Last news in Fakti

25 Октомври, 2022 16:14 1 361 13

Служебният кабинет няма да внася проектобюджет за 2023 г.

  • служебен кабинет-
  • проектобюджет-
  • 2023 г.

Вместо това ще предложи да се удължи срокът на действие на тазгодишния бюджет

Служебният кабинет няма да внася проектобюджет за 2023 г. - 1
Снимка: БГНЕС

Служебното правителство се отказва от внасяне на проектобюджет за 2023 година въпреки вариантите, които направи. Вместо това служебната власт ще предложи да се удължи срокът на действие на тазгодишния бюджет и при него да се работи още няколко месеца от следващата година, съобщават от Нова телевизия.
За момента не е ясно за какъв период от време през 2023 ще действа бюджетът за 2022. Подобна мярка беше предприета и в края на миналата година и бюджетът за 2021 година беше актуален до март 2022 година. А тазгодишният бюджет действа от 1 април.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да излязат

    9 2 Отговор
    в бяло ! Иначе профукаха каквото им оставаиха , и борчове направиха и сума ти и самолети поръчаха.
  • 2 Минева

    6 1 Отговор
    Нали бюджетът на Василев е лош, а дебелата майна, неговата заместничка и настояща министърка го оплю. Разработвала, подписвала, нямала забележки и после надупи дебелия си задник на служебното радево

    Коментиран от #6

  • 3 ШАЙКА

    5 2 Отговор
    Хората са бедни всички едвам оцеляват КАТАТРОФА СМЕ ЦИГАНИ КРАЖБИ ПРОСТОТИЯ ДЪРЖАВАТА ПОТЪНА А младите изчезват от тук няма бъдеще....
  • 4 Истината

    5 1 Отговор
    "Служебният кабинет няма да внася проектобюджет за 2023 г."
    Защо ли? Ами просто защото Бюджет 2022 съставен от Харвардския възпитаник Асен Василев е най-добрия за момента!!! Затова и ще "се удължи срокът на действие на тазгодишния бюджет!!!"
    Лъжите на ГЕРБ и "калинките" им бяха пълен въздух под налягане и кьорфишек. ГЕРБ нищо не разбират от планиране на бюднета, особено овлния аматьор завършил в ниско престижната Свищовска Академия!
  • 5 Истината

    3 1 Отговор
    "Служебният кабинет няма да внася проектобюджет за 2023 г."
    Защо ли? Ами просто защото Бюджет 2022 съставен от Харвардския възпитаник Асен Василев е най-добрия за момента!!! Затова и ще "се удължи срокът на действие на тазгодишния бюджет!!!"
    Лъжите на ГЕРБ и "калинките" им бяха пълен въздух под налягане и кьорфишек. ГЕРБ нищо не разбират от планиране на бюджета, особено ония аматьор завършил в ниско престижната Свищовска Академия!

    Коментиран от #7

  • 6 Факт

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Минева":

    Копулентната финансова министърка Велкова просто Не можа да измисли по-добър Бюджет за 2023 г. от този, който е съставил предния финансов министър на Продължаваме Промяната Асен Василев. Цялото упражнение на Служебния кабинет на Радев май е да повлияе на едни следващи избори, като лъже и чертае едва ли не апокалипсис, а всъщност се оказва, че в тази криза страната ни е доста по-добре от другите в ЕС и то благодарение на Асен Василев.
  • 7 Хи хи

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "Истината":

    Глупости на търкалета ! Самият Василев иска да се внесе нов бюджет , за да не му лъсне гениалната некомпетентност , а тя ще изкристализира , бас ловя. Нормално е редовно правителство да внася бюджета
  • 8 Реалист

    4 2 Отговор
    Истината че бюджета на Промяната е доста добър лъсна! Чакаме да лъсне и да разберем защо Борисов и задкулисието свалила правителствос показатели които през последните 12 г. той само си е мечтал.
  • 9 ббрр

    3 2 Отговор
    Ей умна жена ще излезе Министърката.Крадците щяха да я завлекат да прави бюджет на мошениците, чрез Замразяване на заплати, дигане на данъците, ремонти на ремонтите, 16 милиарда заеми за КРАДЕНЕ.Ей Бойко да прави бюджет.Да видиме могат ли да опазят приходите от усвояване-крадене.При грешно разчетен бюджет за 3 месеца ще фалират Държавата.
    И да попитаме къде го имаше в стария бюджет тези милиони за заплати на аргатите на Радев.И след като няма да ги има и в продължението на стария оттук нататък, да връщат парите немедленно
  • 10 Тгжфх

    2 2 Отговор
    Финансовият министър на Служебното правителство манипулира цифри с политическа цел да повлияе на едни следващи избори. И тези лъжи оказват пагубно влияние и щети на българските финансови интереси, когато страната ни иска да вземе заем, защото завишения лъжлив дефицит съответно завишава лихвите на един евентуален заем, защото страната ни става неблагонадежден платец. Т.е. финансовата ни министърка вместо да играе в полза на това страната ни вземе заем с ниска лихва, предпочита да изрича лъжи с политически цели, които обслужват определен кръг от хора, а не интересите на българския народ.
  • 11 Размисли

    3 1 Отговор
    Имаше един летец и смел президен, за който гласувах два пъти. Чудя се какво стана с него. Защо претърпя метаморфоза? Защо в момента лази и пълзи, вместо да е горд изправен като преди? Защо сегашните му министрите изричат лъжи, които са в ущърб на страната ни? Какво целят?
  • 12 Даа!

    1 1 Отговор
    Съвсем правилно и точно решение.Иначе щяха да се дървят един на друг, , да отричат,режат , прекрояват ,и накрая контрата в служебния кабинет...Ами ние се съобразявахме с техния проектобюджет.Затова от тук резнахме,там дадохме.Не ни стига времето за нов! Сега да си трошат главата Новите Избранници.Ще проличи,кой колко телета преди " свадбата " е обещавал, а на практика да не излезе, проскубана кокошка.Теб са те избрали,ти решаваш! Че между обещания,и дадено разлика от земята до небето! Тъкмо народа ще види кой колко струва преди следващите избори.А те не са след години!
  • 13 Разумен

    1 0 Отговор
    Оказа се драги, дами и господа, че "текущият бюджет е адекватен не само за тази, но и за догодина." Т.е. бюджета съставен от Асен Василев за 2022 г. е най-доброто за България в момента, но и за догодина! И всички лъжи и интриги, с които заливаха Асен Василев и Продължаваме Промяната са само една инсинуация (измисляне и разпространяване на клевети) срещу него и партията му! Излиза в крайна сметка, че ГЕРБ напразно са свалили от власт ПП, за да се наместят те в управлението без никакво Основание!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол