Last news in Fakti

8 Април, 2022 11:24 4 965 48

Борис Бонев: Този ужас трябва да спре!

  • борис бонев-
  • столична община-
  • алея пред руското посолство-
  • героите на украйна-
  • знаме на украйна

"Няма никакво оправдание за него", каза общинският съветник в контекста на войната на Русия срещу Украйна

Борис Бонев: Този ужас трябва да спре! - 1
Борис Бонев, кадър: Денят с Веселин Дремджиев

"Именуването "Героите на Украйна" на алеята пред посолството на Русия и поставянето на знамето на Украйна на сградата на Столична община са символен жест, който позиционира София от правилната страна на историята".

Това каза Борис Бонев, общинския съветник от Спаси София при гостуването си в предаването Денят с Веселин Дремджиев, излъчващо се по TV+ и TV1.

"Ние подкрепяме жертвата в тази братоубийствена война. Призовавам, преди да има емоционални и първосигнални реакции и коментари, всеки да отдели няколко секунди, за да си даде сметка, че в тази война са убивани хора като нас", каза още Бонев, а след това добави:

"Този ужас трябва да спре, няма никакво оправдание за него!"

Целия разговор между Веселин Дремджиев и Борис Бонев можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Българче

    75 11 Отговор
    Тоз е истински боклук.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пен дехо

    60 11 Отговор
    Кой те пита па тебе бе, мангалка?
  • 5 Москаль

    7 44 Отговор
    „Люлката на Московията – това е кървавото блато на монголското робство!“ - Карл Маркс.
  • 6 Верно

    66 7 Отговор
    Този ужас трябва да спре с именуването "Героите на Украйна" на алеята пред посолството на Русия и поставянето на знамето на Украйна на сградата на Столична община !

    Коментиран от #33

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Браво

    7 52 Отговор
    Тази гнусна непредизвикана война на Путин трябва да спре веднага. Лошото е, че Путин няма да миряса докато не изхвърлят руската армия изцяло от Украйна, при което ще има още много жертви.

    Коментиран от #22

  • 9 Путинофил

    6 20 Отговор
    Ние сме „братски“ народи, защото страдаме в еднаква степен от дебилизъм!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ужаса ще спре

    59 3 Отговор
    Той ужаса все ще спре ! Че е ужас няма спор ! Ама тия безмислени "прояви", които ни определяли на "правилната" страна са си чиста показност, която ще ни струва безкрайно скъпо. А тези които сега ни подтикват към това ще се хихикат отстрани. Даже няма да преименуват и едно дръвче в страната си на страдаща българия. Лично мнение изразявам. И нека спрат "защитниците" които и един SMS не са пуснали за страдащите от войната, но иначе са в най гласовитите.
  • 13 хаха

    31 1 Отговор

    До коментар #1 от "user":

    Виж и ченгето-доносник Богдан. С вапцана косица, напудрен, гледа се суетно в екрана, явно много се харесва.
  • 14 "Русофил"

    7 42 Отговор
    Митът за българската русофилия не издържа един елементарен тест.

    Няма ВМЕНЯЕМ българин, който да предпочете да притежава "квартира" в Москва или Перм или Воронеж пред къща в Ню Джърси, Осло или предградията на Мюнхен.

    Няма ВМЕНЯЕМ български родител, който да предпочете да запише детето си в Университета на Хабаровск или Челябинск пред този на Гренобъл или Виена.

    Няма ВМЕНЯЕМ български шофьор, който да предпочете да кара Москвич пред Мерцедес.

    Няма ВМЕНЯЕМ български летовник, който да предпочете Крим пред Задар, Хърватия.

    И т.н., и т.н.

    Задочната Русофилия - да възхваляваш всичко руско, като същевременно всячески го избягваш - е чисто и просто раздвоение на личността.

    Иначе известно като шизофрения.

    P.S. Към знешна дато, хиляди русофили поддържат Путин.Да се възхищаваш на Путин и да гледаш как деца и хиляди хора загиват в Украйна, си е чиста проба циклофрения!

    Коментиран от #21

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гошо

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "user":

    Бате, що не се кандидатира ти за кмет да събереш подкрепа? Като си малцинство си стой в мишата дупка к и си трай, че ставаш за смях…
  • 18 Васил

    2 14 Отговор
    И как ще спре като Европа налива всеки ден без почивка пари в джобовете на Путлер?
  • 19 Ти ако

    21 1 Отговор
    искаш можеш да се прекръстиш и на Боне Украйненица.
  • 20 Някой

    28 3 Отговор
    Дали сте застанали на правилната страна на историята ще се разбере след време. Имам големи съмнения, че пак ще се окажем от неправилната страна. По навик.
    Ама, щом ви кефи да правите глупости, правете. Има кой да си записва и помни.
  • 21 122222

    27 2 Отговор

    До коментар #14 от ""Русофил"":

    Мдаа...
    Поздравления!
    Виждам че си много вменяем българин; за разлика от многото невменяеми българи, де! Поз-драв-лени-я!!!

    На един въпрос може ли да отговориш: Какво е мнението ти за батальона "Азов"? Що е то "Азов"? Какви са ги дрОбили през 2014 г в Одеса? /Какви ги вършат сега - знаем./

    Мерси.

    Коментиран от #30, #32

  • 22 Някой

    17 1 Отговор

    До коментар #8 от "Браво":

    Непредизвикана? Наистина? Сигурно си проспал последните 10-12 години. Някаква форма на зимен сън.
    Даже не ми се пише да ти обяснявам кое и как я предизвика. Явно няма да има смисъл.
  • 23 Сух

    22 1 Отговор
    Да не забравяме, че правилната страна на историята в момента е и джендаризма. Родител 1 и 2. Всички софианци ли сте такива глупави и облъчени. Младите са под всяка критика, либерални офце..
  • 24 Сандо

    21 0 Отговор
    Така наши депутати,застанали от правилната страна на Историята,гласуваха присъединяването ни към Тристрания пакт и после дълго ръкопляскаха /с което възмутиха дори Царя/.И после Правилната страна на Историята организира един правилен Народен съд,който произнасе правилни присъди и ония,същите "правилни" депутати си понесоха правилните наказания.Та така Бонев стоят нещата.А това го припомням ня хората,които по-далеч от пъпа си не виждат.
  • 25 КИРо ТРАлаЛАДЖИЯТА

    15 2 Отговор
    Истината е, че това как да именуване улицита и площадите е вътрешна работа. И нито украинците, нито брюкселците трябва да ни се месят в това. Улиците и площадите трябва да се именуват с български имена. Еднакво съм против както да се именуват "Героите на украйна", "Борис Немцов" така и булевард "Брюксел", метростанция да се именува "Европейски съюз". Господарите се менят, преди Цариград, МАсква, а сега Брюксел и Вашингтон, но ние сме си пак същите лакеи. Предишните комунистически лакеи именуваха на граф Игнатиев, реския Цар, Ленин, Червената армия, Сталин, Брежнев, Вилхем Пик, Клара Цеткин ... Сегашните ни управляващи лакеи именуват на "Европейски съюз", "Борис Немцов", "Героите на УкраИна".

    Футболния клуб на българската армията, преди 1944 г.( 1948 г.) се е казвал " Слава". След това комунистите го кръщават на Московския ЦСКА т.е. на Червената армия на Ленин и Сталин и на сегашната армия на Хитлер. А днес понеже рубладжиите са разединени си имаме 2 бр. рубладжийски ЦСКА. Вместо 2 бр. български "Слава".

    А къде са "Героите на България" питам аз?

    За "Лакеите на България", "Слугите на България" , "Рубладжиите на България", "Доларо-евро-джиите на България", "Корупционерите на България". За тях не питам, защото знам къде са. Навсякъде са, но най вече по министерства, Народно събрание и полетическите мафиотски върхушки.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Одит

    18 1 Отговор
    Първо отиди в Украйна и говори с живеещите половин милион българи там. Те не са заселници там а живеят от столетия там. Питай ги за геноцида от 2014 г. до сега и после се прави на украйнец-бандеровски.
  • 28 О. Ч. З

    11 1 Отговор
    Да нямам нищо против да се наименува улица на героите на Украйна но да попитам какво и със какво са допринесли за България
    А и някък си една улица изглежда някък жалко на фона на помощите които получават спрямо българският народ защо не цял град или по добре област да си основат нова държава
    А и във историята има доста войни и във тях е имало герои а за други злудеи
  • 29 Човек с памет

    15 1 Отговор
    Целият този ужас ни се сервира на порции от много време. Няколко години американските войски избиват иракски мирни граждани. 20 годинди избиват афганистанци. От 8 години едни украинци, надъхани с нацистки идеи, избиват другаи украинци заради неправилен език. Будната съвест на Борис Бонев е доста избирателна !
  • 30 страхливци

    5 2 Отговор

    До коментар #21 от "122222":

    ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ И НЕГО СИ ГО БАЕ. БЛЯ БЛЯ БЛЯ
  • 31 chi

    5 0 Отговор
    От къде го изровихте тоз бъхлю?
  • 32 Веднага ти отговарям

    3 11 Отговор

    До коментар #21 от "122222":

    Това в Одеса са го видяли само руските пропагандисти. Докато целият свят видя как руснаците окупираха Крим, а след това и Донбас. Ако някой окупира София, например и аз бих подпалил няколко окупатора! А ти?

    Коментиран от #37, #38, #40

  • 33 КИРо ТРАлаЛАДЖИЯТА

    4 5 Отговор

    До коментар #6 от "Верно":

    А коя алея се каза? "Героите на шипка", "Горяните", "Жертвите на московския комунизъм", "Жертвите на КГБ", ""Жертвите на Сталин", "Георги Марков"-убит от тодорживковия чадър... Според мен улиците и плащадите трябва да носят истински имена, а не лицемерни.

    Колкото и да ми е неприятно булеварда пред съветското/московското/ посолство, ако сме честни трябва да се казва "Рубладжийските слуги на МАсква" или "Слугите на Москва: Болен Сидеров, Шкембе Воевода Костя Копейсцкин, Таско Ерменков, президент Гоце..." или пък "Наглата и невъзпитана про..ста..кеса бабичката Митрофанова"

    Коментиран от #44

  • 34 Баш химик

    14 0 Отговор
    Сега очаквам като реципрочна мярка, в Москва да се появи булевард с името "Тъпаците от България", определено си го заслужаваме. А това със знамето няма и да го коментирам, скапани мекотели!
  • 35 мета

    12 0 Отговор
    Бонев ти си една измет, дето не знае кое е правилно и кое неправилно. Толкова сте прости. Срам е за всеки българин че сме допуснали до управлението на държавата такава измет да управлява. Срам и позор. Като страдат българите от глад и мизерия да знаят че са си виновни. Мълчат и търпят такива глупаци. Като страдате да знаете че и вие сте виновни.А сега руснаците как да кръстят улицата пред българското посолство за да ви е хубаво на вас джендъри и соростутки? Има ли по големи глупаци от тази измет в софийска община?
  • 36 Другари соросоиди,

    10 0 Отговор
    Ама все пак уточнете за кои укрогерои ревете, за тия от десен сектор, азов, с-14 , галичина, чуждестранните наемници и т.н.
  • 37 КИРо ТРАлаЛАДЖИЯТА

    1 7 Отговор

    До коментар #32 от "Веднага ти отговарям":

    "Ако някой окупира София, например и аз бих подпалил няколко окупатора! А ти?"

    Я ми отговори, заради московската около 150 годишна окупация на България, включително 45 годишната московско-комунистическа окупация от 1944 г. до 1989 г.. и избитете над 30 000 българи заради това. Или пък заради московската газпром-путинска окупация през изминалите 20 години. Колко газпромаджии или московци си подпалил досега? А да сетих си, ти ще подпалваш само окупаторите различни от газпромаджии и московчани. Защото си "подпалвач" не от любов към родината България. "Подпалвач" си само от любов към московските газпром-рубли с лика на Путлер.
  • 38 Черен Петър

    10 0 Отговор

    До коментар #32 от "Веднага ти отговарям":

    "Това в Одеса" не го е видял само този, който не е искал, или не му е било изгодно, да го види!!! Разбра ли, умнейши колега? Явно обаче, че не си разбрал, щом постваш подобни неумни неща! И в нещо съм абсолютно сигурен, че ако някой тръгне да окупира София, ти ще си вече на австрийската граница, още когато се разнесе новината...
  • 39 Azz

    8 0 Отговор
    кого точно подкрепяте,тези ли нещасти бежанци ли/няй-вероятно бягат от нечие правосъдие/.
    Дали 40-те лева ще му стигнат за горивото за деня?

  • 40 122222

    8 0 Отговор

    До коментар #32 от "Веднага ти отговарям":

    "Това в Одеса са го видяли само руските пропагандисти."

    Да, де! Изтински отговор на вменяем!

    ПС
    Кое в Одеса?! Какво са видяли в Одеса? Какво се е случило в Одеса?

    ПС
    И като вменяемо прецениш какво се е случило в Одеса прес 2014 г - Ще си отговориш и на въпроса "Що е "Азов"?
    От който въпрос - явно бегаш.
  • 41 предлагам

    0 0 Отговор
    Да направи ммонумент на незнайната жертва.
    Героиствата и бабаитлъка имат предостатъчно паметници.
  • 42 3333

    7 0 Отговор
    Ах ти п-е-д-а-л-ч-е мръ-с-ноо. И ти ближеш американ лолипопа.
  • 43 бай онзи

    5 0 Отговор
    точно каквото се очакваше от тоя, бях учуден че не се е изакал по-рано. СОС ще го гледате през крив макарон скоро :)
  • 44 КИРо ТРАлаЛАДЖИЯТА

    1 2 Отговор

    До коментар #33 от "КИРо ТРАлаЛАДЖИЯТА":

    А се сетих се да добавя:

    "Червен куфар с рубли за всеки послушен лакей, кури от Калашников за непослушния лакей.", "МАсковски АЕЦ на всеки километър", "Рубладжията Богомил Манчев доживотен ДИРИКТОР на АЕЦ Белене", "Тиквар Банкянски доживотен директор на гЪзопровода "Турски поток"", "МАсковски КГБ робовладелец, софийски червен комунисто-роб, ВЕЧНА ПОКОРНОСТ", "Рубладжиите са на всеки метър в България", "Ако не се корумпираш с рублите, ще те взривим с "Катюшите"", "Всеки гЪзопровод се пълни от МАсква", "Всички пътища водят към МАсква в 21 век", "Всички губернии по света принадлежат на МАсква", "Всеки премиер и президинт по света е КГБ-рубраджийски-лакей, като Шрьодер, Вучич, Орбан, Льопен..."
  • 45 Този ужас трябва да спре!

    3 0 Отговор
    Американските подлоги да предлагат каквото и да е! Писна ни бе ей!
  • 46 Гошо

    3 0 Отговор
    Тая па п@р@нтия, аман от передаси.
  • 47 фбр

    3 0 Отговор
    Браво на агента на ДС с псевдоним Богдан /Веселин Дремджиев/ Яко е обърнал резбата и сега е най-върл демократ и непрекъснато ни обяснява колко е велик зеления наркоман , който си е въобразил , че целият свят трябва да се върти около него !
  • 48 Кадир

    0 0 Отговор
    Борисе, ти се боклук!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове