29 Юли, 2022 19:39 2 382 76

Валентин Николов: Държавата трябва да помогне на "Топлофикация- София", иначе хората ще останат без парно и ток

  • валентин николов-
  • държавата-
  • помощ-
  • топлофикация-софия-
  • парно-
  • ток

Танкерите от САЩ не могат да дойдат без да е договорена реалната точка на газификация, коментира бившият шеф на БЕХ

Валентин Николов: Държавата трябва да помогне на "Топлофикация- София", иначе хората ще останат без парно и ток  - 1
Снимка: БНТ

Страшно много ме тревожи ситуацията в „Булгаргаз“. През декември дружеството е на 100 млн. лева печалба. Сега не само, че няма печалба, а и дружеството е с 400 млн. лева загуба. Тези пари са отишли в посредници и за лоши сделки. Това заяви бившият изпълнителен директор на Българския енергиен холдинг Валентин Николов в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„Откакто „Топлофикация-София“ е общинска, тя винаги трупа загуби към „Булгаргаз“. Ние винаги сме намирали решение на този проблем, но сега не е така. Тя трупа регулаторни загуби и държавата трябва да ѝ помогне, за да не останат софиянци без парно и ток“, предупреди Николов и уточни, че ако спре парното, енергийната система няма да издържи.

„Правителството обеща някакви танкери – незнайно от къде, незнайно от кого и незнайно как. Те не могат да дойдат без да е договорена точката за втечнен газ. Всички капацитети на терминалите за втечнен газ са резервирани. Т.е някой трябва да даде своя резервиран капацитет на нас. Ние още от февруари призовавахме да не се изтегля газта от „Чирен“, но те продадоха газа на висока цена“, обясни бившият шеф на БЕХ.
„В Турция операторът на точката казват каква е цената. Там друг оператор няма да се допусне. На Ревитуса всичко е запълнено“, предупреди Николов, цитиран от novini.bg.

„Най-важното, което трябва да реши служебното правителство е проблемът със заложените информационни бомби, да знаем кое е най-добро за България и кое на по-поносима цена“, подчерта той.

На въпрос дали трябва да започнем да получаваме газ от „Газпром“ по действащия си договор, Валентин Николов заяви: „Имаме форсмажор на руския президент, има променени плащания, на което не сме се съгласили. Накрая на годината има клауза, че ползвали или не, ще трябва да платим един милиард долара неустойка. Ако ще плащаме – по-добре да вземем този газ. Ние трябва да се подготвим – хранилището ни в „Чирен“ е най-малко запълненото в Европа (45%). Това, обаче не трябва да бъде за сметка на клиентите, трябва да осигурим газ. В повечето случаи ползваме руска газ през посредници. Най-вероятно цяла зима ще ползваме такава. Нито цената, нито количествата са договорени, а това убива бизнеса“, предупреди Николов.

Във връзка с появилата се информация, че може да купуваме ядрено гориво от Уестингхаус, за да намалим зависимостта си от Русия, Николов заяви: „Независимо какво гориво ще използваме, ние нямаме възможност да изнасяме отработено гориво. Някой излъга Уестингхаус, че договорът е готов. Защо премиерът отиде там?“, попита бившият шеф на БЕХ.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    61 8 Отговор
    София не е България. Сорос да им плати сметките

    Коментиран от #54

  • 2 ТаУмВзе

    36 2 Отговор
    Ква държава, па чак и хорица имало видиш ли! Пак предизборен шантаж на писта.
  • 3 Иванушка  🇷🇺

    61 3 Отговор
    Въпреки че съм най-чист СОФИЯНЕЦ, не разбирам защо цяла бедна и изостанала от София България трябва да Ми плаща парното ? Софиянци имаме тлъсти заплати от 2000лв нагоре, не мисля че е редно дядо Пенко от село Попово да ми плаща парното, което сам мога да си платя.
  • 4 Зевс

    66 4 Отговор
    Аз живея в София, но съм против всички да плащат заради софиянци. Нека спира всичко, та барем овчия народ се усети как го управляват...
  • 5 От провинцията

    56 7 Отговор
    От къде на къде ние ще плащаме на Софийските тарикати сметките? Имат пари,никой не ги е вързал в София.Да си ходят по селата откъдето са дошли тия паразити.
  • 6 Долината

    46 2 Отговор
    Недей да лъжеш Валентин Николов, хората няма да останат без парно, а дружеството Топлофикация ще остане без приходи заедно с партийте и Столичната община без кранчето от което смучат. На хората не им трябва рекет сградна инсталация и надути изравнителни сметки.
  • 7 Пфу

    50 4 Отговор
    Да го спират това парно и да се приключва с драмите.....Един бирник и едно фалирало предприятие по-малко.
    Да се закрива!

    Коментиран от #20

  • 8 ЕдинОтМногото

    43 4 Отговор
    Ние в провинцията с мижавите заплати не можем да си плащаме парното, та щели сме да плащаме за София??
    От къв зор?
  • 9 ежко

    42 2 Отговор
    София не е държавата, а Топлофикация е общинско предприятие!От години се фукате,че създавате много голям БВП на глава на населението -значи имате пари, какво ревете?
  • 10 Българка

    37 5 Отговор
    От София съм но Крадлата Фандъчка да носи окговорност .Защо Управниците в цяла България които се отопляват гражданите им нямат задължения а КРАДЛАТА ФАНДЪЧКА ДОВЕДЕ СОФИЯ ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ!НЯМА НЕВИНИВИТЕ ХЖРА ДА ПЛАЩАТ ЗА НЕКАДЪРНАТА СОФИИСКА КМЕТИЦА!!!

    Коментиран от #25

  • 11 д ъъъ

    35 0 Отговор
    Още един комунягокапитслист, който иска робите на минимална заплата да му оправят бъкиите.
  • 12 Държавата

    36 2 Отговор
    трябва да помогне на действително нуждаещите се от помощ , но НЕ на топлофикация , лисунгер безсрамен !
  • 13 САТЪРА НА ХАНА

    27 6 Отговор
    АКО РАДЕВ Е ПИЧ ЩЕ СЕ ВОДИ ОТ ПРИНЦИПИТЕ
    НА ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА
    ....
    И ЩЕ ОСТАВИ СОФИЯ БЕЗ ТОПЛО
    ...
    САМО МИЗЕРИЯТА МОЖЕ ДА НАПРАВИ ОТ СИНИТЕ МАЙМУНИ ХОМО САПИЕНСИ

    Коментиран от #57

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Джо Сатриани

    31 6 Отговор
    Мисля , че спирането на парното и тока за София , ще подпомогне развитието на регионите в България. Това е така , защото хората живеещи в София , ще се върнат по родните си места и районите ще живнат и ще имат разцвет ! Ха - ха - ха ! Всяко зло , за добро ! Дали да не го опитаме......

    Коментиран от #18

  • 16 Преминаващ оттук

    29 3 Отговор
    Започнаха да лъскат далаверите не само на това правителство, а години наред.
    То посредници които си пълнят гушите за сметка на народа, то схеми каквито искаш. Въобще кочина от всякъде.
    Та да питам защо цяла България трябва да плаща бакиите на топлофикация!!!
  • 17 путин да прати ена ,,точка"

    20 6 Отговор
    в банкя И ЕНА ВЪВ ФУРНАТА НА КИРО !
  • 18 Зззз

    17 6 Отговор

    До коментар #15 от "Джо Сатриани":

    А дано ,с удоволствие ще изтърпя студа и режима на тока ,ако навлеците се завърнат по родните си места ,но надали.
  • 19 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 6 Отговор
    До 1993г. "Топлофикация София"/ТС/, или както беше СЕК "София", БЕШЕ ДЪРЖАВНА И СЕ СУБСИДИРАШЕ НА 60%.Беше забатачена невъобразимо, заради престъпни "управленски" решения, чрез които се наливаха пари на държавни предприятия и "наши момчета". Ставайки общинска,ТС се измъкна от мъртвата хватка, а не последва съдбата на БГА „Балкан“, ЗТМ ”Радомир”, „Балканкар” и много други емблематични предприятия и организации. Държавна „Топлофикация София”, е равносилно на смърт за нея и всички произтичащи от това последствия.
  • 20 ПАРНОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПИРА

    13 5 Отговор

    До коментар #7 от "Пфу":

    ТО ТОПЛИ НАЙ ВЕЧЕ ПАРАЗИТИТЕ И КРАДЦИТЕ - ТЕ НЕ МОГАТ ДА РАБОТЯТ НА СТУДЕНО ! КАК Я ВИЖДАТЕ ТАЯ БОКО НАСРЕД ЗИМА ДА МРЪЗНЕ НА ДОНДУРКОВ ............ ИЛИ ПЪК КИРЧО И КОКОРЧО , МИ АКО СЕ РАЗБОЛЕЯТ КОЙ ЩЕ ИМ БЪРШЕ НОСЛЕТАТА ЛЪЖЛИВИ !
  • 21 Петьо Петров

    21 6 Отговор
    Мда, опорките за разделение продължават. Нито софиянци, нито провинция са виновни за безхаберието на атлантиците. Да ходят да се мятат в Атлантика и да ни оставят да сме свободни да си купуваме от най-изгодното място газ.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 САТЪРА НА ХАНА

    13 1 Отговор
    ПРОСТИЯ ЦЪРВУЛ РУМЕН ГАЙТАНСКИ
    ...
    ДА ДАРИ НЯКОЛКО МИЛИАРДА НА СОФИЯ :))
    ...
    ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ НАРОДА ЩЕ МУ ГИ ВЗЕМЕ
    .. А АКО ДАРИ МОЖЕ ДА СПАСИ ПОНЕ КОЖАТА
  • 24 Боруна Лом

    21 3 Отговор
    ФАНДЪК ,КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ НАДУТИТЕ СМЕТКИ ЗА ПАРНО И ТОПЛА ВОДА? БЕЗБОЖНИ КРАДЦИ!!!

    Коментиран от #61

  • 25 Боруна Лом

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    МЕЧО, ТИ ЛИ СИ ГРАДСКО?
  • 26 Айде няма нужда

    14 9 Отговор
    Ebал съм ги в софийските жълтопветници. В София е концентрирано цялото зло, да мрат от студ!
  • 27 Някой 22

    14 4 Отговор
    Софиянци имате заплати но на каква основа, на икономика ли или на заеми от както сме в ЕС. Заемите са до едно време, после някой трябва да връща, тепърва започва да се усеща.
  • 28 Някой 22

    8 5 Отговор
    И като гледам обрахте шкарта. Който за нищо не става,става софиянец.
  • 29 Нищо подобно!

    19 4 Отговор
    Държавата трябваше да закрие тези кърлежи, още преди 30 години! А не да крадат и рекетират хората с безумни сметки за никаква услуга!
    И откъдЯ накъдЯ държавата трябва да помага на топлофикация СОФИЯ?!?!?! Защо някой си беден байо от Ямбол, Силистра, Видин и Петрич, трябва да плаща данъци, за да се греят НА ДОТАЦИИ софийските мутри?

    Коментиран от #33, #43

  • 30 Май...

    18 7 Отговор
    Петков и Кокорчо трябва да бъдат арестувани преди да са избягали.
  • 31 Стефанов

    14 2 Отговор
    ГЕРБ са подготвили поредната схема, с която да източат милиарди към Чекмеджето. Все пак нека не забравяме, че Топлофикация-София се ръководи от Фънда Мърлата.
  • 32 Срам

    15 3 Отговор
    Валентин Николов - разносвачът на банички, който Тиквата направи Министър на енергетиката в кабинета си Тикви-1, а после и Директор на АЕЦ-Козлодуй. Човек, който трудно е завършил и средното си образование.
  • 33 Боруна Лом

    2 1 Отговор

    До коментар #29 от "Нищо подобно!":

    ....... И ЛОМ !
  • 34 Пацо

    4 14 Отговор
    Тук май пишат само сел ян дури от дълбокия прованс, дето бачкат за по хиляда лева и завиждат на софиянци. В София средната заплата отдавна мина 3 К. Дори и един тъ п шофьор от градския, дошъл от най-забутното село взема 2 К.

    Коментиран от #40, #60

  • 35 Пипи

    6 4 Отговор
    Аааааа не ,тия от жълтите павета и атлантиците ги разбират нещата .Аз съм прост селянин нека те ми помогнат с нашите "партньори".
  • 36 Само да питам

    12 3 Отговор
    На нас в провинцията кои ни помага?
    Защо с мпите данъци ще се подпомага софиянеца
    Софиянци по бедни ли са от тия де живеем в провинцията бе
  • 37 Господинчо, изразява се ясно

    9 2 Отговор
    Вместо хората кажи софиянци, и ако държавата ще подпомага, трябва да подпомага всички по равно или никой
  • 38 Захари

    6 5 Отговор
    К и К да плащат от ония 9 милиарда в края на миналата година, къде изчезнаха за една седмица.
  • 39 Бай пешо от село

    10 1 Отговор
    От къде ги мъкнете тия галоши като валентин николов дето да се излага толкова много и акъл да дава как провинцията в мизерията в която е потънала трябвало да помага на софиянци! Айде у лево бе галош!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Чакай малко

    13 1 Отговор
    Не мога да разбера , да не би само жителите на София да студуват тази зима , а останалата част на България тези които ще трябва да плащат по 1500 лв. на месец за газ ????
  • 42 Красимир Петров

    10 2 Отговор
    До кога ще се подпомага фирма която е във фалит от години
  • 43 1-20

    9 0 Отговор

    До коментар #29 от "Нищо подобно!":

    Затова ли се домъкна всичко живо в София? Тя Топлофикация вече две поколения селяци сгрява. И ги научи да ходят във вътрешна тоалетна.
  • 44 Валентин Николов!!! От какво и как

    12 0 Отговор
    Топлофикация София, натрупа толкова, милиони дългове!! При Вальо Топлото имаше многократно по малко дългове, а него още го разхождат по съдилища, а виновни за, сегашните дългове няма, макар, че са многократно повече!! Нещо нее така, никой не говори защо са натрупани тези огромни дългове и виновни разбира се няма!!! Някой мно"го яко са крали!!? Да се дадат пари на Топлофикация, а кой е управлява последните 13год кой е крал, това, нее важно!!! А Николов, вашите от ГЕРБ е Управляваха!!??
  • 45 А бе

    8 2 Отговор
    От къдя на къдя?
    Да плащаме чужд масраф?
  • 46 Сашо Антонов

    6 0 Отговор
    Достатъчно.
    Лъжливото овчарче.
    Просълзихте ме.
  • 47 Валентин Николов!! Един от Енергийната

    9 0 Отговор
    Мафия!! Не случайно Борисов го командирова от депотат за Шеф на АЕЦ Козлодуй!! Там искара, поне 8 години, от там се продава за Чужбина на евтиния произведен ток, много милиарди се "Усвоиха, от Енергийната мафия и ГЕРБ!!през АЕЦ Козлодуй, не случайно стоя там тоя Гербаджия!!! Сега, е ревнал да спасява задника на Фандъкова!!!
  • 48 А ноним

    3 3 Отговор
    Киро ще оправи нещата така каза ще ви е евтино , предлагам зимата да бъде бит с камъни
  • 49 Гост

    6 2 Отговор
    Писна ми да помагате на разни дружества с моите данъци. Харчете парите на бащите си, не на децата ни.
  • 50 Доко

    6 2 Отговор
    Защо държавата да издържа Топлофикация? Голям тарикат бе, държавата да не е само София.
  • 51 Аааааа

    7 0 Отговор
    До колкото помня, принсипал на Топлофикация е кмета на София. Та, ФенДупкова, какво направи, за да стабилизира това предприятие? Нека припомним, че тя се зарече да оправи предприятието (на последните избори). Е оправи го, както и софийските улици, множество проекти, та дори и въздуха в София. Сега ще оправи и 500 000 софиянци, групово, масово. Те и без това се чудят парно, ток, дърва ли е най-изгодното за отопление, но вече ще знаят - топлото идва единствено с горещите обещания на ФенДупкова!
  • 52 Крайно време е

    4 1 Отговор
    да се направи пълна, ИСТИНСКА ревизия на ТЕЦ София. Това е СЪЗНАТАЛНА, УМИШЛЕНА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ. Сигурно целта е да се хариже на някой "стратегически инвеститор", за без пари. Нали никой не вярва, че хабят газ за да правят само топло? А производството на ел. енергия? Топлото е само страничен продукт от това производство. Този който се кани да прилапа това тлъсто парче има гарантиран, краен потребител за цялата продукция.
  • 53 Гост

    7 0 Отговор
    Ей, мафиот при собствен АЕЦ ще ни оставите без ток ли бе, разбирачи?!!!! Всички трябва да сте на стадиона, да ви целим с камъни, мафиотииии
  • 54 Напротив

    1 7 Отговор

    До коментар #1 от "Пръц":

    София е България.С над 2 милиона население, е 1/3 от населението на страната. Стига с тези глупави изказвания.

    Коментиран от #62, #64

  • 55 Доньо

    5 0 Отговор
    И докога държавата (т.е. всички ние, които не сме вързани към парното на ТЕЦ-а) ще помага на Топлофикация- София??? Защо са тези демагогии и този популизъм, защото смятат хората за прости и не им е ясно, че се използва Топлофикацията за касичка на партията им? Как пък досега избрания менеджмент не се справи с намаляване на загубите, а те все растяха, растяха и оправданието беше, че топлофикацията има и социална роля, т.е. да осигурява евтино парно на една част от София....А другите хора- невключените към ТЕЦ-а? Да го д.у.х.а.т. !Искат да го поддържат с държавни пари, за да има откъде да крадат. Наглеци! И тоя бивш баничар и той голям експерт стана!
  • 56 преватези се

    2 0 Отговор
    Кръдците да се изловят, топлофикация се преватезирах, и нещата си лягат на местото, какво толкова сложно има
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 нннн

    3 1 Отговор
    Преведено на български: От данъците на всички българи да се плаща за отоплението на София.

    Коментиран от #63

  • 59 Всичко е изтървано

    4 0 Отговор
    Ти кога се замисли за хората? Като има гювеч - частници, като има затруднения - държавата?! Да си намалят персонала и заплатите! У наше село има хайлази, дето бичат само частно - не могат да свършат нищо смислено!
  • 60 до Пацо

    3 0 Отговор

    До коментар #34 от "Пацо":

    Ами ти сам го каза- в София е 3 пъти по-голяма средната заплата от останалата част на страната и е наглост да се товарят останалите хора (неотопляващи се от ТЕЦ-София) да поемат издръжката им. И за да спре спорът софиянци срещу провинциалисти, ще ви "утеша", че не цяла София се отоплява от ТЕЦ-а, не разбирам защо държавата ще я подпомага. По-долу един е писал, че ТЕЦ-а е една партийна касичка, затова се наливат непрекъснато пари в нея. Това е истината. Не грижата за хората.

    Коментиран от #65

  • 61 Счетоводните фирми

    6 0 Отговор

    До коментар #24 от "Боруна Лом":

    са едни от крупните паразити, източващи Топлофикацията. Умишлено е сътворен контролиран хаос и то от години, за да се възползват някои от това. Задаваш си въпроса: "Кой има интерес?" проследяват се парите и се получава отговорът. А с настройването на хората едни срещу други - софиянци и не софиянци, се мъти водата, отклонява се вниманието от истинските причини за положението и помага на престъпниците да постигнат целта си.
  • 62 Коментар до #54:

    4 1 Отговор

    До коментар #54 от "Напротив":

    Ако София е България, то останалата част явно е непотребна. Може спокойно да я отстъпите на съседните държави - може и хората от прованса да поемат малко въздух. Щом в своята страна са 2-ра ръка, директно с териториите да се изнасят. Май така ще ви стане най-удобно. Ех, егоизъм, егоизъм - ще ни затрие като държава. Нямам думи. Щом българи разсъждават така за собствените си сънародници. Нямаме нужда от такава държава и нека София си се превърне в град- държава. Може пък да просперирате като Монако?Знае ли се.

    Коментиран от #66

  • 63 По - правилно би било:

    6 0 Отговор

    До коментар #58 от "нннн":

    От данъците на всички българи, се изплащат и прикриват кражбите на фандупкова и сие.
  • 64 Варна

    4 2 Отговор

    До коментар #54 от "Напротив":

    Трябва да Ви плащаме сметките ли бе?
    Не ви ли стигат 140 години? - Еб-ти наглите шопи!
    Миналата година всички платиха 130 милиона задължение на шопската топлофикация. - Преди няколко години имаше пак същата случка! И сега пак ли бе?
    Що не си ХХХХ майката ... - Аре бегайте в територията на Македония.
  • 65 Пълна лъжа е,

    3 2 Отговор

    До коментар #60 от "до Пацо":

    че заплатите в София са 3 пъти по - големи от останалите в страната. Малко са хората с доходи повече от 1200 лв., а цените са чуствително по - високи от тези, в другите населени места. И да задам един въпрос: Някой представя ли си какво би се получило ако хората масово преминат на твърдо гориво да се отопляват?
  • 66 Хайде не избивай провинциални комплекси.

    2 1 Отговор

    До коментар #62 от "Коментар до #54:":

    Къде съм споменавал, че хората от провинцията са втора ръка?! Написах,че 1/3 от населението на страната е в София. Факт ли е? Да. Да ти имам глупавите сравнения за отстъпки на територии и др. простотии. Защо се достигна до това положение? Нарочно. Първо унищожиха работните места, после училищата и медицинските пунктове. Резултатът е на лице - масова миграция към по - големите градове и чужбина. Масова разпродажба на имоти, изкупувани на безценица и то НАЙ - ВЕЧЕ ОТ ЧУЖДЕНЦИ И ЧУЖДИ ФИРМИ. СЛУЧАЙНО ЛИ Е? НЕ! А ние тука с наслада се ръфаме, разделени на "граждани" и "селяни". Без да виждаме ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ. Стара практика е да се разделят и настройват хората едни срещу други, а през това време мошениците доволно потриват ръце и си вършат своето.

    Коментиран от #68

  • 67 Мая

    1 1 Отговор
    Споко ще докарами горивце от Италия- боклук ама западен...
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Това го пиша от години

    1 1 Отговор
    Oщe в учeбникa пo физикa e oбяcнeнo, чe тoплoфикaциятa e икoнoмичecки изгoднa само aкo зa цeлтa ce изпoлзвa oтпaднaтa тoплинa при прoизвoдcтвoтo нa eлeктрoeнeргия. Нaшитe тoплoфикaциoнни дружecтвa нe ca ТEЦ, a пo-cкoрo ТЦ - тoплo-цeнтрaлa зa прoизвoдcтвoтo нa пaрa. Oттaм ниcкият к.п.д. и виcoкитe цeни. Няма как да се отопляваш на газ и да ти е скъпо, а на централно парно пак на газ да ти е по-евтино. Централното парно има километри тръби и съответно топлинни загуби, пари за поддръжка, администрация, топлинни счетоводители и немалко корупция.

    Коментиран от #74

  • 70 Това го пиша от години

    2 0 Отговор
    Тoплиннaтa мoщнocт нa Тoплoфикaция "Coфия" e над 3000 МВт, a eлeктричecкaтa e само 280МВт. Тaкa, чe e пo-cкoрo ТЦ oткoлкoтo ТEЦ. Aкo нe ca държaвнитe дoтaции oщe oт врeмeтo нa coцa и ceгaшнoтo зaтъвaнe в дългoвe и нeплaщaнe нa прирoдния гaз - дa ca фaлирaли oтдaвнa. Имa eдин Зaкoн зa зaпaзвaнe нa eнeргиятa и нeгo мoжe дa гo oтмeни caмo Тoзи, кoйтo Гo e cъздaл.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Някой 22

    1 0 Отговор
    Селяндурите от дълбокия прованс са в София, грамотните и кадърните в чужбина.
  • 73 Държавата не трябва да помага на никого

    1 1 Отговор
    Всеки трябва да носи отговорност за своите действия или бездействия. Не трябва цяла Бългалия да носи отговорност за непрекъснатите гафове и грешки на "Топлофикация -София". Като иска общината да помогне , да плати от бюджета на София или да вдигнат цените на парното и топлата вода за хората в София. Пък защо да не фалира. Ще дойде някой , който може да се оправя с парите.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Някой 22

    1 1 Отговор
    Е нали сте мангизлии софиянци, защо пак държавата да ви плаща. Иванушка с тези 2000 иляди лева, точно можеш да си обършеш г---а.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол