    228 196 Отговор
    ВЪъзраждане се доказаха като поредните лъжци и предатели на българския народ.

    Коментиран от #128, #311, #320

  • 3 Паралията

    219 115 Отговор
    Аз като ви казвах, Вие не ме слушахте. След Българските легиони, няма нито една националистическа партия, която да не е измамен проект, който се храни от Вашето невежество и простотия.
  • 4 Севда

    153 135 Отговор
    Засрами се Купейкин!

    Коментиран от #63, #321

  • 5 Последния Софиянец

    282 39 Отговор
    Това си е личен избор.Но да не карат и другите насила.

    Коментиран от #16

  • 6 СЗО

    198 35 Отговор
    Нулева толерантност към ЗЕЛЕНИЩАТА !
  • 7 Само

    122 32 Отговор
    пушилки вдигат !
  • 8 MERS

    134 95 Отговор
    Трябваше дори по-рано да направят проверка на тези наглидци "патр3оти" !

    Коментиран от #254, #322

  • 9 ДОН ПЕРОНЕ

    116 138 Отговор
    Безсрамници. А помните ли оня жалък фелдшер от Русенско, който беше отказал 3000 човека от ваксина по свое признание. Вие сте убийци.

    Коментиран от #133

  • 10 Абе

    102 26 Отговор
    това се казва парадокс?!
  • 11 гадно

    236 41 Отговор
    Ваксинирането трябва да е по собствен избор докато налагането на сертификат е скрита принуда да се ваксинираш.

    Коментиран от #68

  • 12 Васил Комрев

    142 99 Отговор
    Очаквано. Лъгаха, лъгаха години наред и влязоха в парламента и им лъснаха задните части. Българският народ отново е измамен.

    Коментиран от #81, #124, #323

  • 13 Бесен😡😷😡

    43 36 Отговор
    Аман от поредните медии, и те ще ни оправят набързо...за по-малко от 800 дни.
  • 14 Maris

    106 67 Отговор
    Както във всяко село има по един луд , така и във всеки парламент има по един Волен!
  • 15 FEFE

    85 61 Отговор
    Кости я виж и ти да не си се боцнал с този "експеримент" хихи
  • 16 Абе ,

    65 70 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Ти верно си чалнат .. Кой те кара насила да се ваксинираш ?

    Коментиран от #28, #118

  • 17 Стойко

    108 78 Отговор
    Мария Цънцарова анкетира 6 от депутатите от Възраждане които признаха че са ваксинирани и имат зелен сертификат. Другите от групата до 13 избягаха. Като ги питаха защо са ваксинирани а свикват протест срещу сертификата отговориха че е прави на личен избор. После дойде пиарката на партията и каза на Цънцарова че достатъчно е интервюирала и няма повече да не би още да признаят някои неща депутатите им. Излезте на протест в сряда аааа...

    Коментиран от #130, #143

  • 18 шири

    67 6 Отговор
    Голям и зелен празъ!
  • 19 Без Негри

    193 66 Отговор
    Възраждане иска свободен избор!

    Киро Ваксинатора въвежда задължителен Сертифакат за влизане в учреждения, Възраждане е против този Сертификат! Възраждане ти казва "Ваксинирай се ако искаш!"

    Ваксинаторите от лесбогейската мафия са фашистите, не Възраждане.

    Ваксинатора Киро е Американски проект, който ще служи на глобалистите и джендъристите в ущърб на България.

    Коментиран от #25, #295

  • 20 Perodiq

    96 84 Отговор
    Възраждане лъжат като ГЕРБ , ДПС , ВМРО и Атака накуп .

    Коментиран от #31

  • 21 Стойко

    37 71 Отговор
    Позиция на партията на Божков за предстоящия протест в сряда - 👉 Предстоящо събитие: Протест - Не на Зеления сертификат!

    👉 Официално съобщение: ПП “Гражданска платформа Българско лято” няма да подкрепи този протест!


    Изрично подчертаваме, че НЕ е редно една такава жизнено важна тема да се приватизира и политизира от конкретна партия.А именно от популистката партия "Възраждане".
    Ние подкрепяме свободната воля на гражданите и правото им на протест, инициран от тях самите!
    Основен принцип на ПП “Гражданска платформа Българско лято” е именно пряката демокрация!

    👉Ти решаваш!
    БъдетеСмели
  • 22 Маникат Уникат

    69 68 Отговор

    До коментар #1 от "ВЪЗРАЖДАНЕ ПРЕДАТЕЛИ":

    И ние вкъщи. Надявах се този път да не сме излъгани. Въпросът е принципен. Не знам дали ваксините са опасни или не, но тези хора ежедневно ни обясняваха, че са опасни, а те самите са се ваксинирали. Безсрамници...
  • 23 Мутафчийски

    107 22 Отговор
    Хванаха Джокович в ужасно престъпление!Сниман без маска в Белград.!!!Ужас!
  • 24 ААААААААААаааааа

    71 33 Отговор
    БРАВО! Така се прави! Иначе какви политици сте ......Важно е парата. ЗАПЛАТАТА от 10 000 лева!
  • 25 GORAN GORANOV

    31 26 Отговор

    До коментар #19 от "Без Негри":

    Дренчев, ти ли сиииии, изчадиееееееееее..... ЩЕ ВИ ДОБАРАМ ВСИЧКИТЕ ИЗМАМНИЦИИИИИИ!
  • 26 Канадецо с гелосания перчем

    115 33 Отговор
    Пропаганда преди 12-ти. Ковидовите ваЦини трябва да са право на личен избор, и от Възраждане се борят за това. В момента хората са принудени да се ваксат, защото да ти разкъсват носната лигавица през два дни, не е здравословно.
  • 27 Възраждане

    40 79 Отговор
    са популисти и обслужват дпс! Ясно за всеки мислещ! А тия щом са с янсен, гаранция са фалшиво ваксинирани!
  • 28 Последния Софиянец

    65 16 Отговор

    До коментар #16 от "Абе ,":

    Ами готвачите нямат право да упражняват професията си.Добре че си имам собствен ресторант.В друг не мога да работя защото не съм ваксиниран.

    Коментиран от #41, #227

  • 29 Костя цигането

    60 62 Отговор
    ..сигурно и той се е ваксинирал тайно - бълва огън и жупел и се прави на войвода колкото да прилапа гласове и електорат, ментето на Волен Сидеров

    Коментиран от #161

  • 30 разум срещу медии

    75 38 Отговор
    Е,и какво от това,че 4-ма са ваксинирани при положение ,че изразяват позицията на 75% от българите против препаратите ! Ясно ,че са се ваксинирали под шантаж и доброзорно! Дано не ги сполетят болести,предизвикани от Факсините!
  • 31 Ти па

    17 6 Отговор

    До коментар #20 от "Perodiq":

    Къде оставяш г-жа Лъжа ?!
  • 32 Нелицемер

    56 58 Отговор
    Възраждане са същите лицемери като ГРОБ.
  • 33 1234гггг

    55 56 Отговор
    онзи ден като писах , че голяма част от лаещите срещу ваксините са ваксинирани се скъсахте д слагате минуси , а добро утро за поредните популисти
  • 34 Гошо

    47 5 Отговор
    Прост народ, слаба държава!
  • 35 измамници

    50 68 Отговор
    Бас държа че Копейкин е даже с Бустерна доза Пазят си жалкия животец да си харчат копейките

    Коментиран от #44, #91

  • 36 АУУУУУ

    56 59 Отговор
    ХА ХА ХА АЛОУУУУУ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ВЪЗРАЖДАНЕ , КАК СТЕ ........ГАДНО ЛИ Е ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ ИЗМАМЕНИ.......... СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ОТ КОЯ СТРАНА СТЕ ...... ОТ СТРАНАТА НА БУЛКАТА .........ХА ХА ХА ХА

    Коментиран от #121, #271

  • 37 ПАТПИДИОТИ

    29 38 Отговор
    ВЪЗРАЖДАНЕ
  • 38 мислещ

    47 33 Отговор
    Тези са слабо звено, личеше си и досега по (Липсата) на изявите им - неизбежно е присъствието на подобни навсякъде.
    Читавите от Възраждане са Костадинов, Ганев и Гунчева, а извън парламента Пасков, Ченалова и Каравелова. Вероятно има и още доста. При всички случаи е доста по-добре от 1 читав при чалгарите (Чорбанов) и 0 в останалите партии.

    Коментиран от #48

  • 39 Фин

    31 33 Отговор
    Тоя както гледа нагоре явно очаква водопад от кинти като патерица на герб!
  • 40 Джок Съдбата

    32 57 Отговор
    Възраждане са изпълнителите на мокри поръчки от ГЕРБ!

    Коментиран от #50

  • 41 Абе ,

    21 14 Отговор

    До коментар #28 от "Последния Софиянец":

    Е , и ? Смени професията , стани протестър ..😁😁😉
  • 42 Ina

    38 53 Отговор

    До коментар #1 от "ВЪЗРАЖДАНЕ ПРЕДАТЕЛИ":

    Emi zaщо не мислихте преди да гласувате?!?! Аз не разбирам как някой може да подкрепя хора които се държат като терористи
  • 43 ТаУмВзе

    13 26 Отговор
    Само бг злетарщината, предлага уж националисти за Продан на герберастията. Защото няма логика иначе. Бухаххах ЗАКРИВАЙ!
  • 44 мислещ

    39 8 Отговор

    До коментар #35 от "измамници":

    Ако беше така, досега 100 пъти да са използвали това инфо срещу него.
  • 45 Ами така е

    52 17 Отговор
    Ама са се осъзнали хората и повторно няма да се подложат на ваксинация с експерименталки. Носиш маска, спазваш хигиена, ваксинираш се и ПАК се заразяваш. Какво толкова сложно има човек да се осъзнае и да свикне с грипа,който отдавна, ни го ръсят отгоре.

    Коментиран от #54

  • 46 АнтиКовидВаксър

    52 13 Отговор
    И аз имам ваксинационвн сертификат, ама кво от това! Трябваше ми
  • 47 Варненеца

    54 66 Отговор
    Познавам Костадин от младеж. Не е читав. Той смени 5-6 партии преди да създаде свой лъжлив проект. По-скоро му го създадоха от чужбина. На рибите - съжалявам Ви. На умрелите заради посланията на Възраждане - съжалявам за семействата им.

    Коментиран от #83, #89

  • 48 Анонимен

    13 19 Отговор

    До коментар #38 от "мислещ":

    ама въобще не е така. тия липсват щото костадинов иска сам да обира славата а тия ги праща в трета глуха да не ог изместят
  • 49 Към Автора на статията

    69 19 Отговор
    Как решихте, че който е ваксиниран, непременно подкрепя зеления фалшификат и обратното? По силата на каква логика, или липсата на такава...
    Антиваксъри се пише...
  • 50 мислещ

    33 13 Отговор

    До коментар #40 от "Джок Съдбата":

    Защо тогава ГРОБ опитва да ги отстрани (Или поне част от тях) от парламента със зелените сертификати?
  • 51 Димитър

    52 8 Отговор
    "Депутати-антиваксари от "Възраждане" признаха, че са ваксинирани"

    Журнализъм ли бе да го опишеш ... Правописни грешки, жаргон...
  • 52 Циркаджии

    22 57 Отговор
    Големи К ретени сте антиваксърите, пушите по две кутии цигари на ден, пиете алкохол, а някои и треви, и всичко това чрез белия и черния дроб Ви влиза задъллго в кръвта и органите! Правите цироза и рак на белия дроб, Нооо внимавате да ни Ви ваксинират! хахахаха

    Коментиран от #62, #205

  • 53 Не лъжи хората това е една

    31 18 Отговор

    До коментар #1 от "ВЪЗРАЖДАНЕ ПРЕДАТЕЛИ":

    От партиите който милее и може да оправи България 😇

    Коментиран от #110, #324

  • 54 Михал

    19 39 Отговор

    До коментар #45 от "Ами така е":

    Ръсят или не ръсят хората умират, няма значение ръсят ли или не !!! Ваксините пазят не от зарязяване а от УМИРАНЕ !!!Плюс това - починалите ваксинирани колко са ваксинирани, че с този бум на фалшиви сертификати силно ме съмнява !!!
  • 55 ха ха

    31 4 Отговор
    Е, какво да кажат хората? Че не са ваксинирани и да дойдат със зелен сертификат на работа ли? Все пак луди няма... Както казваме с приятелите - виртуална ваксинация... дистаннционно... хахахха... като сесия на Народеното Събрание по време на карантина. ;)
  • 56 ВЪЗРАЖДАНЕ=ПРЕДАТЕЛИ

    17 44 Отговор
    АЗ ПОНЕ СЪМ ЖИВ И ЗДРАВ НО ЩЕ СЕ ИЗВИНЕТЕ ЛИ НА ПОЧИНАЛИЯ ДУХОВНИК В КАНАДА ПОСМЪРТНО?! ТОЙ НЕ СЕ ВАКСИНИРА И УМРЯ ЗАРАДИ ВАС.

    Коментиран от #84

  • 57 да питам

    19 28 Отговор
    Тука Копейкинов що гледа у небето ...🤔
  • 58 gost

    8 34 Отговор
    Хахахахахаха;D Излиза, че семейството ми сме по- добрите антиваксъри/ шеговито казано/, защото не сме ваксинирани, но работим 100 процента хоум офис, не излизаме никъде пеша, а ползваме само личното ни мпс за разходки, пазаруваме всичко онлайн и плащаме осигуровките и данъците си само онлайн, спазваме 100 процента социална дистанция и когато трябва да се вземат поръчките от куриерските фирми или от доставчиците на хран, носим само маски ффп3 и еднократни ръкавици;0 Иначе- хубаво ги вижте какво предстваляваът политиците- едни лъжци и абсолютни лицемери, и си задайте въпроса защо изобщо трябва да им давате кредит на доверие, без да познавате реалното им битие офлайн;D

    Коментиран от #75

  • 59 Умният

    11 10 Отговор
    Клубът на анонимните ваксъри
  • 60 Красимир Петров

    25 38 Отговор
    Костя Копейкин е копие на Болен Сидеров.

    Коментиран от #76

  • 61 Сивата чапла

    51 10 Отговор
    Зелен сертификат се издава и след преболедуване и над определен брой антитела. Не е задължително да си си слагал ваксина, за да имаш зелен сертификат.
  • 62 ха ха

    43 6 Отговор

    До коментар #52 от "Циркаджии":

    Свободата, Санчоооо, свободата!... Внимаваме да не ни ваксинират насила.
  • 63 може

    6 4 Отговор

    До коментар #4 от "Севда":

    ,ама за гробари -нан бари....
  • 64 С тези приказки

    60 12 Отговор
    Въобще не ме интересува кой е факсиниран и кой не. Интересува ме отнемането на право на избор, при вербално "гарантирано" такова и създаването на "извънредно законодателство", противоречащо на основният закон - Конституцията.
  • 65 еее

    44 25 Отговор
    а спрете да говорите против "Възраждане", че ме заболя пръста да цъкам минуси...
  • 66 Опа

    67 26 Отговор
    Костадинов на пресконференцията след изборите през Ноември още тогава каза, че има хора от партията които са ваксинирани. Никога не са го крили. Това обаче не променя позицията на партията. Жалък опит за диксредитиране.

    Коментиран от #70

  • 67 Ще се ваксинират всички от партията!!!

    20 42 Отговор
    Така както го е направил и лидерът на "възрожденцитеКопейкин.Иначе-3 самоотлъчки и ги гонят от работа и НЯМА заплата .Н Я М А !!!Тея са много гладни!И субсидията ще стане вероятно 1 лев,а пък и Костя си я прибира само за него.Уж протести,уж революции..Просто малко пушиляк за публиката И после -вакса! Иначе глад майка.
    П.П.Само Гунчева може да не се вакса.Вирусуте като я видят и се пръждосват

    Коментиран от #72

  • 68 Не е скрита принуда

    49 8 Отговор

    До коментар #11 от "гадно":

    А напълно открит рекет - всички са за затвора в престъпните сборища в каквито са се превърнали всички парламенти в фашисткото образование ЕС!
  • 69 Гьобелс номера

    76 19 Отговор
    Защо манипулирате толкова плоско? Възраждане са против зеления сертификат, не против ваксините
  • 70 Позиция,ли??!!

    14 30 Отговор

    До коментар #66 от "Опа":

    Ще клекнат!Иначе глад, майка.
  • 71 КОВИД ГЕНОЦИД 💀

    69 18 Отговор
    Интересно е как тази "новина" излиза точно преди ПРОТЕСТА - прекалено УДОБНО за някои, не мислите ли? Тези номера сме ги гледали и преди и в България, и на запад.

    Коментиран от #109

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 КОКО

    60 8 Отговор

    До коментар #1 от "ВЪЗРАЖДАНЕ ПРЕДАТЕЛИ":

    Лечението и ваксинирането са право на ЛИЧЕН ИЗБОР!
    И такъв трябва да остане ЗАВИНАГИ!
    ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ПРИНУДИТЕЛНО РЕШЕНИЕ В РЕЗУЛТАТ НА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ПРАВА!
    НАРИЧА СЕ СВОБОДЕН ИЗБОР!!!
  • 74 Рацио

    25 47 Отговор
    Не съм изненадан. Дано повече да разберат, че Възраждане са лъжци и убийци - макар не преки.

    Коментиран от #106, #126

  • 75 ха ха хааа

    18 4 Отговор

    До коментар #58 от "gost":

    И това живот ли го наричаш ?!

    Коментиран от #92

  • 76 Ама е

    15 14 Отговор

    До коментар #60 от "Красимир Петров":

    Тъпанар.Сидеров беше поне хитър(не умен).
  • 77 Гаро

    56 19 Отговор
    Който е гледал интервюта на Костадинов знае че многократно се е изказвал за правото на избор да се ваксинирай или не. Правото всеки сам да си преценява. Така е било и в партия Възраждане. Който е искал се е ваксинирал.Между другото мои познати с ваксинация вече доста съжаляват. В този сайт обаче сте много жалки защото май от вашите списвачи си тролят под собствените отвратително пропагандистки йезуитски статии.
  • 78 Почернените

    18 20 Отговор
    Разкритията за тази тепърва ще ги има. И аз съм подготвила няколко. Скоро почернените от Ковид семейства ще почерним и вашият живот. Ще ви преследваме до живот. Убийци!
  • 79 Няма защо да си губиш времето

    20 4 Отговор

    До коментар #1 от "ВЪЗРАЖДАНЕ ПРЕДАТЕЛИ":

    С гласуване - всичко е нагласено и само цирк разиграван от циркаджиите в парламента - други ги подбират и поставят но никак не народа! Оттам нататъка това е просто криминална шайка седяща ви на врата и тровещи ви животите;
  • 80 Аме те

    22 29 Отговор

    До коментар #1 от "ВЪЗРАЖДАНЕ ПРЕДАТЕЛИ":

    Не са виновни те, Вие сте си виновни ,че не вярвате на науката , а на лумпени
  • 81 Очебиино е

    53 17 Отговор

    До коментар #12 от "Васил Комрев":

    Започна голямото оплюване на Възраждане, точно както направиха с ИТН.

    Коментиран от #104

  • 82 Коректен лос

    17 26 Отговор
    Така говорят, защото са им платили с копейки да говорят така. Самия костя копейкин също е ваксиниран.
  • 83 Паро

    33 17 Отговор

    До коментар #47 от "Варненеца":

    Аз също те познавам. От детската градина си беше михлю и топеше другарчетата пред госпожата. А Костадинов си го виждал само по телевизора
  • 84 Аферим

    3 5 Отговор

    До коментар #56 от "ВЪЗРАЖДАНЕ=ПРЕДАТЕЛИ":

    Значи е бил истински човек на вярата.
  • 85 АБЕ ХОРА

    22 17 Отговор
    Що сте толкова наивни и плюете по Вьзраждане и техните членове дето уж са вакснати.Ами аз сьщо не сьм ваксиниран и ако и кам още утре ще бьда такьв но срещк 350 400 лева .Та и те така .Вие сега какво искате да дойдат тя четеримата и да ви кажат как са се ваксинирали.Наисина сте зле и то много.
  • 86 Смех

    51 12 Отговор
    Наистина ме изумявате... анти-ваксъри.. не става въпроса за антиваксървтво бе... СТВАВА ВЪПРОС ЗА СВОБОДЕН ИЗБОР.. КОЙТО ИСКА ДА СЕ БОДЕ ВАЖНОТО Е МЕН ДА НЕ МЕ ОГРАНИЧАВАТ ЗАЩОТО НЕ СЪМ НАБОДЕН... Вие изобщо мозък имате ли може ли да осъзнаете какво се случва... Борим се срещу задължителното/принудителното всеки е свободен да си бие каквото иска...
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Много

    9 18 Отговор
    Много смешни тия само празни приказки и ламтене за пари алчност нови къщи коли и ку тва е живота
  • 89 гост

    13 14 Отговор

    До коментар #47 от "Варненеца":

    Няма да ти повярват, защото не го познават.И понеже им говори сладко само каквото искат да чуват,а не това КОЕТО ЩЕ СЕ СЛУЧИ, рибите скочиха направо в тигана,без да се ловят на въдиците му.
  • 90 а а се не праим на луди

    34 9 Отговор
    Вакцата според тезата на възрожденци е , че следва да е доброволен избор . Това е провокативна и манипулативна статия . Ако някой ще му е по гот нека си се вакца , а че са експериментални медикаменти е абсолютен факт . Никой и до сега не е на ясно с възможни вторични реакции и дори с положителния ефект от тях , ката превенция срещу нещо си дето и него го не знаят що е , но му викат COVID-19 .
  • 91 Точно!

    10 14 Отговор

    До коментар #35 от "измамници":

    Всичките ще се боднат.
  • 92 gost

    10 15 Отговор

    До коментар #75 от "ха ха хааа":

    ДА- ЖИВОТ Е, особено, като се има превид, че в края на пандемията пазарът на труда ще остане свръхоголен, по мои анализи над 55 процента от трудовата сила ще са с дълготрайни последици от дългия ковид, няма да могат да се съсредоточват, а ние сме хора на интелектуалният труд. Който- като нас- има нула срещи с ковид и се запази така до края на пандемия, със сигурност ще бъде нает на доста по-висока заплата, защото ще си е запазил и краткосрочната памет, и дългосрочната, и няма да има проблеми нито с концентрацията на вниманието си, нито с изпълняване на трудовите/ мениджърските си задължения. Животът не се състои само в тук и сега, и във времето след това- и утре, и вдруги ден и т.н. В крайна сметка- има си видеоконферентни връзки, има си скайп и всеки може да се види с приятелите си чрез тях, но не всеки има шанса да се опази от заразяване с ковид...
  • 93 Българин

    13 14 Отговор
    този погледналия нагоре господа бога ли вижда , или е пореднийо самозабравил българин!
    Навремето , когато всички мъже служехме в армията, имаше един лаф, дай му малко власт и изява за да го видиш
    какво л....о е!
  • 94 Даааа

    14 20 Отговор
    Лъжите на подобни политици-еднодневки не са от вчера. Ще залъгват по-глупавия електорат докато пълнят джобове, и после айде при Сидеров, при Дудука, при Манолова и още плеяда знайни и незнайни „борци за народното добруване”.
  • 95 ха ха

    22 14 Отговор
    Просто депутатите на Костя са много зелени по темата... Правилният отговор за журналистката, е че данните за здравния статус са лични данни и за защитени от закона и европейска регулация. Или по-крато и учтиво: "Това са лични данни, госпожо! Имате ли други въпроси?"
  • 96 Не не и пак не

    37 15 Отговор
    Гледам тука са се събрали една глутница ваксани и реват с цяло гърло как Възраждане били против ваксите, а 1/3 от тях били ваксани. И, какво от това? Така са решили, така са направили. Какво не е ясно на гладките ви мозъчета? Човекът ви го каза че е съжалил, че се е ваксал, но не е важно той какво решение е взел, важното е, че защитават обществения интерес на хората, които свободно да избират дали да се ваксат или не. Никой няма право на натиска хората и да им налага насилствено ваксане. Кой разбрал, разбрал.

    Коментиран от #159

  • 97 другарят

    48 10 Отговор
    Ало кухите мисирки! Възраждане НЕ СА "АНТИВАКСЪРИ", А ПРОТИВ ТОВА ХОРАТА ДА БЪДАТ КАРАНИ НА СИЛА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ,А САМО КОЙТО ИСКА! Същата е позицията на д-р Мангъров, който е поставил толкова ваксини, колкото косми нямате вие кухите лейки! Той се явява техен съветник по здравните въпроси! Не може да сте толкова долни пачи!
  • 98 Хихи

    11 12 Отговор
    Ваксиноциония документ изобщо не трябва да е основание за влизане в такива обществено значими места като НС. там трябва да важи само отрицателен PCR test. Както са на гъсто и болнави, ще хване да пламне някоя епидемия и хайде пак избори
  • 99 Хаджи Генчо

    38 8 Отговор
    Деветдесет процента от ваксината на Янсен е фалшиво ваксиниране. Възраждане не са АНТИВАКСЪРИ! Те както и други депутати и лекари, общественици са против принудителна ваксинация. Зеленият сертификат е административно ограничаване на права и свободи. Това е изкуствено разделение на обществото. И ваксинирани и неваксинираните може да са против административното неконституционно ограничаване на права по медицински показатели. Правото на личен избор за ваксиниране при тази до голяма степен манипулирана ситуация с точно тези ваксиционни препарати трябва да се защити от цялото общество! Сега зеленият сертификат е повод за сегрегация и насилствено ограничаване на свободи, но утре може да е друг повод.
  • 100 Човек,

    18 12 Отговор
    който се е боцнала с Янссен, го е направил САМО И ЕДИНСТВЕНО заради сертификата. Янссен са тези, които предлагат най-ниска "защита", имат описани повече странични реакции непосредствено след боцкането в сравнение с другите. Кой би си я сложил, още повече ако е наистина на мнение, че става въпрос за експериментална течност. ААА, забравих, Янссен е начинът БЪРЗО ДА ПОЛУЧИШ СЕРТИФИКАТ.
  • 101 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    24 9 Отговор
    Аксептирането на инжекции ТРЯБВА БЪДЕ ЛИЧНО ПРАВО НА ВСЕКИ ОТДЕЛЕН ГРАЖДАНИН !!!!! ХИТЛЕР задължително вкарваше хора в концлагери
  • 102 Матей преображенски

    15 17 Отговор
    Виж само колко са гъвкави жреците на новото суеверие в ковид,извъртат се като змиорки.Някои от Възраждане се ваксинирали,но иначе били против и за това им се връзва кусур по йезуитски,демек хем вярват,хем не вярват.Изисква се пълно разкаяние,пък ако главния жрец им прости.
  • 103 Дилдо

    37 7 Отговор
    Това си е личен избор. Аз съм ваксиниран, защото така реших и имам зелен сертификат, но не го ползвам. Не трябва хората да бъдат задължавани да се ваксинират...
  • 104 Така е!

    13 11 Отговор

    До коментар #81 от "Очебиино е":

    Ударите видно са от Прокопиевите медии и камарата калинки "изразяващи ужким мнения" в неговите медии и такива на негова хранилка! Смешното е, че срещу ИТН тогава се намесиха и от възраждане, за да обслужат другата поръчка! Но иначе сега е факт и очевадна Прокопиевата намеса! И тя започва да зачестява! Ще успеят ли отново да излъжат част от народа, ще зависи от това, колко от тях са поумнели и видели как са ги употребили!
  • 105 6666

    18 34 Отговор
    Сега да обяснят на роднините на починалите от Ковид защо насъскват хората да не се ваксинират, а те самите го правят. Целта е само влизане в парламента, нали? Кой колко ще лапне. Копейкин се сдоби с прекрасна къща и апартамент от предните субсидии. Сега от тези какво ли ще е? Някой чул ли е да предлагат алтернатива на зеления сертификат. Колко пъти ги питаха, а те започват с полукрясък да говорят за друго. Това е защото мислят само за собствената си далавера, а колко умират не ги интересува. Предатели!!!!!

    Коментиран от #114

  • 106 Сивата чапла

    25 6 Отговор

    До коментар #74 от "Рацио":

    Убиец е системата. ........................................ Тия дни се налага да търся варианти, как човек с тест че има ковид и е под карантина, но трябва да иде до болницата за друг проблем. Дори не искам да започвам да го обсъждам.
  • 107 Ами ...

    23 19 Отговор
    Антиваксъри са само на приказки. Впрочем, ако протеста на 12-ти не се организираше от "Възраждане", бих го подкрепил. Аз също съм ваксиниран, но не одобрявам поголовната, принудителна ваксинация и изнудването със зелени сертификати.
  • 108 анонимен

    21 22 Отговор
    Тези приказки са само и само да влязат в парламента. Това и стана. Време е да поумнеем. В една наистина тежка ситуация една партия се възползва от настроенията на малка група антиваксъри и е в парламента. Това си е ясно. Всеки човек знае каква е ситуацията, няма защо да ги слуша. Копейкин и компания и за други неща ще излъжат. Не ме впечатлява това, аз съм се пазел и съм се ваксинирал. Неграмотните и нищо неразбиращи антиваксъри, неморални хора, без чувство за отговорност са те, просто бяха използвани от „Възраждане“, за да влязат в народното събрание. Мислещият тези неща ги вижда. Късопаметните са забравили, че навремето Волен Сидеров така се възползва от антиромските настроения. Който иска да е късопаметен, да бъде.

    Коментиран от #116

  • 109 ха ха

    20 11 Отговор

    До коментар #71 от "КОВИД ГЕНОЦИД 💀":

    Забележи и колко тролове под темата днес. Изведнъж се появиха... До вчера имаше 3-4 по-скоро стреснати ковидари под подобни теми... и опитваха да пишат смислено...

    Коментиран от #211

  • 110 Ами ...

    14 15 Отговор

    До коментар #53 от "Не лъжи хората това е една":

    Ясно е как ще "оправят" страната. Мерси, ама не.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Ивайло

    18 41 Отговор
    Край! С компанията ми от 10тина приятели се отказваме да идваме на 12.01! Поредните предатели и долни лицемери двулечници!

    Коментиран от #120

  • 113 Пенди

    10 17 Отговор
    Тоа така гледа на снимката като, че ли току що е напълнил панталонките!
  • 114 Сивата чапла

    45 12 Отговор

    До коментар #105 от "6666":

    Толкова елементарно мислене, и как те спасява зеления сертификат? .............. На мой познат със 149 антитела не му издадоха зелен сертификат, щото трябвало да бъдат 150. .......... Невъзможно е да се обяснява на глупав човек, пандемията е пандемия на колосалната глупост. Като искаш, ваксининрай се, но какво те засяга, аз дали съм с ваксина или не? ....... Питаш ли ме имам ли пари за хляб? Интересува ли те? ....... какво тогава те интересува с ваксина ли съм или не! ............ Ей, много глупав и прост народ!

    Коментиран от #142, #179, #191

  • 115 СКАНДАЛ

    14 22 Отговор
    ОГРОМЕН СКАНДАЛ: Структури на ГЕРБ плащат автобуси на "Възраждане" за протеста на 12-ти

    Структури от ГЕРБ плащат автобуси на "Възраждане", които да докарат хора на протеста на Костадинов на 12-ти януари. Това научи от свои сигурни източници. Надеждата била, че протеста, от такъв срещу противоепидемичните мерки, бързо ще прерастне в протест срещу цялостната политика на правителството на Кирил Петков. Наш екип също така получи информация, че служители на Делта Гард (чийто лиценз бе отнет) сливайки се с тълпата, ще извършат вандалски действия, за да се стигне до кръвопролитие и властта да бъде дискредитирана в очите на ЕС.
  • 116 побъркаа ви бе

    4 14 Отговор

    До коментар #108 от "анонимен":

    Теб нещо терминологията ти е много объркана . Направо си станал жертва на някакви жонглизания с понятията ваксъри и антиваксъри , които нямат нищо общо с конкретната обстановка с кренвирш течностите .
  • 117 И. Иванов

    15 18 Отговор
    Има ли изненадани?!
    "Възрожденците", още с прегръдката с герб-дпс трябваше да са ясни на всички.
    Кво стана, Майна?
    Ще говориш ли още за субстанциите?
  • 118 Ами ...

    30 6 Отговор

    До коментар #16 от "Абе ,":

    Аз също се ваксинирах, за да си върна отнети права. Няма до го забравя. Сринаха бизнеса на огромно количество хора. И те няма да забравят, убеден съм.
  • 119 Мнение

    15 24 Отговор
    Възраждане е патерица на ГЕРБ. Това пролича от изказванията относно белия автобус. От друга страна зеления сертификат и експерименталната субстанция са противоконституционни.
    Точка три важно е да се разбере как дадени медии са получили информацията относно ваксинацията, тъй като това са лични данни, а здравето на дадена личност е поверителна информация и нейното разпространяване е незаконно. Ето ви част от Списък на помощните вещества
    ((4-хидроксибутил)азанедиил)бис(хексан-6,1-диил)бис(2-хексилдеканоат) (ALC-0315)
    2-(полиетиленгликол)-2000-N,N-дитетрадецилацетамид (ALC-0159)
    1,2-дистеароил-sn-глицеро-3-фосфохолин (DSPC)
    Холестерол
    Калиев хлорид
    Калиев дихидрогенфосфат
    Натриев хлорид
    Динатриев фосфат дихидрат
    Захароза
    Вода за инжекции
    Натриев хидроксид (за корекция на pH)
    Хлороводородна киселина (за корекция на pH) съставки на една от ваксините. Съществува повишен риск от миокардит и перикардит след ваксинация с Comirnaty. Тези
    заболявания могат да се развият до няколко дни след ваксинацията и настъпват предимно в
    рамките на 14 дни. Те са наблюдавани по-често след втората ваксинация и по-често при юноши
    и по-млади мъже (вж. точка 4.8). Наличните данни показват, че протичането на миокардит и
    перикардит след ваксинацията не се различава от това при миокардит или перикардит като
    цяло.
    Медицинските специалисти трябва да бъдат бдителни за признаците и симптомите на
    миокардит и перикардит. Ваксинираните лица (включително родителите
  • 120 Сивата чапла

    16 5 Отговор

    До коментар #112 от "Ивайло":

    Ай стига си се престаравал, напълни форума с простотиите си!
  • 121 Борислав

    39 13 Отговор

    До коментар #36 от "АУУУУУ":

    Няма нужда да крещиш,не сме избиратели на Възраждане.Не искам "ваксина" и зелен сертификат.Това го споделят повечето българи,независимо за кой са гласували.А ти по-спокойно,че пяна ти излезе от устата!

    Коментиран от #182

  • 122 Тодорова

    14 32 Отговор
    За каква принудителна ваксинация се говори. Хората имат избор - ваксина или тестване. Който не желае да се ваксинира се тества и пак влиза навсякъде. А тези смешни поборници срещу сертификатите са доказателство за ,,ганьовщината,, в политиката където интереса клати феса. Чудя се на акъла на хората ,които им се връзват.

    Коментиран от #147

  • 123 Хухуху

    13 13 Отговор
    Ама разбирасе че са ваксани ,а това което го говорят са политически масали,видяха как могат да влязат в парламента и го направиха .А оФ цете да блеят.Всички политици говорят това което иска да чуе народа ,а какво ще изпълнят,по точно напълнят е джоба им
  • 124 Ами ...

    14 10 Отговор

    До коментар #12 от "Васил Комрев":

    Не целия народ. Само 4%. Другите не се вързаха.

    Коментиран от #256

  • 125 TheFox

    23 18 Отговор
    Костадинов, като типичен политик говори много добре. Точно като Волен на времето и Яне Янев, се опитва да яхне вълната на недоволстващите към настоящата политика, за да се добере до малко повече власт, след което леко и технично ще кривне от пътя. Лесно е да лаеш когато не ти взимаш решенията и нищо не зависи от теб. Ама я му дайте малко власт и после му гледайте сеира.
  • 126 Ветеран от Протеста

    13 28 Отговор

    До коментар #74 от "Рацио":

    Антиваксърските въстания финансирани от Руския Агресор са пряк удар срещу Икономиките на държавите, членки на ЕС...Мръсно и с Бутонките изотзад,както винаги, Аналоговата Империя отново действа с Диверсия и Пропаганда...

    Коментиран от #164

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Сами Гецов

    14 13 Отговор
    Дано сега невежите да прогледнат.
  • 130 Ами ...

    17 15 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    Ясно. Шестима са си признали. Вероятно и останалите имат зеленяк, но не си признават.
  • 131 Тези бързо,бързо

    11 14 Отговор
    Ще се изпарят.И без това са ненужен пълнеж и хрантутници в Парлламента.
    Виж,Бялата Златка се държа на повърхността петнайсетина години.И се налапа яко,преди да направи от атака партия-посмешище.
  • 132 Анонимен

    20 12 Отговор
    Е, и какво като са ваксинирани? Хората ви казват, че се борят всеки да има право на свободен избор. Техният избор е такъв. Нека всеки да има право на избор.
  • 133 ХИПОКРАТ ОТ ХИТРИНО

    6 9 Отговор

    До коментар #9 от "ДОН ПЕРОНЕ":

    ТА ТОЯ„ ФЕЛДШЕРА”ОТ РУСЕ Е ДЖИ ПИ НА ЦЕЛТО „възраждане”💩
  • 134 Ицо

    30 23 Отговор
    За всички коментари които са против ВЪЗРАЖДАНЕ
    Абе вие сте пълни олигофрени Костадинов каза че не е против дупчене то но е против сертификата които е противоконстатиционен
    Чухте ли исказване то на Киро простото че и тои бил против сертификата но ако го премахнат дупчене то ще спре разбрахте ли каква е целта бе олигофрени
    На 12 1 2022 всички на площада да ги изметем тези продажници
    САМО ВАЗРАЖДАНЕ

    Коментиран от #137, #140, #168

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Своге

    15 26 Отговор
    Тук пишат десетина антиваксъри и тролове на мутрата от сик , а в това време умните хора ( милиони ) си поставиха вече и третата доза ( Копийкин също е умен и ваксиниран , нищо че вместо да се загрижи за съдебната реформа и прокурора мафиот който все още е ортак на мафията ) и въпреки , че се оказва , че антиваксърите от Възраждане са все пак ваксинирани и откровенно лъжат българина заключава - Е нЕма такова животно “ ... Срам , срам !

    Коментиран от #141

  • 137 е54р6675т

    19 8 Отговор

    До коментар #134 от "Ицо":

    Това са 2-3 трола на Киро-тъпото дето се опитват да манипулират читателите. Правят се едва ли не за някакви избиратели на Възраждане и тн. Те ако бяха такива щяха да знаят за какво става дума.

    Коментиран от #171

  • 138 Сериозно ли?

    19 6 Отговор
    Тук пак един се е активирал и пише ли пише отрицателни коментари.
    Няма кой да ти обърне внимание.
    Не си губи времето.
  • 139 ЗРИТЕЛ

    16 22 Отговор
    Коце Копейкин е политически клоун. За психиатър е.
  • 140 Хайя

    13 16 Отговор

    До коментар #134 от "Ицо":

    И откога не е против ваксинирането, откакто реши , че вече „ не е експериментална течност” . Смешници , работещи за партийни субсидии и къщички-палати за лично ползване. И тия са ясни.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 6666

    13 9 Отговор

    До коментар #114 от "Сивата чапла":

    Засяга ме и то много. Ти нямаш левче за хляб, но и аз и ти ще плащаме на тези далавераджии да стоят в парламента не да предлагат нещо добро за хората, а само циркове да правят. Не ги интересуваш, нито ти, нито аз. Само далавера да има.
  • 143 хахаха

    18 14 Отговор

    До коментар #17 от "Стойко":

    папурко, човек може да е ваксиниран и да е срещу зеления сергификат, това не можеш ли да го проумееш?
  • 144 John Doe

    20 20 Отговор
    Ей това е българската реалност. Излиза един смешник и яхва вълната на недоволството, обещава небивали неща и масата му вярва и на него му е добре, ще изхарчи едни парички от субсидии, ще си построи още някоя къщичка, ще ходи и ще се прави на шут в парламента за пред хорат. Жалко е че има много хора които се връзват на първичното, без да се замислят изобщо дали обещаните неща имат и капка възможност да бъдат осъществени.

    Коментиран от #163

  • 145 Дядо Рунгел

    28 14 Отговор
    Каракачанов и Симеонов ще си счупят пръстите да пишат коментари против възраждане под различни никове. Ама който иска нека се боцка с графеновия оксид, но не и да изнудват хората с тези зелени сертификати. Така или иначе ВЪЗРАЖДАНЕ са най-читавата партия в парламента, а на следващите избори ще вдигнат процента значително.

    Коментиран от #289

  • 146 Тея излъгаха ..........

    14 15 Отговор
    Българският народ
  • 147 Ами ...

    16 5 Отговор

    До коментар #122 от "Тодорова":

    Тестването ти ли ще го плащаш? 😀
  • 148 Продажници

    4 27 Отговор
    Знаех си че не им е чист курбана...Само Атака си остава истинската националистическа партия.ВОЛЕН АТАКА ПОБЕДА
  • 149 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    21 8 Отговор
    Какво ме интересуват-Те???Не са ми пътеводната звезда в небето.Аз открай време знам какво е и никога няма да се дупча,заради някаква хартия наречена сертификат.това,че има предатели и измекяри има ги навсякъде и в семействата и при ХРИстос ги е имало.Като не вляза в някой магазин или не отида да видя внучките си заради хартията ще го преживея,но няма да си плюя на Думата!

    Коментиран от #162

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Тодорова до 112

    9 8 Отговор
    До 112. Изброявате съставките ,но не отчитате че те са в минимална концентрация ,която не е от съществено значение. Те са опасни само ако сте алергични към някоя от тях. Има една стара приказка ,че разликата между отровата и лекарството е в дозировката. Така че не виждам проблем. Има 39 забранени от СЗО вещества ,но ако си направим изследване ще видим ,че носим в организма си поне 20 от тях в минимално количество. Плашим се от неща за които нямаме достатъчно знания за преценка.

    Коментиран от #252

  • 152 масура на чурата

    5 8 Отговор
    тоя от фотото е луд за връзване
  • 153 Гого

    10 21 Отговор
    Коцето копейкин ги познавам още от училище,още тогава беше надъхан за власт и пари,хич не му дреме за обикновените хора..Уж щеше да се откаже от субсидиите,ама първи пусна молба за усвояване на средствата,и веднага си купи нова къща и нов автомобил...А пък вие ходете да гласувате за този Палячооооо.

    Коментиран от #165

  • 154 Браво на Цънцарова!

    5 15 Отговор
    Ето това е "истински" Шурналист!
    Повече такива "разследващи" Шурналисти трябват!
  • 155 Новата нормалност

    25 7 Отговор
    Ваксиниране и сертифициране са два различни процеса. И ваксиниран може да е против сертификатите. Сертификатите са начало на безкраен дискриминационен и репресивен процес, което е недопустимо.
  • 156 Кочо

    24 5 Отговор
    Самият стремеж за тотална ваксинация по целият свят, неспирната агресивна пропаганда по медиите, довеждането на разделяне и противопоставяне на хората в обществото е най-тревожното в цялата ситуация! Който е уплашен, гледа телевизиите по цял ден, вярва на всякакви математици и нароили се професори и прочие да се ваксинира! Никой няма да го упреква, това е упражняване на неговото свещено право на свободен избор! Който се притеснява от цялата тази неистова пропаганда за ваксиниране, съмнява се в почтенноста на тези които стоят зад нея, света, че ваксините не са ефективни а даже вредни е в свещеното си право на свободен избор да не се ваксинира! С други думи всеки сбодно трябва да направи избора си дали да се ваксинира или не, дали да ваксинира децата си или не, това е основополагащо свещено право на всеки човек! Ако това се извършва под диктат и репресия от страна на държавния апарат, всичко е напълно очевидно, нарича се диктатура, отнемане на фундаментални човешки права, медицински фашизъм и прочие! За това е въпроса, а не кой е прав, тези които искат или тези които не искат да се ваксинират! Когато ни отнемат правото да избираме, тогава да се откажем от своя разум и интелект, да пуснат коли с рупори от които да наливат верните решения на масите от хора неспособни да бъдат разумни човешки същества!
  • 157 Признавам си

    2 10 Отговор
    И аз съм ваксиниран . Мен Гошо ме боцна , първия път много ме болеше но после ми хареса
  • 158 ДОИЧЕ ЗЕЛЕ

    6 5 Отговор
    ВСЕКИ СИ ВЗИМА РЕШЕНИЕ И ЕДВА ЛИ КАТО РАЗБЕРЕМ ЧЕ НЕКОЙ СИ Е ВАКСИНИРАН ЩЕ ГО ПОСЛЕДВАМЕ
  • 159 gost

    5 14 Отговор

    До коментар #96 от "Не не и пак не":

    .... И, какво от това?.... Какво ли- ами това означава висша форма на лицемерие- това означава. Означава и още, че тези никога няма да погледнат дори с едно око защитата на интересите на българските граждани, ако нямат финансов стимул и не са само тези, а това важи за всички политици. Означава още, че са там само заради държавната заплата, а не с друга цел каквото и да говорят...
  • 160 нннн

    28 5 Отговор
    Никой нормален човек не е против ваксинирането, а против насилственото ваксиниране и тормоза от страна на властите и медиите. НЕ на Зеления сертификат! Пък, който иска, да си слага N-та игла. Демокрация.
  • 161 Истинският АТАКИСТ

    3 9 Отговор

    До коментар #29 от "Костя цигането":

    Си седи на мястото и никой не може да го прокапва .Прилапват се само хвърчащи лешпери който нямат нищо общо с духа и идеалите на АТАКА

    Коментиран от #242

  • 162 Плитко чуващ

    1 6 Отговор

    До коментар #149 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Мдааа, като три пъти ваксаната ти дъщеря. Измекярка ли я нарече?

    Коментиран от #220

  • 163 Ооо

    18 8 Отговор

    До коментар #144 от "John Doe":

    А по добре ли е да прегръщаш евролидери и да пъхаш 240 000 000 по Торбите ,,,? Що плюете ,Хората 100 пъти казаха че който иска да се Вакса, но да няма принуда , задължение и ограничения.
  • 164 Не е точно

    6 5 Отговор

    До коментар #126 от "Ветеран от Протеста":

    В Русия са големи ваксари.За режима там по-добре да не се коментира мисля,че всички виждат. протестите идват от неваксинирани и ваксинирани (влязли в болница въпреки ваксината). Пролича една голяма измама с тази ваксина.
  • 165 Точно

    7 7 Отговор

    До коментар #153 от "Гого":

    Те вярват в измислен герой, но този герой ще ги разочарова.
  • 166 Костя Гуцанов

    10 18 Отговор
    Още никой от "възрожденските " кресльовци не е разкрил фокуса на Копейкин при учредяване на партията - Как събра 550 учредителя в зала за макс. 110 човека ??? Щом партията е менте, какви хора трябва да са в нея ?
  • 167 НЯКОЙ

    11 19 Отговор
    ЛИЦЕМЕРИ! Дали същата високомерна физиономия ще продължи да ни демонстрира Костадинов от трибуната на Парламента? Дали вече има ДОКАЗАНИ ЖЕРТВИ от тяхната пропаганда?!?
  • 168 Копейкин

    4 13 Отговор

    До коментар #134 от "Ицо":

    ВЪЗРАЖДАНЕ ,БЕ НЕГРАМОТНИК ,ИЛИ ВАЗРАЖДАНЕ Е ДРУГА ПАРТИЯ
  • 169 Мисирки

    18 7 Отговор
    Става въпрос за личен избор .Който иска да де дупчи.До кога да ви уча?
  • 170 Своге

    10 20 Отговор
    До всички ревящи срещу ВК ФАКТИ - Факт - Антиваксърите от Възраждане се оказаха с три ваксини ! Кои са манипулаторите в случая ? Българи изтрещели кой ви прави мозъците ?
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Мисирки

    19 10 Отговор
    Няма антиваксъри.Има липен избор.Антиваксърка е на баба ви фурката
  • 173 Тодорова до 112

    7 6 Отговор
    Всеки сам си плаща масрафа.

    Коментиран от #287

  • 174 Behemoth

    13 12 Отговор
    Патриотизма ,последното убежище на негодника!Да живей България 4.0!
  • 175 Костя Ку-Ку Копейкин

    14 16 Отговор
    Съветвам избирателите си да се ваксинират по примера на възраждане хахахахахахахахахахахахахаха
  • 176 Рубльов

    11 22 Отговор
    Беше ясно, че и възраждане са измамници. Добре, че си гласувах за Малиновв.

    Коментиран от #198, #304

  • 177 Traper

    11 8 Отговор
    Това не значи че са за ваксините и за ваксиниране,просто са го направили по принуда-за да нямат спънки на всякъде !
  • 178 е,и ?

    15 7 Отговор
    И какво доказвате с това? Че човек се поддава на естествените си страхове, когато няма достатъчно информация, или когато информацията е противоречива. Това не отменя факта, че ваксинацията е принудителна, че препаратите са още в експериментален стадий, че не се изнасят данни относно потенциална вреда. А че е така си личи дори от изказванията на пропагандаторите , цитирам: " ползите от ваксините все още надвишават рисковете от нежелани реакции" кажете какви са нежеланите реакции честно и отговорно, тогава няма да си блъскаме главите към кой лагер да се причислим. И оставете хората да решават без принуда.

    Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш.
    Волтер

    Коментиран от #189

  • 179 Ами ...

    2 2 Отговор

    До коментар #114 от "Сивата чапла":

    Имаме различни виждания по определени въпроси, но на този пост, Ви поставих плюсче. Браво.
  • 180 F.F

    24 9 Отговор
    Бтв извършиха гнусна поръчка, веднага бяха активирани стотици тролове във всички сайтове и социални мрежи. Що се касае за четиримата депутати от Възраждане, то е ясно че не могат да признаят пред камерите, че сертификатите им са фалшиви, каквито са и на останалите в парламента!
  • 181 Евроатлантик

    29 6 Отговор
    Обръщение към всички ваксинирани сънародници: Скъпи българи, никой не ви упреква за това, че сте ваксинирани, така сте преценили, така сте постъпили! Ваксината би трябвало да ви предпазва, живейте си живота и му се радвайте! Какви претенции имате към неваксинираните, дори да грешат, това е техният свободен избор! Да носят те последствията от своите решения! Хората не трябва да се разделят на ваксинирани и неваксинирани! Зеленият сертификат е форма на принуда и отнемане на конституционни права, той трябва да бъде отменен, за това става въпрос, не за ваксинирани и невакситирани!

    Коментиран от #196

  • 182 АУУУУУ

    8 3 Отговор

    До коментар #121 от "Борислав":

    ОПРЕДЕЛЕНО СИ ОТ СТРАНАТА НА БУЛКАТА ......ХА ХА ХА
  • 183 Ушна марка

    20 5 Отговор
    Сертифицирането на хора, касае и ваксинирани с три месечните (засега) бустеризазии срещу сертификат. Не може ли да съм ваксиниран, но против това сертифициране?

    Коментиран от #187

  • 184 Наведените

    9 6 Отговор
    Не мразят този,който ги е навел.Мразят тези,които не са се навели.Жалки
  • 185 Ама, моля ви се

    22 6 Отговор
    Хайде, малко по-сериозно, ако може. Разграничавайте нещата, не говорете наизуст! Да си сложиш ваксина, или по-точно казано, нещото, което всъщност не предпазва от нищо, си е абсолютно лично решение и причините да го направиш - също. Тялото, здравето и животът принадлежат на всеки един от нас. Който иска да се ваксинира, който не иска, д не го прави. Но да налагаш насилствено, агресивно и напълно противоречащо с медицината зелен сертификат, да ограничаваш свободата на хората, ето, това е заради което от Възраждане са против. Първо - сертификатът сам по себе си не предпазва, защото и ваксинираните се разболяват, второ- той е незаконен и дискриминационен. Не смесвайте нещата, мислете малко повече.

    Коментиран от #188

  • 186 Предлагам

    7 6 Отговор
    на тези,които пишат отрицателните коментари без да спират,да станат и да идат вече до тоалетна,че съвсем се о.каха.
  • 187 Да, точно

    22 4 Отговор

    До коментар #183 от "Ушна марка":

    Абсолютно, точно така трябва да бъде. Който иска, да се ваксинира всеки ден, ако го е страх, но да няма зелени сертификати. Те са ненужни и дават права на едни, а отнемат такива на другите хора. От къде на къде, след като без значение дали си ваксиниран или не, пак се разболяваш
  • 188 Те ако мислеха

    11 1 Отговор

    До коментар #185 от "Ама, моля ви се":

    нямаше да пишат неверни неща цял ден!
  • 189 gost

    8 5 Отговор

    До коментар #178 от "е,и ?":

    ....Че човек се поддава на естествените си страхове, когато няма достатъчно информация, или когато информацията е противоречива.... 1. Това не е редови бг. гражданин, а депутат, който твърди, че ще свиква революция на нългарите на 12.01.2022 г.- само след 3 дни 2. В 21 век, когато човек няма достатъчно специализирано инфо, чете учебници, чете лекции за студенти, а не чете фейсбуци, за да си реши проблема с липсващите профи знания. 3. Този заблуждава бг избиратели, които нямат представа от специалната микробиология, не знаят, че вирус е нещо различно от бактерия и рикетсии, но иначе все някой ги страхува- ами незнанието и страха в днешно време се побеждават с научни знания, а не с бабини деветини, конспиративни теории и т.н. Депутатите на възраждане прочетоха ли поне в учебници за 9 клас на средното ни образование какво точно е вируса коронавидус, какво е устройството му, прочетоха ли съдържанието на ваксините, допитаха ли се поне до един български микробиолог/ вирусолог, преди да твърдят врели- некипели,м...Но иначе изискват от всички българи сляпо доверие- е, българите да не сме някакви примитиви, че да им го дадем при такова поведение от тяхна страна...

    Коментиран от #192

  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Браво!

    6 3 Отговор

    До коментар #114 от "Сивата чапла":

    Подкрепям напълно, въпреки, че тези, към които е насочен коментарът са толкова простовати, че изобщо няма да го разберат. Но, нищо, за тяхна сметка си е.
  • 192 gost

    1 6 Отговор

    До коментар #189 от "gost":

    нългарите да се чете Българите, а коронавидус- коронаВирус. Така се случва, когато периферията/ в частност- клавиатурата/ е за смяна, защото си е изпяла песента;0
  • 193 Мерки и теглилки

    23 4 Отговор
    Защо си позволяват да наричат "антиваксъри" , даже и ваксинирани, които са против безумието наречено "сертифициране". Антифашисти не е ли по-точно?
  • 194 Алфа Вълкът

    6 25 Отговор
    Ваксраждане, руски джендър палячовци с бустерна доза! Ами сега кой ще им ходи на протеста на жендърите? Мургавата Златка я знаем, че е ваксана, ама те половината боднати, лицемерни тролчета!
  • 195 Сух

    24 4 Отговор
    Хеххе дали ми за пример Цънцарова, къде бонусите към заплатите(от не правителствени организации) са по големи от самите заплати.. Кой има нещо в главата си да разсъждава. А таз мисирка тръгнал да дава пример, що били се ваксинирали близките на Възраждане. Ами много е просто бе мисирко, що.. Възраждане са против насилственото въвеждане на тази дискриминация и го показват с действията си, като са заобиколени и с хора със сертификати.. Сложно ли е бе мисир? Май да.. Ай в човката!
  • 196 gost

    3 11 Отговор

    До коментар #181 от "Евроатлантик":

    .... Какви претенции имате към неваксинираните, дори да грешат, това е техният свободен избор!... Претенциите са елементарни- коронавируса се предава в 99.9999 процента ОТ ЧОВЕК НА ЧОВЕК- в ТОВА е проблема, в начина на предаване на инфекцията. Никой не оспорва правото на свободен избор на другите, а фактът, че решенията им НЕ ЗАСЯГАТ САМО ТЯХ САМИТЕ, А И ВСИЧКИ ДРУГИ ХОРА, С КОИТО СИ ВЗАИМОДЕЙСТВАТ СОЦИАЛНО- продавачката в магазина; пътниците в автобуса, шофьора на таксито и т.н. За съжаление, механизма на предаване на ковид, е от човек на човек- В ТОВА е проблема. Не само антиваксърите искате да живеете БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ, но когато се контактува с вас, вие се явявате носители на заразата, дори да сте клинично здрави. Вие не сте единствените носители на човешки права и свободи, освен вас съществуват и други хора, на които вие можете да навредите, дори без да знаете и дори да не искате- и в ТОВА принципно е проблема. Другият вариант е да правите като нас- 100 процента социална дистанция,хоум офис и нула срещи с ковид, но истината е, че това важи само за определени професии и за хора със силни характери...

    Коментиран от #207, #210, #226

  • 197 Алфа Вълкът

    7 14 Отговор
    ТРОЛЧЕТАТА РУСОФИЛИ АНТИВАКСЪРИ И ТЕ СА НАБОДЕНИ С ТРИ ДОЗИ ПФАЙЗЪР, ОТКОГА ГО КАЗВАМ.
    😂🤣😂😂 Хаха джендър ваксъри!

    Коментиран от #200, #204

  • 198 Навалний

    4 7 Отговор

    До коментар #176 от "Рубльов":

    Ти още 14 човека сте гласували за този шпионин!
  • 199 Марина

    5 14 Отговор
    Я виж ти Стотинкин и той ваксиниран?
  • 200 Ти на трудов договор ли си у факти

    8 2 Отговор

    До коментар #197 от "Алфа Вълкът":

    Или на комисионна за ред глупост?

    Коментиран от #212

  • 201 Сериозно!

    6 14 Отговор
    Само шматки може да симпатизират на копейката.
  • 202 Медицински фашизъм

    5 10 Отговор
    Всъщност "зелените сертификати" не са разделителна, а обединителна линия. Касаят и ваксинирани и неваксинирани. :)
  • 203 опит за дискредитиране на Възраждане

    13 6 Отговор
    И какво като 4 ма имали сертификати ???????? Най0вероятно са фалшиви, били са принудени и сега щат не щат трябва да кажат, че наистина са се инжектирали. Това обаче НЕ Е ПРЕДАТЕЛСТВО, както се опитваг някои да го изкарат !!!! Щото и медии и политици и доктори, и всички сатанистки подлоги много ги е страх и изпитват ужас от предстоящия протест и искат на всяка цена да го провалят !!!!!
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Рамзес

    5 14 Отговор
    Костадинов, предаде ни! Наглец!!
  • 207 Евроатлантик

    16 4 Отговор

    До коментар #196 от "gost":

    Чета аргументите ти, пропускаш да кажеш, че ваксинираните са защитени, какво ги притеснява с кой контактуват? Ако пък не са защитени, тогава това е недействаща ваксина!

    Коментиран от #230

  • 208 Гого

    2 18 Отговор
    Възраждане ударихте дъното, доверието на гласувалите за вас (като мен) се изпарява ежеминутно!
  • 209 Фон дер Лайен

    18 0 Отговор
    Всеки без поредна освежителна, ободрителна, обогатителна бустерна доза е антиваксър! :)
  • 210 е,и ?

    18 1 Отговор

    До коментар #196 от "gost":

    И за какво да чета? Като гледам светилата на медицината ни призовават само към вяра в новата религия, без да използват нито един медицински аргумент. И заглушават думите на онези техни колеги, които оспорват техните проповеди. Май май и едните и другите трябваше да са изучавали медицина...

    И никой не ще да отговори какво става, когато организмът поддържа дълго време антитела, до скоро това се приемаше като предпоставка за автоимунно заболяване, само докторът от Пирогов се осмели да попита какво се случва, когато дърпаш непрекъснато имунитета за опашката...
  • 211 КОВИД ГЕНОЦИД 💀

    21 2 Отговор

    До коментар #109 от "ха ха":

    ПсихоАтаката е на макс. Опитват се да спрат протеста дори с чатБотове.
  • 212 Алфа Вълкът

    7 7 Отговор

    До коментар #200 от "Ти на трудов договор ли си у факти":

    Тролчетата сте на трудов договор, кажи колко вакси имаш? С 4та ударно бустерна си сигурно?

    Коментиран от #216

  • 213 Сиска

    4 16 Отговор
    Щом и депутати от Възраждане се огънаха пред медифашизма, слагайки си белега на звяра и страшния съд, смятай....Псевдопатриоти и лъжци, поредните..

    Коментиран от #219

  • 214 Дидо

    5 19 Отговор
    Костадинееее, ах, Костадинее, и твоята шайка същата. Оакахте се здраво
  • 215 фифи

    6 4 Отговор
    На тая фитк а Цинцарова лично бих я набол с моите ваксини
  • 216 Имам една кожена

    3 2 Отговор

    До коментар #212 от "Алфа Вълкът":

    За теб

    Коментиран от #281

  • 217 Сттттт

    22 2 Отговор
    Активно мероприятие на Киро гела!
    Е, какво като са ваксинирани - те са против зеления сертификат и хората, които ще отидат на протеста ще отидат да против сертификата, а не за възраждане!
  • 218 Деси

    31 2 Отговор
    Лидерът на тази партия безброй пъти е казвал, че ваксинирането е личен избор. Защо се тълкуват фактите превратно? Само да настроите народа срещу "Възраждане" ли? Те, както всички честни хора, протестират срещу принудата.
  • 219 Миска

    27 3 Отговор

    До коментар #213 от "Сиска":

    И аз имам ваксина защото ме принудиха като ме ограничават, но съм против зеления сертификат. Затова на 12 съм на протеста
  • 220 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    17 1 Отговор

    До коментар #162 от "Плитко чуващ":

    фуражки-С такива евтини психо номера няма да откажете хората на 12ти!
  • 221 Стефчо

    18 2 Отговор
    Цънцарова взе парата!
  • 222 Разумихин

    23 3 Отговор
    Ама може ли толкова елементарно да ви настройват срещу хората които са против зеления сертификат! Аз имам зелен сертификат и съм против него, защото той е форма на принуда, репресия, отнемане на конституционни права, форма на разделяне и противопоставяне в обществото, опит за сломяване на инакомислещите хора, прелюдия към всякакви други забрани и дискриминации! Няма никакво значение дали си ваксиниран или не, тук става въпрос за понятието "свободен избор" и за неговото отнемане!
  • 223 Илия

    5 20 Отговор
    Както се казва това е да паднеш в собствения си капан. Голяяям автогол ! Даже фатален.
    Аз и в Коцето отдавна се съмнявам, че е ваксиниран? Чудех се толкова ли няма един журналист, който да ги пита дали е боледувал или ваксиниран. Ако не го е карал аз се съмнявам, че ще остане без да се вакснира.
    Даже може да се е ваксинирал неофициално, за да може да си прави кампания против ваксините ...

    Коментиран от #263

  • 224 Костя Копейкотворец

    8 14 Отговор
    И аз съм ваксиниран през юли месец. Сега ще си слагам бустера.
  • 225 ДАААААААААА

    5 11 Отговор
    Това "паТреотити" не разбрахте, че в Република България, паТреотични партии няма.
    20 години мъки, само мъки да разпознаете истинските.
    К. К. не е читав. Той смени 5-6 партии преди да създаде свой лъжлив проект. По-скоро му го създадоха от чужбина. На рибите - съжалявам Ви. На умрелите заради посланията на Възраждане - съжалявам за семействата им.
    Когато не можете да отсеете житото от плявата, все ще е така.
    Свобода и/или Смърт!
  • 226 Ха ха

    6 1 Отговор

    До коментар #196 от "gost":

    Джендър със силен характер=Оксиморон.
  • 227 БСП в канала

    7 2 Отговор

    До коментар #28 от "Последния Софиянец":

    Стига писал глупости.Моите готвачи които не са ваксинирани ги карам да се тестват само преди голямо мероприятие. Сервитьорите ми са ваксинирани. Само глупости пишеш, изобщо не си в час със заведенията и управлението им. Ако имаш заведение е тип баничарница, но и да това се съмтявам.
  • 228 Кирчо Кокорчо

    5 12 Отговор
    Ако не беше толкова трагично щеше да е много смешно. Поредните "честни политици" в България, интересуващи си само от интересите на нацията.... за малко да ни излъжат.
  • 229 Към 223

    14 2 Отговор
    Нищо не си следил и нищо не си разбрал. Какво значи личен избор знаеш ли? А какво значи принуда знаеш ли? А осъзнаваш ли защо протестират хората? Спрете с личните нападки и се съсредоточете в главното. С нашето вечно разделение докъде ще стигнем?
  • 230 gost

    2 11 Отговор

    До коментар #207 от "Евроатлантик":

    ....Чета аргументите ти, пропускаш да кажеш, че ваксинираните са защитени..." Защитата им е от смъртен изход на болестта, а НЕ ОТ ЗАРАЗЯВАНЕ и не знам кой ви пълни главите с глупостите, че щом човек е ваксиниран, значи 100 процента не може да се зарази... Самият смисъл на ваксинирането е защита ОТ СМЪРТ и в никакъв случай НЕ гарантира защита от ЗАРАЗЯВАНЕ. Т.е. човек МОЖЕ да се зарази, от това ваксината НЕ ГО ЗАЩИТАВА, но ако е ваксиниран, НЯМА да стигне до смърт.

    Коментиран от #234, #244

  • 231 Miro

    19 4 Отговор
    ЯВНО МНОГО ВИ Е СТАРХ ОТ 12. 1 И ПУСНАХТЕ ТРОЛОВЕТЕ ДА ТРОВЯТ УМА НА ХОРАРА . НО ТВА Е МНОГО ХУБАВО ЗАЩОТО ВЕЧЕ ВЪЗРАЖДАНЕ Е ФАКТОР КОИТО НЕМОЖЕ ДА СЕ ПОДМИНЕ .ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА ПРАВО ДА СЕ СА СЛОЖИ КАКВОТО ИСКА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ПАРТИЯ РЕЛИГИЯ ЕДНОС .ТОВА Е ЛИЧНО НЕГОВО ПРАВО !!!!!!!!

    Коментиран от #268

  • 232 Юлия

    5 17 Отговор
    Как можахте! Във Възраждане ни беше надеждата, падведохте над 100 хиляди избиратели! СРАМ!

    Коментиран от #239, #272

  • 233 Браво Костя

    5 17 Отговор
    Тия са по-зле от Волен и Марешки взети заедно. Важното е, че Костя си купи къща и кола
  • 234 Евроатрантик

    12 1 Отговор

    До коментар #230 от "gost":

    Виждам, че си много уплашен и същевременно се стремиш към безсмъртие ва земята! Успокой се, всички ще умрем някога, въпроса е дали като свободни хора или като уплашени роби!

    Коментиран от #241

  • 235 Filo

    3 4 Отговор
    И много от токчетата тук, които плюят срещу ваксините са ваксинирани, но не са депутати и никой не ги знае.
  • 236 До автора Хр. Борисов

    5 1 Отговор
    Ако 240 депутата са "най-малко" - колко са всички депутати? Родна реч, о майна сладка.
  • 237 Андрей Иванов

    4 10 Отговор
    Значи ако мислите да я карате така, Коце, освен си се набоцкайте всички, измийте си ръцете че било личен избор, и после а-у ние видиш ли сме против, а и после излъганитее избиратели да си мислим, че някой се застъпил да нас.

    Коментиран от #247

  • 238 gost

    3 13 Отговор
    Мога да кажа само едно сигурно нещо и то е , че принципно смисъла на ваксинацията при всяка вирусна болест е осигуряване на по-леко протичане на болестта у заразения човек и недопускането на смъртта му. Това съм учила преди доста години по специална микробиология- това и пиша. Също така, ЛЪЖА Е , че маските и социалната дистанция не помагат при механизъм на предаване на заразата, който е специално от човек на човек. Това също съм го учила, и благодарение на това научно знание, което прилагаме в семейството ми на 100 процента, досега имаме нула срещи с ковид. Да- това е много трудно осъществимо при семейство с малки деца или семейство с тинейджъри на възраст до 25 години и затова по-добрият вариант за тях е ваксинацията- просто пробойните, от които вирусът може да достигне това семейство, се увеличават в геометрична прогресия, заради децата/ тинейджърите и спецификата на възрастта им и начина на социалното им общуване. За тинейджърите е ясно- хормона така ги бие през главите, че и 1 милион забрани да им сложите, те просто няма да ги спазят. Децата пък също не могат да намалят контактите си- те неслучайно са деца и ние, възрастните, отговаряме за тях...
  • 239 Абе,"принудени били..

    3 8 Отговор

    До коментар #232 от "Юлия":

    ..под натиск били" да се ваксинират,разираш ли..
    Кашмер са тия.Поголям и от Волен.
  • 240 Тия от възраждане

    4 21 Отговор
    Са такива страхливи мишоци, че 100 % всички са ваксинирани. Скоро ще си признаят и другите.
  • 241 gost

    1 10 Отговор

    До коментар #234 от "Евроатрантик":

    Изобщо не съм уплашена, просто целта ми е семейството ми да излезе с нула срещи с ковид от пандемията. Защо, ли- защото съпругът ми след 5 работни дни започва курс в Харвард, а за да го завърши изключително успешно, му е необходима цялата му интелектуална мощ, без остатък, а това не се постига, ако беше прекарал ковид...

    Коментиран от #243, #245

  • 242 Вие атакистите

    3 3 Отговор

    До коментар #161 от "Истинският АТАКИСТ":

    От толкоз идеи и дух станахте за посмешище.

    Коментиран от #300

  • 243 Евроатлантик

    0 0 Отговор

    До коментар #241 от "gost":

    Пожелавам ви здраве и успех на съпруга ти!

    Коментиран от #253

  • 244 Говориш

    15 2 Отговор

    До коментар #230 от "gost":

    това което чуваш и това което те устройва и харесва! Но не желаеш да вкараш мисъл в чутото! Та 100 процента нямаш гаранции за нищо, но от ваксините които ти бият като бебе, колко се разболяват!? А сега погледни от тези! Съпоставимо ли е? При 90 процента ваксинирани в Англия, за над 200 000 на денонощие заразени! Дали са само от тези 10 процента не ваксинирани? Които пък най вероятно са го и преболедували! Та тези ваксини излязоха именно с големите приказки, как деветдесет и колко си процента предпазвали да се разболееш! Е да де, ама очевадно това не се случи! И започнаха да приказват, че ще го прекараш по леко! Е да де, ама и това не е така! Но за да те убедят, ти показват развитите и с добро здравеопазване държави! Ами те и преди ваксинирането, процентно имаха много по малка смъртност от нас! Процентно просто нищо не се е променило! Та не е нужно аз да те убеждавам! Но не е нужно и медиите! Просто имаш достатъчно примери пред теб!

    Коментиран от #249

  • 245 Miro

    6 3 Отговор

    До коментар #241 от "gost":

    бог ДА ВИ ПАЗИ И ОТ ХАРВАРД
  • 246 саки

    5 6 Отговор
    Ваксинирали са се,за да могат повече стоянно да пътуват по различни световни дестинации спокойно.Сега им е паднало на държавни разноски и големи заплати да го правят.
  • 247 Miro

    10 3 Отговор

    До коментар #237 от "Андрей Иванов":

    НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ЗНАЕ ИМОНИЗАЦИИТЕ НА ДРУГИТЕ ХОРА И Е ВЪПРОС НА ЛИЧЕН ИЗБОР . НАПРЕД ВЪЗРАЖДАНЕ ДОКАТО ИМАШ ХУБАВИ ИДЕИ НИЕ СМЕ С ТЕБ
  • 248 ГОСТ

    8 1 Отговор
    То има ваксини и за сезонен грип ,но не ви зависи начина на живот от това да ли си ваксиниран или не.
  • 249 gost

    1 10 Отговор

    До коментар #244 от "Говориш":

    ... но от ваксините които ти бият като бебе, колко се разболяват!? ... Уфф, ама първо научете от кои ДЕТСКИ болести предпазват те, после вижте каква е разликата между детския организъм до 9 годишна възраст/ когато хормонът тестостерон при момченцата се увеличава до 700 000 - 800 000 пъти повече, отколкото при момиченцата/ и чак тогава правете сравнение... Ако нещата бяха толкова прости и без този бекграунд всеки може да си разсъждава така повърхностно, нямаше изобщо да съществува лекарската професия и всеки щеше да се лекува сам..

    Коментиран от #255, #257

  • 250 Свети Мангърий

    5 10 Отговор
    Аз лично боцнах Костя, айде чадо, признай си и ти
  • 251 Дядо Йоцо

    14 4 Отговор
    Тц тц, тц много уплашена рая брей! Той човека им казва че се бори за правото им сами да решават, свободно да избират какво да правят със живота си но не! Искаме да ни заповядват, искаме да ни ръководят, искаме с остена да ни подкарат, искаме да ни плашат от сутрин до вечер! Искаме да сме роби! То и през турско раята си е гледала как малцината луди-млади са си дали живота за да са свободни, и сега е същото! Къща си бил купил, бил се ваксинирал и прочие глупости! Не чувате ли какво ви говори човека, без глави ли сте?!!

    Коментиран от #266

  • 252 Ами ...

    8 1 Отговор

    До коментар #151 от "Тодорова до 112":

    Не госпожо Тодорова. Много добре се досещаме каква е идеята - здравите хора да се поставят на ненужна "терапия", ако може до живот. Няма да го бъде.
  • 253 gost

    1 9 Отговор

    До коментар #243 от "Евроатлантик":

    Благодаря- здравето е най-важно за човешкия живот. Просто исках да кажа, че когато човек се е опазил от ковид, има много повече възможности от онези, които не са се опазили- за огромно съжаление... Мозъчната мъгла при дългия ковид не е никак за подценяване- никой работодател няма да иска да запази такъв служител, и след като веднъж се е съгласил с определено време болнични- напр. 6-8 месеца- заради ковид, сега отново да плаща болнични на този служител. Съжалявам, но това е грозната истина, която никой не казва на антиваксъри, а тя трябва да бъде казана. по-меко, отколкото я казвам аз, по-щадящо, но хората трябва да я знаят...
  • 254 Miro

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "MERS":

    ПРОВЕРКА И ЗА КИРЧО ВАКСАТА ТАМ НЕЩО С КАНАДА????????
  • 255 Пак да ти повторя!

    9 1 Отговор

    До коментар #249 от "gost":

    Може да се успокояваш колкото искаш! Може да си намериш колкото искаш доводи за това! Твое право е! Нито имам намерение да те убеждавам, нито да споря за глупости с теб! Както казах, примерите са пред теб! Избора е само твой, дали ще си отвориш очите и ще се огледаш какво се случва около теб или ще ги затвориш и ще слушаш какво ти казват!

    Коментиран от #258

  • 256 Miro

    2 2 Отговор

    До коментар #124 от "Ами ...":

    на просто кирчо ли се върза??????хахахаха
  • 257 Ами ...

    9 0 Отговор

    До коментар #249 от "gost":

    Някой представители на лекарската професия напоследък се компрометираха до такава степен, че със сигурност е по-добре да си имаме колкото може по-малко работа с тях. Сигурно има и свестни, на боклуците са наистина много. Скоро "лекар" ще стане мръсна дума.
  • 258 gost

    0 9 Отговор

    До коментар #255 от "Пак да ти повторя!":

    Не се считам за човек с робска психика, съпругът ми- също, а и не виждам как изобщо може да си въобразите, че български адвокат и пиейчди по киберсигурност може да бъдат с робска психика, но.... имате право на Ваше мнение- така, че- няма проблем...

    Коментиран от #259

  • 259 И какво

    8 1 Отговор

    До коментар #258 от "gost":

    общо има дали си адвокат, не знам си какъв по не знам си каква кибер сигурност или, инженер, ватман или космонавт с робското мислене? И кой го интересува кой какъв е? Или можеш да разсъждаваш или не можеш и си лесно манипулируем! Да го обвързваш с професии и образование, е чисто и просто избиване на комплекси!
  • 260 русофилете

    4 9 Отговор
    са патогични случаи.
  • 261 Унуфри

    15 2 Отговор
    Лъгани са само деб...илите които си мислят, че някой друг ще реши проблемите им. Аз в сряда съм на площада не за възраждане, а за себе си. 70 процента НЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ ВАКС АБОНАТИ. Този факт не се променя от това, че някой си от възраждане се е ваксинирал. Айде със здраве
  • 262 Използваха ви

    5 13 Отговор
    Хахахаха. Преметнаха ви като най - дебилните овце. Ама така е като се хващате за най - дребната "конспирация". Благодарение на вас си донесоха място в парламента.
  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 Хора

    14 1 Отговор
    Това че Костадинов и др от партията казвар че няма да се ваксинират не значи че са под строй и не позволяват на другите да се вайсинират. Това е липен избор и се борят да няма сертификати и задължително ваксиниране. Прост народ напълно и елементарно контролиран от медиите
  • 265 Нашия

    15 0 Отговор
    Ало автора Възраждане не е антиваксърска но ти със сигурност ще вземеш пачка
  • 266 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 267 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 268 Много

    1 7 Отговор

    До коментар #231 от "Miro":

    Ни е страх от рублояди те Копеййката ,чакк ще имигрирам в Расия
  • 269 Някой си там

    16 4 Отговор

    До коментар #1 от "ВЪЗРАЖДАНЕ ПРЕДАТЕЛИ":

    Никой не е лъгал никой. Костадинов няма как да забрани на хората да се ваксинират. Товя че има хора ще има и още, въпросът е че те са против задължителното набоцквяне и зелен сертификвт.

    Коментиран от #270, #274

  • 270 Ама

    3 7 Отговор

    До коментар #269 от "Някой си там":

    Значи според теб хората от Възраждане са овце, които искат да си инжектират чипове с 5g, които да им контролират умовете? И да умрат след 5 години?
  • 271 Boxer EZ 30

    7 2 Отговор

    До коментар #36 от "АУУУУУ":

    Очаквах нещо подобно. За последните 30г. кога сме имали истинска опозиция? Сега се изложиха, аматьорски или професионално! (въпрос на интерпретация)
    Аз бих се ваксинирал: ако получа отговори на въпросите свързани със ваксините; или само заради документ за работа; или ако ми насочат "пистолет" по подбие на Австрия. Не мисля, че ваксините ще ми навредят или пък ще ми помогнат особено. Проблемът е, че не виждам краят на ваксинирВането на населението, понеже е прекалено сладко за производителите на ваксини и им дава неограничени възможности за тестване на всякакви ваксини върху нас! Ето това е проблемът!
    И днес май, се оказа, че нямаме и читава опозиция...
    Което не прави проблемът по-малък!
  • 272 А е тъпотрол

    14 4 Отговор

    До коментар #232 от "Юлия":

    Ако наистина си фен на Възраждане щеше да знаеш че винаги са били за свободния избор. И това че някои от тях са ваксинирай а други не е само доказателство за това. Прегледай стари интервюта за да се убедиш.

    Коментиран от #277

  • 273 Никога

    14 4 Отговор
    Няма да се оправи народ, който губи способността за логично мислене. Какво се случва хора събодете се!!! Тук битката е за или против зелен сертификвт и ваксина. Възраждане не са променили политиката си след като 4 човека се ваксинираха. Как е възможно толкова лесно да ви влияе медията. Целта и е ясна. Престанете с тъпизмите, събодете се най накрая. Решете за каква кауза се борите и носете липна отговорност за действията си. Искате ли високи сметки, серификати или не.
  • 274 Е как да не е?

    5 10 Отговор

    До коментар #269 от "Някой си там":

    Да говориш пред обществото медийно, как никога няма да се ваксинираш, как са отрови и не знам си какво и в следващият момент си го направил ужким да защитиш баща си или не знам си какво! Това какво е? Не е ли лъжа и манипулация! Няма лошо, че се е ваксинирал или не е, но има когато всяваш манипулации! Идва въпроса защо!? Ако си отговорите, може и да спрете да сте лъгани!

    Коментиран от #276

  • 275 Естествено

    5 4 Отговор

    До коментар #267 от "123321":

    Та нали сороспиите оттеглиха подкрепата за Боко крадеца щото се заиграваше и с Русия. Тия сегашните са 100 процента верни на американското посолство. Ако не го виждаш значи си сороспийска тролче.

    Коментиран от #279

  • 276 Лъжеш

    15 3 Отговор

    До коментар #274 от "Е как да не е?":

    Човека 1 00000000 пъти ви каза - който иска нека да се ваксинира.

    Коментиран от #280

  • 277 А е ТЪПпаК

    3 5 Отговор

    До коментар #272 от "А е тъпотрол":

    Що не вземеш провериш на копейкинхкфо си е купил сас субсидията,а??
  • 278 възражение

    14 2 Отговор
    Борбата на възраждане не е срещу ваксините,а за правото човек сам да избира дали да се ваксинира.Всеки трябва сам да решава за себе си,не да бъде мачкан от даржавата.
  • 279 123321

    7 1 Отговор

    До коментар #275 от "Естествено":

    Бойко беше кучето на Меркел. Не знам каква Русия те гони но от Бойко по - голям "антикомунист" тук няма накъде. Защо тази медия не плюе Радев, при положение, че открито заяви, че Крим е руски? Или Стефан Янев, който отказа войски на нато в България? Нещо не ти се връзват аргументите.

    Коментиран от #283

  • 280 Ами

    5 2 Отговор

    До коментар #276 от "Лъжеш":

    кое е лъжата? Казано черно на бяло от единият от ваксинираните! Дали ти харесва истината или не, грам не ме вълнува! Не лъжат мен!
  • 281 Алфа Вълкът

    0 5 Отговор

    До коментар #216 от "Имам една кожена":

    Ако те ваксинирам аз, ще ходиш 10 дена с памперс!
  • 282 Дърт Комунист

    3 12 Отговор
    Костадинов е психар на стимуланти и цялата му партия е цирк за пари.От мен да го знаете.
  • 283 Или си неособено

    4 2 Отговор

    До коментар #279 от "123321":

    Умен или си платен. Радев натовския генерал 1000 процента вербуван при престоя му в Америка направи перфектната акция с признаването на Крим. 90 процента от българите му станаха симпатизанти след тия изявления. Тва е начина да те избере един русофилско настроен народ. Американците могат да си позволят един техен слуга да дава такива изявления защото нас просто никой не ни брои за живи. Ако не си схванал какво ти обяснявам няма смисъл повече да си общуваме.

    Коментиран от #285

  • 284 Просто човек

    6 7 Отговор
    Хаха, ами сега?! Пълен смях сте, "Израждане"...
  • 285 123321

    4 5 Отговор

    До коментар #283 от "Или си неособено":

    Не знам, останал съм с впечатление, че тази медия е "БСП ориентирана". А и така или иначе това не е единствената медия, която изложи на показ популизма на коцето. Общо взето новината е във всички медии в момента. Така, че да казваш, че щом медията плюе по възраждане значи струват нещо е тъпо.
  • 286 възраждане

    1 6 Отговор
    сега стана "ВаксинираДА"
  • 287 Вие

    5 3 Отговор

    До коментар #173 от "Тодорова до 112":

    Вие ще носители отговорност за починалите хора след ваксинацията?

    Коментиран от #288, #296

  • 288 Аха

    4 5 Отговор

    До коментар #287 от "Вие":

    А за починалите след вируса кой ще носи отговорност? А за починалите от нормални лечими болести заради препълването на болниците кой?
  • 289 И. Иванов

    0 3 Отговор

    До коментар #145 от "Дядо Рунгел":

    Откровен русофил съм по убеждение. Но по убеждение, не като "възрожденците". И не се срамувам от тоя факт.
  • 290 Кински

    5 7 Отговор
    Честито на всички балъци.хахахахаха .набиха ли ви го на всички Балъцииии. Кво става еййййй вие мрете ако искате ама те се застраховат с ваксини .сега уверихте ли се че само субсидиите ги интересуват .честито Балъциии Балъциии
  • 291 ОСТАВКА ФАТМАК!

    2 1 Отговор
    Д€$И ПО$ТОЯННО Я "ВАК$ИНИРАМ" И ОЩЕ ИСКА!
  • 292 ХА ХА ХА

    4 4 Отговор
    Смотаняци патрийоте не казвайте на хората какво да и какво да не ПРАВЯТ. АЗ НЕ СЪМ ВАКСИНИРАТ НО НЕ СЪМ СПИРАЛ НИКОЙ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ВСЕКИ СИ НОСИ ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА СЕБЕ СИ ТЪПАНАРИ АНЕ ПАТРИОТИ СТЕ
  • 293 И тоа

    3 4 Отговор
    Гледа тавана като един друг бивш патриоти беше националист ли ма народна се осети че бил шизофреник
  • 294 ЗАТВОР ЗА ФАТМИ!

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "ВЪЗРАЖДАНЕ ПРЕДАТЕЛИ":

    ВИЕ МНОГО ПРАВИЛНО СТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА "ВЪЗРАЖДАНЕ", АЗ СЪЩО...,АЛА ПРОДАЖНИЯТ ФАТМАК $ ПОМОЩТА НА €НДА ДАЛ€ЧНА $€В€РНО-АМ€РИКАН$КА "$ъюзнич€$ка" държава ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ!
    "п€п€"-ФАТМАШКО М€НТ€ (По$тав€ни от По$ол$твото)!
    ЗАТВОР ЗА ФАТМАКА-ПР€ДАТ€Л И КЛ€ТВОПР€$ТЪПНИК!
  • 295 !!!

    4 7 Отговор

    До коментар #19 от "Без Негри":

    Възраждане описваха ваксината като експеримент, който може да ни навреди. Досега твръдяха, че ваксината е "отрова" и никога не биха си я били, е, какво стана? Уж отрова, но не само те, а и техните семейства са се боцнали. Създадоха лозунг, който бе изграден върху мнения, в които не вярват, само за да влезнат в кабинета. Това си е често лицемерие!
  • 296 Реалист

    5 5 Отговор

    До коментар #287 от "Вие":

    Лошо няма, че са се ваксинирали Възражданци. Но не може пред цял народ да кажеш , че такова нещо би направил само с пистолет на главата, а после да се окаже , че лъжеш нагло и всички. А и си депутат. Въпросът е и в посланията , които се отправяха месеци наред към обикновените хора,а именно да не се ваксинират и обикновените хора считаха, че тези не го правят. А сега колкото искат да приказват , че това било лична работа, или протеста бил само срещу сертификатите, а не срещу ваксинацията. Щом си на избираемо място…посланията към хората са най-важни.
  • 297 Затова

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "ВЪЗРАЖДАНЕ ПРЕДАТЕЛИ":

    ТВЪРДО САМО АТАКА
  • 298 И тоа

    1 2 Отговор
    Гледа тавана като един друг бивш патриоти беше националист ли ма народна се осети че бил шизофреник
  • 299 Рублъов

    4 5 Отговор
    Чакам сега всички овце на протеста .ама аз гъонсурат и ще се появя пред вас .не ми пука от това че ви лъжа и ви вземам за овце . субсидията е един милион и ще си я харча .имам си ваксина ,но ми слушайте глупостите и не ми пука дали ще мрете .овцете да ме следват това искам .вярвайте ми ейййй овчици .вярвайте ми ганъовци обичам ви да сте тъпи и наивни . Бееее
  • 300 Стана за посмешище

    3 4 Отговор

    До коментар #242 от "Вие атакистите":

    "умният" суверен дето не гласува за АТАКА
  • 301 Толкова

    2 3 Отговор
    долни твари, едва ли, би могъл да си представи човек ... Вечна му памет, на другаря Сталин !!!
  • 302 Разбирател

    3 3 Отговор
    Членовете и симпатизантите на "Възраждане" винаги са били за свободния избор относно ваксинацията и против насилственото й налагане.
  • 303 Умният

    2 2 Отговор
    Клубът на анонимните ваксъри!
  • 304 А аз за

    2 3 Отговор

    До коментар #176 от "Рубльов":

    АТАКА
  • 305 Смешко)))

    4 2 Отговор
    Коцко Боцко Ковидтоскоо. Ще протестирамае ама чакаме да ни сложет бустреру до 12-ти, е това е!
  • 306 Боцнати?

    5 2 Отговор
    Последно това партия Възраждане ли е или партия Ваксиниране?

    Коментиран от #307

  • 307 Ковидаров

    5 5 Отговор

    До коментар #306 от "Боцнати?":

    Повече приличат на партия Наяждане .хахаха ама нали има заблудени да гласуват за тях .
  • 308 Глей ти

    2 0 Отговор
    Това показва за пореден път, колко прав е бил Иво Христов. Даже вече ми се струва, че е бил леко скромен. Ей за това ние слаба държавата.
  • 309 МИХАЙЛОВ

    3 2 Отговор
    ...В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК
    НЯМА ТАКАВА ДУМА - "АНТИВАКСЪР"...
    ...НЯМА И ДУМАТА "ВАКСЪР"...,
    НО ГЬОБЕЛСОВАТА
    ФАШИСТКА ПРОПАГАНДА
    НА КОЛОНИАЛНИЯ РЕЖИМ
    НА КИРЧО КАНАДСКИЯ МОШЕННИК,
    ПОСТАВЕН ОТ САЩ
    ЗА КОЛОНИАЛЕН
    УПРАВИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ...
    ...НЕПРЕКЪСНАТО
    ОБИЖДАТ
    И ОБРУГАВАТ ВСИЧКИ
    БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ,
    КОИТО ИМАТ ЧЕСТ, СЪВЕСТ
    И ДОСТОЙНСТВО
    И КОИТО НЕ СА ПРОТИВ
    ТОВА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН
    СВОБОДНО ДА РЕШИ
    ДАЛИ ДА СИ ИНЖЕКТИРА
    ИЛИ ДА НЕ СИ ИНЖЕКТИРА
    НЯКАКВИ ПРЕПАРАТИ....
    ...ТЕЗИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ,
    КОИТО НА НИКОГО НЕ ПРЕЧАТ
    КОЙТО ПОЖЕЛАЕ - ДА СЕ ИНЖЕКТИРА С КАКВИТО
    СИ ИСКА ВЕЩЕСТВА...,
    ...НО ОНЕЗИ КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ
    ДА СИ ИНЖЕКТИРАТ
    ТЕЗИ ВЕЩЕСТВА
    ДА НЕ БЪДАТ ДИСКРИМИНИРАНИ,
    РЕПРЕСИРАНИ, ТЕРОРИЗИРАНИ,
    ДИСКРЕДИТИРАНИ, ОБИЖДАНИ,
    ОБРУГАВАНИ, ПРЕСЛЕДВАНИ,
    ГЛОБЯВАНИ, НАБЕЖДАВАНИ
    И ОБВИНЯВАНИ... И ОГРАНИЧАВАНИ И ЛИШАВАНИ ОТ ОСНОВНИ
    ЧОВЕШКИ ПРАВА И СВОБОДИ!!!
    СМЪРТ НА ФАШИЗМА
    И КОЛОНИАЛИЗМА!
    СВОБОДА, РАВНОПРАВИЕ
    И ЧОВЕШКИ ПРАВА
    И СВОБОДИ ЗА НАРОДА!
    БЪЛГАРИЯ - СВОБОДНА,
    СУВЕРЕННА, НЕЗАВИСИМА,
    НЕУТРАЛНА И СОЦИАЛНА
    Д Ъ Р Ж А В А!
    ЧУЖДИТЕ ВОЕННИ БАЗИ -
    ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!
    ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ
    ОТ СУПЕРФАШИСТКИЯ
    СЪЮЗ НАТО НА САЩ!!!

    Коментиран от #312, #313

  • 310 Българин

    2 0 Отговор
    Тия са ужас.
    Нямам думи .
    Ако бяхме нормален народ трябваше да са подали вече оставка
  • 311 Хаххах

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГОРАН ГОРАНОВ":

    А бе вие защо си мислите че ,като имат сертификат са наистина Ваксинирани???
  • 312 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 313 waffen ss

    0 0 Отговор

    До коментар #309 от "МИХАЙЛОВ":

    Михалов, дай да се видим да ми обясниш тия неща на четири очи, става ли?
  • 314 Глупости

    1 1 Отговор
    Възраждане никога не е била срещу хората които си поставят ваксини!Това е личен избор!Възраждане е против принуждаването на хора,които не искат да се ваксинират !Твърдо сме против зеления сертификат,защото той е дискриминационен и безполезен!Позицията на Възраждане от самото начало е една -Който иска да си слага експериментална течност да го прави ,но от това не може да произтичат права и привилегии!Който не желае да го прави ,не трябва да бъде принуждаван и от това не може да има ограничения и дискриминация!

    Коментиран от #316

  • 315 Кочо

    1 0 Отговор
    Те не са против ваксините, а против неудобното на техните собственици правителство! Ние какво общо имаме в този спор, че да им ставаме съучастници? А тези, които съжаляват, че са гласували за такиви поредни патриотари - лъжци - Късно е чадо, мандалото лопна, измамника е депутат, ваксиниран, сертифициран и получава поне 15 000 на месец и народна субсидия, за да се облагодетелства допълнително! Лъже най безсъвестно! Пита го Цънцарова - Ваксиниран ли сте!? - Не! - В системата има данни, че през август сте ваксиниран с Янсен! - Ама...!?!?Сетне още един, още един и още един! Може би и Костадин?!
  • 316 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 317 абв

    2 2 Отговор
    Хайде вярвайте още на подобни лумпени като Коста Копейкин.Те си се ваксинират а искат да яхнат недоволство на антиваксатите.Толкова жалко подобие на Сидеров няма
  • 318 Ех, на дядо,

    1 2 Отговор
    сладките Путинца, дяволчета недни, пак изпапкахте зелника, а лудите антиваксърчета, дето ви го дадоха ся кво шЪ чинът? Да ге.... Много бедни, но за сметка на това много прости сме всинца ни. Не прости, а проЗДи...
  • 319 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 320 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 321 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 322 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 323 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 324 LOSHIA

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "Не лъжи хората това е една":

    Ще я оправят ама друг път! Възраждане е проект на задкулисието!
  • 325 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове