Last news in Fakti

26 Януари, 2022 06:42 17 147 73

Спас Ташев: Казаха ни, че ще впишат македонските българи, когато им дадем "зелена светлина" за ЕС. Петков не реагира

  • доцент спас ташев-
  • северна македония-
  • преговори-
  • конституция-
  • малцинство-
  • кирил петков

След вчерашната среща продължава да зрее недоволство сред българите, смята представителят на Института за изследване на населението и човека към БАН

Спас Ташев: Казаха ни, че ще впишат македонските българи, когато им дадем "зелена светлина" за ЕС. Петков не реагира - 1
Снимка: БГНЕС

"Разбрахме, че българите ще бъдат включени в Конституцията, но незнайно кога напред във времето. Това е стилът на македонската дипломация, която дава уклончиви отговори с цел да получи конкретни обещания от българската страна".

Така коментира доц. Спас Ташев от Института за изследване на населението и човека към БАН в студиото на "Денят ON AIR" посещението на северномакедонската делегация у нас.

Той подчерта, че вписването на българите в Конституцията на РСМ е едно от исканията в пакета 5+1. Промяна, която многократно е поставяна и от самите граждани на РСМ с българско самосъзнание.

"На пресконференцията на двамата премиери първи на този въпрос отговори министър-председателят на РСМ. Той каза, че в перспектива, когато наближи моментът РСМ да промени Конституцията си в синхрон с ЕС, това ще стане. Но този момент би бил след даването на "зелена светлина" от България за еврочленството. Това е вид заобикаляне на пакет 5+1. За моя изненада Кирил Петков не реагира", заяви доц. Ташев пред Bulgaria ON AIR.

И отбеляза, че след вчерашната среща продължава да зрее недоволство сред българите.

"Никой от нас не е против диалог между София и Скопие. Твърди се от страна на властта, че крачка напред има. Трябва да говорим добронамерено, но сближаването не трябва да е за сметка на българския национален интерес. Виждам много вяла българска дипломация, неспособна да отстоява националния интерес. Вече се наблюдава и демотивация сред македонските българи", отбеляза събеседникът.

По думите му, ако има желание, може да се събере кворум в РСМ за промени в Конституцията.

"Премиерът Димитър Ковачевски продължава старата политика по отношение на промените в Конституцията. Зоран Заев имаше същата позиция няколко месеца преди да предаде властта - първо България да отстъпи за еврочлеството и след това ще бъде променен основният закон", припомни доц. Ташев.

Гостът в студиото оцени като напредък промените в състава на македонската комисия по историческите въпроси между двете страни. Той припомни също, че два пъти е имало първа копка на жп линията София - Скопие - от Любчо Георгиевски и Бранко Цървенковски.

"Дано да не видим трета първа копка. Самият факт, че говорим за ново начало, означава, че забравяме старото. Добре е да знаем поуките от грешките в миналото и да не ги допускаме отново. Това е най-важният извод, който трябва да имаме предвид в наши дни", отбеляза доц. Ташев.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 108 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Глупости

    15 135 Отговор
    на другаря от БАН ! Махленка !

    Коментиран от #73

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ресете

    143 9 Отговор
    От кога я има тази държавица че и акъл ни дават. Българи са си но от по долна каста-албанската!

    Коментиран от #58

  • 5 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    122 6 Отговор
    Ами КИРчо е бил зает , да си рови в ОНОВА приложение‼️Вече сме като Канада ‼️
  • 6 Анализатор

    128 7 Отговор
    Ето как новото правителство се опитва да заобиколи в българските интереси. Размиването на преговорите с икономически комисии което По принцип не е лошо само отклонява вниманието от основното
    На каква база е създадена сегашната македонска"нация"
    Опитват се да ни внушат че ако бъдат признати по някакъв начин правата на тези които имаха смелостта все още да се определят като българи и с това нашите интереси ще бъдат защитени
    Обещават ни но определено от това няма как да стане промяната в тяхната конституция в това отношение е много труден бавен и почти невъзможен процес
    Освен това какво от това че евентуално биха признали такива права нищо не означава но ще се внуши на българското общество че ето постигнахме успех на практика Това ще е предателство за българските интереси спрямо Македония
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Имам чувството ,

    163 5 Отговор
    че на нас ни е зор да влезнат в ЕС.Два месеца само с тях си имаме работа.Господа управляващи народа ви изчезва няма кой да ви плаща данъците прадон заплатите.Вие за Макетата сте се загрижили.Корупцията топи нацията.Разделена е на наши и ваши.И сега се бутат коя калинка Къв пост да заеме.А народа се топи през това време.

    Коментиран от #71

  • 9 хаберих

    54 7 Отговор
    Полша започва изграждането на предпазна стена по границата с Беларус. Високата 5,5 метра стена ще се простира по протежение на 186 км. от границата - почти половината от общата ѝ дължина, и трябва да бъде завършена през юни.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 А бе

    77 6 Отговор
    Топката се тупка в средата на терена.
    Корави глави са макетата, но ще клекнат.
  • 12 БББ

    99 6 Отговор
    А пък ние ще ги пуснем в Европа когато се припознаят като Българи.

    Коментиран от #72

  • 13 Красимир Петров

    121 7 Отговор
    Кирчо е предател.
  • 14 Тъмен субект

    153 2 Отговор
    Дадем ли им зелена светлина за ЕС как ще ги накараме после да впишат българите в конституцията (и други някои неща)? Те подписан договор не спазват, на обещания ще разчитаме! Нито крачка назад!
  • 15 НАТО ВЕЦ

    38 52 Отговор
    Абе вие нормални ли сте?! Признаването на "българско малцинство" ще доведе до изискване за признаването на "македонско" такова. Това е пълно безумие.

    Коментиран от #18, #34

  • 16 Рап

    20 91 Отговор
    Стига сте ни занимавали с Македония! Правителството се държи нормално и ще има успех!
  • 17 фен на сидеров

    81 3 Отговор
    не ми е ясно, защо макетата се държат така, сякаш нещо зависи от тях. те са просто една пешка и то бита, извън дъската....ако още се опъват, на някой ще му се отще да са в ЕС и адиоРио !
  • 18 6969

    52 2 Отговор

    До коментар #15 от "НАТО ВЕЦ":

    БХК от години настояват да признаем сепаратистката ОМО Илинден.

    Коментиран от #24

  • 19 Българка

    84 1 Отговор
    "Тате ще ми купи колело, ама друг път." "Пусни прасе под одър то се качи на масата" Вервайте им, ке стане некой ден , ама друг пат.
  • 20 Тити

    39 8 Отговор
    Продължават политиката на Бойко да не правят нищо
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Сандо

    72 5 Отговор
    Бързо се учат македонците от европейците и САЩ на лъжи и лицемерие.Да припомним:Тържествено обещаваме:НАТО няма да се разширява на изток!Навници на земята - дал Бог.Също и купени национални предатели.
  • 23 Rothschild

    56 2 Отговор
    Няма да реагира, затова му плащам.....,"За моя изненада Кирил Петков не реагира",
  • 24 Rothschild

    7 13 Отговор

    До коментар #18 от "6969":

    Да, признайте ги.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Jacques Yves Moineau

    38 0 Отговор

    До коментар #1 от "макет":

    За съжаление май вече са клекнали, просто ние не го знаем.
  • 27 Пламен

    87 2 Отговор
    Имам чувството,че ние сме кандидати за ЕС и ние трябва да изпълняваме критерии.Бг управлението се държи абсурдно позорно.
  • 28 Комон Сенс

    8 24 Отговор
    Прави сте за този момент. Но не можем да очакваме Петков да реагира на секундата с клиничната точност на донре изчислен стратегичекси отговор. Реакцията му не беше лоша в този смисъл:
    1. Той подкрепи дъгласието на македонската страна българите да бъдат включени в конституцията и това беше първостепенно. Кога и как да стане е детайл. Да трябва да стане ПРЕДИ падането на ветото.
    2. Никакъв птроблем няма Петков да се направи на улав и да каже, че е подкрепил включването на българите в конституцията на РСМ, но не и тайминга.

    Сега, вместо да мръбкаме за товяа кой как реагирал, трябва да натиснем съседа да си изпълни обещанието. Щом може да бъдат включени българите в конституцията, значи те трябва да бъдат включени.
  • 29 Пеперуда

    22 1 Отговор

    До коментар #25 от "Селяк":

    Е това доказва, че са българи.
  • 30 бай Дрън

    33 8 Отговор
    На Кирето сладкарката приготвя куфарите. Тя и десата се изнасят по натовски препоръки. Кирето ще фани посления самолет за Канада като почнат бомбите.

    Коментиран от #36

  • 31 1111111

    54 8 Отговор
    петков, много скоро ще те изритаме от кабинета, който заемаш. Българи не са мрели за свободата на онази земя, сега да им посипите с пепел костите. много скоро!!! Радев, ти си следващия!
  • 32 Комон Сенс

    35 4 Отговор
    Трябва да изпозлваме това македонска заявление. То признава, че има българиски въпрос. Съществува таката етническа група и тя НЕ е спомената в Конституцията, съответно не са й гарантирани правата.

    От там нататътк логически следва заключението, че правата на македонските граждани от всички етнически групи не могат да подлежат на пазарлъци, тъй като РСМ е правова държава, стремяща се към ЕС.
    Съдедите са длъжни да бъдат правова европейска страна, без значение какви реговори водят с този или онзи съсед.

    Коментиран от #35

  • 33 Селяк

    65 2 Отговор
    Македония не е направила една стъпка напред в отношенията си с България за последните 40г, и сега изведнъж са настроени за промени - абе вие в какъв свят живеете не знам?! Македонците никога няма да признаят, че са българи, никога няма да признаят, че са крали история и че са присвоили език - не разбирате ли?! Това означава че всяка една държава пред която са разпостранявали тази лъжа ще ги заплюе после а това е немислимо за тях и никога няма да го допуснат! В момента са се съгласили уж с България, но само в икономическата част и нищо друго, другото е замазване и прах в очите до постигането на целта им! Събудете се, политиците не мислят за народа и състоянието на България, те загърбиха всичко обещано преди да стъпят във власт, сега само се говори и действа за Македония а народа гладува и изнемогва - ако не оправят нещата скоро в края на таи година ще останат само децата и пенсионерите в България, всичко ще изчезне да търси препитание в чужбина! Най ск.апаното правителство за последните 30г е това!
  • 34 Ще има и още

    19 4 Отговор

    До коментар #15 от "НАТО ВЕЦ":

    А вие пък така и не научихте какво пише в Българската Конституция и какво пише в македонската, и какви ключови разлики има между двете......
  • 35 Селяк

    66 2 Отговор

    До коментар #32 от "Комон Сенс":

    Чуваш ли се какво говориш изобщо? Какъв common sense какви 5 лв?! Явно не си чувал за Ньойския договор - извади и го прочети - в този договор ни отнемат македонската земя от нас - режат ни от всякъде! Това само като документ е доказателство, ме тази държава е българска! Вече какви са приютили да живеят в нея - албанци и пр., нас не ни интересува и ние си имаме помаци и турци и пр., конституцията може да бъде променяна по всяко време и не дава никаква гаранция за нищо! Искаме признание за кражба на език и история повече от признаване на българи в българска държава което по себе си е смешно дори! А ти живей в своя си свят и сляпо чакай ПП да направят промяната но няма да е в наша полза! Ако премиер в началото не е твърд и ясен в исканията си и не защити държавата си то не може да бъде премиер! Има разлика между политик и бизнесмен и определено Киро не е политик, не знае как да се държи и как да говори, той третира Македония като бизнес - не става така! Не можеш да търгуваш историята на държавата ни!

    Коментиран от #37

  • 36 да бе

    12 24 Отговор

    До коментар #30 от "бай Дрън":

    Гилям рев по ерата на мутрата удря тролетариатът.
    Сам ода напомня - по време на Мутрата, България получи възможност да инвестира към 100 000 000 000 и въпреки това населението спадна рекордно. Също така 200 000 фирми бяха зорлем фалитрани и бяха създадени редица картели. И това са само нюанси. Като цяло ,България преживя национална катастрофа.
    Всички българофоби тъжат за времената на Мутрафона.

    Коментиран от #38, #62

  • 37 Комон Сенс

    8 11 Отговор

    До коментар #35 от "Селяк":

    Вземи се успокой :)

    Да, чувам се какво говоря.
    Не само аз искам българите да бъдат споменати в конституцията, самите граждани на РСМ с българско самосъзнание го искат.
    Преди да седнеш да ми пишеш ирелевантности и да ме замеряш с факти с които съм доста по-добре запознат от теб, си подреди мислите логически, За в случай, че искаш да стане нещо като разговор.

    Коментиран от #43

  • 38 Селяк

    27 8 Отговор

    До коментар #36 от "да бе":

    А то се скрий с тоя тъп коментар! Според теб всеки който е разочарован от сегашното управление е фен на мутрафона и си го иска обратно - смешен си! Нито искаме мутрафона нито и сегашното правителство което не се различава по предишните по нищо! И няма да се съглася да управлява някой си само и само да не е мутрафона на власт.. супер тъпо е само като го помислиш дори! Народа още чака правителстовот да покаже къде похарчи 9 милиарда в първата седмица от стъпването на власт и все още нямаме показан отчет… ти продължавай да подкрепяш поредните лапачи! Успех!

    Коментиран от #40

  • 39 Комон Сенс

    7 14 Отговор
    Както и да го въртите, за първи път от 30 години хората с българско самосъзнание в РСМ могат да получат нещо реално. А не тук някакви хора дасе пънат патртиотарски, оттатък да се говорят противоположните патриотарщини, а в резултат всичко българско в РСМ да бъде потъпквано.
    Въпрос на приоритет.
    Троловете не се интересуват нито от България, още по-малко от българите в чужбина (били те емигранти или автохтонно население). Интересуват се само от това да уязвят тези, които са смъкнали шефовете им от власт.
    Т,е, говорят уж нещо си партиотично, ама всъшност врънкат да бъдат вяърнати на власт.
    Мерси, няма нужда.
    Предпочитам да разсъждавам по съ.щество по темата "как да подобрим положението на българите у нас и в чужбина"
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Кой е виновен

    33 2 Отговор
    Грешката от 1944 г. на БКП да се съгласи Македония да премине към Сърбия сега се стоварва върху цялата държава. В продължение на 45 г. мозъците на братята македонци са промивани по всякакъв начин от Сръбската пропагандна машина. Нека Нинова да оправи проблема. Или да поеме вината.
  • 42 Един Човек

    39 3 Отговор
    Киро е глупав човек, и това е видно и от интервютата и от поведението му и от лексиката,която използва !!Това е бушон , който ни натресоха ,да реши редица чужди интереси преди да изгърми!!!Предполагам , и съм склонен да се обзаложа,че това правителство няма да изкара зимата!!Никога не сме имали по “некадърно” правителство от това!!Тези ,или ще върнат онзи престъпник ББ на “бял кон”, или следващия премиер ще се казва Костадин Костадинов!!Няма такова падение!!
  • 43 Селяк

    13 0 Отговор

    До коментар #37 от "Комон Сенс":

    Мислите са ми подредени логически - благодаря за коментара и проявения интерес да водите диалог с мен! Диалог по форуми обаче не водя, съжалявам! Падам си по истинските диалози водени на живо, а не по форумите!
  • 44 Селяк

    14 4 Отговор

    До коментар #40 от "да бе":

    Ти си трол! Ако си чел всичките ми коментари във Факти, ще разбереш, че ти си трола! Няма какво повече да коментирам! Аз съм казал многократно, че НИТО СЪМ ГАЛСУВАЛ НА ИЗБОРИ! НИТО СЪМ ПОДКРЕПЯЛ НЯКОГО ОТ 33г! НЕ СЪМ ЗА НИТО ЕДНА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО ВСИЧКИТЕ СА КРАДЛИВИ И ПРОДАЖНИ! А ти продължавай с коментарите и слагай етикети на който си поискаш - свободна държава! Като гледам как пишеш, сигурно имаш още жълто около устата, и когато аз съм участвал по протестите 89та ти дори не си бил плануван още! Хайде лек ден и дерзай там! Насочи си енергията към нещо позитивно!
  • 45 Мдаааа

    31 2 Отговор
    На Кирчу и Кокорчу треба да им е ясно,че българските полицаи тоа път нема да бият български протестиращи срещу канадските продажници на столететен български интерес!Не бял автобус,ами и хамерикански изтребител не мой ги спаси от заформящата се народна либоф.Да не бият по краткосрочност и правителството на Орешарски!?
  • 46 Nnnnn

    40 2 Отговор
    Какво очаквате от Киро.
    Той не е българин. Той е с канадско самосъзнание. От 7 клас е в Канада. Промили са му всичко българско в него.
    Не е само да се включат българите в конституцията.Много неща трябва да бъдат свършени. Защото и да са включени българите в конституцията каква е гаранцията,че ще се спазва.

    Коментиран от #51, #56

  • 47 Биби Долапчиев

    8 16 Отговор
    Пренатоварените камилчеа са добре дошли у оазисат на Бацо, одново и пак! Бацо е одпочинат,бодар и готов да строи аотобани и барцелонски кални бани,каде че ви одново сапунисва и на мултиплякатора си че ви курдисва!
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Национален предател

    26 3 Отговор
    Кире да си забоде една значка на пияндето Георги "Тарабата" Димитров на ревера, защото е същият национален предател като него.
  • 50 Танас воевода

    17 1 Отговор
    Ке ти купят точак/колело/ ама друг път.
  • 51 то щото

    2 6 Отговор

    До коментар #46 от "Nnnnn":

    Българското разбираш ли прокопсало, та се сцепва.. Хайде сега отдалечи се от клавиатурата, моля..
  • 52 Ентропа 2009

    21 1 Отговор
    Пуснете светофара на жълто да мига!
    Не се връзвайте на празни мохабети!
    Доверим ли се на 100% ще бъдем излъгани на 200.

    Коментиран от #55

  • 53 Стига вече

    30 1 Отговор
    Без минимум 15-годишен изпитателен срок, че договорът се изпълнява никакво вето да не отпада. Толкова ли не е ясно,
    че тая "държава" може да съществува само за сметка на историята на България. По всичко личи непочтеното отношения на САЩ и Европейския съюз към България. Това е гавра с нас.
  • 54 Павел пенев

    18 2 Отговор
    Браво доц. ТАШЕВ. Твоите забележки дали ще стигнат до Кирчо тъпото и до МвнР където работят банда седесарски и герберски некадърници. Македонските увъртания се подкрепят и от македоно-еврейския съсел Станишев.
  • 55 ДЯДО

    21 1 Отговор

    До коментар #52 от "Ентропа 2009":

    ЗА какви обещания става въпрос .закакви договори говорим.ВСЕКИ ДОГОВОР ТРЯБВА ДА Е ОБВРЗАН с КАПАРО. ИЛИ КОНКРЕТНИ ДЕИСТВИЯ .В случая празни прикаски Кирчо иска магистрала .Атази води от СКОПИЕ за СОФИЯ.А не за ЕВРОПА .ИЛИ всичко което решават макетата трябва да минава през БЪЛГАРИЯ! АКО КИРЧО предаде българските интереси е чущ ШПИОНИН и ПРЕДАТЕЛ.
  • 56 ДЯДО

    17 0 Отговор

    До коментар #46 от "Nnnnn":

    ОТ КИРЧО се иска да спазва 7те БОЖИ ЗАПОВЕДИ .Друго нищо .В противен случай пада веднага .
  • 57 7789

    25 1 Отговор
    Тоя Киро моое и да излезе предател на България.Бърза.та бърза да се кланя на измислената македония.Направо е гнусно и ще става нещо.ние българите сме едни и съки от двете страни на границата.САЩ се гаврят с нашия народ и история .Русия също.Трябват ни достойни политици.а те предатели и на българин да казваме македонец.Позор.лъжи и поредните проблеми на.Балканите.Всичко е лъжа и измама на тия проклети Балкани(Български кан).Българите са от незапомнени времена на Балканите и ни окрадоха всичко-земя.хора.история.език...Бог да ви накаже всички.които сте срещу България.
  • 58 Българин

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "ресете":

    Според Стефан Мицов от 3-4 хил години

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Една обикновена жена

    11 1 Отговор
    Когато се видят реални резултати относно исканията на България то тогава да се вдига ветото само да посмеят сегашните управляващи да предадат националните ни интереси ще трябва да напуснат властта няма значение кои са от промяна та или не г да управляващи България НЕ трябва да погазва интересите си
  • 61 АРХАНГЕЛ ПСУВНАИЛ

    8 1 Отговор
    Ще им дадем зелена светлина за ЕС когато признаят българското мнозинство в Северна Македония
  • 62 Пуфи

    11 1 Отговор

    До коментар #36 от "да бе":

    Не знам каква национална катастрофа си преживял по време на предишното управление, но тази, която те очаква ще е в пъти по-тежка и убийствена. Стягай се отворко, защото предишната ще ти се стори куклен театър. Това, че толкова много заблудени гласуваха за тези наглеци не ме плаши /от прост народ друго не може да се очаква/, плаши ме това, което ни чака всички нас заради всички вас. Горките ни деца и внуци.
  • 63 бай онуй

    4 0 Отговор
    Е за това че одят от Скопие до София със самолет и от София до курортите ни с влака.
  • 64 лудия

    7 3 Отговор
    Ако е така . Да си подават оставката всички бивши канадски граждани барабар с Румен Радев
  • 65 САТАНАТА

    3 0 Отговор
    Лисица попада в капана веднъж
  • 66 Александропли(Дедеагач)

    4 4 Отговор
    Я ми кажете всезнайковци, ние когато кандидатстване за ЕС гърчулята какъв ни го навряха,защо не покажете договора който сме подписали с Грция от какво сме се отказали(от излаз на бяло море)има договори които все още важат макар че са писани преди 100 год.те за това предателство трябва да поговорим Българи???
  • 67 Болярин

    7 3 Отговор
    Киро да не мълчи, като канадска гъска, а да отговори на северномакедонците, че "зелена светлина" за преговори с ЕС ще има от БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, когато се изпълни договора от 2017 година, подписан от РСМ !!!

    Коментиран от #68

  • 68 ГЕРБ=ДПС =ИТН=ПЕВСКИ

    0 4 Отговор

    До коментар #67 от "Болярин":

    Киро много правилно е пасувал, не е нужно да влизаме в пряк конфликт, за нас е изключително важно да се построи жп линията през македония до Албания и Западните балкани,пътищата също да са О.К. те нека да се правят интересни, това си е техен проблем,Сърбия не разрешава да има такава железница и магистрала до България.
  • 69 Стига!

    1 1 Отговор
    Спрете да се занимавате с Македония!
  • 70 Republika e Maqedonisë së Veriut

    1 0 Отговор
    Северна Македония е вече Албанска . 1,8 милиона души не знаят кой каква майка го е раждала.
  • 71 От чуство не виждаш

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Имам чувството ,":

    Корупция няма цени високи има Пак борисов е виновен / нонего го няма 10 месеца / Кажи си откровенно -некъдърници са и народа изнемогва / или н е грешихме на протеста /Не може един военен които все още не е станал политик да управлява българия
  • 72 Селянин

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "БББ":

    Те нас не признавать за българи / накричат ни татари и други такива / Ние искаме те да се припозная за българи Това се прави защото не могат и незнаят какво да правят /Наредиха се дядовци баба Сватове кумове любовници жени те си и далечни братовчеди и сега СМ им е проблема / Взеха си министерства по имена а не по специалности и сега като « теле пред компьотър» Ами10 месеца кому ку-а държахте та не се научите Поне малко
  • 73 Българин

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Глупости":

    Човека акъл има да не е с фуражка Ами възпитанието не му позволява да кажи: некъдърници махнёте се от власта че народа страда идёте си по селата не пречете Един да кажи че е доволен от цените «ама Нали борисов го няма « добре е
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове