Last news in Fakti

24 Юли, 2022 19:13 2 707 31

Райчев: ПП ще води нещата към избори, не искат тази коалиция. Тежи им

  • андрей райчев-
  • пп-
  • избори-
  • коалиция-
  • тежи

Според социолога няма решение на пъзела между формациите, преговарящи за нов кабинет

Райчев: ПП ще води нещата към избори, не искат тази коалиция. Тежи им  - 1
Снимка: bTV

„Мисля, че „Продължаваме промяната“ ще води нещата към избори. Те не искат да излезе, че те са причина, но те не искат тази коалиция. Тежи им“. Това коментира в „120 минути“ социологът Андрей Райчев.
„Не е лошо България да излъчи правителство, но това не трябва да е скрепена работа. Ако някой не иска такова скрепено правителство, това е „Продължаваме промяната“. (…) В България избухна малка революция през 2020 година. Българите успяха да сменят правителство, но се разделиха още там, помните ли? Трифонов стоеше в студиото, Манолова и Бабикян направиха нещо, Иванов започна да събира своите, а БСП не напусна парламента“, посочи той.
Според него няма решение на пъзела между четирите формации, преговарящи в парламента за нов кабинет.

„Когато през октомври се види, каквото се види, трябва българите да поискат друго от тези хора. Да направят нещо за година или две, за да може България да преживее икономическата криза, войната или коронавируса“, допълни Райчев.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ЛУДИЯТ МАКС

    36 7 Отговор
    Пазете децата от този социолог...

    Коментиран от #4

  • 3 дедо

    40 3 Отговор
    Този номенклатурен комунист,настоящ милионер захлебил наистина от червените пари през 89 г .на Института за младежта към ЦК на ДКМС,които бяха в наличност в касите на института,няма ли най после да се засрами малко и да изчезне от телевизорите.Аман от истеричните му коментари.
  • 4 Уплашено детенце

    33 4 Отговор

    До коментар #2 от "ЛУДИЯТ МАКС":

    Този чичо е направо социопат

    Коментиран от #17

  • 5 пьешу

    32 3 Отговор
    лайчев наистина ли мисли, че тия са в състояние да направят нещо, освен пакости? или някои "фактори" му пречат да мисли?
  • 6 с поздрав от ПП

    19 2 Отговор
    Тежат словоблудствата на фъфльото.
  • 7 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    26 14 Отговор
    Единственото възможно бъдеще за България и българите

    Коментиран от #12, #26

  • 8 Аз Негодника

    12 3 Отговор
    РАЙЧЕВ КАК ЩЕ Я НАТАМАНИТЕ СОЦИОЛОГИЯТА...ГЕРБ.ВЪЗРАЖДАНЕ. И ПАРТИЯТА НА ЯНЕВ...ЩЕ КОНСУМИРАТА ГЛАСОВЕТЕ НА ПП И БСП...ГЛАСУВАЩИТЕ ЗА ПП СА ГЛАСУВАЩИТЕ ПРЕДИ ТОВА ЗА ИТН...ПАТРИОТИЧНО ГЛАСУВАЩИ...СЛЕД СЕРИЯТА ОТ ЛЪЖИ И ОПРАВДАНИЯ...ОСТАНА САМО ПРИВКУСА НА ДАЛАВЕРА И ВЛАСТ...ПРОМЯНАТА ОСТАНА САМО КУМУНИСТИЧЕСКИ ЛОЗУНГ...КАЖИ СЕГА ЧЕ ПИПАТЕ ЛИ МАШИННИЯ ВОТ...ЩОТО ЩЕ ТРЯБВА МНОГО ГОЛЕМИ МАНИПУЛАЦИЯ.ТОВА НЕ Е КВАРТАЛ В СОФИЯ КАТО НА ПРЕДНИТЕ ИЗБОРИ..А ТОВА ВДИГА ВЪЗМОЖНОСТА ДА ГИ ХВАНАТ...
  • 9 Някой

    15 1 Отговор
    "но те не искат тази коалиция. Тежи им" Да не се надяват след изборите да управляват самостоятелно. Мечтатели...
  • 10 КОМУНИЗМА УМРЯ

    13 20 Отговор
    Целия квартал ще гласува за ПП. Всички са против гроп-дпс-израждане.
  • 11 Каварна

    17 0 Отговор
    Защото дъщеря му е в има такъв двуличник , комунистически помияп собственик на голф игрища, краде със общински кметове на бсп от еврофондовете
  • 12 Оххххххххххххххх

    11 2 Отговор

    До коментар #7 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    И с КОЙ ще управлявате? Едвали ще имате 121 депутати! Оххххххх забравих трябват Ви повече, докато виж изкочи някоя гнила ябълка.....
  • 13 мърльо

    13 3 Отговор
    За др.Нинова кой ще гласува,кой?Съсипа БСП окончателно.Ще остане само пощенската кутия.Пак тръска перчема и вика:няма да върна мандата.Чака още отцепници ли?

    Коментиран от #22

  • 14 БББББББББББББББб

    3 5 Отговор
    И като ядете пак бюлетини, какво ще стане? Пак същото! На местото на ИТН ще има друг? Още по сложно. И за ИВАНОВДЕН пак! И за ВЕЛИКден ПАК! И догодина по същото време същият ......
  • 15 Пустиняка

    8 1 Отговор
    Тоа дали маа и с краката?

    Коментиран от #20

  • 16 иво

    11 3 Отговор
    ОНЕЗИ , КОИТО НЕ ПОМНЯТ МИНАЛОТО , СА ОБРЕЧЕНИ ДА ГО ПОВТОРЯТ ! АКО СТЕ ЗАБРАВИЛИ , ЩО Е ТОВА ком.- СОЦИАЛИЗЪМ , ПРИПОМНЕТЕ СИ ЗА ГОДИНИТЕ ОТ 45-та НАСАМ !!!
  • 17 тони

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Уплашено детенце":

    този чичко гледа с много лош поглед, сякаш са мувземали голфигрището на морето
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Пешо

    5 0 Отговор
    Кажи как спечелихте парите за спа центъра за над 130 миилона евро с твоя ортак, господине.Сложи пуловерчето да се правиш на беден.
  • 20 Велик недъгав еврейн

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Пустиняка":

    Тоя колко се облажил от Прехода, а и предишния режим...
  • 21 Толкова по на тоз анализа

    1 2 Отговор
    Тоз, ако е социолог, аз съм Японец - Нинджа.
  • 22 Клюкарка

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "мърльо":

    Бабачите пред блока, казаха, че няма да гласуват за БСП, а за Янев.
  • 23 ами да кажа

    3 1 Отговор
    бра-то защо натрапвате мнения неистини и вероятни недоказани неща които могат да се приемат буквално от доста хора - престанете да контролирате общественото мнение - пропагандно
  • 24 Продажна червена измет

    2 1 Отговор
    Райчев подлого рубладжийска и ти ли се обади
  • 25 Само питам

    1 0 Отговор
    А какъв е произходът на парите на тоя милионер??? Добър анализатор? Не...
  • 26 Я иди на психиатър

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    По- голям популист от Костадинов няма . Пее в хора на Герб и едно говори, а друго върши. Ама трябва малко ум, за да го прозреш.

    Коментиран от #29

  • 27 Име

    2 1 Отговор
    Всъщност много гафове направиха ПП и искат някой да ги позамаже, да кажат че нещата са зле заради други и да не се види колко много грешки направиха. За това правят такива предложения, че да съботират всичко.
  • 28 АМОН

    0 3 Отговор
    Абе Венцел Райчев,
    За каква ИКОНОМИЧЕСКА криза говориш?!!

    КРИЗАТА Е ПОЛИТИЧЕСКА И ФИНАНСОВА !!!
    В навечерието сме на това което беше България преди ДЕСЕТИ НОЕМВРИ!!

    РЕШЕНИЕТО ЗА ТОВА ДА БЪДЕ ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА , ИЛИ ДЪРЖАВА НА ЕДНО ВЕЛИЧЕСТВО КОЕТО СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ЦАР В НЕЯ, ЩЕ БЪДЕ ВЗЕТО НЕ ОТ НАРОДА , А ОТ "ВЕЛИКИТЕ" СИЛИ - САЩ И РУСИЯ.
    Европа кучетата я яли. Европа си отива. Истинските промени ще дойдат когато след изборите в САЩ на власт в Конгреса дойдат РЕПУБЛИКАНЦИТЕ на Трънп !!!

    Пролетта у нас ще започне да духа вятъра на промяната.
    Сега управляващите кукловоди от ДС чакат да видят на къде ще тръгнат нещата - към ТРЪМП или към БАЙДЪН.
    Ако са към ТРЪМП означава Бойко и стоящите зад него РУСНАЦИ да дойдат на бласт.
    Ако пък БАЙДЪН запази позициите си - ПЕТКОВ Е ЧОВЕКА!!
  • 29 Я пак

    0 2 Отговор

    До коментар #26 от "Я иди на психиатър":

    И от къде съдиш, че Костадинов "пее в хора на Герб" ? И кое е това което Костадинов е говорил и какво е свършил, което да е било в интерес на гербавите? Говори с примери и не бъди голословен защото в противен случай си просто един лъжец.
    Аз пък мога да ти кажа, че ВЪЗРАЖДАНЕ са единствените, които не се отметнаха от предизборните си слова. Опитват се да постигнат това, което вече заявиха, но не става, защото са с малко депутати в парламента, а всички са срещу тях. Или не го виждаш, за което не трябва много акъл, или си манипулатор целящ да ги окаля преди предсрочните избори.
  • 30 Разбира се, че не искат,

    2 0 Отговор
    за това Лена измисли Миро да уреди лайфа от зала Запад на НС, за да се отърват от ДБ. Лена вярва,че така хората им ще минат на тяхна страна за следващи избори. Освен това нали никой не мисли, че тя ще остави шанс Асен Василев да е премиер? Как си представяте Асен премиер, а Кирчо милото и Кики да е никой? Това е стратегия. Те са го измислили, за са не са виновни, че не искат третия мандат да се изпълни. Комплексно е.Все едно Нинова е по-кадърна от тях, а те не са успели със същите партии да направят мандат. Асен и Линда са във война помежду си. Асен качи Линда на самолета за Рим. После се появи записа с парапета, за да си отмъсти на Линда тя е пуснала записа, а за да отмъсти на Асен, явно е накарала Миро да уреди с камерите далаверата. Миро е нейната маша и има достъп до всичко в НС като шеф на НС. Лена е Мата Хари на Киро.Искат избори.Ще мамят с машините за сигурни 121 депутата. Ще видите!
  • 31 Другия лъжец

    1 2 Отговор
    Избухнала "малка" революция" през 2020г.подиграва се на абдалите " революционери",каква революция,чист преврат на мафията.Кой закри " антимафия",точно слугите на превратажиите,а за това се бият в гърдите ,че е най големия принос за народа,ай сега!И как пребори корупцията " промяната",с ,кражби,лъжи ,корупция,но според лъжлив Киро било начало,всичко о,кей ,а за свръхшуробаджанащината по всички етажи навързани като черва, ами нищо не казва др.Райчев ,щото и той е от тях.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол