Last news in Fakti

13 Март, 2022 21:29 3 139 106

Асен Василев: ГЕРБ вся паника за бензина, за олиото още не знаем

  • асен василев-
  • министър-
  • бензин-
  • гориво-
  • олио-
  • вицепремиер

В момента България ползва най-евтиния бензин и най-евтиното дизелово гориво в Европа, заяви финансовият министър

Асен Василев: ГЕРБ вся паника за бензина, за олиото още не знаем - 1
Снимка: БГНЕС

"Хората се редят на опашки за олио от 3 лева, което не е рекордна цена. Това са организирани акции с цел манипулиране на пазара и всяване на паника. За бензина стана ясно, че е било активно мероприятие на Младежи ГЕРБ. За олиото все още нямаме информация".

Това заяви вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев пред bTV.

„Имаме запаси от олио за следващите четири години. Само в няколко вериги се вдигнаха цените, само на няколко производителя. Тези, които организираха тази акция издевателстват над потребителите. Всяването на паника е незаконно действие. Налагат се изключително тежки глоби. КЗК е сезирана. Имаме информация за подобни акции за захар и т.н. Ние се опитваме да противодействаме на други подобни акции“, обясни той.

„Има правила на пазарно поведение. Всеки, който се опитва да всява паника на пазара, ще бъде санкциониран“, предупреди Василев.

„Сезирали сме КЗК за бензина, сега и за олиото. До нас достигат информации, че ще има такива акции и за брашно, за захар“, каза още Василев. „Зад акцията за горивата видяхме, че стоят политически интереси. За олиото тече анализ кой е вдигнал цените, как и по какъв начин е разпространена информацията“, посочи той.

Министърът на финансите беше категоричен, че не идва пролет с високи цени на горивата и продуктите.

„Цените на електроенергията са същите, каквито са били на 1 юни миналата година. Новият регулатор КЕВР каза, че твърденията на стария регулатор за повишение на цените не отговаря на реалната действителност. Цените поне до юли ще останат такива, каквито са“, категоричен беше Василев.

Според него е нормално да има инфлация - има война. „Тази инфлация обаче е в 5-10%, всичко, което се вдига двойно или тройно, в 99% от случаите е манипулация на пазара“, посочи Асен Василев.

По думите му държавата се намесва много ясно с лостове, които са пазарни и с инструментариума, който съществува за регулация на пазара.

„В момента България ползва най-евтиния бензин и най-евтиното дизелово гориво в Европа. В момента в държавата има пшеница два пъти повече отколкото ни трябва, за да стигнем до реколта 2023 г. Държавата изкупува зърно, за да се подсигурим, че и за хляб, и за фураж, ща има достатъчно зърно до реколта 2023 г. Ако не успеем да подсигурим зърно до реколта 2023 г. ще забраним износа на зърно, но в момента имаме повече, отколкото ни трябва“, обясни министърът на финансите.

„Преди две седмици пуснахме комбинирани проверки от ДАНС, НАП и Митници физически да проверят не само държавния резерв, но и всички складове. Така знаем колко точно гориво имаме, колко зърно имаме, торове, слънчоглед – абсолютно всички критични стоки, които под една или друга форма биха повлияли върху продоволствието и енергийната сигурност“, отбеляза още Асен Василев.

Финансовият министър отбеляза, че все още не е платено на хотелиерите, които са приютили бежанци от Украйна. Това по думите му ще се случи в бъдеще време, когато бъде отчетено. „Този филм държавата да даде пари напред на някой и после да си ги търси, приключи с предишното управление“, подчерта Василев.

„В момента има ясни правила, ясно е кой може да получи средства и е казано, че на база практически разходи се подават документи и се плаща на момента. Когато хотелиерите се отчетат в министерството на туризма, могат да получат пари“, обясни той.

„Осигуряваме пълен пансион и нощувка за всички, които са регистрирани като станции, къщи за гости, хотели. Всеки, който е регистриран, че може да предоставя такава услуга има право да получи тези средства от 40 лева на ден, когато се докаже, че бежанец е бил при него“, уточни Василев.

Той обясни още, че ЕК прави един много голям пакет за всички гранична държави, които приемат бежанци, така че тези средства ще дойдат по линия на ЕС до края на годината.

Ако спрат доставките на газ, те ще спрат едновременно за България, Сърбия и Унгария по чисто логистични причини. Със сигурност ще спрат и по „Северен поток“ за Германия, категоричен беше финансовият министър.

„Ако спрат доставките за Европа, ще спрат и за България. Имаме план за действие, имаме начин да доставим газ в страната, който не е от „Газпром“ и който гарантира 100% обезпечаване на потреблението и за бита, и за индустрията. Този газ обаче най-вероятно ще дойде на по-високи цени“, каза Асен Василев.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 53 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Путин

    67 34 Отговор
    ГЕРБ СА МАФИЯ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Трябва

    58 6 Отговор
    Да вземаме по 2 500 лева заплата , живота стана мн скъп ...благодаряите се че не искаме
    2 500 евро

    Коментиран от #7, #26

  • 4 Герб ПобедаБойко Идвай

    70 42 Отговор
    Изчезвам Кокорчо Назначен от служебните п.евратаджии Къде са 9 милиарда изхарчени декември Оставка Оставка Оставка Сбиротак некадърен

    Коментиран от #15

  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    33 25 Отговор
    Добре,че е тоя!!!Ако бе влади или оня дет ни загроби с $$.......УЖАС Т.......Ако можеше да го клонирате и да го направите на вси постове щяхте да сте Номер 1 в света.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 требва ама

    65 4 Отговор

    До коментар #3 от "Трябва":

    За да взимате, трябва да излизате на протести масово и масово да стачкувате!
    А не да се биете по опашките, за олио!
    Каквото си направите сами - никой не може да ви направи , стара народна мъдрост!!!

    Коментиран от #18, #62

  • 8 12345

    74 11 Отговор
    Асенчо, в момента в България има най ниската пенсия и най ниската заплата, ти каде си в коя държава си бе......

    Коментиран от #22, #30, #50

  • 9 Asdfg

    41 12 Отговор
    Този ИДИ ь ОТ е крайно време да се измете!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Дааа

    28 20 Отговор
    Асен Василев: ГЕРБ вся паника за бензина

    Ми като знаете, защо герб не са в затвора, а бълват сволачи на конгреса на боклуците>
  • 14 Лошо

    45 5 Отговор
    Кокорчо а заплатите с колко процента се вдигнаха при положение че има инфлация и война

    Коментиран от #47

  • 15 Гост

    19 6 Отговор

    До коментар #4 от "Герб ПобедаБойко Идвай":

    Научете български език и тогава пишете.

    Коментиран от #72

  • 16 Asdfg

    16 3 Отговор
    Модератор НЕ се прави на интересен!
  • 17 БОРУНА ЛОМ

    28 11 Отговор
    ,, Е И МИЗЕРНИК, ОЛИО ВЕЧЕ. 7.3900.. ОКОЛО БУРГАС
  • 18 Гост

    25 5 Отговор

    До коментар #7 от "требва ама":

    Само комунисти взимат , всички останали създават ,работят и така напред и нагоре.
  • 19 Йосиф Висарионович

    18 6 Отговор
    знаеше как да се справя със спекулантите
  • 20 Тома

    19 9 Отговор
    Ами бавете ги още и ще видите още изпълнения от тях
  • 21 Мен

    34 8 Отговор
    Хората ако имат пари няма да им пука колко струва... ама нали сте все умни харвардски министри....няма да изкарате още много вие и вашата умряла коалиция....
  • 22 Гост

    15 24 Отговор

    До коментар #8 от "12345":

    Всички които плачат за пари не са мислили и продължават да не мислят.Вие как си представяте,че новото правителство може да повиши доходите ви,при положение ,че България я грабят от 1945 година до сега

    Коментиран от #31

  • 23 Мнение

    28 13 Отговор
    Тоя не може да си управлява наличността в портфейла, те финансов министър го турили.
  • 24 оня с коня

    32 18 Отговор
    От изказването на тоя Министър се вижда много ясно що за хора ни управляват.Та според него ГЕРБ всял паника за Горивата.Ами лично аз предпочитам ЕЖЕДНЕВНО да ми всяват Паника,но ЦЕНИТЕ на Бензиностанциите да са някакси ДОСТА ПО-НИСКИ!По-нататък и Василев и Нинова ПЛАШАТ с Комисията "КЗК".И какво ще постигнете Бе?И говори Василев че има Правила на "Пазарно поведение",но нека обясни ПИШЕ ЛИ в Тия Правила че Държавата,КЗК,Нинова,Филанкишията и т.н. могат да определят на какви цени Търговеца трябва да продава стоката си?И хем Василев признава че складовете били пълни с Пшеница и Слънчогледи имаме за 4 години Напред при сегашната интензивност на потребление,хем иска да купува ОЩЕ.А причината може да е само Една:Покупката да мине през БЛИЗКА ДО НЕГО ФИРМА!А КАК ще забраниш и Износа бе Байно Канадски- това да не ти е Русия и нали ЕС ще ти СКЪСА УШИТЕ на момента?И рпосле викайте тука "Никога повече ГЕРБ"- да ама при Борисов нямаше такива изцепки,затова и ЗАКОНОМЕРНО ще го върнем на Премиерския стол- само стойте и гледайте!
  • 25 рхф

    40 4 Отговор
    Днес бензин 2.95 лв. вчера 2.88 лв , утре не са знае колко ще е?Петков какво става с бензиностанцията с ракети?

    Коментиран от #42

  • 26 Да ще

    7 15 Отговор

    До коментар #3 от "Трябва":

    Взимате по 2500евро, когато се из учите, образовате и поработите за България. За еднодневни няма 2500евро.

    Коментиран от #35

  • 27 Психодиспансер

    34 4 Отговор
    Как става така че всеки който дойде на власт обвинява предишните за несгодите си а винаги казват че не са като другите
  • 28 Тапата

    39 3 Отговор
    Кокорчо ни предлага да си направим таратор без кисело мляко, защото нямаме краставици.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 МЦЕ

    32 5 Отговор

    До коментар #8 от "12345":

    Заглушиха ни ушите с големото увеличение на пенсиите нали средно с 12.5% макар, че масовите пенсии са увеличени едва с около 6 % при 45-49 г. трудов стаж, заппланите не са и мръднали, реформи нема има само скъпотия на цените, и оправданията от 1001 нощ на правителството.Най бедната държава в ЕС с най ниските доходи, но с най високите цени. Одете си вече.

    Коментиран от #37

  • 31 Ветеринарен психолог

    34 6 Отговор

    До коментар #22 от "Гост":

    Това им беше обещанието. Да вдигнат рязко доходите и пенсиите незабавно.За това 160 000 глупака гласуваха за тях. И за да свалим Борисов
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Черна Дупка

    26 4 Отговор
    Поредните потурковци,кандидат милиардери изтезават и грабят,като за последно народа
  • 34 Да видим

    21 5 Отговор
    Интересува ме какво се случи с виновниците за хаоса с горивата? По това ще ми стане ясно и какво ще се случи с тези за олиото, брашното, захарта, а не на последно място и с ББ и калинките.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Индианец

    30 3 Отговор
    А с тока какво стана?
    Олиото струва,според Нинова 2-3 лв., а се продава за 5-6 лв. е спекула.
    А тока като струва 0.10 ,а се продава по 800. какво е?
    Крайно време е да се гръмнете!
  • 37 Да те открехна

    16 24 Отговор

    До коментар #30 от "МЦЕ":

    Живея в друга европейска страна. От началото на годината токът ми е по-скъп с 60-70%, от началото на войната горивото се вдига с борсовите цени което е около 20-25%, инфлацията от есента е чувствителна. Не е управлението виновно, а световни процеси. Така че недей плава с течението на пропагандата на тиквата, доганя и сателитните им нагаждачи и калинки!

    Коментиран от #40, #55

  • 38 bul

    27 4 Отговор
    АСЕНЧО, в БГ е не само най-евтиния бензин и дизел а и НАЙ- НИСКИТЕ ПЕНСИИ, ЗАПЛАТИ, НАЙ- СКЪПИТЕ ЛЕКАРСТВА, НАЙ-СКЪПИЯГАЗ ит.н. и т.н. ...
  • 39 САТЪРА НА ХАНА

    15 6 Отговор
    СЛЕД КАТО КИРО И КОКОРЧО И ТЕ ИЗЛЪГАХА БЪЛГАРИТЕ ...
    .... СЕ УБЕДИХ ЧЕ САМО ДЕНАЦИФИКАЦИЯ МУ ЕМАЙКАТА
  • 40 САТЪРА НА ХАНА

    13 6 Отговор

    До коментар #37 от "Да те открехна":

    ЩО СИ МИСЛИШ ЧЕ АХМЕД БОРИСОВ МИ Е ИДОЛ
    .... ТЕ СА НОМЕР 3 И НОМЕР 7 В СПИСЪКА ЗА ДЕНАЦИФИКАЦИЯ ... СЕРГЕЙ ГЕРГОВ И ТЕ СА В СПИСЪКА. . СЛЕД МАДЖО И ГНОМА АТАНАС
  • 41 НЕРАЗБРАЛ

    23 8 Отговор
    КОКОРЧО ! ОБИРАЙТЕ СИ КРУШИТЕ С ЦЯЛАТА ПРАВИТЕЛСТВЕНА ИЗМЕТ !
  • 42 Еми то

    7 12 Отговор

    До коментар #25 от "рхф":

    Кой финансира международната борса. Ако след 12 години затъване и крадене какво може да се направи.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Зайко Байко многознайко

    11 4 Отговор
    Как така бре господа, ще си играете на тука има , тука нема, вие не можете да разберете , че малките безресурсни държави (каквато е нашата) нямат думата! Идеята е правителствата ни да могат да лавират така, че да ни измъкват с минимални загуби от всяка политическа и икономическа ситуация, у нас исторически е доказано , че поради избирането на мегаломани с криминални наклонности винаги сме губещи. Да ви припомням ли колко национални катастрофи е преживяла България? След Освобождението: Ньойски мирен договор, Първа, Балканска, Междусъюжническа войни, Септемрийско въстание, Втора С Световна Война, Отечествена след , като сменихме "байрака", Коминтернова кастрация, насилствена Национализация, недоразвит Социялизъм , Комунизъм недоносче, Демокрация, Жельовизьм , Виденова зима, Костовизъм с башибузушка приватизация , Корона, ВИС, СИК, Мадридски покер, Игри с обръчи , Тиквен Хедонизъм с максимално крадене, болезнено-психопатичен Македонизъм, Ковид, Харвардски Фючъризъм ( Киро Фючърса) и на всичкото сега ВОЙНА! Огледайте се и вижте , колко сме издръжливи и колко бързо забравяме!
  • 45 Селяк

    25 5 Отговор
    Тоя не е влизал в супермаркет от много време, да не говорим, че не е зареждал гориво също! Много е унижително, да гледаш човек с огромно самочувствие но без никакво покритие! Обича да унижава хората които според него са под нивото му, което направи и с журналистика която водеше интервюто!

    Коментиран от #91

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Браво

    11 15 Отговор
    Много масирана, координирана и не на последно място гнусна мобилизация на ГЕРБ. Гешев си отива, времето им изтича и сега си играят козовете, за да се спасят. Тъжно и тежко ще е ако господин Хазарта пак ви бие вожда като маче у дирек в неговият си избирателен район. ГЕРБ умря, това са им последните издихания...

    Коментиран от #52, #57

  • 49 САТЪРА НА ХАНА

    7 2 Отговор
    НАРОДА ИСКА ТЪМНОСИНИТЕ ДЕМОКРАТИ НА КИРО МУСТАФА И АХМЕД БОРИСОВ ДА
    ПРАВЯТ ЛЯВА ПОЛИТИКА
    .... НЯМА КАК ДА СТАНЕ ... ДОКАТО МАДЖО И ОПГ СИК СА ЖИВИ
  • 50 А кога е била по-висока??

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "12345":

    30 години все на опашката.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Всички Гербери-

    10 5 Отговор

    До коментар #48 от "Браво":

    Кметове,администратори,фирмаджии,управител и т.н. вече прехвърлят имуществото си на деца ,вуйни лели,роднини и. прочее...СТРАХ мале!Страх!!!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 А бе

    16 2 Отговор
    Кокорчо, като ползваме най евтините горива,защо не кажеш ,че сме и с най ниски заплати.Да не мислиш,че народа взема ,като твоята заплата.
  • 55 отродения

    14 3 Отговор

    До коментар #37 от "Да те открехна":

    Защо тогава тия крадци от четворната ламя се мъчат ежечасно да ни убеждават, че всичко е наред - тук няма сериозна инфалция, няма спекула в цените, има всичко в излишък на пазара и т.н. лъжи, лъжи и пак лъжи?! Същите са като боковия просперитет, а ти си просто един избягал някъде си кpeтен, вярващ на инсталираните крадливи и лъжливи пе де ра си с уж някакви сертифиакти и дипломи от чужбина!
  • 56 И десет годишните

    7 9 Отговор
    Знаят,че цялата гнус идва от ГЕРБ.А ти Асене виж Мако та вдигнете доходите,че цените трудно ще овладеете.Поне засега.

    Коментиран от #58

  • 57 За съжаление

    10 10 Отговор

    До коментар #48 от "Браво":

    Крадливата тиквена шайка няма да си отиде така лесно! Тези са готови да жертват целия народ,ако се наложи, само за да се върнат и да крадат! Ама, какво очакваш от прости и алчни айдуци,с комунистическо минало....

    Коментиран от #63

  • 58 И пет годишните

    10 3 Отговор

    До коментар #56 от "И десет годишните":

    Разбраха, че само ще крадете и ще се оправдавате с предходните т.е. с борисов - точно като него и така може поне 12 години. Боклyци дoлни!
  • 59 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    9 5 Отговор
    И тия като Бибитко, все някой друг им е виновен!
    ОСТАВКА БЕ!

    Коментиран от #60

  • 60 Брей

    3 5 Отговор

    До коментар #59 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    Ти кой предлагаш?

    Коментиран от #61, #66

  • 61 Пустиняка

    3 0 Отговор

    До коментар #60 от "Брей":

    И да го питаш,он не знаа на кои ора е и колко Уши има на главата
  • 62 име фамилия

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "требва ама":

    То и майката без да ревне детето не знае че е гладно сигурно са си добре така ни реват а чекат да ги оправят
  • 63 Aлфа Вълкът

    13 5 Отговор

    До коментар #57 от "За съжаление":

    1г мина стига с тоя Герб!

    Коментиран от #76

  • 64 Заранка отвадам

    6 1 Отговор
    И копувам барем Сто кила захар.Летоска рикия требе се пече Земе а ги напрат пет лева килото тиа шашкънье
  • 65 професор

    10 4 Отговор
    Ти никога нищо не знаеш КОКОРКО.Не те ли е шубе че с неадекватното си управление
    ще отидете на съд.Защото фалирахте Б-я и доведохте пенсионерите до кофите за смет.
    За коричка хляб.

    Коментиран от #67

  • 66 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    6 3 Отговор

    До коментар #60 от "Брей":

    Аз не предлагам, само гласувам......но за тия НИКОГА!
  • 67 виктор калев

    10 1 Отговор

    До коментар #65 от "професор":

    На съд никой от досегашните управници не е отишъл и няма да отиде! Значи са управлявали честно и почтенно!
    Съд няма да такива люде .... но на бай Данчо му се обадили от НАП оти надвишил 5 бона уборот у еконто ...
  • 68 Бай Коко

    11 2 Отговор
    Такъв бой за олио и бензин даже и при бай Тошово време нямаше. Димокрациооо такава ли си?
  • 69 Кандидат министер

    7 2 Отговор
    Язе ако съм управник че дигнем цените до безбожност на основните продукти напримерно
    ЛЕБ, БРАШНО, СОЛ, ЗАХАР, ОЛИВИЕ, МЛЕКО И МЕСО
    после че дигнем цените на ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ, САПУН, ШАМПОАН, ПРАХ ЗА ПРАНЕ
    ЧЕ дигнем още и ГОРИВОТО И БИЛЕТА ЗА ТРАНСПОРТА - колко и да направим по-горните винаги че се харчат понеже без тях не може и ХЛЕБА 100лв да стане пак ще купуват!
    Е те така бих направил да си напълним хазната >..
  • 70 СЛОНА

    6 3 Отговор
    И ЗАТОВА РЕШИХТЕ ДА МУ ОВДИГНЕТЕ ЦЕНИТЕ И ДА СИ СВАЛИТЕ РЕЙТИНГА НАЛИ !!!
    Е ТАКА Е В КИРТАК ПЕТКОВО СЕЛО
  • 71 АЛФА КЕНТАВЪР

    5 4 Отговор
    герб картелите спекулантитее
  • 72 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    правилно му отговори имаме си ХУБАВ БЪЛГАРСКИ език а и ПИСМЕНОСТ
    ПРИЯТНА ВЕЧЕР
  • 73 123456

    5 2 Отговор
    Стара истина . Когато някой управник бръкне в джоба на българина , той не забравя и не прощава.
  • 74 Нямам Срам

    11 1 Отговор
    В момента България ползва най-евтиния бензин и най-евтиното дизелово гориво в Европа, заяви финансовият министър ... И най ниската заплата от 255 евро чисто бензин 1.5 евро ... Германия Франция 1200 евро чисто а колко бензина сигурно 3 евро да е най много и какво излиза спрямо покупателната способност е едно от най скъпите.1200 евро при 3 евро са 400 литра а при нас 170 ... Не съм вишист но не съм будала

    Коментиран от #77, #87

  • 75 Варна

    9 0 Отговор
    Защо си мислите , че хората все ще купуват на високи цени ? Д ви е минавала мисълта , че може да се свие потреблението .....

    Коментиран от #78

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #75 от "Варна":

    така е ВАРНА ПРИЯТНА ВЕЧЕР
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Продължаваме Кражбата

    7 4 Отговор
    Асен Василев Очко Кокорчев Офшорката
  • 81 Асенчо,

    13 0 Отговор
    кво станА със съкращенията в администрацията?А? Нещо много се моткате,бате!

    Коментиран от #82

  • 82 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 0 Отговор

    До коментар #81 от "Асенчо,":

    нищо няма да направят няма да съкращават имат си нужда от калинки и послушковци а всеки си пази НАСЪЩНИЯ ПРИЯТНА ВЕЧЕР
  • 83 ганев

    6 1 Отговор
    НА КАЛПАВИЯТ МОРЯК И ВОДОРАСЛИТЕ МУ ПРЕЧЕЛИ по нашему го ЗНАЕТЕ НАЛИ

    Коментиран от #84

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Да бе да

    4 8 Отговор

    До коментар #74 от "Нямам Срам":

    " Германия Франция 1200 евро чисто а колко бензина сигурно 3 евро да е най много и какво излиза спрямо покупателната способност е едно от най скъпите.1200 евро при 3 евро са 400 литра а при нас 170 ... Не съм вишист но не съм будала"

    О , никой не би и посмял да те обвини "че си вишист " !

    Само да попитам , това правителство ли е виновно за това че най ниските заплати не са 1200 € ? Или викаш няма значение , аз искам да плюя защото не съм будала ? Левчо , левчо ти си дефиницията за будала

    Коментиран от #95

  • 88 соца е вреден за обществото

    9 2 Отговор
    Всъщност истерията идва от това че Престъпното Правителство похарчи 9 милиарда резерв и вземаше по един милиард всяка седмица. Тези пари отидоха незнайно къде. Хората отидоха да превърнат парите в стока, защото имат спомени от Жан Виденов и се насочиха към стоки които така или иначе ще използват.
  • 89 Асан Василев

    8 2 Отговор
    Бойкоооооу, защо докара такъв студ през март ти беее, не ти свършиха гадните номера ей... !
  • 90 жалко наистина

    5 3 Отговор
    Похарчиха много пари. Нищо не построиха. Вървим на самоизяждане като по времето на Жан Виденов. Изпита за едно правителство е дали може да организира градивната сила на народа. Да произведе общо благо което да остане да се ползва поколения напред. ГЕРБ остави метро, заводи за преработка на отпадъци, пречиствателни станции. Пътища, мостове. Тези само приказки и икономическа разруха. Спомням си родителите ми лекари. Имаха спестени почти 40 000 лв за стари години. След туй, с тези пари след Жан Виденов най много да отидат веднъж на ресторант и туй то.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 гумата

    4 0 Отговор
    Спекулата трябва да се пресече строго и без никаква милост, защото руши обществото. Онези, които я предизвикват трябва да бъдат санкционирани жестоко.
    Защо няма условия за повишение? Има зехтин и петрол в големи количества в страните до Българи и няма причина да се намалят доставките. Просто хората не трябва да пазаруват и виновниците ще си останат с големите количества за препродаване.
  • 94 Rezon Media Grup

    2 1 Отговор
    Какво означават думите на Цънцарова изречени след срещата със финансовият министър: "На когото хляба ядеш,на него песен пееш..."!?
    Имаме ли проруски проксита в лицето на БТВ!?
  • 95 Нямам Срам

    7 0 Отговор

    До коментар #87 от "Да бе да":

    Прав си но друга ми беше идеята.. Василев за какво изтъква че е най евтино като сме на последно място по заплати... Вярно може в целия ЕС да е най евтино но по покупателната стойност може и най скъпо това не го казва ..

    Коментиран от #98

  • 96 ХА ХА ХА

    5 1 Отговор
    Да бе те са виновни, че сте некадърници родени , това ли ви е промяната жената на министър да ти е шеф на кабинета, няма ли конфликт на интереси, газа не му помръдна цената, а уж предишните бяха виновни, за хаоса в главите ви и държавата пак ли друг е виновен, единственият виновен е пРЕЗИДЕНТЪТ!
  • 97 Селяк

    3 0 Отговор
    Проблема на българския овчи народ е, че като има избори и се избере някой да управлява, народа седи и чака 1-3-4-10г да види промяна и така не я вижда (кучетата си лаят, кервана си върви), и после управниците км били виновни! Не, виновни сте самите вие, защото си мълчите и търпите и очаквате магически всичко да се случи, но с мълчание в парламента няма как да разберат, че сте недоволни, нали го разбирате това? Защо Румъния е напред от нас, а заедно влязохме в ЕС, и Румъния беше много по-зле от нас преди ЕС?! Защото ако си спомняте, народа сваляше всяко правителство което не се подчини на техните искания, дори имаше военен преврат в полза на народа, те не се спряха до като правителството не удовлетвори желанията им, но и румънският народ е единен и дори един да се оплаче, целият народ ще застане зад гърба му и ще заплаче с негов тон без значение за какво се бори този човек, а тук ако заплаче един, народа ще намери причина да го заплюе бързичко! Разликата виждате ли я овчи народ такъв?! Дори и да я виждате, няма да я осъзбаете, щот Ганьо си знае неговото и той е винаги прав!
  • 98 Да бе да

    1 2 Отговор

    До коментар #95 от "Нямам Срам":

    Когато си на общ пазар нямаш право да се оплакваш ! В кой според теб е грешката , че ние с най евтината работна ръка и най плодородната земя плащаме най скъпото ( от евтините олия ) в света? В кой е вината когато ние не можем да се възползваме от най богатия пазар в света ? В кой е грешката когато ние направихме всичко и платихме тръбата на путлер , но не си подсигурихме гърба с връзката в Гърция?
    На новия кабинет ?

    Василев изтъква че плащаме най евтиния безин , защото е истина , това че бяхме управлявани от крадлив старшина артелчик в строителни войски 12 години мислиш че няма да има последствия?
    Новите ринат авгиевите обори , и да правят грешки ! Но , я ми кажи кое друго правителство сме имали което трябва да се оправя с пандемия , инфлация и война на прага ? Но , вместо да им помагаме ние ги плюем , какво искаме , нови избори ? За да върнем крадливкото или да опазим ТЕЦа на доган?
  • 99 ха ха

    3 0 Отговор
    такива идиотии с най еФтиното , с отчети пълни с измишльотини съм се наслушал и нагледал , видно е и с просто око че продължаваме да потъваме и то съвсем умишлено , дали идва от некадърността на новите или от мошеничествата на старите е без значение защото е резултат от ;държавническата; дейност и ;провежданите политики ;
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 дгжр

    2 0 Отговор
    ПП и БСП не се справиха с кризата с олиото и горивата.
  • 102 Асен Василев

    3 0 Отговор
    Спокойно народе , ще теглим нов дълг........Така са ни учили в Харвард
  • 103 Червената шапчица

    1 0 Отговор
    Бабо, защо ти са толкова големи очите?
  • 104 Skruch

    3 0 Отговор
    Тоя овен е новият,,За бога братя не купувайте.
  • 105 Светослав

    1 0 Отговор
    На кривия бастун,вълната му пречела!!
  • 106 Червената шапчица

    0 0 Отговор
    Бабо, защо са ти толкова големи очите? Бабо, защо са ти толкова големи цените?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове