4 Септември, 2022 07:29 7 777 19

Белобрадова: Време за истинска реформа, която да спре раздаването на пари „на калпак"

  • елисавета белобрадова-
  • демократична българия-
  • добрич-
  • избори-
  • кампания

Приоритет на „Демократична България“ в сферата на социалните услуги е да има услуги, каза кандидатът за народен представител в Добрич.

Белобрадова: Време за истинска реформа, която да спре раздаването на пари „на калпак" - 1
Снимка: pronewsdobrich.bg

„Приоритет на „Демократична България“ в сферата на социалните услуги е да има услуги“, каза кандидатът за народен представител Елисавета Белобрадова пред БТА в Добрич.

Пари има, но няма услуги или тези, които ги има, в голямата си част са „кухи", не са достатъчно функционални, не обслужват индивидуалните нужди на хората, допълни тя. Според нея е време за истинска реформа, която да спре раздаването на пари „на калпак", за да се „прикрие това, че социалната ни политика е крайно нефункционална“.

Цените на тока и горивата не са локален, а европейски и световен проблем, каза още Белобрадова. Според нея българските политици трябва да имат гръбнак и да не се поддават на „внушения" и „опити да се прегънем пред Русия", защото от това няма да има полза за потребителите.

„Трябва да се помисли за реални компенсации и подпомагане от страна на държавата, докато отстояваме геополитическата си позиция като член на Европейския съюз и НАТО", допълни тя.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 43 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Време е

    43 7 Отговор
    да заминете завинаги !
  • 2 ха ха

    22 1 Отговор
    абе то за консулства няма , а те социални помощи искат , веднага реформа , даже две-три
  • 3 хаберих

    21 1 Отговор
    Между блондинки:
    - Муцка, много съм умна. Уча английски, немски и алгебра.
    - Хайде, като си толкова умна, кажи ми как е “добро утро” на алгебра.
  • 4 Справедливост!

    29 2 Отговор
    Всички от ДАЙ БЪЛГАРИЯ В ЗАТВОРА!!!
  • 5 Tърновец

    21 0 Отговор
    След изборите народните представители стават партийни представители и ние нямаме контрол върху тяхната работа и те забравят какво са обещавали - да се намали броят им но за да няма концентрация на власт да се намали мандата на 2 години и да се въведе горна камера която да прегласува законите на НС. Освен това крайно време е да се рестартират двата затворени блока на АЕЦ Козлодуй
  • 6 Даааа

    18 3 Отговор
    Е добре де, нали точно ВИЕ заедно с ПП (и червените другари) гласувахте тези раздавания пари на "калпак", а сега казвате, че трябва да се прекрати това?! Май, май всички трябва да се измитате, защото не ви чака нищо добро....
  • 7 Малчо

    19 1 Отговор
    седем месеца, докато хляба и ножа беше в ръцете им, нищо не направиха, а сега пак обещават. Смешно.
  • 8 цербер

    5 3 Отговор
    кандидатката за народна представителка Елисавета Белобрадова
  • 9 смок

    11 0 Отговор
    Щом се раздават пари на калпак,всички народни представители да взимат заплатите си от работодател,а не да им ги плащат данъкоплатците. И НС да е на сесии. Народен представител не е професия за пенсия от 3400 лева.
  • 10 Гост

    9 0 Отговор
    Компенсациите от държавата отиват във фирмичките на държавниците. Никакви коменсации за алчни частници, от моя джоб. Вместо да компенсираме спекулантите, по-добре не допускайте спекулата. Колко прекупвачи са разследвани за неоправдано надуване на цените?
  • 11 Капиталист герой

    10 0 Отговор
    Това го дума жена от София без реално да е виждала какво става в другите населени местаПонеже тяхната партия се издържа от грантове затова така говори. Парите отиват по НПО от държавния бюджет вместо директно там където трябва.Друго е само да критикуваш държавата.
  • 12 летящата белобрада годзила

    9 0 Отговор
    никога повече джендъpи в парламента!!!
  • 13 Илиева

    9 0 Отговор
    Годзила ли кубила ли е тази не знам….Прилича и на двете.В ДБ всички си приличат и всички са вкупом непотребни.Много се надявам истински десните да ги отсвирят и да ги няма.Христо Иванов,гномчето,Раданчо да се скрият,че само опорочават представата за десни…За баба Цона да не говорим🤮
  • 14 Питащия

    8 0 Отговор
    ЗАЩО НЕ ВДИГНЕТЕ ДОХОДИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ? МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ДА СТАНЕ1300лв., а МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ 800лв!
    ХОРАТА ЕДВАМ ВРЪЗВАТ ДВАТА КРАЯ С ТЕЗИ МИЗЕРНИ ДОХОДИ!
    ВЪРНЕТЕ ПРОГРЕСИВНОТО ОБЛАГАНЕ ЗА ДА ИМА ЗА ВСИЧКИ!
    ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ, ЧЕ ОТ ПЛОСКИЯ ДАНЪК ПЕЧЕЛЯТ ХОРАТА С ВИСОКИ ЗАПЛАТИ.
    ПОПРАВЕТЕ ТАЗИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ!
  • 15 Матей преображенски

    4 0 Отговор
    Няма никаква социална политика,всичко е тЪрчи-лЪжи.Помощи се дават предимно на малцинствата,или пък както беше с горивата,намазват тия ,които се возят най-много,а това са богатите,а бедните им плащат чрез данъците и през бюджета.Трагични и плачевни парадокси,болен здрав носи.Неизбежната геополитическа преориентация не може превратно да се разглежда като "прегъване" пред Русия.В Тази светлина прегъването ни пред сащ и ес е на сто кАта и съвършено пагубно за страната.Някой да сравни основните икономически и всякакви други показатели отпреди 1990г. и сега,и ще се уплаши,щатите са ни върнали под мъдрото си ръководство някъде към 1950г.,в следвоенните години,а сега сме в предвоенни години.Де е киро на кирия?И ще ми приказват басни от 1001 нощ!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Калин

    5 0 Отговор
    От ДБ искат само за техните калпаци да има и да не делят с никого!
  • 19 Гост

    2 0 Отговор
    Козило кви геополитически позиции отзтояваме точно? Всички купуват руски газ, само ние сме по светци от папата....я се връщай в блога си. Нямаш място в политиката!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове