Last news in Fakti

21 Юни, 2013 12:35 1 002 3

ПРОФОН отваря приемна в Слънчев бряг

  • профон-
  • права-
  • публично изпълнение

Между 24 и 28 юни, от 9:00 до 17:00 часа всички собственици и управители на търговски обекти в Слънчев бряг и региона ще имат възможността да уредят сродните права за публично изпълнение на музика в своите хотели, заведения, магазини на място в курортния комплекс.

Това може да се случи в приемната на ПРОФОН, която ще бъде отворена за посетители в офиса на „Съюза на собствениците – Слънчев бряг”, Административна сграда на КК „Слънчев бряг”, етаж 2.

Представители на ПРОФОН ще отговарят на въпроси, ще извършват индивидуални консултации и ще сключват договори. Необходимите документи са фирмено удостоверение и копие от удостоверение за категоризация на обекта.

Откритата приемна на ПРОФОН в Слънчев бряг се провежда за трета поредна година и традиционно се радва на висока посещаемост от страна на представителите на местния туристически и търговски бизнес.

Нейната цел е да улесни собствениците в задължителното по закон уреждане на сродни права за използване на музика - неделима част от всеки бизнес модел за привличане на клиенти, създаване на атмосфера и увеличаване на приходите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Великия Политик

    0 0 Отговор
    Ролята, играна от либералите и от утопистките мечтатели, най-после ще свърши, когато нашето Управление стане известно. Дотогава те ще продължават да ни правят добра услуга. Следователно ние ще продължим да насочваме мисленето на баламите към всякакъв вид безсмислени идеи и схващания за фантастични теории, нови и привидно прогресивни. Ние сме постигнали пълен успех, като сме обърнали безмозъчните глави на баламите към прогреса. Няма нито една глава от тях, която да е способна да разбере, че под тази дума прогрес се крие най-голямата лъжа, и особено в случаите, когато не се отнася до материално изобретение. Истината е, че няма място за прогрес!... Прогресът, подобно на всяка фалшива идея, успя да затъмни истината, така че никой да не може да я разбира, освен нас, избраните от Бога, нейните пазители.
    Когато дойдем в нашето царство, нашите оратори ще разяснят всички идеи и теории, които са обърнали човешкия род с главата надолу с цел накрая да му наложат нашия благословен обществен ред, който разбира се няма да бъде естествен защото ще се основава пак на подчинени и признаването на ВЛИЧИЕТО и ВЛАСТТА.
    Кой някога би могъл да предположи, че всички тези хора са организирани от нас според един предварителен политически план, който никой не е могъл да отгатне в продължение на много столетия?!
  • 2 Великия Политик

    0 0 Отговор
    Забележете, че за да подсигурим мнението на тълпите, ние само улесняваме работата на нашите хора. Не ги притискаме за действия, а само за противоречащи ни по някои въпроси думи. Ние непрекъснато правим публични декларации, от които читателите остават с впечатлението, че служим единствено на общото желание.
    За да разсеем хората, които са неприятно обезпокоени от разисквания на политически въпроси, ние сега поставяме на тяхно място нови въпроси - за индустрията. В тази сфера ги оставяме да разискват колкото си искат глупости. По този въпрос масите се съгласяват да не са активни и предпочитат да си починат от голямата политика. Ако все пак масите продължават да се интересуват от политически въпроси, противоположни на нашите планове, ние им подготвяме нови развлечения, забавни игри, силни увлечения, народни дворци и разни други... Скоро след това ще започнем чрез пресата съревнования в изкуствата или в някакъв вид спорт. Всичко това ще разсее техните мисли и ще ги отдалечи от въпросите, които са ни неприятни. Имайки на разположение доста развлечения, те все по-малко мислят по щекотливите въпроси, което в края на краищата ги отвиква да имат каквото и да е собствено мнение, и започват да говорят като нас, защото само ние ще им предложим нова посока на мислене...
  • 3 Великия Политик

    0 0 Отговор
    ПРОТОКОЛ НОМЕР 13
    Необходимостта от насъщния хляб. Въпроси на политиката. Въпроси на индустрията. Развлечения. Народни дворци. „Истината е една."Великите проблеми.

    Необходимостта от ежедневния хляб принуждава баламите да мълчат и да бъдат наши скромни служители. Агенти, взети от баламите за нашата преса, ще трябва да споделят с нас всичко, и това, което не ни е удобно, няма да го публикуват. Ние ще приложим специален тренинг на всички тези хора.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове