Last news in Fakti

19 Април, 2022 22:10 2 671 34

Ангел Найденов: БСП и "Да, България" разиграват политически театър

  • ангел найденов-
  • украйна-
  • военна помощ

Вярвам на специалните служби, че няма непосредствена военна заплаха за България и второ, има достатъчно юридически аргументи и достатъчно експертни мнения, които показват, че дори в случай на оказване на военно-техническа помощ, включително и с тежки оръжия, страната не става част от войната

Ангел Найденов: БСП и "Да, България" разиграват политически театър - 1

"По въпроса за военно-техническата помощ от страна към Украйна, като гледам това, което се демонстрира от част от политическите формации в парламента, съм критичен по отношение на решение, с което да се даде мандат на българското правителство да окаже такава помощ.

Аз все повече придобивам усещането, че наблюдавам един политически театър, който се разиграва между десницата в лицето на "Да, България" и на БСП. Едните много искат да дадат, а другите много не дават да се вземе подобно решение. Аз мисля, че нещата изглеждат изключително нелепо.

Медиите имат достатъчно кореспонденти в чужбина, които биха могли да ни подскажат най-малкото, има ли друга държава, в която да върви такъв дебат след 55 дни от началото на войната". Това заяви бившият военен министър Ангел Найденов в "Още от деня" по БНТ.

"На този фон какви са рисковете за България? Вярвам на специалните служби, че няма непосредствена военна заплаха за България и второ, има достатъчно юридически аргументи и достатъчно експертни мнения, които показват, че дори в случай на оказване на военно-техническа помощ, включително и с тежки оръжия, страната не става част от войната.

Нека да кажа така: въоръжаването не означава повече война, въоръжаването означава повече възможности за страната, в случая жертвата, нападнатата страна Украйна, да защитава страната си и да защитава хората", добави Ангел Найденов.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ми и те като теб..

    31 9 Отговор
    Едното ти око гледа напред,другото надолу,виж си фотоса..
  • 2 3.14К

    41 8 Отговор
    Айде и тоя разтесе дървото след кюстедилската джанка. Тоя и жена му изплеснаха от всякъде и сега проявяват хиперактивност, дано се присламчат някъде.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ЧЕ ТО РАЗЛИКА НЯМА-

    32 6 Отговор
    КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТРОЧЕТA, ДС- ИБРИЦИ, ПРОФЕСИОНАЛНИ АЙДУЦИ И БЕЗРОДНИЦИ!
    РИСТЮ БОЙКИКЕВ ПЕДЕРАСА И ИМПЕКСА ЗНАЯТ...ПОЧЕМУ
  • 5 Дааа

    41 6 Отговор
    Глей си Майчето и не се показвай! И за семейни ценности не говори! Не си човека!
  • 6 ДСБ БЪДЕЩЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

    7 20 Отговор
    Да България Знаят за теб колко си крадил.. И колко Копейкин ти дава Путин
  • 7 Toxic

    44 15 Отговор
    А бе в изчезвай, малоумник, стига си раздавал акъл кой какъв е. България няма да дава оръжия и точка! Българите са на страната на братята руснаци и само през нашите трупове могат да бъдат дадени оръжия на нацистка Украйна.

    Коментиран от #24

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Otoplitel

    36 9 Отговор
    Господине.Вие сте квалифициран кадър и най-голямата помощ е да сложите каска,жилетка и с базука в ръка да влезете в касапницата на Мариопул.Може да се кандидатирате и за жив щит.Защо бе господине нито един от вашата агитка не се даде курбан за Украйна.Защо бе господине цялата ви агитка по стар комунистически и инернционалистически модел иска да бърка в бюджета и джоба на народа за да получи лични дивиденти.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Не е късно

    27 4 Отговор
    Всички стари кримки от БСП още не могат да разберат че когато критикуваш своите ставаш евтин. Погледни жена си Майчето, плюе та се къса. Смешна стана и все за пенсионерите и боните деца е загрижена. Нито я интерисуват, нито и дреми как живеят. Твърде евтин пиар. Но от 12 години за първи път пенсионерите първи ги обезщетяват при Ковида, за първи път не на приказки а в действителност. А Мая пак яхна метлата пак се изявява като лидер, но на какво само тя си знае и пак сензаций. Вече е смешна и тя като Тиквата само те ако бяха пак на власт щеше да тече мед и масо. Скривайте се, че опротивяхте на хората.
  • 14 сноу

    22 5 Отговор
    Вие двамцата с майчето сте най големите халтуряци в театъра,че и трудно излизате от роля..
  • 15 САТЪРА НА ХАНА

    16 9 Отговор
    АЗ КАТО ХРИСТИЯН КОМУНИСТ,
    БИХ ЗАПОЧНАЛ ХРИСТИЯНИЗАЦИЯТА И ДЕНАЦИФИКСЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ
    .. ОТ БСП :)
    ..
    НЕ МОЖЕ ДА СИ КОМУНИСТ, БЕЗ ПРЕДИ ТОВА ДА ИМАШ ХРИСТИЯНСКИ МОРАЛ
    ... ... КОЙТО МОРАЛ ПРИ УКРОФАШИСТИТЕ ЛИПСВА
  • 16 Те БСП

    8 4 Отговор
    Са си..урвентийй за последните 32 години! Тъка че нищо ново 🤣
  • 17 Морски

    20 5 Отговор
    Много добре се надявам да запомните,когато сте пред урните за гласуване КОИ ПАРТИИ И ХОРА БЯХА ГОТОВИ ДА РИСКУВАТ НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ,и да вкарат държавата ни във военен конфликт,защитавайки интересите на чужди посолства и държави!
    23:31 19.04.2022

    Коментиран от #23

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 нснс

    6 3 Отговор
    всяка държава с тежко въоръжение е очаквана ядрена ръката .

    Коментиран от #22

  • 20 бягай бе

    8 1 Отговор
    Намерин -това ти е името!Наместен тарикай....
  • 21 Hoho Boho

    12 8 Отговор
    Г-жа Нинова е позор за България!
  • 22 Hoho Boho

    10 9 Отговор

    До коментар #19 от "нснс":

    Прав си!
    Путин е луд.
    Той не може да загуби в Украйна, защото ще е края му.
    Способен е да изпепели света.
    Щом него няма да го има, какво значение има дали ще съществува света.
    Той го каза. Цитирам по памет..
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Кажи тавариш

    8 15 Отговор

    До коментар #7 от "Toxic":

    Нацистка Русия този път ще бъде ликвидирана! Запомни добре!
  • 25 Ангел циничен вярва в дявола

    13 2 Отговор
    Според Найденов въоръжаването давало възможности на "жертвата" да си защити хората.

    Според Найденов жертвата е нападнатата страна - Украйна.

    Коя Украйна? - Фашистка и нацистка Украйна. Измислената Украйна през 1917-1918 г., която беше реализирана като анти-руски проект от австрийци, германци, поляци и юдо-болшевики, а след 1992 г. уж независимата вече Украйна стана американски протекторат и таран на САЩ за война срещу Русия.

    Само че не украинските граждани на Донецк и Луганск нападнаха Украйна, а Украйна нападна собствените си граждани в Донецк и в Луганск през 2014 г. Спря да им плаща заработените пенсии; в продължение на осем години не престана да ги обстрелва и да избива децата на Донецк и Луганск; подписа през 2015 г. Минските споразумения с ДНР и с ЛНР, с което ги легализира, като отделни от Украйна юридически субекти в рамките на Украйна, но не спря да ги обстрелва денонощно цели осем години, като не изпълни нито една отточките, под които се подписа.
    Цели осем години Украйна не спря да избива мирните граждани на Украйна в ДНР и в ЛНР - старци, деца, жени; да води политика на геноцид към собствените си граждани, които си запазиха руското самосъзнание.

    Цинично е Найденов да обяснява кой е жертвата на фашистка Украйна от 2014 до днес. Цинично е да се гаси огън с бензин и да се твърди, че се помага.С тази "помощ" се избиват хора, разрушава се Украйна и целият ЕС, но печели САЩ. Което е крайната цел.
  • 26 Петров

    12 3 Отговор
    Всеки подобен коментар е обида за народа, такъв примитивизъм не съм допускал никога. И ако този ДРУГАР е някакво изключение, би било цяло щастие. Факт е , че всичките ни медии са пълни с русофобия и една необяснима посредственост. Не е ли чул този човек анализите на толкова наши хора, не е ли отворил чужда независима медия, няма ли критерии за такива нива. Тази война е между Щатите и Русия, посредством украйнските промити мозъци, третата световна война. Тя трябва да продължи дълго за да съсипе руския народ, разделен в две държави. Тази мобилизация за изпращне на оръжие под диктата на Щатите е ясна и на кокошките. Колкото повече оръжие, толкова повече убити. Преди години тъкмо по Великден Янките бомбардираха Югославия цели 75 дена, под оглушителното мълчание на т.н. международна общност. Отворете си очите за истината. Нас ни убиват икономически, без гориво, което трябва да внасяме, без резервни части за Козлодуй, без вносни храни и със умираща индустрия. Да живее " радостта" ни че сме сред богатите европейци, но най-мизерните и най-бързо изчезващия народ на планетата.
  • 27 Пета колона

    1 1 Отговор
    Ангеле Лично познаваш от години кои са шпионите и предателите работещи за Русия така че това не е неочаквано за тебе нито за народа Важното е да бъдат освободени и съдени
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Електра

    1 1 Отговор
    Жива да не бях, че ще го кажа, но той е прав във всичко. Наистина кому-фашистите играят театър под чалгарска музика...
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Здрасти

    0 0 Отговор
    Добър ден! А и едното е продължение на другото.....
  • 32 Даньо

    0 0 Отговор
    Те ДБ-тата непрестанно разиграват постановки, още една не е проблем за тях хахахах Само дето вече се излагат повече от нормалното ...
  • 33 Анди

    0 0 Отговор
    ДБ са като след завършен Натфиз до един, ама са завършили за клоуни
  • 34 Тони

    0 0 Отговор
    ДБ са кукли на конци, а Прокопиев е кукловода
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове