Last news in Fakti

11 Септември, 2022 12:35 56 356 111

Лоши новини за Динко от Ямбол

  • динко вълев-
  • динко-
  • инцидент

Той може да остане инвалид до края на живота си след брутален инцидент, състоял се край Девня в началото на седмицата

Лоши новини за Динко от Ямбол  - 1

Ямболският бизнесмен Динко Вълев може би ще остане инвалид до края на живота си след брутален инцидент, състоял се край Девня в началото на седмицата.

35-годишният ловец на бежанци пострада тежко, след като 150-килограмова стрела на кран се стовари върху него при опит да репатрира обърнала се на пътя цистерна. Динко е бил повикан по спешност в Девня, за да помогне с тежката си механизирана техника, но сам едва не загуби живота си по ужасяващ начин.

Очевидци на жестокия сакатлък споделят, че Динко е бил измъкнат с мъка изпод железата и е бил в критично състояние – със супен таз, потрошени прешлени и десетки тежки контузни рани. 35-годишния ловец на бежанци е бил натоварен в линейка и откаран по спешност в болницата във Варна. Там обаче лекарите безпомощно вдигнали ръце с признанието, че не са в състояние да извършат необходимите спешни операции.

Заради това близките на Динко са наели хеликоптер срещу 40 000 лв., с който в понеделник вечерта рижавия предприемач бе транспортиран до софийската болница "Пирогов". Там Динко е бил опериран от екип, ръководен от проф. д-р Диян Енчев – светило в ортопедичната травматология. Операцията на счупените прешлени е продължила 7 часа, а в следващите седмици на ловеца на бежанци му предстоят още няколко тежки интервенции. И макар самия Динко да е оптимист, че ще се изправи на крака, лекари изразиха скептицизъм, че той ще успее да се възстанови напълно, пише "Уикенд".

"Лечението му може да продължи и с години, като най-важното е да не се получи инфекция и да се стигне до венозни сплетения в таза със застрашаващо живота кръвотечение. Има опасност и от нараняване на уретрата и пикочния му мехур. Травмите на Динко са подобни на получените от Митьо Очите при стрелбата с мутрите на Божо Кравата в ресторант "Фор Ю" в Слънчев бряг“, твърди лекар.

По всяка вероятност Динко ще остане поне 2 месеца в "Пирогов", а впоследствие може да продължи лечението си в специализираната клиника "Джон Хопкинс" в Истанбул.

Лечението на Динко ще струва над 100 000 евро, но няма гаранция, че той ще успее отново да се изправи на крака и да се придвижва сам без помощта на инвалидна количка и бастун.

Жестокият инцидент с Динко Вълев е втори работен сакатлък в неговата дейност от началото на годината. Тази пролет базата за вторични суровини на рижавия бизнесмен в промишлената зона на Ямбол, в района на някогашния "ДАП", бе обхваната от огромен пожар, който бе гасен часове наред от 8 екипа огнеборци, сред които и спешно пристигнали пожарникари от Сливен и Елхово.

Заради огненото бедствие в Ямбол бяха отчетени завишени нива на амоняк и въглеродни емисии, но за щастие всичко се размина без човешки жертви и сериозно обгазени работници и огнеборци. Тогава криминалисти коментираха, че пожарът в автоморгата на Динко Вълев се дължи на лоша трудова дисциплина и неправилно боравене с машините от страна на работниците му, почти всички от които са от ромски произход.

Динко Вълев нашумя в цяла България преди 5 г., по време на първата бежанска криза, когато сам арестува 11 сирийски емигранти, навлезли нелегално в България и публикува видео от геройството си във Фейсбук. Впоследствие тръгнаха приказки, че ямболския "родолюбец", всъщност, осъществява набезите си по границата с цел да ограбва нелегално проникналите бежанци.

Миналата есен Динко Вълев отново задържа голям брой мигранти край Елхово и тогава правозащитни организации поискаха той да бъде съден заради това, че заплашва с пушка бежанците. Той обаче се защити с думите, че е извършил граждански арест и че не е произвел изстрели със законното си оръжие, а само е задържал мигрантите, докато пристигнат повиканите от него гранични полицаи.

След претърпяния тежък инцидент с цистерна, Динко Вълев едва ли повече ще може да шофира сам АТВ-то си и да лови нелегално проникнали в България мигранти. Близките на 35-годишния ямболия се надяват на чудо и се молят той да не остане прикован завинаги към инвалидната количка, пише още изданието.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 75 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дано оправи

    125 27 Отговор
    Всеки който се мисли за Батман , един ден си сяда на де=то. първо мисли ,и това върши работа !!

    Коментиран от #89, #110

  • 2 Асан

    104 82 Отговор
    Каквото посял,това си жъне сега

    Коментиран от #101

  • 3 Дано се оправи

    179 34 Отговор
    Момчето
  • 4 Българин

    143 61 Отговор
    Ще се оправи. Той е корав пич и не пада духом. А и Господ е с него

    Коментиран от #60, #85

  • 5 Патурко

    163 29 Отговор
    Няма шанс да се оправи след такива травми! Има много грехове да изплаща! Трафик на жени за жризи на любовта, рекет, тормоз, далавери с ДДС, пране на пари за политици и мутри и т.н и т.н. БОГ ЗАБАВЯ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!

    Коментиран от #6, #38, #42

  • 6 Бозавия

    119 18 Отговор

    До коментар #5 от "Патурко":

    Лови само бедни емигранти, които джоби за пари, ценности и телефони. Богатите му плащат!!! Толкова за ретро мутрата на ретро град Кукорево.
  • 7 Иво

    117 25 Отговор
    Това е възмездие.Той връзваше хора,сега господ върза него.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 7777

    13 28 Отговор
    Язък.
    Тамън бях решил да стана незаконен емигрант...
    /за нечия прослава/...
  • 10 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    53 43 Отговор
    Не знам какви и колко опасни са му травмите.този младеж го видях преди години по тв.Има Енергия,а това е достатъчно на тази възраст да се справи със здравословни проблеми,колкото и тежки да са.
  • 11 Лоша карма натрупа

    79 18 Отговор
    С ограбването на бежанци. Някое арабско проклятие го е застигнало. Дано бързо да свърши, но ми се струва, че ще страда много.
  • 12 Темида

    67 11 Отговор
    Самооправник? Сам се осакати! Бог не бие с тояги!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    64 21 Отговор
    Дано се оправи човека! Здравето е най голямото богатство!
  • 16 Отряд1

    70 6 Отговор
    Не ми беше симпатичен този човек, поради откровенно просташкият начин на държане. Може би има някаква справедливост, не знам. Не ми е приятно обаче, че семейството му ще страна. Дано се възстанови и това да му бъде сериозен урок, че животът е кратък, и всеки се стреми да грабне, макар и за малко, своето собствено щастие.
  • 17 Ирония на съдбата

    62 4 Отговор
    100000 евра едва ли е обрал от бежанците идващи от Турция, но сега ще остави поне толкова на турците +здравето си.

    Коментиран от #23, #44, #68, #80

  • 18 Киро

    54 11 Отговор
    Застигна го проклятието на мигрантите. Дето го проклинаха. А той не хаеше защото не рабираше когато го кълняха.

    Коментиран от #63, #86

  • 19 Противоречив герой

    27 37 Отговор
    Сега разбрах защо мигрантския поток се е увеличил драстично. Дано да има сили и късмет да се изправи на крака. Постъпил е правилно да помогне, но няма ненаказано добро.
  • 20 Баце

    35 15 Отговор
    Няма си късмет момчето, я вижте ББ колко време заплашваше собствения си живот, този на охраната от НСО, спътниците - министри на задната седалка и на безброй участници в пътното движение докато караше джипката , гледаше на страни от пътя и на зад към возещите се с него и плещеше безброй глупости, НО оцеля - късмет!
    В тоя живот всичко е късмет. Те ви пример с Титаник - богати, здрави, млади, ама един айсберг и айде - късмет.
  • 21 Анонимен

    38 9 Отговор
    Кармата винаги си идва за своето. В някои случаи проклятието те достига късно. В други случаи след смъртта изпитваш задгробни мъки. Но Динко има шанс да плати за греховете си защото ще плаща Тук и Сега и сигурно Отвъд ще е спокоен. Разбира се никой не иска чужденци да му навлизат в двора но все пак да отмъкваш последните пари на бягащи от война - Тогава имаше война - днес това вече са икономически бежанци защото войната приключи. Това са били кървави пари и сега ще му излезе скъпо всичко. Но Господ е милостив и ще му даде последен Шанс на Динко да се промени духовно.
  • 22 Няма оправяне

    37 16 Отговор
    Най-добре да намери някой ходжа да му развали проклятието иначе всичките пари които е ограбил и които честно си е спечелил няма да му стигнат.

    Коментиран от #46

  • 23 Анонимен

    26 2 Отговор

    До коментар #17 от "Ирония на съдбата":

    Турците са направили пластмасов орган на Очите. И на Динко ще направят каквото е нужно за да приберат парите.

    Коментиран от #47

  • 24 Спомням

    53 12 Отговор
    си ужасяващите снимки с вързани от него хора , мъчително ръцете им отзад и в напълно безпомощно състояние , ограбени до последните им пари ! Ето , сега може да изпита какво значи да си безпомощен , напълно безпомощен........ Ако властите тогава бяха реагирали на деянията му и гаврите , може би сега животът му щеше да е друг .
  • 25 Какво нещо е живота

    39 9 Отговор
    Сега сигурно бежанецът който го е проклел се гуши с някоя едрогърда германка, а този който го е обрал е прикован на инвалиден стол и се изхожда в торбичка.
  • 26 Динко динко

    38 7 Отговор
    Много се беше засилил батко много си повярва което няма лошо ама така е като се правиш на смирен и благ в същото време си п никой не обича лицемерите все се показва все се натиска но въпреки всичко му пожелавам да се възстанови
  • 27 Ходжа

    23 14 Отговор
    Дори бодлив трън да е убол петата ти, с всяко бедствие което те сполети Аллах ще изкупи греховете ти. (Текст от Корана).
  • 28 Как така

    33 7 Отговор
    Лекарите във Варна вдигнали рамене??? То аз като не съм лекар да вдигна рамене, ама те...

    Коментиран от #33

  • 29 Що изобщо

    42 12 Отговор
    Ни занимавате с тоя дебил.Дайте му направо нобелова награда за простотия
  • 30 ветропоказател

    37 3 Отговор
    който сее вятър,жъне бури

    Коментиран от #41

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Баце

    44 8 Отговор

    До коментар #28 от "Как така":

    Кое те учудва? То след 89-та "институциите" в БГ са само за да взимат заплати и да вдигат рамене и така във всяка една сфера на "държавата" - казва се разпад на държавността, но иначе сме богати и знаещи с един куп нови ценности, перспективи, възможности и по-добро бъдеще и живот. Добре е поне, че банани има целогодишно, че маса демократи щяха да измрът на времето поради липса на последните в плод и зеленчук.
  • 34 Не съдете човека!

    36 10 Отговор
    Само господ може да го съди! Перфектни хора няма. .по коментарите се вижда че не е бил цвете за мирисане ☺

    Коментиран от #53, #103, #107

  • 35 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 24 Отговор
    ДАНО оцелее ЧОВЕКЪТ и го излекуват ИСКРЕНО ЖЕЛАЯ възтановяването на господин ВЪЛЕВ
  • 36 Въййййййййй

    34 12 Отговор
    Ако се гътне тоз мутрак ще засенчили смъртта на британсткото бабе?
  • 37 Уве Зелер

    36 6 Отговор
    Този тип е слаботелесен палячо, а и доста бели направи. Дано му дойде акълът в главата, след като съдбата му размаха пръст.
  • 38 Рошко

    39 6 Отговор

    До коментар #5 от "Патурко":

    Бай ганьо това не го интересува, важното че най вече го знаят като ловеца на бежанци току виж фонд и паметник му отворят, простите са на почит тук
  • 39 Б0Ко банкянски

    13 9 Отговор
    Останахме без премиер в сянка!
  • 40 ЕХАА

    28 5 Отговор
    Така ли се грижи нашата здравна система за всички Българи .....а Динко осигурен ли е ??????
    Или само когато ги цакат със пачки ????
  • 41 Ленин

    20 4 Отговор

    До коментар #30 от "ветропоказател":

    Дали нямаше време,когато дементните старици по селата целуваха ръка на този мерзавец???
  • 42 555555

    14 20 Отговор

    До коментар #5 от "Патурко":

    Ще се оправи ако той самия пожелае,от лекарите нищо не зависи.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Рано или късно

    32 3 Отговор

    До коментар #17 от "Ирония на съдбата":

    Мисля,че е обрал доста над 100 000 евра. Всичко се връща и пари и здраве. Сметките се решават приживе.

    Коментиран от #48

  • 45 Ловец

    39 4 Отговор
    Сутеньорите така свършват обикновенно
  • 46 555555

    34 1 Отговор

    До коментар #22 от "Няма оправяне":

    Няма магии ,няма ходжи, има възгордяване което трябва да превъзмогне.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Дааааааа. .а.

    34 2 Отговор

    До коментар #44 от "Рано или късно":

    Парите са независимост.правят живота по лесен. Дават самочувствие на простия човек. .свободен разум. .но са илюзия. .защото не можеш да ги вземеш в гроба. .😊

    Коментиран от #57

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Тома

    15 6 Отговор
    За динко боли ме .........а
  • 51 Бачо Киро

    33 18 Отговор
    Динко може да е всякакъв, но това е станало при помощ на обърната цистерна. Може да се случи на всеки, който отива на помощ при катастрофи. Затова не би било лошо боклуците в чата да не вият толкова много, че и те не знаят какво държи за тях бъдещето. От лая им излиза, че Динко е трябвало да си се занимава с бандитизма над бежанци, вместо да ходи да помага с тежка техника....

    Коментиран от #54, #56

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Въпрос

    23 10 Отговор

    До коментар #51 от "Бачо Киро":

    Безкористно ли е отишъл да "помага" ???
    Мнооого са наивниците.... ПРЕОБЛАДАВАЩО много....

    Коментиран от #64

  • 55 познат

    30 2 Отговор
    Той е просто момче. Подхождаше му да се занимава с по-прости работи. За такелажната работа се иска повечко пипе.
  • 56 Рано или късно кармата те застига

    21 3 Отговор

    До коментар #51 от "Бачо Киро":

    Ако ще и кротко да си е ловял риба това не променя лошите неща които е извършил
  • 57 555555

    10 24 Отговор

    До коментар #48 от "Дааааааа. .а.":

    Не се заблождавай. Парите са средство за изпълнение на мечтите на човек. Без тях си никой в днешния свят.Затова трябва да превърнеш своята страст в пари.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Борисов

    25 3 Отговор
    Стъки излезе по хитър от Динго,защото се покри!!! хахахахихихи

    Коментиран от #62

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Бабата

    5 1 Отговор

    До коментар #59 от "Борисов":

    обиграната му дава акъл !
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 555555

    29 6 Отговор

    До коментар #54 от "Въпрос":

    Това е бизнес ,да отидеш да извадиш обърнал се тир си иска, специализирана техника.Обясни ми тук какво значи да работиш безкористно.Може би да инвестираш стотици хиляди,и после да го раздаваш МайкаТереза-А ти правиш ли го.

    Коментиран от #70, #71

  • 65 Ачик

    20 10 Отговор
    От кога селяндурчето Динко е национална новина?! Да не мислите наистина,че някой се интересува от него?! Да ви имам новината.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 555555

    21 3 Отговор

    До коментар #63 от "Исторически парк":

    Исторически парк ,ботафорен фейкнюз управляван от мошеници, единия от които е копейкин.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Aлфа Bълкът

    14 21 Отговор
    Нерде Ямбол, Нерде Девня – лакомо ду пе, кръв се ре.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Въпрос

    0 2 Отговор

    До коментар #64 от "555555":

    Прочети коментар 51
  • 72 костов

    11 2 Отговор
    СКОРО И В ТЪРГОВИЩЕ ЕДИН ДЕЛИБЕИ ПРОКЪЛНАТ ГОСПОД ЩЕ МУ ПОДНЕСЕ ЗАСЛУЖЕНОТО
  • 73 1453

    13 5 Отговор
    Господ няма тояга да надява по главата на самозабравилите се. Както и,че Господ забавя но не забравя. Дивко започна да плаща греховете си на този свят, когато си отиде на другия свят, мястото му е гарантирано в дълбините на пъкала. За десетките излъгани и почернени момичета и жени, за малтретираните уважавани и ограбени мигранти има още, но нека първо плати за тези си деяния....Сега,на този свят.
  • 74 1453

    5 5 Отговор
    Пардон :малтретираните уважавани и ограбени мигранти има още, но нека първо плати за тези си деяния." Щеше да бъде "малтретираните УНИЖАВАНИ и ограбени мигранти има още, но нека първо плати за тези си деяния".Съжалявам.

    Коментиран от #97

  • 75 Гената

    11 8 Отговор
    Не знам подробности. Знам, че помага при всякакви тежки случаи.., докато така наречената " държава " спи.. Дано всичко е благополучно за него
  • 76 Гената

    8 6 Отговор
    Не знам подробности. Знам, че помага при всякакви тежки случаи.., докато така наречената " държава " спи.. Дано всичко е благополучно за него
  • 77 Гената

    13 8 Отговор
    Не знам подробности. Знам, че помага при всякакви тежки случаи.., докато така наречената " държава " спи.. Дано всичко е благополучно за него

    Коментиран от #102

  • 78 Хаха

    16 4 Отговор
    Няма страшно нали си плаща здравни и данъци. Лекарите ще го излекуват, държавата и съда ще му дадат обезщетения, ще го хранят. Полицаите ще го пазят докато е в инвалидната количка, не виждам къде е проблема, всичко е точно 😂

    Коментиран от #83

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Гената

    19 3 Отговор
    На всички се случва да направиме по някоя глупост докато сме млади. На смърт ли трябва да бъдем осъдени? Човека помага.., а държавата гледа.. Пожелавам му бързо възстановяване

    Коментиран от #84, #109

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 БОЦ - ко

    3 7 Отговор

    До коментар #82 от "Гената":

    Генааа, гена,.....
    С амнезия си, като баба ми Пена
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 4634

    9 1 Отговор

    До коментар #18 от "Киро":

    Да смятам ли, че тези, които упрекнат Динко, са чисти пред съвестта си, че са пропуснали толкова много трафиканти и мошеници? Неща като "да би мирно седяло (на всяка цена), не би чудо видяло. Който иска, да минава, все ми тая какво носи и отнася.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Моя милост

    11 2 Отговор
    Господ да му дава сили вяра и ще се оправи. Той е кораво момче.
  • 89 Минчо

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "дано оправи":

    Точно така никой нее съвършен така пострада наш сънародник в чужбина пак тъка без внимание така иначе денят за него беше последния в живота му но трябва много внимание не познавам Динко пожелавам му от все сърце да се оправи и живее дълги години защото и аз работен също такава специфична работа и като прекл ючи деня и си викам е и днес мина

    Коментиран от #93

  • 90 БАРС

    7 5 Отговор
    Добре де нямали техника в девня та в цяла варна та викат Динко чак от Ямбол.Нещо не се вързва .Явно е някой играч под закрила на депутати и т.н та и адвокати тя явно други нямат право на такава пътна помощ.Иначе как не виждам смисал чак от Ямбол той да идва.Ами явно проклятията на хората които е тормозил когато се е правил на мъж го настигат вече.Дано да се оправи та да иска прошка от бога за деянията лоши дето е вършил.

    Коментиран от #98

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Исус

    3 0 Отговор
    Джинко,дете мое
  • 93 Дебили

    5 0 Отговор

    До коментар #89 от "Минчо":

    Браво Минчо, прочетох най-дългото изречение до сега. Така безсмислено, колкото и дълго.
  • 94 Константин

    8 2 Отговор
    Преди две години, в мол Пловдив, се държеше нагло и агресивно с колегите, заплашваше с побой, обиждаше и псуваше заради маските и дистанцията. Правеше се на отворен. Господ забавя, но не забравя.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Нашийник

    1 0 Отговор

    До коментар #74 от "1453":

    Не си сбъркал, за да се извиняваш, точно "уважавани" са си. Грешката е вярна.
  • 98 Запълващ

    2 1 Отговор

    До коментар #90 от "БАРС":

    ,,,,,,,,,,,,,,,,
    .................
    Ето ти малко запетайки и точки. Пиши после пак, че не ти схванах "тънката мисла".
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Студопор

    9 0 Отговор
    Жалко е 35-годишен младеж да остане инвалид, без значение какви са причините довели до инцидента.
    От друга страна погледнато, в каква държава живеем, след като хората викат Динко при обърната цистерна? Това ли е стандартната процедура в Република България и ако да - кой ще се оправя с обърнатите цистерни от тук насетне?
  • 101 Студопор

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "Асан":

    Е какво е посял? Че вършеше работата, дето гранична полиция трябваше да я върши? Или това, че се занимава с обърнати цистерни - дето пътна полиция и гражданска защита трябва да го правят? Какво е посял? Ти нещо лошо видял ли си от него?
  • 102 Погама

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "Гената":

    Го казваш, все едно ходи безплатно?!
  • 103 явно си много зле

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "Не съдете човека!":

    щом си вадиш изводи за човек от коментарите на комплексирани умствено ограничени дебили запълващи времето си със изразяване на мнения по теми за които не знаят и два реда но знаят имена и започват да си измислят историй от завист и злоба !!! това е голямат част от ганьовците за огромно съжаление и затова си заслужаваме скапаната карма която ни убива вече 30г. новите ни господари отвъд океяна!!!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 лекарите безпомощно вдигнали ръце

    1 0 Отговор
    МАЗНА ЛЪЖА
  • 106 кольоо

    4 0 Отговор
    динко ше се оправиш. Важното е да не губиш надежда.
  • 107 Е като си лош

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "Не съдете човека!":

    Осъди го ...ако не спре с идиотщините си ще стане и по зле...
  • 108 ТАКА Е КАТО Е НАЕЛ РОМЪНЦИ ДА МУ РАБОТЯТ

    1 1 Отговор
    ДА ИМ Е ОБИЦА НА ОКОТО НА ВСИЧКИ ,,РАБОТОДАТЕЛИ" ПРЪКНАЛИ СЕ ОТ НИЩОТО !
  • 109 Ела

    1 1 Отговор

    До коментар #82 от "Гената":

    Ти наричаш сводничеството, грабежите и изнудванията по някоя друга глупост докато сме млади ? Това да престъпления! И никаква младост не оправдава престъпника. Това, че на някого е помогнал, не измива вината за престъпленията му. Едното няма общо с другото. То и Васил и Георги Илиеви са герои за една шепа борчета в Кюстендил, но колко хора са убили.
  • 110 антрашпиц

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "дано оправи":

    Слушай кво ве мойто момче,аз съм 76 ти набор и навремето на границата хванехме ли нарушител ,му тествахме главата с кубинка поне десетина пъти и ако оцелее го пращахме по каналния ред.За мен е задължение на всеки български гражданин който има възможност, да извършва граждански арест(залавя бежанци).
  • 111 Васко Далверата

    0 0 Отговор
    Всеки ден го кълна тоз изрод докато си возкам камиончо за милиончо и съм го кълнал още като дойде ме заплашва аз си бях попийнал домашно винце и си правех кефа и този откачен идва да ме плаши не знам защо е обсебен от мене аз си правя купона и се забавлявам сигурно е бил закъсал за пари и е искал да ме предизвика да го нападна да ме осъди да ми вземе парите мен заплатата ми е 2200 на седмица той Динко къде е виждал такива пари само ги е санувал ама сега налапа папалюгата и ще е инвалид цял живот да го тикат в количката.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове