Last news in Fakti

27 Юни, 2022 12:53 1 383 42

Костадинов: Ако получим мандат, ще го върнем

  • костадин костадинов-
  • мандат-
  • правителство

„Този парламент е тотално дискредитиран, изчерпан и фалирал, а България няма повече време за пилеене”, смята той

Костадинов: Ако получим мандат, ще го върнем - 1

Ако президентът връчи третия мандат на „Възраждане”, от партията ще го върнат обратно още в същия момент. Това написа Костадин Костадинов в личния си профил във Facebook.

Президентът започва консултациите за съставяне на ново правителство

„Кирил Петков връчи оставката на своя кабинет в деловодството на Народното събрание и от президентството веднага ми се обадиха, за да поканят „Възраждане" на консултации утре във връзка с връчването на мандатите за съставяне на правителство”, написа той.

„На президента ние ще кажем само две неща - ще го поздравим за бързината, като ще настояваме по същия бърз начин да действа и с връчването на мандатите, и ще му кажем, че ако даде третият мандат на нас, ще му го върнем обратно още в същия момент. Този парламент е тотално дискредитиран, изчерпан и фалирал, а България няма повече време за пилеене! Решението за изход от политическата криза е само едно - нови избори. Колкото по-скоро, толкова по-добре!”, добавя лидерът на „Възраждане”.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 барабар петко с мъжете

    48 37 Отговор
    кой ви брои за живи с 12 парчета бе льохман?!

    Коментиран от #6

  • 2 Копейкин

    32 36 Отговор
    Доган и Пеевски ако ти наредят нама нищо да върнеш!!!
  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    19 17 Отговор
    1.НС свали КИРливанЧО!
    2. КИРливанЧО връчва оставката си на Президента!
    3. КИРливанЧО тичка при Президента , за нов мандат!
    Е, нема такава държава!
    Държа Ва , не разбрахте ли ? /Х.М./
  • 4 копейката

    34 24 Отговор
    И този се взе за нещо....... ревеше за парламент,а не може да каже какво е свършил за България от как е там

    Коментиран от #14

  • 5 София

    33 16 Отговор
    Ти си пълен МАЙТАП!
  • 6 Патето Яки

    16 27 Отговор

    До коментар #1 от "барабар петко с мъжете":

    След изборите 120. Лъжливия Кирчо у канала.

    Коментиран от #7

  • 7 Болен Лидеров номер 2

    34 18 Отговор

    До коментар #6 от "Патето Яки":

    След изборите пак ще са толкова, че много хора им се наслушаха и нагледаха на празнодумието. Поредния проект на доган и амбасадата за уловка на пишманпатриотичния електорат.
  • 8 ЩО ЩЕ ГО ВРЪЩАТЕ БЕ ?

    21 8 Отговор
    ИЗБЪРШЕТЕ СИ НЕЩО С НЕГО !
  • 9 митромуфанова

    12 20 Отговор
    И ЩО, УПРАВЛЯВАЙТЕ НАЛИ СТЕ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА НИЙ ЩЕ ВИ ПОДКРЕПЯМЕ
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гочо

    25 14 Отговор
    Какъв мандат сънуваш бе.... Оли........н
  • 12 Копейка

    20 14 Отговор
    как е ортака бай Аамед в Отманли. Даде ли кинтите
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Минувач

    16 19 Отговор

    До коментар #4 от "копейката":

    Ако следиш политическия и парламентарния живот в България, щеше да знаеш, че още от ден първи на това правителство, Възраждане вече бяха подготвили и внесли за разглеждане в комисия няколко проекто-закона. Щеше да знаеш, че те още преди войната настояваха да се подпомогнат българите с нулево ДДС за хляб, лекарства и всички продукти от малката потребителска кошница. Те настояваха държавата да си намали печалбите и подпомогне хората. Те бяха и първите с проекто-закони за българите зад граница. Те първи ни информираха за българските моряци в Украйна, те единствени повдигаха няколко пъти въпросите за българите в Украйна и Молдова, те изпратиха няколко тона помощи за българите там от ЛИЧНИ, ПАРТИЙНИ пари, не държавни. Те бяха против санкциите и за пълен неутралитет, санкции, заради които Русия ни вкара в неприятелския си списък. Видя се, че това си бяха не про-руски, а про-български искания, защото се видя, че нито можем без руски газ, нито без руски петрол и Киро се молеше после за изключение за България за руския петрол. Ако се интересуваше от политика, а не само да пишеш наизуст, щеше да знаеш, че те имат доста проекто-закони, но нали са опозиция и не са американски мижитурки - коалицията не разгледа и едно тяхно предложение, вкл. и за миксиране на тока за нас, като се включи в цената и евтиния ток от Козлодуй, а не да се изнася целия. А най-важното е, че са последователни и принципни в политиката си, с каквото са спечлили симпатизанти, това и правят и следв
  • 15 Минувач

    14 16 Отговор
    ..... Не като ДБ да завият към БСП и обратното, не като ПП да се коалират с БСП. Възраждане са в борба с всеки, който е марионетка, който е за еврото, за НАТО и не е за предоговаряне на договора с ЕС. Следи повечко политиката и ще ти станат ясно много неща!

    Коментиран от #16

  • 16 без НАТО

    12 15 Отговор

    До коментар #15 от "Минувач":

    и ЕС България е НИЩО едно голямо НИЩО.

    Коментиран от #26, #30

  • 17 Щукар

    19 11 Отговор
    След като ще връщате мандата,махайте се и вие от политиката! Какво правите там? Отговорност не поемате. Само приказките ви са големи. Некадърници!
  • 18 777

    18 10 Отговор
    МНОГО СМЕШЕН ИНДИВИД....
  • 19 Кой ще ви даде на вас мандат бе...

    13 13 Отговор
    Псевдо-патриоти от руски родилен дом?Фантазьори и наивни мечтатели от болшевишкият ешалон...В парламента няма едни ,,членове" които да мислят за интересите на България!Само предатели и кукли на конци...

    Коментиран от #21

  • 20 Васил

    12 9 Отговор
    И този луд се взе на сериозно ужасссссссссс
  • 21 Коментар

    12 11 Отговор

    До коментар #19 от "Кой ще ви даде на вас мандат бе...":

    И да издавате животински звуци от яд, при честни избори Възраждане ще са първа политическа сила!!!

    Като гледам козируването към Козяк 16 на евроатлантиците в парламента, с две ръце подкрепям Възраждане!!!
    Крайно време е да управлява пробългарска партия!!!

    Коментиран от #22, #28

  • 22 Напускане на НАТО,напускане на ЕС...

    9 14 Отговор

    До коментар #21 от "Коментар":

    На къде ни води този,, локумутив" Костя?То бива ,бива,ама поне малко разум трябва да има при държавното мислене на депутат!Иначе за кръчмарски събеседник е добре подготвен...

    Коментиран от #27

  • 23 Питане

    10 10 Отговор
    Е, защо бе, Копейкин? Нали затова се бориш, да управляваш? Това не е като да си купиш къща, апартамент и кола от субсидията, т. е. от парите на българите-шарани.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Абе хуморист

    8 1 Отговор

    До коментар #16 от "без НАТО":

    Добре че с тях пак не е едно ГОЛЯМО НИЩО

    Коментиран от #33

  • 27 Коментар

    6 3 Отговор

    До коментар #22 от "Напускане на НАТО,напускане на ЕС...":

    Теб специално те води към липса на тролски субсидии, та за това и издаваш тези звуци в коментарът си!!!

    Коментиран от #32

  • 28 Дългият

    6 9 Отговор

    До коментар #21 от "Коментар":

    Къде я видя тази...пробългарска... партия бе човек...плащат му с рубли и копейки...пробългарска...смях..

    Коментиран от #34

  • 29 Пеци

    4 8 Отговор

    До коментар #13 от "Коментар":

    С тези проценти от името на народа ми мязаш на комунист.Приликата между комунист и русороб е 99.9%
  • 30 Минувач

    12 0 Отговор

    До коментар #16 от "без НАТО":

    За НАТО не си прав, ама въобще. НАТО е организация, чиято единствена цел е американското угодническо противопоставяне на СССР и сега на Русия. По презумция това не е политическа, а военна, отбранителна организация. Ако малко помислиш, ще видиш, че след 1989 Русия не е никаква военна заплаха, която да ни принуждава да имаме закрила от нея, НИКАКВА! Тогава, защо ни искаха там - това е въпросът. И отговорът е - не военен, а ПОЛИТИЧЕСКИ! НАТО се изроди в политически инструмент на САЩ за изолация, конфронтация и предизвикване на Русия. Ние бяхме част от стратегията им да се приближават постоянно към границите на Русия, политически да ни завладеят, както и военно. За да не размислим един ден за членството си там, ни заповядаха да се разоръжим и така вече нямаме избор и да искаме, освен, ако не намерим някакси милиарди отново да станем боеспособни. Членството ни в ЕС беше, като бонуса ни за НАТО, затова 1во беше НАТО и чак после членство в ЕС. Това за НАТО беше ЗАДЪЛЖИТЕЛНО условие за ЕС, защо ли????? А с ЕС - те спечелиха една евтина работна ръка, нови пазари, където цените на стоките им са дори по-високи отколкото на Запад, инвестираха само в лека промишленост с ниска добавена стойност, за да не им създадем конкуренция. Защо не инвестираха в корабостроене, в прозводтсво на жп, на тежки машини, на големи строителни инвестиции ... Не, това не ни го дават... За нас са само дрехи на ишлеме, части за автомобили и това е. Затри се зеленчукопроизводство, животновъдтсв
  • 31 Минувач

    10 1 Отговор
    ....Затри се зеленчукопроизводство, животновъдтсво, не се подобри нито здравеопазването, нито съдебната система, за образованието не ми се говори ... Ние вече сме една продала се територия, умишлено направена зависима на 99% за всичко. И не, аз не дърпам към Русия, Възраждане досега поне, не дърпат към Русия, не ставай наивен и подвластен на това, което искат да ти втълпят медиите и платените политици. Решението за нас е да сме балансирани изток-запад, всеки един договор да има поне по 2 опции - изток и запад, като първи приоритет е да се мъчим да строим заводи, да пренесем производства у нас, цели и завършени производства с държавни, а не чужди инвестиции. Всяка чужда инвестиция означава, че ще се работи за друг, печалбата ще се изнася, никой няма да строи нещо, ако не си вземе печалбата. Държава трябва, не да разчитаме, че някой отвън много се е загрижил за нас. Няма такъв филм, никога и никъде! Демографски изчезваме... След войната в Кувейт, на работа с кувейтчани съм говорил - след тези огромни жертви тогава, държавата е стимулирала всяко семейство - с безлихвени заеми за къща, с пари кеш за всяко дете, огромни социални бонуси и т.н. Ние може и да не сме толкова богати, но все пак ---- нещо трябва. Толкова е скъпо сега да имаш дете и нормално да го отглеждаш, много е скъпо, непосилно за мнозина. Затова помисли пак и разбери - НИКОЙ няма безкористен интерес за нас, не живей в илюзии и в сладките приказки на политици и медии. Кой си ти за германеца, с ка

    Коментиран от #35

  • 32 Ако не е Вулен,ще е Татарчето Валерко...

    1 7 Отговор

    До коментар #27 от "Коментар":

    Ако не е Валерко,ще е Била-толумчо,ако не е Била -толумчо ,ще е Копейко,ако не е Копейко ще е Тиквю с Дуловски парфюм и Арнаудски плам!Харварчо,Кокорчо,чефутчо и те нямат край на опашката за ,,оправяне" на България
  • 33 без тях

    0 2 Отговор

    До коментар #26 от "Абе хуморист":

    и ТОЛКОВА колкото е сега няма да е.
  • 34 Коментар

    7 3 Отговор

    До коментар #28 от "Дългият":

    Добре де, аз ви цитирам ФАКТИ (последният от които е предателството на бг евроатлантиците спрямо Македония), а вие:

    - Рубли...
    - Копейки...
    - Митрофанова...
    - Кремъл...

    Нали се сещате, че мнозинството от четящите и коментиращите тези статии, не сме зеленчуци като вас субсидираните и се нуждаем от повечко аргументи, подкрепени от факти, спрямо - рубли, копейки и Митрофанова???!!!

    Нечленоразделните звуци, ви отличават единствено като платени драскачи!!!
  • 35 123

    5 0 Отговор

    До коментар #31 от "Минувач":

    Отлични коментари на "Минувач".Перфектно изложени факти.Изключително прозорлива и реалистична оценка на геополитическата и икономическа обстановка.Точно в десятката. Поздравления. За жалост обаче, все по-малко ставаме тези, които виждат истинските неща и не се поддават на пропагандата.

    Коментиран от #39

  • 36 Соломон

    2 0 Отговор
    БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, очаква от ПАРТИИТЕ, които НЕ СА АНТИРУСКИ, да се обединят срещу ПАРТИИТЕ които СЕРВИЛНИЧАТ на САЩ !
  • 37 дядото

    1 0 Отговор
    на тези в парламента явно много им е удобно.всички желаят да има парламент,да получават красиви доходи,да си играят игрите,но нито да работят нещо,нито да да има правителство,нито да проявяват грижа за народ и държава.е,докога ще им търпим комфорта съграждани,до кога.
  • 38 мдаа бе

    2 0 Отговор
    Така говорихте и за субсидията!! Че още като ви я дадат и ще я върнете,пък муцуните ви още мазни от блажното с нови къщи и коли!!Чакаме развитие и с мандата......
  • 39 Минувач

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "123":

    Радва ме, че и ти мислиш, като мен, но за жалост ние страдаме от липса на истински държавници. Под такива държавници имам впредвид, политици, чийто взор и поглед освен чист и безкористен за България е и в поглед за десетилетия напред. Един истински политик е длъжен да гледа в перспектива за десетилетия напред. За жалост вече над 30 години наблюдаваме изключително политическо късогледство, всеки дошъл на власт с една камара обещания, после има поглед само, дали ще доизкара мандата си, това им е основната грижа. Подмазвайки се на Запада, съгласявайки се с ВСЯКО нареждане към нас, без реална оценка за последствията за поколения напред, теглене на заеми, за моментно плащане на пенсии и разходи, с което не решават проблема с неработещата икономика, а само задълбочават проблемите за идните поколения. Всеки се хвали с ЧУЖДИ инвестиции, че бил привлякал, а никой не се хвали с голям, чисто български завод, с тежко-промишлено производтсво, ама наше си от-до. Никой не се запитва за ЧУЖДИ инвестиции, за ЧУЖДИ субсидии, за ЧУЖДИ военни да ни пазят, за ЧУЖДИ финансирани организации, университети, ЧУЖДИ болници, защото нашите затъват ли затъват, ЧУЖДИ политически решения, които трябва неминуемо да приемаме, изнасяме кадри и работна ръка за ЧУЖДИ държави. Кое остана НАШЕ??? Как не се намери и едно правителство да открива изцяло български производства, да стимулира реално раждаемостта, да спре пропадането на образованието....но всеки се е хванал за злободневните проблеми,
  • 40 Минувач

    0 0 Отговор
    ....да е угоден на ЕС и да обещава, като подпомага фалшиво народа чрез теглене на заеми. А как бих се радвал да чуе, че правителството, ако ще и чрез заем е отворило български завод, че е започнало български добив на злато и ценни метали, че проучва за газ и т.н. Да създава държавни компании за тази цел, но ... остават си само мечти... Важното тук е всеки да плюе по другия, че бил марионетка, затова се надявам на Възраждане - или ще направят нещо от това, за което пиша, или ще си останат и те само с приказките, или въобще чуждите правителства ще ни натиснат до толкова, че да не ги допуснат на власт.
  • 41 Обикновена Пунта Мара

    0 0 Отговор
    Че, КОЙ ще Ви подкрепи "Другарю" Костадинов, освен "другарката" Гунчев, дето УЖ Ви напусна?!
  • 42 Пха

    0 0 Отговор
    Ако има избори наесен, вашата мизерна партийка е аут.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове