Last news in Fakti

10 Януари, 2022 11:33 16 192 205

Костадинов скочи на Цънцарова, кани я на протеста на „Възраждане“

  • костадинов-
  • цънцарова-
  • протест-
  • възраждане

В публикация във Фейсбук Костадинов определи материала като поръчков и обвини Цънцарова в лъжи

Костадинов скочи на Цънцарова, кани я на протеста на „Възраждане“ - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов отговори на репортажа на журналистката от bTV Мария Цънцарова, разкриващ че депутати от партията му са ваксинирани, макар да се обявяват против зеления сертификат.

В публикация във Фейсбук Костадинов определи материала като поръчков и обвини Цънцарова в лъжи.

Ето и коментара му за репортажа, публикуван на страницата му в социалната мрежа:

"На 14 май 2020 година Възраждане организира първият голям протест срещу ограничителните мерки в Европа. Превантивната реакция не закъсня. На 5 май имаше обширен поръчков репортаж в Нова тв, пълен с клевети и лъжи за мен. На 12 май имаше втори такъв репортаж с още такива клевети и лъжи. На 13 май, ден преди протеста, апелативната прокуратура във Варна се самосезира след клеветите и започна да ме разследва. Всичко това беше обилно гарнирано с допълнителни клевети и лъжи, разказани по всички видове медии в страната, както и пуснати като новини в централните емисии на Нова тв.

Днес имах дежа вю:) На 12 януари организираме протест срещу ограничителните мерки и превантивната реакция не закъсня. Сутринта изгледах обширен поръчков репортаж, само че този път по Битиви. Сега накратко ще обясня някои неща, представени в "репортажа":

1. Възраждане била против ваксинацията, но имала в редиците си ваксинирани депутати. Истината е, че ние винаги сме казвали, че ваксинацията трябва да е доброволна и от нея да не произтичат нито права, нито задължения.

2. Още на 16 ноември заявих, че във Възраждане има ваксинирани хора. Въпросът ми беше зададен на пресконференция. Казах го повторно и на 7 ноември, отново на журналистически въпрос. "Репортажа" обаче не цитира тези мои думи, а цитира други - че не съм питал депутатите дали са ваксинирани. Истината е, че до преди няколко дни дори не знаех колко от депутатите ни са ваксинирани. Никога не ме е интересувало, нашето виждане винаги е било, че това е личен въпрос.

3. Като казах личен въпрос, личния здравен статус на всеки гражданин е неприкосновен. Как тогава Цънцарова размята личните данни на четирима български граждани в национален ефир? Това е престъпление, откъдето и да се погледне, и още утре ще бъде пусната жалба в КЗЛД, а после и в съда.

4. Като казах Цънцарова, че се сетих друго - как аз мога да проверя личния здравен статус на това лице? В петък мина край мен поне пет пъти, операторът и ме снима, и аз съм сериозно притеснен - ако е заразена с опасна болест като проказа или СПИН, примерно, тя може да пренесе болестта си върху всички, с които е контактна. Ще питаме министърката на здравеопазването официално дали ще ни уведоми за здравния статус на това лице. Ако откаже, ще питаме как тогава здравния статус на други граждани е станал общодостъпен и кой ще носи отговорност за теча на лични данни.

5. В репортажа казаха накрая, че ме били поканили, но аз съм отклонил поканата. Това е лъжа. Първо, както казах, Цънцарова в петък мина поне 5 пъти покрай мен, дори ме снима и аз също съм включен в кадри от репортажа. Странно защо не ми задава въпроси тогава, а е решила да ме кани по-късно, при условие, че имам ангажименти, с които екипът и е запознат. Аз разбира се нямам проблем да отговарям на въпроси, и затова учтиво каня на свой ред Цънцарова да дойде на нашия протест в сряда - ще и отговоря публично пред събралото се хилядно множество.

Мога и още, но мисля, че всичко е ясно. Ще добавя още нещо - преди няколко месеца бях в предаването на Цънцарова и тогава тя ме пита какъв ми бил семейния статус. Аз отговорих, разбира се, но нейната реакция беше, че не съм бил давал добър пример в обществото. Веднага след края на предаването колежки на Цънцарова побързаха да ми предложат подробна информация за нейния семеен статус, както и други подобни "факти" относно отношенията и с други хора. Отказах дори да ги изслушам. Винаги съм смятал, че ровенето в личния живот на хората, независимо дали са публични личности или не, е безкрайно гнусно и нечистоплътно. Поради тази причина и не станах журналист, въпреки че като студент бях главен редактор на студентския вестник на Великотърновския университет, а вестника, впрочем, беше доста добър:)

На финала ще припомня следното - поръчковия репортаж по Нова тв не спря хилядите българи на 14 май 2020 г. Същото ще стане и с поръчковия репортаж на Битиви.

Властта се сменя, но пропагандата и методите и не се сменят. Сега остава само прокуратурата да ни повдигне обвинение, за да е повторението от 2020 пълно:)"


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 165 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОРАН ГОРАНОВ

    113 352 Отговор
    ИЗМАМНИЦИ! ЛЪГАХТЕ НИ МЕСЕЦИ НАРЕД ДА НЕ СЕ ВАКСИНИРАМЕ, А ВИЕ СТЕ СЕ НАБОКАЦИ! ПРОДАЖНИЦИ!

    Коментиран от #47, #76, #108, #121, #166, #174

  • 2 Дядо ви КуРтИ От СеЛо ПиПеРкоВо

    99 313 Отговор
    Само дето никой няма да иде на протеста на копейкин,финансиран от герП и Дпс

    Коментиран от #151

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 BOBO

    291 71 Отговор
    просто мисирка в една скапана телевизия
  • 7 Псевдоним

    352 74 Отговор
    Костадинов каза много отдавна, че има ваксинирани хора в екипа му. Всеки, който има две гънки мозък в главата, може да си направи извода какво е целяла акцията на БТВ.

    Коментиран от #14, #57, #96

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бивша членка на Възраждане

    96 252 Отговор
    Още преди месеци напуснах партията. Съветвам тези, които им симпатизирате, да станете членове на партията и да видите за какви измами и разврат става въпрос. Хора, които се кълнат в Бог, правят страшни неща и извращения.

    Коментиран от #110, #126, #136, #168, #188

  • 10 Може да съжаляват

    238 54 Отговор
    Че са се ваксинирали поради тед причини. И сега да са против. Какво лошо и скандално има в това? Цънцърова?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Милена

    269 86 Отговор
    Браво, един голям и честен българин! Подкрепям протеста.

    Коментиран от #39

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 onq s konq

    194 28 Отговор
    да съди тая кабеларка....
  • 16 ВЪЗРАЖДАНЕ

    232 36 Отговор
    всеки трябва сам да решава какво да прави със здравето си а не да налагат фашистки мерки служителите на сорос
  • 17 Става страшно

    36 161 Отговор
    КОШМАРЕН ЗАМИСЪЛ И СЦЕНАРИЙ: Депеша към структурите на ГЕРБ от централното им ръководство - Всички членове на партията да се включат в "масовия протест " на Възраждане на 12.01.2022 г. По места се организират и автобуси на членове и симпатизанти които да ги извозват към столицата да се включат в протеста. Целта е да се стигне и до социални протести и избори в късната пролет или началото на лятото. Като замисъла на сценаристите е ГЕРБ да бъде отново първа политическа сила и да получи мандат за съставяне на правителство. Възраждане да "отнеме" електората на ИТН и ГЕРБ+ДПС-ВЪЗРАЖДАНЕ да имат мнозинство от 121 депутата. Политолозите вече подготвят почвата както наскоро Димитър Ганев от "Тренд" който предрече че на скорошни избори гласувалите за ИТН се пренасочват към "Възраждане". Остава само да разберем дали сценария на кукловодите им ще бъде успешен.

    Коментиран от #21

  • 18 СССР

    39 188 Отговор
    Само АТАКА защитава интересите ни. Възраждане са измекяри. Коцето смени 100 партии.

    Коментиран от #34, #175

  • 19 Стойко

    46 166 Отговор
    НЕВЕРОЯТНО , НО ФАКТ : Костадин Тодоров Костадинов днес е подал жалба в съда за това че са разкрили личните му данни и здравен статус , както неговия , така и на останалите депутати от Възраждане! Жалбата е срещу БТВ които са ги направили достояние на обществото. Значи Костадинов с тази жалба не желае населението да е информирано че имат зелени сертификати и са ваксинирани. Трябвало е да бъде обществена тайна затова е подал жалбата! Според него всички трябвало да са с впечатление че са против ваксините и сертификатите след като популистки организират протести срещу тях!? А те и ваксинирани и със сертификати. Повечето депутати от партията твърдят че са се ваксинирали заради близките си. И както каза депутата и орг.секретар на Възраждане Дренчев на Цънцарова " Съжалявам няма да се повтори", Цънцарова "За кое съжалявате , че сте лъгали хората ли", Дренчев "Не,че съм се ваксинирал"

    Коментиран от #27, #129, #134

  • 20 Мммдааа

    41 10 Отговор

    До коментар #14 от "Гаргамел":

    Те с две,а ти нямаш и две!
  • 21 Така е

    41 93 Отговор

    До коментар #17 от "Става страшно":

    Ами вижте къде Костадинов се подвизава последно време и е на пиедестал????? Вестник "Труд" е вече редовен автор и при Беновска в предаването й "Беновска пита"...Нещо да ви говори това? Те нямат ама изобщо нямат нищо общо с Герб и ДПС....
  • 22 Смех

    106 21 Отговор
    Всичко много хубаво каза, но къде каза че СПИН-а е заразен и то от контакт , това ти убива цялата кредибилност...
    В нарушение са нямат право да разнасят лични данни особено здравни, без значние от какво си болен. Че има фашистка репресия има.

    Що се отанся до това кой е ваксиниран слабо ме интересува, не искам мен да ме репресират защото аз отказвам експериментални отрови...
  • 23 ИСТИНАТА

    19 99 Отговор
    Декларация на партията на Божков -
    👉 Предстоящо събитие: Протест - Не на Зеления сертификат!

    👉 Официално съобщение: ПП “Гражданска платформа Българско лято” няма да подкрепи този протест!


    Изрично подчертаваме, че НЕ е редно една такава жизнено важна тема да се приватизира и политизира от конкретна партия.А именно от популистката партия "Възраждане".
    Ние подкрепяме свободната воля на гражданите и правото им на протест, инициран от тях самите!
    Основен принцип на ПП “Гражданска платформа Българско лято” е именно пряката демокрация!

    👉Ти решаваш!
    БъдетеСмели

    Коментиран от #133, #135

  • 24 Псевдоним

    35 11 Отговор

    До коментар #14 от "Гаргамел":

    Не може всички като вас гербаджиите да сме с по една :)
  • 25 Мето

    42 78 Отговор
    На 12.01.2022 г. Костадин Тодоров Костадинов председател на партия "Възраждане" организира протест срещу зеления сертификат. Зелен сертификат е да представиш документ че си преболедувал, отрицателен антигенен тест или че си ваксиниран. Искам да попитам Костадинов къде беше когато от 26 октомври 2020 г. до 23 април 2021 г. Борисов бе наложил цялостен локдаун? Затворени бяха всички кръчми , нощни клубове, кафенета , игрални зали, дори възрастните хора имаха право да пазаруват само сутрин от 8 до 10 часа? Защо не организира протест пред парламента срещу пълния локдаун? Или го бе страх че мутрите от Делта Гард преоблечени като полицаи щяха да му отделят главата от тялото?! Защо когато негови активисти нападнаха министъра на образованието Денков преди месец и половина, не нападнаха тогава някой министър на ГЕРБ заради локдауна?!

    Коментиран от #176

  • 26 gost

    41 92 Отговор
    ...На 12 януари организираме протест ...Лъжецо, преди твърдеше, че организирате РЕВОЛЮЦИЯ и ще се борите- каквото и да означава това- за премахване на зеления сертификат. Дано софийския сняг и витошкия вятър ви засипе, лъжци безподобни...Имал зелен сертификат, но не влизал в заведение, за да приканва симпатизантите си към участие в революцията им с него, а- в окото ми да плува корабче...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този съвсем изтрещя.И се показва

    39 106 Отговор
    като абсолютен невежа на всичкото отгоре.Седнал за СПИН да говори и как може да се зарази... Не зная кой е гласувал за този въобще... Не миряса ли. Засега задължителни ваксини не се очерават. Какво иска? В Румъния забраниха маските от плат и са задължителни маските вече и на открито. При доста по-ниска смъртност от нашата в момента, а този на бунт зове.

    Коментиран от #35, #189

  • 29 Милена

    152 32 Отговор
    Какво значение има дали си ваксиниран, или не?! Ковид ваксината не е задължителна, а заления сертификат е- ограничава правата и задължава. За това са и тези протести- против зеления сертификат, не против ваксините.
    Тая цънцарова е много зле-смята хората за глупави .., и сама се нахендри.

    Коментиран от #49, #137

  • 30 набухвател

    121 22 Отговор
    Как става така,че след изказване на Костадинов,първите яростни коментари започват веднага и то като че от един и същи човек?!

    Коментиран от #32

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Пешо линейката

    49 8 Отговор

    До коментар #30 от "набухвател":

    Е как става,със стотинки...
  • 33 Българин

    96 22 Отговор
    За да има справедливост би било редно националните телевизии да ни уведомят за венерическите заболявания на Мисирка Цънцърова и любовния и живот, също така да обявят с колко от съществуващите 1607 вида ваксини е ваксинирана!!!
  • 34 54522

    39 13 Отговор

    До коментар #18 от "СССР":

    Tой ги смени заради различни интереси и псевдо патриоти ( само за пред камерите ) a какво направиха предишните патриотчета? Tолкова обещания накрая коалиция с боко и куп неспазени обещания. Eeе ще видим и тоя какво ще направи.

    Коментиран от #48

  • 35 Гост

    99 18 Отговор

    До коментар #28 от "Този съвсем изтрещя.И се показва":

    В момента от цяла Европа само в България няма стачки против ковид ограниченията, вкл. от ваксинирани! Цяла Европа и Австралия се тресат от ежедневни протести, но не очаквай да ги видиш в новините от мисирките! Колкото до здравния статус на всеки, това следва да е тайна, вкл. дали си ваксиниран или не срещу каквото и да било! Все едно някоя мисирка да развява в ефир документ, че депутат Х или едикойси е заразен с ХИВ например!

    Коментиран от #87, #88

  • 36 Факт

    23 5 Отговор

    До коментар #5 от "Чочо":

    Е евраците и кюлчетата по вършат работа!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Христо Христов

    5 28 Отговор

    До коментар #13 от "Милена":

    Ба, голям. Слънцето Радьев е по - голям българин от него!
  • 40 Абе гьонсурат!

    36 67 Отговор
    Кое са лъжи бре? Това, че публично депутата ти прокламира каква субстанция и отрова били ваксините, пък сам казва, че се ваксинирал за да се предпази! Та и баща си! Схемата възраждане и то е лъжа! Не виждаме това което виждаме! Регистрацията от 500 човека в зала за 100! Или, къщата и фиктивният развод с жена ти, за да замажеш скандала! Или може би, че сам заяви след това, че ще върнеш субсидията, ама не каза кога! Нали!? Или троловете ти по форумите платени с пари от ТИМ и ДПС! Продажен гьонсурат! Добре, че имаш тема да вържеш прост народ да те следва, без да се замисли, че следва подлец използващ кауза за да ги лъже!

    Коментиран от #173

  • 41 Фин

    30 52 Отговор
    А бе, лекувайте го тоя бе, лекувайте го!

    Коментиран от #64

  • 42 Ами

    54 4 Отговор
    Повечето се ваксинират за да могат свободно да пътуват извън България. Навсякъде искат сертификат.

    Коментиран от #50

  • 43 eeeeeeee

    50 9 Отговор
    Вече няма да гледам Босфор Тв и турски филми.!
  • 44 Да ама

    69 11 Отговор
    ПРОСТо Киро каза ,че има"курелация" между "ваксинация" и зелен сертификат и те медиите за масова дезинформация следват курса -какво остава за мисирките. Не само те ами и много хора не могат да осъзнаят че протеста е в защита на всички български граждани.

    Коментиран от #125

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    28 50 Отговор
    Този има по-луд вид даже и от Сидеров...
  • 47 Хахаха

    45 8 Отговор

    До коментар #1 от "ГОРАН ГОРАНОВ":

    Абе ти за всичко ли чакаш някой друг да ти каже какво да правиш, междуушието ти да не е вакуум:) Сигурно си гласувал за ББ няколко пъти, а сега за Кирчо Канадски.
  • 48 СССР

    19 40 Отговор

    До коментар #34 от "54522":

    Коце си тръгваше от партиите, защото много малко от държавните пари от субсидията стигаха до него и той имаше второстепенни роли в партиите. А той иска да е начело, има страшно голям егоцентризъм. Но в същото време е и много страхлив. Когато стане напечено, пръв ще предаде хората си. Той и ВОлен е голямо шубе, но в Атака поне има други смислени хора извън Сидеров. Само Боян Расате има топки, но с времето прекалено много изтрещя.
  • 49 gost

    15 17 Отговор

    До коментар #29 от "Милена":

    Милена, не се води по думите на политиците, за които е известно, че са професионални лъжци. Има пряка причинноследствена връзка между поставена ваксина и издаването на зеления сертификат. Зеленият сертификат удостоверява само и единствено, че едно лице има поставена ваксина от еди кой си вид на еди коя си дата. Интересно, защо някои политици твърдят, че двете неща нямали причинноследствена връзка помежду си и били съвсем отделно нещо...Мислете като личности и не оставяйте политиците да мислят вместо вас, решавайте сами проблемите в ежедневието си и дори да допуснете грешка, тя поне ще е вашата грешка, а не друг да ви манипулира и заблуждава и вие да се чувствате разочаровани и предадени. Българският народ е казал- доверие се гради цял живот, а се губи за един миг. Как така, без да познавате реалното битие на един политик, му гласувате 100 процента кредит на доверие и очаквате той да мисли вместо вас и да ви решава реалните проблеми.. Това е смешно- все едно да гласувате такова доверие на 1вия срещнат човек на улицата, и пак той може да се окаже много по-качествен човек от политиците...

    Коментиран от #69, #91

  • 50 Да ама не

    43 7 Отговор

    До коментар #42 от "Ами":

    Вече навсякъде искат отрицателен тест, сертификата можеш да го ползваш за тоалетна хартия на летището
  • 51 Ххххх

    25 63 Отговор
    Коце и неговата шайка ваксинирани ,не гледам БТВ , но браво на Цънцарова , показа истинските лица на тези престъпници - лъжци !!! Защо спи каскета , тези трябва да бъдат обуздани , вижте смъртните случаи ! Тези работят за мутрите !!!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 gost

    24 41 Отговор
    Зеленият сертификат НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН В БЪЛГАРИЯ. Тогава- срещу какво всъщност се бори възраждане, м- срещу вятъра- както би казала баба ми, бог да я прости...
  • 56 Хахаха

    28 43 Отговор
    Копейкин и възражденците ги изловиха. Аз съм ваксиниран, ма съм против ваксините. Хахаха... Имам зелен сертификат, но съм против него :)))))
  • 57 ГОРАН ГОРАНОВ

    18 41 Отговор

    До коментар #7 от "Псевдоним":

    ДОБРЕ ВИ Е ОБУЧИЛА ГУНЧЕВА ЕЛЕНА ДА ТРОЛИТЕ. САМО ЧЕ НЯМА ДА ВИ МИНЕ НОМЕРА ВЕЧЕ. ЩЕ ИЗДАМ МНОГО ТАЙНИ ОТ ПАРТИЯТА. НО НЕ ЗА ТОВА ТИ ОТГОВАРЯМ. КАТО НИКИТО ДРЕНЧЕВ Е ВАКСАН ЗАЩО ГОВОРИ ПРОТИВ ВАКСИНИТЕ, БЕ?! ТОВА Е БЕЗСРАМИЕТО И ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО.
  • 58 минчо

    17 32 Отговор
    коце иди у банкя бре, тулупа да ти ковне една кожена инжекцЕя. ааахахахах. руска простетотка
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 ТИР

    52 16 Отговор
    С Костадинов Мисирките Бият Яко на Камък, Когато повтори гостуване в медия виждаме,че внимават да не се Изложат пак,,, Винаги подготвен и Аргументиран,,,
  • 61 Таня

    72 18 Отговор
    Така е, репортажът беше поръчков и се търсеше сензация. Обаче Възраждане никога не са били против ваксинацията, ако човек го иска. Те са против принудителната ваксинация и сертификата,това е нещо различно. Не прави чест на БТВ, че участва в подобни кални истории.Затова хората не вярват на нищо, което дават или внушават от медийното пространство.
  • 62 Диамантената ръка

    26 32 Отговор
    Цънцарова пита и депутатите му сами си казаха, кво реве тоя...
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 феродим

    14 18 Отговор

    До коментар #41 от "Фин":

    шизофреник не се лекува. до живот е
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Жана

    54 12 Отговор
    До 17
    Явно новата опорка е да се пришие Възраждане към ГЕРБ, за да се отблъснат хората от тях. Това няма как да сработи. Не сме толкова късопаметни. Точно ГЕРБ искаха да заличат Възраждане и точно тази партия първа започна протестите срещу тяхното управление. Вкаран е целият арсенал от методи срещу тази партия. Тя много пречи и дразни. Ефектът ще е обратен. Който не е знаел за протеста, вече е разбрал.
  • 67 Надя

    43 7 Отговор
    А защо бежанците си правят каквото си искат в България? Рестрикции за българите и свободния правна за нашественици. Ако има пандемия значи бежанци не трябва да влизат нелегално в страната ни. Кой знае какви болести влачат със себе си. Оставка за Петков!

    Коментиран от #75

  • 68 Стойко

    18 47 Отговор
    Сега да ви кажа фактите които получих от напълно достоверен източник от Възраждане! Идеята на протеста е от против здравните мерки да прерасне в социален и оттам в антиправителствен! Целта е правителството да бъде принудено да подаде оставка и да има предсрочни избори пролетта. На вълната на народното недоволство Костадинов да привлече антиваксърите гласували за ИТН. Борисов да възстанови позициите си и ГЕРБ да бъдат първи като получат мандат за съставяне на правителство. Костадинов ще влезе в коалицията с ГЕРБ с мотив "Национално спасение на България" . Със скритата подкрепа разбира се на ДПС. Опозиция да бъдат формациите ПП,ДБ и БСП като ще бъдат привлечени и депутати от БСП противници на Нинова. Това е замисъла с този " масов протест"

    Коментиран от #79, #92

  • 69 Милена

    31 9 Отговор

    До коментар #49 от "gost":

    Да, ама не! НЕ МОЖЕ да има пряка причинноследствена връзка между поставена ваксина и издаването на зеления сертификат, просто защото Ковид ваксината НЕ е задължителна, а зеления сертификат е. Не става.Трябва и двете да са задължителни, или незадължителни по закон.

    Коментиран от #83

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Дани

    62 12 Отговор
    Много трол, много нещо! И задачката е ясна: настройване срещу Възраждане.
  • 73 Ради и Ваня

    61 14 Отговор
    Протестът трябва да е масов! Не искаме диктатура на ЕС и САЩ в Родината ни! Напред!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Патриот

    12 29 Отговор

    До коментар #67 от "Надя":

    Под чужденци и нашественици имаш предвид руските граждани със собственост в България ли, моме? Ако те чуе Костя Копейкин какви ги ръсиш, ще бъдеш немедленно изхвърлена от партията!!!

    Коментиран от #190

  • 76 Додо

    57 7 Отговор

    До коментар #1 от "ГОРАН ГОРАНОВ":

    Правиш ли разлика между ваксина и зелен сертификат?Никой не те агитира да не се ваксинираш!Аз също съм ваксиниран,но зелените сертификати ме дразнят.
  • 77 Мишо

    47 7 Отговор
    Еми прав е човека. То не можеш вече да се движиш като бял човек.
  • 78 ГЛУПАК

    43 6 Отговор
    Между протеста против издаването и притежаване на сертификата и протест срещу ваксинацията няма нищо общо, нищо не пречи хората да са ваксинирани и да са против сертификата по чисто финансови и други причини. Сертификата не променя нищо в борбата с вируса, а е само средство за ограничаване на права на определени хора и евентуална статистика за броя на ваксинираните, която статистика се оказва неточна при появата на фалшивите сертификати.

    Коментиран от #97

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 нннн

    59 13 Отговор
    Има ли малоумни, които не са разбрали, че протестът не е срещу ваксинацията, а срещу насилствената ваксинация и Зеления сертификат? Явно има

    Коментиран от #89

  • 81 XYZ

    18 37 Отговор
    Значи г-н Костадинов уважава своите права и тези на придружаващите го личности, но отказва да уважи правата на останалите личности - например на тези в Парламента, като се разхожда и говори без маска, призовава хората да не се ваксинират и да не спазват въведените с решение на Парламента изисквания! Непочтено и лицемерно е да призоваваш хората да не се ваксинират, при положение че ти и близките ти са ваксинирани - всъщност отхвърляте ли ваксинирането или използвате това с рекламна цел ??? И какво рекламирате всъщност - че защитавате обществото? Премиерът заяви, че няма да въвежда задължителна ваксинация, но трябва да се спазват въведените правила! Ами спазвайте правилата, нали сте пълноправни граждани на тази държава, както и всички останалли !?!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 gost

    4 10 Отговор

    До коментар #69 от "Милена":

    Moже, Милена, МОЖЕ- това, че не е задължителна, не означава, че за поставянето й не може да се издаде писмен документ...

    Коментиран от #113

  • 84 Оня с коня

    9 25 Отговор

    До коментар #82 от "ПОЖАРНИКАР БУДА-ла ☭":

    Вижте новото проучване на Барометър ? Коцето е вече с 8 % Славуца кючека с 3.....До изборите Коце е над 10 а Кючека около 1...Бойко си връща лидерството...
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Протести

    17 8 Отговор

    До коментар #35 от "Гост":

    Еми нормално е в България да няма протести, защото тук това със Зеления Съртификат, е пунта- мара, както и много други неща! За сертификат само се говори, но дефакто никъде не го изискват! Аз и моето семейство сме без Зел. Серт., но ходя на фитнес, карахме Новогодишната нощ в ресторант, и поне два пъти в седмицата излизаме по- заведения с приятели! И не че се оплаквам, но досега сертификат никъде не са ни искали!!!
  • 89 gost

    18 10 Отговор

    До коментар #80 от "нннн":

    Семейството ми НЕ СМЕ ваксинирани. Никой не е идвал в домът ни с цел насилствено поставяне на ваксини, нито пък ни е принуждавал да си слагаме ваксини. Ние сами сме избрали да спазваме 100 процента социална дистанция, да носим само маски ффп3 при контакт с който и да е друг човек и да работим хоум офис, именно защото НЕ ЖЕЛАЕМ да се ваксинираме и ПРИЕМАМЕ последиците от своят избор- че няма да посещаваме заведения и други обществени места, в които се събират много хора, за времето до официалното обявяване на края на пандемията или до разхлабването на противоепидемичните мерки. Е, сега , на кого да вярвам- на себе си или на Вас....

    Коментиран от #112

  • 90 Иван

    9 14 Отговор
    Поредния смешник😂😂😂😂😂
  • 91 Цоликофер

    10 2 Отговор

    До коментар #49 от "gost":

    Заплетох се в тази многословна риторика. Адвокат ли бяхте?

    Коментиран от #98

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Варна

    15 27 Отговор
    Този дето обиколи сумати партии АТАКА, ВМРО, НФСБ сега се прави на голям защитник.ВЪЗРАЖДАНЕ са измислена партия от тези които измислиха АТАКА, ВМРО И НФСБ

    Коментиран от #191

  • 94 Визионер

    14 22 Отговор
    Тия, възрожденците няма да изкарат 4 години в Парламента.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 и двете

    18 0 Отговор

    До коментар #7 от "Псевдоним":

    ТВ-та са про -турски...963
  • 97 Зелен сертификат се издава не само на

    7 21 Отговор

    До коментар #78 от "ГЛУПАК":

    ваксинирани, а и на преболедували и на такива с отрицателен тест(временен). Дори на преболедували(без да е доказано с PCR тест при наличие на антитела над 150 единици издават временен зелен сертификат за 3 месеца, който да важи на територията на България. Толкова много компромиси и то когато държавата ни е с рекордно висока смъртност, а тези протести ще спрятат. Молете се Омикрон да не се окаже по-опасен по нашите географски ширини и да не се напълнят бързо интензивните отделения.
  • 98 gost

    4 7 Отговор

    До коментар #91 от "Цоликофер":

    Аполитичен адвокат, което означава, че не съм симпатизантка на никоя политическа партия и семейството ми- също.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Цоликофер

    40 7 Отговор

    До коментар #87 от "Точно Костадинов през 2017 говори,":

    Г-жо, с ограничаване на ползването на стоки и услуги чрез зелен сертификат и стесняване на периметъра за достъп без зелен сертификат са цели индивида да няма избор и да се "ваксинира". На практика може да се въведе забрана за излизане от вкъщи без сертификат, което е абсолютно аналогично с ваксиниране(приравняване смисъла на двата термина). При научно оповестени данни, че 80% карат инфекцията безсимптомно насилственото им ваксиниране е медицинско престъпление.
  • 103 Дилдо

    36 6 Отговор
    Тва е поръчков репортаж с цел да се провали протеста
  • 104 gost

    5 25 Отговор
    Из друг сайт- К-19 КАРТАТА на България отново кървавочервена, в София и още 12 области е страшно!
    Най-високо е нивото на разпространение на заразата в столицата, като е премината критичната стойност от 1000 на 100 000 души и 14-дневната заболеваемост е 1100. Питам- толкова ли слабохарактерни хора има масово в България, че ще умрат, ако до края на пролетта и началото на лятото, когато обичайно се разпускат противоепидемичните мерки, не влязат в обществено заведение- кафене, мол, ресторант, бар, а....И то при положение, че средната възраст на населението ни не е 20 години, а около 47.5 години. Какво толкова ще ви стане, ако не се ваксинирате, но просто до лятото решите да не посещавате обществените места...Не може така- тук става въпрос за остра, тежко протичаща вирусна болест, чийто начин на предаване е 99.999 процента от човек на човек. Премахнете близкия социален контакт и вирусът НЯМА да ви докопа- доказателство за това е фактът, че семейството ми има НУЛА срещи с ковид от началото на пандемията до сега, именно защото спазваме социална дистанция и по време на пика на вълните, и по време на разхлабване на противоепидемичните мерки....И не- семейството ми не сме нито с робски доходи, нито с робски манталитет, а напротив- имаме засилен инстинкт за самосъхранение.

    Коментиран от #141, #192

  • 105 НЯКОЙ

    12 19 Отговор
    Също като комунистите, които са си кръщавали децата в църква, а наказваха хората, посетили църква на християнски празник!
  • 106 Доктор

    15 35 Отговор
    Спешно да се освидетелства Костадинов за психично здраве. Човекът явно не е добре и застрашава вашето здраве

    Коментиран от #193

  • 107 Ива

    33 15 Отговор
    Ако поне половината от българският народ мислеше като Костадинов вече щяхме да сме забравили за Ковид и щяхме да сме свободни от всичкият този тормоз от управляващите.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Атанас

    39 6 Отговор
    Ако сме честни пред себе си, ще признаем, че става въпрос не за нашето здраве, а за нашите граждански права. Властта се страхува от протеста, иска да не бъде масов и затова са впрегнати всички възможни сили. А медиите отдавна са слуги на властимащите, доказателства колкото щеш.
  • 110 гост

    18 4 Отговор

    До коментар #9 от "Бивша членка на Възраждане":

    Верваме ти ха ха
  • 111 Ники

    26 9 Отговор
    Тая Цънцарова да отиде на околовръстното да взема интервю от труженичките там а може и работа да и предложат.
  • 112 нннн

    23 1 Отговор

    До коментар #89 от "gost":

    Уважавам вашия избор. И.аз постъпвам почти като вас. Но уважавам избора и на другите. "Не обичам насилието и безсилието", както пее поетът. И да попитам: Ако се стигне до задължително ваксиниране на всички, къде ще се скриете? В някои държави вече го замислят. Чували сте как се вари жаба, нали?
  • 113 Милена

    26 0 Отговор

    До коментар #83 от "gost":

    Естествено ,че може за поставена ковид ваксина да се издаде писмен документ...Но е незаконно да се изисква такъв документ, още повече, че ваксината не е задължителна.
  • 114 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    30 9 Отговор
    Браво!Отличен отговор.Винаги съм твърдял,че добрите Пропорции издават висок интелект.Вного добър оратор е лицето на Възраждане-Костадинов!
  • 115 Ооххх,

    22 6 Отговор
    За това чучело, мисирката Цинцарова само съд, лъжлива жена. Съд за Цинцарова!!
  • 116 абв

    8 30 Отговор
    Коста Копейкин за пореден път показа че е един голям боклук!След като сложи в джоба субсидиите сега доказа пак че е един Колям Мазен Лъжец.Подобни нищожества като него трябва да лежат в затвора

    Коментиран от #194

  • 117 Опаа

    31 5 Отговор
    Леле,колко много тролчета са се събрали тук.Май ви харесва,да сте под чехъл.А?Единствено тези от Възраждане се опитват да стопират,все по очевадния фашизъм,който лека,полека се приближава към нас.Не виждате ли ,какво се случва из Европа и света?Не знам дали 80% е реален процент на дебелите,но под тази статия са не по малко от 28-30%.Всички,които мразят тиранията,на 12-ти на площада.
  • 118 кУмУнист

    5 14 Отговор
    Костадинов+Джамбазки=ВНЛ
    А Марешки ги дъмби и двамата.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Все тая

    9 3 Отговор
    Много платени в тоя форум, но да се посмееш бива.

    Коментиран от #122

  • 121 незнайко

    22 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГОРАН ГОРАНОВ":

    Никой не ти е казвал да не се ваксинираш ! Имаш глава в нея МОЗЪК и сам можеш да решаваш какво да правиш ! Друг е въпроса ако си ОВЦА и следваш стадото !!! БЪЛГАРИЯ затова е в това положение от хора КАТО ТЕБ !!!
  • 122 Аха

    5 18 Отговор

    До коментар #120 от "Все тая":

    Тролеи на възраждане, ДБ и герб! Гласувай народе за тези! Те плащат за да те лъжат!
  • 123 Гост

    27 1 Отговор

    До коментар #87 от "Точно Костадинов през 2017 говори,":

    "...Не виждам особен проблем, че някой е огласил ваксинационния статус на няколко души..."
    Да бе, все едно да "няма" особен проблем, ако някой изтипоса например ХИВ позитивния статус на няколко политика или известни личности или покаже снимки доказващи, че са пасивни Хейове!? Зеленото тескере си е ограничение от където и да го погледнеш - не можеш да посещаваш хотели, ресторанти, спортни съоръжения, на някои работни места ги изискват, макар и незаконно... така лека, полека утре ще забранят на неваксинирани или на ненабодени през 2 месеца да излизат от къщи!
  • 124 ПодВолТеле

    33 2 Отговор
    И създателя на мРНК технологията за ваксиниране е ваксиниран(Р.М),но в момента е най яростния противник на мРНК ваксините,след като е видял какви са страничните ефекти.Ами те и милиониоте протестиращи в Европа са и ваксинирани и неваксинирани.Едните търсят отмъщение,че са били наивни да повярват че ваксините са безопасни а другите са против ваксинирането,а заедно всички са против зараждащата се диктатура..Да се вадят думи от контекса е поредната измама сътворена от мисирка на антибългарската БТВ.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Много си

    22 3 Отговор

    До коментар #9 от "Бивша членка на Възраждане":

    озлобена, бе мила? Защо така? Ясно е положението. Никой не те е искал да развратничи с тебе от "онея развратници". Ми то с троловете е така. Никой не ги иска, даже и господарите им.
  • 127 Павелпенев

    27 1 Отговор
    Простата мисирка Цънцарова да каже как се е снабдила с лични данни за здравния статус на депутати. Веднага на съд и да не и гледаме тъпата физиономия на екрана.
  • 128 Статия

    22 1 Отговор
    Д-р Джордан Питърсън: Мерките против пaндeмиятa причиниха повече cмъpт и нещастие от самата пaндeмия.Статията е в Мнения
  • 129 Ееееех сорослянче,

    20 2 Отговор

    До коментар #19 от "Стойко":

    никой нормален българин не гледа антибългарските бтв и нова. Те не са български и можеш да ги сравниш с бхк и отровено общество.
  • 130 Емил

    33 3 Отговор
    Единствената читава партия. За пореден път се опитват да ги злепоставят. Само Костадинов се осмелява да казва истината и затова все те са на прицел. Съгласни ли сме и тук да стане като в Австралия? Искаме ли диктатура? Ще се примирим ли да ни разделят? От нас зависи.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Не вярвай

    25 1 Отговор
    Колко трябва да си тъъъъъп,за да не осъзнаеш,че ако имаше пандемия и действаща и безопасна ваксина срещу нея,никой нямаше да откаже да се ваксинира,за доброто на здравето си.А сега колко трябва да си тъъъъъп,след като цялата пропагандна машина на отровните ваксини е впрегната да те убеждава,дори и да ти плаща бобнуси,колко е добре и безопасно да се ваксинираш.Някой вярва ли,че продажните политици са загрижени за здравето на своя народ, при положение че няма пари нито за заплати,пенсии и здравеопазване,пускат безплатни ваксини.Абе тъъъъъъпанари!Търсете логиката и не вярвайте на никой.
  • 133 Малейиииии,

    9 0 Отговор

    До коментар #23 от "ИСТИНАТА":

    говориш досущ като херото. От едно място ви инструктират.
  • 134 Няма нужда

    15 2 Отговор

    До коментар #19 от "Стойко":

    "населението" да е информирано за здравния статус на когото и да е, тролче Прокопиево. Населението трябва обаче,да е информирано за бурната инфлация, намалените пенсии, цената на тока и газта, предателството на политиците по казуса"Северна Македония".
  • 135 Вашата гражданска

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "ИСТИНАТА":

    платформа я преименувайте на "Затворническо - измамническа " и ще звучите по-достоверно.
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Глей ти

    2 14 Отговор

    До коментар #29 от "Милена":

    Би ли споделила, кои точно твои права се ограничават от зеления сертификат?

    Коментиран от #144

  • 138 Коста

    23 0 Отговор
    Стигам до заключението, че народът ни все още е запазил здравия си разум и не се поддава на медийни внушения. Колкото до Костадинов, разровете се и намерете негови изказвания. Навсякъде човекът твърди, че ваксинирането е личен избор, но и че зеленият сертификат е дискриминация.
  • 139 Това не е

    12 0 Отговор

    До коментар #87 от "Точно Костадинов през 2017 говори,":

    ваксина, бе мъдрецо. Даже производителят не го нарича "ваксина".
  • 140 Просто човек

    2 14 Отговор
    Дано вече разбрахте, че и Тея са маскари...Досега няма нито 1 "патриотична" партия, която е защитавала националния интерес...
  • 141 Единствено страшното е

    12 0 Отговор

    До коментар #104 от "gost":

    в помътненото ти съзнание. Страхът лишава от трезва преценка и адекватно решение. Това е основният постулат на вдъхновителите на пландемията. Две години и нещо денонощно, от всякакви медии само това се нагнетява. лабилните подават, което е и основната цел на задкулисието.
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 мнение

    11 1 Отговор
    Другаката Цънцарова отдавна има лошо реноме.Преди една година и малко,тя интервюираше братя Бобокови.Беше с оголени бедра,нахално кръстосани пред двамата братя,дъното на пликчетата също се видя при смяна на кръстосаните крака с оголени бедра.Не,че Братя Бобокови не са виждали голи бедра, но при интервю,от Цънцарова се изискваше елементарно приличие и поведение.Затова,не се учудвам,че Костадинов/няма значение какъв е и има ли семейство или не/протестира,справедливо от махленското любопитство на Цънцарова.Установих,че е станала още по-нагла,не зная на какво отгоре-нито е добър журналист ,нито добър водещ,след като продължава да е на нивото с оголените бедра преди малко повече от година ,при срещата с братя Бобокови.Наистина нищо в телевизията не се е променило.
  • 144 Милена

    10 1 Отговор

    До коментар #137 от "Глей ти":

    Правото да посетя голям мебелен, електроуреден, за облекла, или строителен магазин

    Коментиран от #145

  • 145 Глей ти

    3 9 Отговор

    До коментар #144 от "Милена":

    От една странна погледнато, имаш доста странна представа за права. От друга, правата могат да бъдат ограничавани при някои обстоятелства. Например с цел защита народното здраве, правата и свободите на другите граждани.

    Коментиран от #149

  • 146 Джордже Балашевич

    16 0 Отговор
    Поръчковата журналистика в България е факт и за съжаление не е от вчера. Двойният стандарт в журналистиката е очевиден. Всеки има право да участва в протест, или да не участва, стига да не пречи на хората около себе си. В момента съзнателно се заблуждава общественото като се наричат антиваксъри, хора които задават въпроси касаещи манипулирането на статистическите данни, скриване на компрометиращи, ваксините и мерките данни, отхвърляне на данни за страничните ефекти след вземането на определени препарати. Пренебрегват се основни принципи в медицината и по отношение на създаване на ваксини, тяхното прилагане спрямо хората и липсата на отговорност от страна на производителите. Защо, защо и пак защо. Дайте отговор и не ни наричайте антиваксъри! Хора събудете и мислете! Не се страхувайте и търсете истината. Тя няма цвят ,партийна принадлежност, пол, религия и възраст. Просто истина. Тя ще ни направи свободни.
  • 147 Подстрекател

    2 16 Отговор
    Всички починали заради тебе и ваксинираните ти съпартийци с насаждане на пропаганда против ваксините трябва да ви съдят за умишлено убийство

    Коментиран от #148

  • 148 Друг Подстрекател

    14 0 Отговор

    До коментар #147 от "Подстрекател":

    Всички починали заради харвардски Киро и съпартийците му с ваксинирането, с насаждане на пропаганда за ваксините трябва да ги съдят за умишлено убийство
  • 149 Милена

    10 3 Отговор

    До коментар #145 от "Глей ти":

    КОЕ народно здраве??? Това на ваксинирания, който се заразява и заразява ли ?

    Коментиран от #152

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Глей ти

    1 7 Отговор

    До коментар #149 от "Милена":

    Беше само цитат от Конституцията. Някой обещавал ли ти е, че ваксината е панацея? Едва ли. По важното е, че с похожденията си по молове и др подобни, самата ти нарушаваш основно право на другите. Правото на живот.

    Коментиран от #160

  • 153 Браво

    4 1 Отговор
    Коце. Само пенсионери и неграмотници ги гледат тея телевизии.
  • 154 Коце Миндила

    2 4 Отговор
    По голем пу....яр от теб нема.


    Р
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Копа

    4 5 Отговор
    Репортажът със сигурност е поръчков. Но. Със сигурност , не е редно да си в парламента, благодарение на антиваксърски приказки, да казваш на хората че това е отрова, а в същото време те и семействата им да са ваксинирани. Ама сега било само срещу сертификата. Ами излез и кажи тогава открито - ваксинирайте се, а сертификатът е отделен въпрос.
  • 157 Катехон

    3 9 Отговор
    Жалки и страхливи лицемери сте фашизоидите от "възраждане"! Това е все едно поп да влезне в църквата и да каже на миряните Бог не съществува.
  • 158 Гост

    2 0 Отговор
    Адв на лекар бе!
  • 159 абв

    2 6 Отговор
    Копейкин е толкова прост че направо искривява пространството

    Коментиран от #197

  • 160 Милена

    15 1 Отговор

    До коментар #152 от "Глей ти":

    Нещо се омота като пате в кълчища. Значи, неваксинирания с похожденията си по молове и др подобни нарушава основно право на другите , но ваксинирания, който също заразява и прави абсолютно същото като неваксинирания има привилегии. Е ЗАЩО?

    Коментиран от #198

  • 161 Дърваря

    3 0 Отговор
    Браво все пак има БЪЛГАГАРИ. В колонията на краварите робът няма глас.
  • 162 нормален

    2 1 Отговор
    ЦЪНЦИ АУТ. ГАДНИ ГЕРБПОДЛОГИ!
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Попов

    3 8 Отговор
    Аз пък искам да разходя г-н Копейкин в ковид отделението на Военната болница във Варна. Там да разкаже на болните, че не им е нужна ваксина, защото е вредна. Не се безпокоя, че г-н Копейкин ще се разболее, защото знам че той има поставени 3 дози на Pfizer-BioNtech.
    😉

    Коментиран от #201

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Ббиуъ

    4 1 Отговор
    Напред народе тая измет в парламента трябва да се линчува! Само Възраждане! Не искаме мсски, не искаме сертификате, не искаме ваксини ще ви изтрепим до един...

    Коментиран от #170

  • 168 Гого

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Бивша членка на Възраждане":

    Като Боко ли извратени?
  • 169 ivo

    4 2 Отговор
    Коце Коце не се еббаввай с журналята, ще те направят луд
  • 170 Коцето

    1 4 Отговор

    До коментар #167 от "Ббиуъ":

    Давайте. Аз върнах субсидиите…даже ги дарих. Купих си барачка на езерото за 200 бона. Количка за 45 бона- лична, новичка. Разведох се с жена си фиктивно за 1 апартаментче. Ваксахме се парламентаристите тайно. Долу маските , долу медицинския фашизъм. Ний (аз) мислим само за ората.
  • 171 Нормално..

    3 0 Отговор
    А бе Цънцарова си е палаваа..
  • 172 Марго

    2 0 Отговор
    Браво Костадинов!!!
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Аззззз

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "СССР":

    Тази му е втора партия, пич
  • 176 Азззз

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Мето":

    Доста плитко е да сравняваш ликдаун със зеления чаршаф.. помисли малко и ако не се сетиш питай някой да ти обясни
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 bahur

    1 0 Отговор
    абе, костя, ти кво си я правил, че да се притесняваш за СПИН? малко на хвалба го докарваш.
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Toto Rino

    1 0 Отговор
    Уникален палячо
  • 181 Боклуци

    2 2 Отговор
    Една позната беше член на тази полицейска партия възраждане.
    Каза едно са говорили в началото после са станали като всички продажни партии.
    Така беше и с партията на Болен сидеров Симеонов и тнт.Всички до един са мошенници.
    Не им вярвайте хора на тези продажни лакей

    Коментиран от #199

  • 182 МИХАЙЛОВ

    4 0 Отговор
    ...КОЛОНИАЛНИЯ РЕЖИМ
    НА ХУНТАТА
    НА ЗЕЛЕНИЯ
    НАТОВСКИ ЧОРАП - РАДЕВ
    И КИРЧО - КАНАДСКИЯ МОШЕННИК,
    ПОСТАВЕНИ НА ВЛАСТ
    В КОЛОНИЯТА НА САЩ - БЪЛГАРИЯ,
    СЕГА ПРАВИ ОТЧАЯНИ ОПИТИ
    ДА РАЗДЕЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
    НА ДВЕ ЧАСТИ И ДА ГИ
    ПРОТИВОПОСТАВИ И НАСЪСКА
    ЕДНА СРЕЩУ ДРУГА
    В БРАТОУБИЙСТВЕН
    КЪРВАВ КОНФЛИКТ,
    КОЙТО МОЖЕ БЪРЗО И ЛЕСНО
    ДА ПРЕРАСНЕ В ЖЕСТОКА
    ГРАЖДАНСКА ВОЙНА...
    ...ЧРЕЗ ПРЕДОСТАВЯНЕ
    НА ПРИВИЛЕГИИ
    НА ЕДНАТА ЧАСТ - ВАКСИНИРАНИТЕ
    И ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ
    ОТ ЕДНА СТРАНА...
    И ЧРЕЗ НАЛАГАНЕ НА РЕПРЕСИИ,
    ТЕРОР И ОГРАНИЧАВАНЕ
    И ЛИШАВАНЕ ОТ ОСНОВНИ
    ЧОВЕШКИ ПРАВА И СВОБОДИ,
    ОБРУГАВАНЕ И НАБЕЖДАВАНЕ
    И ДИСКРИМИНАЦИЯ
    НА НЕВАКСИНИРАНИТЕ
    И ТЕЗИ КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ
    ДА СЕ ВАКСИНИРАТ,
    ОТ ДРУГА СТРАНА...
    ...ЗА ЦЕЛТА МАРИОНЕТНИЯ РЕЖИМ
    НА ЧОРАПА И МОШЕННИКА
    ИЗПОЛЗВА И ЦЯЛАТА
    ПРОПАГАНДНА МАШИНА
    НА КОЛОНИЯТА НА САЩ
    / ВСИЧКИ МЕДИИ В КОЛОНИЯТА /...
    .........ЗАТОВА
    НЕКА НА 14 ЯНУАРИ
    ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО -
    - И ВАКСИНИРАНИ
    И НЕВАКСИНИРАНИ
    И ХРИСТИЯНИ И МЮСЮЛМАНИ
    И МЛАДЕЖИ И ПЕНСИОНЕРИ
    И БЕДНИ И БОГАТИ
    КОИТО ИМАМЕ ЧЕСТ, СЪВЕСТ
    И ДОСТОЙНСТВО...
    ...И КОИТО ИСКАМЕ
    РАВНОПРАВИЕ И СПРАВЕДЛИВОСТ
    И СМЕ ПРОТИВ
    КАКВАТО И ДА Е ДИСКРИМИНАЦИЯ,
    ВКЛЮЧИТЕЛНО -
    ПРОТИВ ДИСКРИМИНАЦИЯТА,
    РЕПРЕСИИТЕ И ТЕРОРА,
    ОТНОСНО ИМАНЕТО
    ИЛИ НЯМАНЕТО
    НА ЗЕЛЕНИ, ПЕМБЕНИ
    И КАКВИТО И ДА Е СЕРТИФИКАТИ...
    ...ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО
    НА 14 ЯНУАРИ
    ДА СЕ СЪБЕРЕМ
    И ЯСНО ДА ЗАЯВИМ
    НА ПРОКЛЕТИЯ
    КОЛОНИАЛЕН РЕЖИМ
    НА РАДЕВ И КИРЧО...,
    ЧЕ ИСКАМЕ И ИМАМЕ

    Коментиран от #184

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 бат рамбо

    0 4 Отговор
    За какво ще пртестирате бе, шушумиги, против какво?????
    Фирмите затварят, не могат да си платят тока, хората остават без работа, идва хиперинфлация, стоките в магазините поскъпват ежедневно вие сте тръгнали да протестирате против ваксинирането.
    Няма толкова тъп народ, вярно сме дебили.
    Продължавайте да се водите по акъла на тоя некадърник и ще стоите гладни, мишки нещастни.

    Коментиран от #195

  • 186 Иван

    4 0 Отговор
    Повечето коментари явно не са писани от интелигентни хора. Казва ви се ясно:Възражданенса против задължителната ваксинация! Ако някой доброволно иска, да се ваксинира, дори и от партията! Освен това всяка партия се състои не от един човек и всеки си има мнение! Как може да не разбирате, какво е това тоталитарно мислене?

    Коментиран от #187

  • 187 бат рамбо

    0 2 Отговор

    До коментар #186 от "Иван":

    Кой те е карал да се ваксинираш задължително? Значи пртестират срещу нещо, което го няма!?
    Закон за задължителна ваксинация няма, акцията е див популизъм и отклоняване на вниманието.

    Коментиран от #200

  • 188 Здрасти

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Бивша членка на Възраждане":

    Личи ти, че си членка от всякъде, но не и на Възраждане
  • 189 Здрасти

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Този съвсем изтрещя.И се показва":

    Той каквото иска, го е казал.
    Но, ти какво искаш, не става ясно!
    В Румъния, какво било.....?!
    Каквото и да е в Румъния, ние живеем в България!
    Ако ти харесват мерките в Румъния, премести се там.
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Здрасти

    1 0 Отговор

    До коментар #93 от "Варна":

    Този е бил само от ВМРО!
    Останалите са твой свободни съчинения
  • 192 Аз не съм ти

    0 0 Отговор

    До коментар #104 от "gost":

    1000 човека заразени не означава че са 1000 човека тежко болни!
    80% са заразени, но протича изключително леко
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Здрасти

    0 0 Отговор

    До коментар #116 от "абв":

    За затвора си ти!
    За вменяване с невярно съдържание, които са лесно проверими дори!
  • 195 Здрасти какво

    2 0 Отговор

    До коментар #185 от "бат рамбо":

    Ако малко си напънеш мозъчето, ще разбереш, че Възраждане са против рестриктивните мерки или отваряне на заведения и свободна търговия!
    Т.Е. това, което ти искаш!
  • 196 ШаХиМаТ

    0 0 Отговор
    Брей и тук имало един свестен журналист! Евала
  • 197 Здрасти

    3 0 Отговор

    До коментар #159 от "абв":

    Напротив!
    В искривеното пространство Възраждане казва истината!
    Ясно е всички здравомислещи хора!
    И ако Костадинов е тъп, то за теб, още не е измислена дума за отрицание, какъв е твоят умствен багаж!
  • 198 Ха - ха

    0 0 Отговор

    До коментар #160 от "Милена":

    Абсолютно правилно!
    Най вероятно няма да получите отговор!
  • 199 Аз Аз не

    0 0 Отговор

    До коментар #181 от "Боклуци":

    И на мен една позната ми каза че от скоро много обичаш членове!
    Колко е лесно да пишеш глупости, А?
  • 200 И аз съм добре

    0 0 Отговор

    До коментар #187 от "бат рамбо":

    Размърдай си мозъчето и ще разбереш...
    Напъни се малко в мисленето....
  • 201 Народ

    0 0 Отговор

    До коментар #164 от "Попов":

    Аз пък искам да те разходя в лудницата, да видиш, как и лудите, ще избягат от теб с твойте твърдения.
    Аз знам, как твоята жена я инжектират, всеки ден.
  • 202 ШаХиМаТ

    1 0 Отговор
    А кой е собственикът на босфортиви, а на нова? Как може тази телевизия да е национална след като тя не е независима и ще излъчва само каквото им заповядат. Спомням си едно в едно предаване с доцент В. Вацев - звъннала му "журналистка" от БИтиви (може и НОва да са били не си спомням, разлика няма) явно била нова, поканила го за интервю. Той и отговорил - колежке сигурна ли сте, че може да ме поканите, проверете първо да не си направите беля. В по-следващият им разговор - много съжелявам доцент Вацев оказахте се прав - не можем да ви поканим ............
    Това не са журналисти, а като онея платените там по магистралите, с по високи тарифи просто. В България има може би 4 - 5 % истински, но те пък се страхуват да ровят в сериозните неща, защото вече инфаркт, инсулт получаваш без значение от възраста. Пък и по пътищата стана доста опасно ......
  • 203 Да бе да

    0 0 Отговор
    Този , е доста неприятен индивид ! Обяснява се като ученичка , и да се чуди човек как прескочи границата с по малко от 1%, но вряка като че ли е фактор някакъв !
    Когато марешки , му заби два шамара и той избяга го съжалявах , но не повече
  • 204 Вуте

    0 0 Отговор
    A защо не е "изригнал"?
  • 205 резервист

    0 0 Отговор
    Насилственото прилагане на здравни мерки е неприемливо! Хората трябва да се водят, а не да се карат! Само че воденето става отпред! Принципа "прави като мен" трябва да е водещ във всичко. НО! Демокрация с насилие не се прави. Прави се с диалог, със обсъждания и спорове по същество! Как щяха да помогнат на каузата си "Възраждане" ако бяха успели да подпалят сградата на Народното събрание или изнесли депутатите "с краката напред"?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол