29 Януари, 2022 21:39 14 652 208

Борисов: Крадат здраво. Представяте ли си ГЕРБ да управлява и да няма план за възстановяване?!

  • бойко борисов-
  • зелен сертификат-
  • план за възстановяване-
  • герб-
  • булгаргаз

Дано освободим народа от тази българска измишльотина, наречена зелен сертификат, заяви бившият премиер в Стара Загора

Борисов: Крадат здраво. Представяте ли си ГЕРБ да управлява и да няма план за възстановяване?! - 1
Снимка: БГНЕС

"Крадат здраво. Да се донакрадат и да спрат. Ще уморят хората от глад. Това негово изчадие не се справя. Той е умен човек и ги вижда. Трябва да се освободи от тях. Или скоро ще направят друга партия. Всички защитници на народа, а народът обеднява всеки ден. Всичко е пълен провал. Сега Радев трябва да се измъкне".

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора, цитиран от Епицентър.

"Да не ме разбере някой, че ние искаме пак да влизаме в управлението. Те нанесоха непоправими щети, за които ще трябват десетилетия, за да се измъкнем от тях.

"С промените в "Булгаргаз" се цели да бъде разбит и овладян пазар за милиарди, който сега е държавен, поясни Борисов, според когото за контрол върху дружеството се борят две Хасковски банди, но не уточни кои са те.

"Булгаргаз“ има два прочита за мен – пазар за милиарди, който в момента е държавен. Да го дадат и него като на търговците на ток, да крадат стотици милиони и да го разбият. В момента две хасковски банди се бият кой да вземе контрол, отсъди лидерът на ГЕРБ.

"Най-малко ми отива да защитавам Николай Павлов (б.р. уволненият вече шеф на "Булгаргаз"), който е министърът на енергетиката на Румен Радев, него го изчегъртаха новите управници. На пръв поглед изглежда, че това би било ход срещу президента. Според мен не е така, защото Радев вижда, че неговите изчадия се провалиха във всичко" - повтори бившия премиер Бойко Борисов.

"В момент, когато цял свят затвори храмовете по време на пандемията, ние, упоповавайки на вярата, не го направихме. Без Бога нищо не става", казаоще в Стара Загора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той се включи на живо във фейсбук.

Борисов обеща, че партията му ще се бори цената на тока да не пречи на нормалното функциониране на черквите. "За Рилския манастир, като игуменът видях как се вайка за 28 хил. лв. ток. А колко много направихме. Ние предложихме на храмовете затова да им фиксираме цената на тока. Отхвърли се предложението в комисия, в понеделник пак ще го внесем.

Вярно е, че е много важно да работим със Северна Македония. Но основната ни цел сега е да работим, защото буквално на всеки българин му вадят от джоба. Всичко върви нагоре", посочи той.

Според Борисов само за няколко месеца токът отиде в пъти-пъти-пъти повече, отколкото беше при ГЕРБ. Продължаваме да се борим за вас. Това, което успяхме да направим, пак не е малко. Ще се борим докрай да регулираме цената на тока", обясни Борисов.

"Властта се дава от Бога. Контролът по строителнството винаги сме го възлагали на владиците. Когато дойде ден да зависи от нас, ще го мислим. Когато отидохме на Шипка и владиката дойде, той паметникът щеше да падне. И него го ремонтирахме", каза Борисов.

След срещата си с свещеници в Стара Загора, Борисов разгледа митрополията и разговаря и с актива на ГЕРБ в града.

"Този месец само за ток трябва да платим 500 хил. лв. за ток. Как общината ще прави бюджета, за да си платим тока, ние ще трябва да съкратим бюджета. Държавата казва "Даваме ви 110 хил. лв. като компенсация", но те не стигат доникъде", каза в началото на срещата кметът на града Живко Тодоров.

Той благодари на ГЕРБ за политиката им, която провеждат в парламента за тока. И даде за пример за кмета на Николаево е въвел режим на уличното осветление. На графика бе показана, че най-ниската цена на тока е била по време на управлението на ГЕРБ, а най-високата е сега.

"Разумното решение е всички, които не могат да плащат - черкви, болници, детски градини, училища да плащат като битови потребители. Сега предлагаме варианти, но те не искат, защото това е предложение на ГЕРБ", казаха от ГЕРБ.

Борисов цитира Асен Василев, че от "пазара трябва да се извадят некомпетентни и некадърни работодатели".

"Поднасям извиненията си аз, че я докарахме до тук, бизнесът да бъде наречен некомпетентен и некадърен. Не случайно 38 хил. лв. за шефа на НАП като премии - той е кадърен. Направихме прекрасни булеварди. Какво стана със санирането - това няма повече да продължи. Какво става с "Берое" - писти. Щяхме сега да се пазарим дали да е като варненската, пловдивската или софийската. Но вие това си избрахте", обърна се към присъстващите Бойко Борисов.

"Представяте ли си ГЕРБ да управлява и да няма план за възстановяване. Гърци, какви ли не ,вече похарчиха парите. А ние се чудиме. Общините са в колапс. Докато се занимават да ми правят компромати с шкафчета, на всеки българин дърпат от джоба. Търговците на ток станаха супер милионери", каза Борисов.

Със заповед на Кацаров е въведена тази пародия българска, наречена зелен сертификат. След като тя не важи за парламента, за МС, за здравното министерство, а томрозите ресторантьори и населението, което иска да се весели. Вие пуснахте пандемията безконтролно, сега отменете зеления сертификат. Дай да освободим народа от тази българска измишльотина, наречена зелен сертификат", настоя бившият премиер.

"Знам как кметовете се гърчат. Гасете тока по 5 минути, като дискотека. Били сме при Жан Виденов като в дискотека. Хората ще кажат, че кмета е спрял тока, а не Асен Василев. В момента ви слагат капани. Ако не се усетите да реагирате, ваш проблем. Събирайте се и отидете ги питайте. Както ме тормозехте мене" призова Борисов.

"Чух, че щели да удължат живота на пети и шести реактор на АЕЦ - Козлодуй. Сега са се увъртели жени, любовници, сестри, зетьове. Това ако беше ГЕРБ, същия ден падаме. Поне някои от тях познавам, някои от тях са били при мене на заплати. Във вътрешното министерство. Като бяхме лоши, защо взимахте заплати", попита Борисов.

Той припомни, че сме били една от най-добре управляващите пандемията държава. "Ние поемахме негативите, но спасявахме хората. Но вече гладът е по-силен от ковида. Народът огладнява, фалира. Той трябва да се откачи от това тежко ремарке и да прави нова партия. Тези, които са в управлението да се стегнат, това ги моля. Стига крадоха. Народът изнемогва", каза Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 138 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъй,тъй

    276 35 Отговор
    След вас краденето здраво е несъстоятелно.
  • 2 Иисус

    344 47 Отговор
    Този е безсрамен нагъл човек без капка култура!
  • 3 Висарионич

    228 40 Отговор
    Завистник! Крадат и ти крадеше.Нищо лично - така сте намерили
  • 4 Мани

    79 213 Отговор
    Че крадат ами са и хомосексуалисти!

    Коментиран от #26

  • 5 Студент

    318 46 Отговор
    Дано освободим народа от тази измишльотина, наречена Бойко Борисов.

    Коментиран от #178

  • 6 Бъкс Бъни

    311 37 Отговор
    Къде бе Боко къде се краде щото при тебе се крадеше всекидневно дори нощес!
  • 7 Пуфи

    281 25 Отговор
    Експерта-шампион по кражби се изказа.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Боже прибери

    219 25 Отговор
    това нищожество и избави ни от злото !
  • 10 БМБ

    220 22 Отговор
    Твоя план го знаем във чекмеджето
  • 11 Представям

    198 17 Отговор
    си гърбавата шайка с пълна ревизия до лев , пълна конфискация на загребеното и в затвора !

    Коментиран от #202

  • 12 asd

    185 18 Отговор
    Ами вие управлявахте и план нямаше. Какво да си представяме?
  • 13 СТАРИЯ ЗАВЕТ

    160 13 Отговор
    Пази Боже републики България от такива тежки RC като този на които им се дават трибун за изява. Амин.
  • 14 Гошо

    207 18 Отговор
    Абе кой тъпанар дава още трибуна та този палячо, след неговото управление няма да се оправим още 10 години

    Коментиран от #36

  • 15 Анонимен

    186 17 Отговор
    Иска ти се ти да крадеш. Киро поне е милионер, а ти влезна с филия маз в парламента и излезна с пълни чекмеджета и офшорки.

    Коментиран от #189

  • 16 Тоя трепери, чак го втриса

    183 16 Отговор
    Днес са му омекнали краката с изненадата в Булгаргаз. Явно къртиците не са успели да ги предупредят. Пръсти не им останаха от гризане. Ще се лежи в затвора. Няма къде да се бяга. Почивка в Пандиз Палас.
  • 17 Важното е, че

    178 21 Отговор
    Освободихме народа от това нарцистично недоразумение, наречено Бойко Борисов.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Последния Софиянец

    148 15 Отговор
    ГЕРБ винаги краде по план.ха ха ха ха
  • 21 Гост

    148 13 Отговор
    Какво им става на всички герберасти днес бе? Единия говори за схемаджии, другия се обади, че имало мафия, тоя сега вика крадат яко!
  • 22 То и протести няма, вече

    28 77 Отговор
    Всичко е идеално, отиде коня у драките, мълчи се, медии-слугинаж, оглушително мълчание, тишината крещи, цъфнахме и вързахме

    Коментиран от #37

  • 23 Romero

    142 14 Отговор
    Очаквайте скоро Боко да се отрече и от НАТО!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Ръмпези

    146 12 Отговор
    ВЕЧЕ Е НУЖНА УСМИРИТЕЛНА РИЗА...НЯМА ТАКЪВ МИЗАНТРОП.....
  • 26 не се обаждай

    42 5 Отговор

    До коментар #4 от "Мани":

    Добре че вие не сте.😆
  • 27 На Бойко муе паднал Покрива!! От горе до

    137 12 Отговор
    Долу само Гербери Реват!! Квичат на поразия Изкоренават ги, време Беше!!
  • 28 3.14К

    130 13 Отговор
    Колко пъти ще ни го пробутвате психопата за тази вечер?
  • 29 действа затъпяващо

    117 13 Отговор
    Ма тоя Тулуп на конвейер ли сте го пуснали , реплика след реплика , цял ден.
  • 30 Дядо ви КуРтИ От СеЛо ПиПеРкоВо

    121 14 Отговор
    Толупа е потресен,вече 10месеца хунтата е извън борда.
  • 31 Делю Хайдутин

    133 13 Отговор
    Тиквата искаше задължително ваксиниране и пълен локдаун,а сега какво ги говори? Съвсем полудя!
  • 32 Дааа

    121 12 Отговор
    Хахаха мутрата се н@.ср@ от страх. Сега в БУЛГАРАГАЗ ще цъфне истината за 3 милиарда откраднати от държавата за турския поток на руснаците.
  • 33 Реалист

    73 9 Отговор
    Бойу малката чишка:)
  • 34 Зззз

    94 11 Отговор
    Поредните безмозъчни скечове на отнетия мозък на примата.
  • 35 КОНТРАТА

    66 8 Отговор
    Боко е отсвирил козяк поел е по свой път😂😂😁😁😁
  • 36 112-то място

    91 6 Отговор

    До коментар #14 от "Гошо":

    Е как кой? Медии като БТВ, НОВА ТВ,БНТ, ФАКТИ,ПИК,ТВ ЕВРОПА! Само мисирки
  • 37 Това

    43 8 Отговор

    До коментар #22 от "То и протести няма, вече":

    е само затишие пред буря !
  • 38 Празна

    72 7 Отговор
    Тенекия най дрънка!
  • 39 Фаце Боко

    103 11 Отговор
    Боко с Тойота Секвоята лазеше по калдъръмите на помашките села, далеч от народната любов в продължение на година и повече. Ако този има малко доблест, нека да протестира сам пред парламента. Да, ама не. Странно защо някой обръща внимание на несвързаните излияния на намсикойси лузер по фейса...
  • 40 Запознат

    97 11 Отговор
    Скоро не е ходил да се крие по Родопите по ловните стопанства!
  • 41 YUI

    81 11 Отговор
    Банкянски м.а.н.г.а.л.
  • 42 Уффф ..., Божкеее...!

    111 13 Отговор
    Какво доживяхме...!Бацо...- Баш- Крадеца,да казва,че други ...- крадяли...?!?!

    Коментиран от #43, #45

  • 43 Психиатъра

    60 10 Отговор

    До коментар #42 от "Уффф ..., Божкеее...!":

    А бее тоя бате е абсолютния чистокръвен не прикрит смех!
  • 44 браво бе

    77 11 Отговор
    крадец номер едно в българия за последното деситилетие вика дръжте крадците позор рашков пребери си протежето нали щеше да има прокоратура и съд за кой за некои кокушкари пак ли дежевю
  • 45 Последния Софиянец

    52 13 Отговор

    До коментар #42 от "Уффф ..., Божкеее...!":

    Професионална завист!ха ха ха
  • 46 Джони2

    79 15 Отговор
    Баце.. гоуем си... Ама ако падне Гешев.. отиваш на село...!
  • 47 Boshmen

    9 4 Отговор
    ??????
  • 48 Еееее

    88 12 Отговор
    Факти,уважавам сайта ви,но прекалявате с новини за този престъпник и предател.Ваички нормални българи го ненавиждат.Стига сте му давали трибуна на този психопат.
  • 49 ГОРСКИ

    74 13 Отговор
    Кой може да краде повече от Буда и от герб!!!!!!

    Коментиран от #203

  • 50 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    68 12 Отговор
    Мутрата съвсем се е побъркал, ще трябва да го усмиряват вече, да го вържат за шкафчетата му! Пфууууу!

    Коментиран от #77

  • 51 тома

    66 13 Отговор
    Май тиквата започна да завижда.Чекмеджето не се пълни вече
  • 52 Хинки

    61 11 Отговор
    мак.яти и боклук. много пара има у тия мутри, трябваше вече да е у панделата...
  • 53 Амиии

    12 51 Отговор
    Смачка го с два лафа. ББ ще се върне. По-скоро пъпътката ще го върне!
  • 54 Тоши

    56 10 Отговор
    На чекмеждетата ли да няма план за възстановяване???
  • 55 Тока

    62 8 Отговор
    Не си заслужава усилието да пиша каквото и да е.
    Е..си наглия тип.
  • 56 Задник

    74 8 Отговор
    нали ТИ и Теменужка и мамин Делянчо,дето плаща наем на майка си за дома ги пратихте на борсата всички тия ,за които сега "уж си се загрижил".Ами тъпото ти управление и некадърно си дава сега резултатите.
  • 57 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    59 9 Отговор
    БОЙКО крадецът вика дръжте крадеца да ама не
  • 58 Бамбука

    21 65 Отговор
    Мачкай Бойкоооооо! Гази тея меките
  • 59 Цол

    58 10 Отговор
    Крадецът вика дръжте крадеца! Този е срам за България!
  • 60 Далавера

    42 11 Отговор
    Тоя не го мисля - щастлив е по своему! Господ здраве да му дава, за да построи още 500 000 000 км. пътища!!! Еманация на интелигентността на народа, толкова си може!
  • 61 гост

    61 10 Отговор
    Рашков влез в действие и арестувай бандита бою ТУЛУПА незабавно, как може престъпници и крадци да се разхождат по улиците и да изказват позиции по интернет. Докога ще ни го натякват тоя МУТРАК.

    Коментиран от #110

  • 62 Българка

    24 65 Отговор
    До юни месец ще разберете, че кокорчовците на фатмака са 100 пъти по-крадливи от Бойко . Сега като Кури и Ристе са отново на кормилото ще видите вие крадене.

    Коментиран от #82, #186

  • 63 крика

    63 9 Отговор
    нали твоите мишки в нс предложиха зеления сертификат бе Боколук. най-големият крадец в съвременната история на БГ
  • 64 абе

    60 9 Отговор
    тоя пожарникар има раздвоение на личноста медицината има абсолютно становище по казуса да се усвидетълства може и да се лекува в карлуково или по престижно заведение ще отърве враца е позор ама по малък от десетте му години управление

    Коментиран от #92

  • 65 Мда

    41 9 Отговор
    A за това, че Боко правеше интриги срещу Туск в Полша? Нито дума, разбира се. Добре че хакерите го гепнаха в Севда чата.
  • 66 Аспарух, не от Берн

    51 15 Отговор
    Костя и Боко са заедно за зеления сертификат. Още от самото начало си личеше, че Костя е герб патерица.
  • 67 Факти

    22 69 Отговор
    Всяко зло за добро. Видя се, че без Бойко Борисов настъпи ПЪЛЕН ПРОВАЛ (ПП) както във вътрешната, така и във външната политика на страната! Време е ГЕРБ бързо да се изчисти от грешките си, да усети пулса на народа (отпадане на безсмисления зелен сертификат, убиващ икономиката, овладяване на хиперинфлацията, реално увеличаване на пенсии и заплати) и да се връща да оправя държавата, че става наистина много страшно. Тия от "Братството на почтените" за 40 дни съсипаха и предадоха България.
  • 68 Бацо плана

    45 10 Отговор
    Чекмеджета чекмеджета шкафове гардероби
  • 69 Niknay

    58 10 Отговор
    Офффф Гнойко Вмирисов чекмедже паша тръгнал да ни говори за кражби ! Е да той по ги разбира тия неща нали е собственик на ОПГ Грантаджии за Еднолично Разграбване на България .....
  • 70 До ком.40

    50 8 Отговор
    Той сега ще го крият поповете.Влизали ли сте в склад на манастир.От пиле мляко,винце и нищо за православната вяра не правят,а и държавна заплата им осигури боко.НЕГОДНИК
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Баце

    47 10 Отговор
    Винаги ще гласувам срещу вас дорде изчезналите, после пак спирам да гласувам
  • 74 Хахаха

    53 12 Отговор
    Булгаргаз“ има два прочита за мен – пазар за милиарди, който в момента е държавен. Да го дадат и него като на търговците на ток, да крадат стотици милиони и да го разбият.

    Борисов е откачил!!! ГЕРБ създаде борсата за ток и почнаха кошмарите.
  • 75 Тити

    40 9 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца
  • 76 Котролиран локдаун

    25 6 Отговор
    Тестове, тестове и пак тестове. И за месец всичко с корона ще свърши. Зеленият сертификат е една пародия...
  • 77 Виталия

    21 25 Отговор

    До коментар #50 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Истина казва в статията! Кирето се обръща и започва да изчегъртва и Радеви хора. Г-н Осман Октай в свой точен анализ (неговите са такива) го спомена в началото на 2022 още, ама няма кой да го прочете

    Коментиран от #152

  • 78 Бурканът

    20 7 Отговор
    Пашалиева и Печикамокова отвориха толкова храмове които ти кандидат мъченик и светец след падането на Живкови ограби и изнесе да ги изназяш за антични ценностни за да припечелиш някой долар за охрана ти
  • 79 Ти си

    48 10 Отговор
    Хей това Бойко върти супер все Радев му в устата! Не може да се примири че президента прояви характер и застана на страната на народа а не на страната на партии , олигарси и мафиоти !
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Котис

    42 9 Отговор
    ББ е нагло и долно корумпе!
  • 82 NikNay

    32 9 Отговор

    До коментар #62 от "Българка":

    Ходи на психолог - проявяваш признаци на стокхолмски синдром ....

    Коментиран от #93

  • 83 Скоро народът ще качи по стълбовете

    17 42 Отговор
    и Кирчовците и Радевците и техните Тролове!

    Коментиран от #87

  • 84 Г04oОлy

    47 7 Отговор
    "Той е умен човек и ги вижда"!!!...?...нали беше прост шофьор на самолет...явно и на следващите избори трябва да те дере Радев като магаре на чужди снопи за да изчезнеш на цяло ти и ортаците ти в краденето...Преди 1-2 години ти казвах банкянска тикво,че Радев това е учил и практикувал цял живот.... тактика и стратегия за водене и унищожаване на няколко цели.....но не мисли,че всичко скоро ще свърши.....тепърва предстои....бай Ставри те чака.

    Коментиран от #94, #204

  • 85 Смешник

    51 7 Отговор
    Те крадяли , а той честния...Я отговори за Михаил Тиков,защо спря проверките срещу него при открити нарушения за милиони лева?.Всички от 1991 до сега сте за затвора и червени и сини и всякаква измет която е управлявала и съсипа държавата ни и прогони народа извън България.
  • 86 Ами то

    42 8 Отговор
    след управление на ГЕРБ винаги има нужда и от план, и от действия за възстановяване...
  • 87 А бе ти

    29 5 Отговор

    До коментар #83 от "Скоро народът ще качи по стълбовете":

    не прогнозираше ли, че президентските избори са с предизвестена и убедителна победа за герберския кандидат? Явно не си вещ в прогностиката...

    Коментиран от #97

  • 88 Тито

    33 5 Отговор
    Отново приказки от типа "аз съм прост и вие сте прости затова се разбираме"абе Боко ти и в Европа ли определяше цените на горивата дизела от 0.98Евр.сега е 1.60 бензина от 1.10-1.15 сега е 1.70 тока от 22цента сега 39 много насериозно си се взел нещо
  • 89 Лесно е

    32 4 Отговор
    Този план не трябваше ли вие да сте го направили? Некадърност от всяко ъгълче и наглост че коментираш с костюм а не с райе
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Не си прав

    23 3 Отговор

    До коментар #82 от "NikNay":

    Тя е от орките на Севда и страда от тролски синдром!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Теко

    31 5 Отговор
    Нагъл,по-нагъл,най-нагъл Бойко.Популист демагог
  • 96 Реалист

    28 3 Отговор
    Тоя гологлавият на снимката иска да прилича на Рамазан Кадиров и Желко Ражнатович обаче получава Урсула фон де. не и знам и фамилита
  • 97 Хаха

    18 2 Отговор

    До коментар #87 от "А бе ти":

    Същия трол е! Ама на тях нали затова им плащат,да пишат измишльотини!
  • 98 soros

    28 5 Отговор
    ето какво каза шимпанзето преди време
    България е една от първите страни в Европейския съюз (ЕС), които ще се включат в програмата "Дигитален зелен сертификат" още при стартирането ѝ на 1-ви юни, заяви премиерът в оставка Бойко Борисов след участието си във втория ден от срещата на върха в Порто.
  • 99 ДоФакти Бг

    9 22 Отговор

    До коментар #92 от "Ако го освидетелстват няма да лежи":

    Факти бг вашите клиенти пишещи лудост и заплахи за саморазправа репресии омраза Докога ще ги толерирате ТОВА ли е Подмяната Жестокости ом раза разправа с инакомислещите
  • 100 истина е

    32 7 Отговор
    Тоз ако го разстрелят на стадиона , ще настъпят народни празненства поне една година !!

    Коментиран от #114

  • 101 "Крадат здраво"

    32 6 Отговор
    Коментар на световния и олимпийски шампион в дисциплината крадене !
  • 102 Бай пчеличко

    29 4 Отговор
    Ти още ли си жив бе ,кой ти дава думата на тебе и 20г да минат няма да можем да се оправим от ва.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Антигербер

    33 6 Отговор
    До последно докато упрвляваха от ГРОП план нямаше хахаха
  • 105 soros

    28 4 Отговор
    ето и още речи на Боко
    Винаги съм бил за зелен сертификат. Ходих да посрещам ваксини", подчерта за себе си лидерът на ГЕРБ.
  • 106 Чичка

    30 7 Отговор
    Крадците от герб вият на умряло. Най-големите крадци викат дръжте крадеца. Спряха им кранчетата с благини. Севда си харчи парите в палата и не вземе да му каже че се простия се излага. А и наближава да ходи за постоянно гости на бай Ставри.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Чочо

    31 6 Отговор
    Еееее......
    този безочлив човечец е ваксиниран против съвест.
    И то няколко пъти,заедно с "бустерните".
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Герб ПобедаБойко Идвай

    9 23 Отговор

    До коментар #61 от "гост":

    Че ти познаваш ли 12 клозета знаеш ли кой е как е стигнал до тук или така са ти заповядал и да драскаш че ти на този ли дядо пенсионер от дълбоката държава забогатял от държавната си заплата милионер разчиташ и то за какво ще сполучиш в твоят явно окаян животец
  • 111 Комон Сенс

    25 7 Отговор
    Няма нужда да си представяме. Само трябва да си припомним. 15 години ГЕРП управляваше и нямаше не само план ами и нищо нормално нямапе в държавата. И все още е така. Все още малко неща на средно и базово ниво са променени в държавата.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 ДО Факти Бг Ф

    14 6 Отговор

    До коментар #100 от "истина е":

    Това са заплахи за убийство Факти бг какво става
  • 115 Пкп

    20 5 Отговор
    С 200 бате с 200 върти ли се някъде вътре в дуп
  • 116 Заблуден

    21 7 Отговор
    Тиквеник, ако мразим вече Киро, това не значи, че на вас, разбойници сме простили!
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 ТИТИ

    20 4 Отговор
    ТОЗИ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГО СПРЕ ВЕЧЕ
  • 119 Ей палячо

    19 6 Отговор

    До коментар #113 от "Герб ПобедаБойко Идвай":

    За разлика от теб,аз не съм зависим от това,кой ще е на власт! Колкото и да квичиш, промяна ще има! Такива мижитурки, като теб ще я усетихте най-тежко! Ти трябва да си супер невменяем,за да се кланяш на партия,подкрепна от роми,калинки и крадци! Ама то, какъвто вожда, такива и орките!

    Коментиран от #147

  • 120 БАЙ СТАВРИ

    23 4 Отговор

    До коментар #113 от "Герб ПобедаБойко Идвай":

    ЩЕ ДОЙДЕ , АМА ТУК ПРИ МЕН У ПАНДИЗ ПАЛАС , ОВЧЙИИ , САМО СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ !.
  • 121 Пкп

    23 3 Отговор
    Бойко ти беше последния сезон на филма
  • 122 РАШКО БОИКОВ

    20 4 Отговор

    До коментар #112 от "Данко пръча":

    ЗА РАЗЛИКА ОТ ТВОЯ ЛЮБИМ ТОЛУП , МОЙТЕ ПАРИ СА ЧИСТИ И ВСИЧКО МИ Е ДЕКЛАРИРАНО , МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ СПРАВКА В СМЕТНАТА ПАЛАТА , АЗ НЕ СЪМ КРАДЯЛ ЗА РАЗЛИКА ОТ НЯКОИ , ДА НЕ ЦИТИРАМ ИМЕНА И КАКВИ ОСТРОВИ ПРИТЕЖАВАТ 🇧🇬❤️🇧🇬!!!.
  • 123 Алекс

    23 2 Отговор
    Не искам точно ти да се бориш за моето добруване. Не си достоен за това. А кой е шампион по краденето - това е известно и на малките деца в България.Твоето време изтече безвъзвратно. Връщането ти ще е край за България.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 ЛЮБО ЧУКА СЪМ

    23 3 Отговор

    До коментар #113 от "Герб ПобедаБойко Идвай":

    АКО НЕ ТИ Е НАМЕСТЕНА ЦЕНТРОФУГАТА , ДА ДОЙДА ДА ТИ Я НАМЕСТА ВЕДНАГА , А ? , Я СПРИ СЪС БЕЛОТО ЧЕ СТАВАШ ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЯЛАТА АУДИТОРИЯ , ГЕРБАВ КЛЕН ТЪП!!!.
  • 128 Кобрети

    19 4 Отговор
    Макяви и герберска измет и боклущарници
  • 129 ваня

    18 4 Отговор
    крадецът вика - дръжте крадеца!!!!
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 наглецо

    19 4 Отговор
    Тулуп Простий , дюшеш ти дойде ,че в Брюксел Урсулините са тъпи като теб та им куца причинно-следствената връзка и не могат да предвиждат последиците от действията си . Въведоха " Зелената сделка " без да организират алтернативни базови източници на енергия , обслужват Щатски интереси в политиката , с която всъщност не би следвало да се занимават , защото са администрация на съюз за търговия на кюмур и железо , ама пусто те на , нарасна им работата , а акъла - не. И твоите си кротуваха , както началниците кажат и не наложиха вето на безумни регламенти , та те сега да квичиш като прасе по Коледа.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Един

    17 4 Отговор
    Не знам защо ама като го видя този и получавам ерекция

    Коментиран от #138

  • 136 ЖОРО

    21 6 Отговор
    Тикво некадърност нали ти и твоите дружки от ЕВРОПА золожихте тия бомби..Некадърност.. КРАДЦИ..У ЗАТВОРА
  • 137 Бибиииит

    19 4 Отговор
    Алоооооо, Ваньоооооо!
  • 138 чака го чака го

    11 3 Отговор

    До коментар #135 от "Един":

    Да не се казваш бай Ставри , от това ще да е въпросното еректиране.

    Коментиран от #141

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Томито

    17 7 Отговор
    Вашият план за възстановяване е всъщност план за крадене.
  • 141 Един

    7 2 Отговор

    До коментар #138 от "чака го чака го":

    Абе неще да спадне бе човек нещо става
  • 142 ной

    19 6 Отговор
    Докато не го приберат няма да има мир с страната. Не знам какво чакат.
  • 143 Б. М.

    16 8 Отговор

    До коментар #124 от "Имам душа":

    Ти сериозно ли мислиш, че хората от Варна сте с акъла си? На последните избори през 2019, на балотаж бяха Костя Копейкин и Иван Николаевич Портньiх. Първият, прякора му казва всичко, а вторият, не стига, че е от ГЕРБ, ами е и ГРАЖДАНИН СОВЕТСКОГО СОЮЗА. Като прибавим и Марешки, картинката става страшна, русофил до рублофила.
  • 144 asd

    16 4 Отговор
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

    Квичащата логорейна сланина как истеризира! Поквичи си да ти олекне необразована Тиква Имбецилка!
    Само не се напъвай много, че да не спукаш някой хемороид от зор! После има да викаш... "скъсах 8-ми менискус"
  • 145 Б. М.

    18 5 Отговор
    Еееех Баце, как си призна, че Ваш Делянчо е главатар на банда. Асковския Каунь, дето плащаше наем на мама с нашите пари, сега и от Булгаргаз ли иска да краде? Ама така е, когато си прост е лесно.
  • 146 Повече от бат

    17 5 Отговор
    Бойко никой не може да краде 😅🤣😂
  • 147 ИМПЕРИАЛИСТ

    10 13 Отговор

    До коментар #119 от "Ей палячо":

    Стига с тази „ПРОМЯНА“!!! КОЙТО иска промяна да си смени най-добре половата ориентация и белким се успокои.
    От НЕКЪДЪРНИЦИ, само промяна може да се очаква, защото е лесно, а за „.......Европейското Развитие на България“ трябва акъл и работа.
    Тия двамцата, Кирчо и Асенчо, ако паднат от власт няКОЙ ще пострада жестоко...ПАРИТЕ ДАДЕНИ ЗА ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ ОТ „СПОНСОРИТЕ“ ТРЯБВА ДА ИМАТ ВЪЗВРАЩАЕМОСТ +.

    Коментиран от #151, #163

  • 148 комунистче

    17 4 Отговор
    нищо европейско не се разви за последните почти 13 години, напротив, забатачи се повече, и станаха нещата доста по грозни и по уродливи от преди, дори сравнено с Костов, и Тройната Ламя, пука ли му на ББ за това че България е намаляла с 850 000 души за неговото време във властта, съмнявам се, не си личеше да му пука, ББ ще бъде записан като най голямото нещастие, сполетяло държавата ни в 21 век, от което ще се възстановяваме поне 20 години
  • 149 Бай Ставри

    17 5 Отговор

    До коментар #113 от "Герб ПобедаБойко Идвай":

    Да идва Бойко, чакам го с нетърпение, както и троловете му, като теб. За всекиго съм подготвил приятна изненада, фокус с кожената вълшебна пръчка. Знаеш, че е въпрос на време да се срещнем ;)
  • 150 Мутрата

    24 2 Отговор
    Мутрата е мръсен изрод психопат.
  • 151 ТОНЧО

    11 4 Отговор

    До коментар #147 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    А сега, към тези дето те дразнят - Кирчо и Асенчо, да добавим и Тончо. Приятел, не се пише некЪдърници, а се пише некАдърници! Ей, това империализма мрази харвардците, та се пука от яд! Ама така ще е! Харвардците сменят тиквите!

    Коментиран от #201

  • 152 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    15 2 Отговор

    До коментар #77 от "Виталия":

    По-важното е, че е изчегъртан главния герой на статията и последователите му и колкото и да се пени, няма никога вече да се върне на дерибейското си място!
  • 153 Хъво

    18 2 Отговор
    Крадец ама и завислив
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Отвратителен лъжец

    21 1 Отговор
    По паднало същество от това нещо, не съм виждал! Прост, тъп, лъжец и крадец!
  • 157 whitenoise

    8 0 Отговор
    па го изпущиа "нежните остриета" .... са поне 3 дена ше залайва по телевизоро.
  • 158 хихихи

    13 2 Отговор
    ахахаххахаххахах, Буда разправя за кражби….. смяяяяяях….!!!!
  • 159 Taka si e

    9 1 Отговор
    Поне за кражбите сигурно е прав, щото ги разбира тези неща. Сигурно го е яд, че не са неговите хора на хранилката.
  • 160 Поръчвайте нова джипка за Борисов

    6 14 Отговор
    Колко и да се плюе от някои по Бойко Борисов с нeтoлeрирaни oбидни думи, изрази и кoмeнтaри, ИСТИНАТА е и е ФАКТ за хората и народа , че животът на практика по времето на управлението на Борисов въпреки световната криза , бе много по- добър, предвидим и сигурен,както за държавата,така и за народа, от този който сега ни донесе търсената "промяна“ , с 10-15% инфлация, принудително спиране на електричеството, ограничаване на отоплението и всекидневното увеличаване цените на основните хранителни продукти, данъците, горивата и газта, което показва политическата незрялост и икономическата некомпетентност от сегашния премиер и финансова неяснота и нестабилност за управление от "Продължаваме Промяната" !!!
  • 161 Пит

    10 1 Отговор
    Този не спира да се изтъква!
  • 162 Милев

    11 1 Отговор
    Вържете този оли-го-френ
  • 163 Не думай

    8 1 Отговор

    До коментар #147 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Виж,за теб е ясно, че си на левия бряг,все пак вожда ви е симитлийска снаха, трябва да му подръжаваш! Защо поддръжниците на тази крадлива партия не се отцепите и да си направите държавица! Кръщавате я Тикволандия и готово! Е, вярно, ще има само роми,калинки,крадци и неграмотници, ама все някак ще оцелеете!
  • 164 Светнат

    11 1 Отговор
    Има само едно "изчадие", което трябва да се изчегърта завинаги - престъпника Бойко Методиев Борисов.
  • 165 Караколю

    13 1 Отговор
    Ако думите на Cucurbita са предадени дословно, веднага възниква въпросът "как сме позволили на един прост и неграмотен човек, лъжец и крадец, да управлява държавата над 10 години"? Прочетете внимателно текста на статията и ще се уверите, че този индивид две логически свързани изречения не може върже! Да не говорим, че лъже като възрастен ром и си приписва неща и действия, които изобщо не се дължат на неговото управление! "Представяте ли си ГЕРБ да управлява и да няма план за възстановяване?!" - това пък е върхът на сладоледа! Десет години бяха на власт и по-хаотично управление България не е имала...Просто защото тия никога не са имали свястна програма за това...А план за възстановяване няма пак по тяхна вина! Бяха приготвили нещо, което наподобяваше опита за нова Конституция на Барни Ръбъла, и служебните си играха цели 6 месеца да поправят, та белким не ни се смеят ония от Брюксел...Не че новият план е особено добър, но пак е по-добре от творението на буцевата шайка...Може и още да се пише, но ще повтарям вече написани от колегите преди мен...
  • 166 магистралата

    13 1 Отговор
    Кажи къде са парите от магистралата че само гадаят
  • 167 Чуторан

    13 2 Отговор
    Буци, стига ви ревал вече, като вдовица си, няма друг, който да е крал, краде, а му се иска неистово да продължи това любимо занимание, от тебе. Ти се доказа като първенец по кражби, грабежи, рекет, заплахи, некадърност, лъжи, разврат и всичко отрицателно, за което се сети нормалния човек. Ти си провто едно падение. Непоправимо. Всичките тези изброени прийоми са неизкореними в теб, те са ти първа природа. Скрий се най-накрая в зайчарника, защото заради твоите мошенгии сме на този хал.
  • 168 Джипко Бибитков

    12 1 Отговор
    Ауууууу, а ГЕРБ кат беше на власт, изобщо не са крали!?
    Ти да видиш!
  • 169 Йеронимус БОШ

    11 1 Отговор
    Наглост е крадецът да вика - ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА ! Но от Борисов всичко можемЕ да очакваме. Човек , който е бил каквото му е било изгодно - КОМУНИСТ , МУТРА , ПОЛИЦАЙ , ОХРАНА ,дори и ДЕМОКРАТ !
  • 170 дедя

    10 1 Отговор
    Мутрата Б.М.Б. се разрева крадат,а на мен в чекмеджето нищо не дават
  • 171 Посетител

    7 1 Отговор
    Не прочетох статията, само по заглавието ще напиша: ББ нормалните хора отдавна не ги интересува какво мислиш. Какво само вдигаш пушилка.
  • 172 АНТИКОМУНИСТ

    9 1 Отговор
    разбойкУ-ТИКВАТА УМИРА ОТ ЯД,Ч€ ДРУГИ КРАДАТ,А Н€ Г€РБ!
    ДОЛУ Ч€РВ€НАТА МАФИЯ Г€РБ, Б$П,ДП$ !
    "п€п€"-ФАТМАШКО М€НТ€,ДО ВЕЛИКДЕН $Т€!
    77г. КОМУНИЗЪМ СТИГАТ!
    ДОЛУ разбойкУ и р.р. ФАТМАКА -РОЖБИТ€ НА (БКП и КД$)!
  • 173 Посетител

    6 0 Отговор
    бб, Гледам че и другите от глутницата са се разлаяли по сигнал
  • 174 Behemoth

    7 0 Отговор
    БАЦЕ поже да открий нов дял в клиничната психология....
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Борисов, казва, че Някой Краде! Едно

    8 2 Отговор
    ВРЕМЕ беше известна Приказката за Багдатския Крадец а сега За Банкянския!!! Крадеца, казва "някой краде!!! Наглост!!
  • 177 Анонимен

    6 2 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца.Този няма ли да се скрие някъде , че ме отвръщаха.
  • 178 Срб

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Студент":

    Сърбите ще помогнат.
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 ????

    8 3 Отговор
    ЧЕТЕТЕ ли, ЧУВАТЕ ли, "ТЕ били нанесли щети, с които нямало да се оправим ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАПРЕД"?!?!?! КАКВА НАГЛОСТ, БЕЗОЧИЕ, БЕЗ НИКАКЪВ СРАМ!? "Другарю-господин" Борисов, да така е, и Министър Рашков го КАЗА:"Където ОТВОРИМ, НАРУШЕНИЕ или ПРЕСТЪПЛЕНИЕ"!!!??? ВЪПРОСЪТ тук е, КОИ са тези ТЕ??????????? ИМЕНАТА им, и ЗАТВОР!!! Та, КОИ са ТЕ" Другарю" Борисов???? Между другото, КЪДЕ е НОЩНОТО ШКАФЧЕ," другарю"???????
  • 181 Обикновена Пунта Мара

    5 2 Отговор
    Не само си го ПРЕДСТАВЯМЕ, ами и го ВИДЯХМЕ, цяло ДЕСЕТИЛЕТИЕ, че и отгоре!!! Не е вярно ли? Как така НЕ е ВЯРНО, а КЪДЕ е ИЗГУБЕНАТА ПЪТНА КАРТА, "Другарю" Борисов?! КОЙ, КАК и ЗАЩО я "ЗАГУБИ"?! КАК си ПРЕДСТАВЯТЕ Вие това, "управленецооооооо"?!
  • 182 Буци, каза

    6 1 Отговор
    Прост съм та ми е лесно
  • 183 Реалист

    5 7 Отговор
    Незнам кой колко краде ,но е факт и тока и всичко ми беше по евтино по времето на Бойко!!!!!!!

    Коментиран от #191, #193

  • 184 Анинимен

    7 1 Отговор
    Още на сън мислят че управляват
  • 185 Анонимен

    7 3 Отговор
    Костов и Борисов унижиха българския народ оставиха го гладени беден
  • 186 Реалист

    2 4 Отговор

    До коментар #62 от "Българка":

    Това си е цялата истина.Продажници.
  • 187 Жив да си Бойко

    4 7 Отговор
    Жив да си ни Бойко всичко казано от теб е истина , та не обръщай внимание на квичащите и лаещи комуноидници радеви , те просто толкова си могат горките ...
  • 188 Надя

    6 2 Отговор
    По голям крадец от тебе няма Бойко
  • 189 Айде,

    0 6 Отговор

    До коментар #15 от "Анонимен":

    Киро милионеро да дойде да ми плсти тока, ксто е толкова голям търговец. Че те го показаха, как с измами пробута и продава витамините си в България. Той стана милионер от вашите пари. Хаха, айде ела да платиш тока, ти, че Киро, ще измами и Енергото.
  • 190 Никога вече ГЕРБ

    7 1 Отговор
    Боко ще даде фира, това е ясно!
  • 191 ПЛОВДИВ

    1 2 Отговор

    До коментар #183 от "Реалист":

    РЕАЛИСТ,ако наистина си такъв,защо не пишеш,че преди Борисов всичко беше още по евтино?!
  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Ами

    2 1 Отговор

    До коментар #183 от "Реалист":

    реалист си, ама в някоя паралелна реалност.
  • 194 Бай Коко

    3 1 Отговор
    И три мандата да стоят пак няма да те спре варят по кражби. Успокой се.
  • 195 Съдник

    4 1 Отговор
    Как не те е срам Бойко,ти ли ще говориш за кражба,с кюлчетата злато и пачки по 500 евро,ако си живал в друга държава досега да лежиш доживот в затвора
  • 196 Валери

    4 1 Отговор
    Много ви моля..ама мноооого...не го показвайте повече това НЕЩО..ако можете изтрийте го с гумичка въобще ..не травматизирайте народа и без това е изстрадал и още го тормозят..всъщност гумичка има много за триене не само това същество...паразит..а бе гадно нещо...
  • 197 Тони

    1 0 Отговор
    Сега Г н Бирисов виждате ли вашите грешки и пропуски, на какви ни остави да управляват, дано си давате сметка, при ново управление дано бъде корегирано и народа да живее по добре да има работа хлеб топлина сигурност, много ли искаме

    Коментиран от #205

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Аз идиота

    1 0 Отговор
    Аааа вие щот не крадохте.направо грабихте и ни продадохте изрод мръсен.я марш в зандана доживот
  • 200 Стоян Иванов Василев

    0 0 Отговор
    Експерти:Крадют,кродут,ворьй
  • 201 лина

    0 0 Отговор

    До коментар #151 от "ТОНЧО":

    империализмът
  • 202 Светослав Иванов

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Представям":

    Ревизия до лев? Конфискация? Това в България няма да се случи скоро. Не и докато наивници като вас връщат комунистите на власт. Ако някой още се чуди защо румънците са по-добре от нас, нека си припомни какво направиха с Чаушеску. И ако включвате мозъците си по някога, помислете защо за последните две години няма нито един осъден или поне съден за “кражбите на ГЕРБ” , няма и да има, това е само пропаганда и това лъщи все повече.
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Милиция

    1 1 Отговор

    До коментар #84 от "Г04oОлy":

    Щом знаеш кой е бай Ставри, значи знаеш от къде идва Радев, а ако знаеш от къде идва може да се сетиш и на къде отива, надявам се. Този човек е прекарал целия си живот на гърба на данъкоплатеца и не е създал нито едно работно място. Нещо не мога да намеря приложение на страхотните му умения сега когато е президент, кои ли цели ще поразява? Не знам, няма да се учудя да се порази сам, на там вървят нещата, май скоро ще вкусят от камъните на народната любов.
  • 205 Милиция

    1 1 Отговор

    До коментар #197 от "Тони":

    Тони, някой ден ще разбереш, че не г-н Борисов или Радев дават топлина сигурност и т.н. Може и ще разбереш, че човек сам определя съдбата си а всичките тези тиквеници не се бутат там за да оправят нашия живот а да оправят по-бързо собствения си.
  • 206 Драйфус

    0 0 Отговор
    Като спортист Баце брани първото място,не го дава, не го споделя,иска да остане само негово!
  • 207 chi

    0 0 Отговор
    А вие крадяхте още по-здраво и сега ви е много мъчно!
  • 208 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове