Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 10:04, обновена 21 Ноември, 2022 11:17 7 342 138

Радев към ДБ: Хората от моята кохорта са завършили американски академии, а от вашата - съветски ВИДЕО

  • демократична българия-
  • румен радев

Румен Радев поиска от "Демократична България" изход от политическата криза

Радев към ДБ: Хората от моята кохорта са завършили американски академии, а от вашата - съветски ВИДЕО - 1
Снимка: Десислава Кулелиева, БНТ

Президентът Румен Радев провежда консултации с "Демократична България" на "Дондуков" 2.

"Следя със загриженост това, което се случва в българския парламент и ми се струва, че не това очакват българските граждани. Това, което чакаме всички - консолидация за намиране на успешна формула за съставяне на управление за решаване на важните проблеми, отива в друга посока. В посока на нарастване на конфронтацията, на противопоставяне, на чертане на нови разделителни линии", посочи Румен Радев, цитиран от БНТ.

В началото на разговорите държавният глава отбеляза, че няма малки и големи партии, защото отговорността за съставяне на работещо правителство е обща.

Румен Радев настоя, че на последните предсрочни избори българските граждани са дали така своя вот, че не са посочили ясно кой да управлява и затова е нужно да се търсят компромиси.

"Това прави усилията за излъчване на мнозинството, за консолидиране на тези усилия, за разрешаването на важните проблеми, един труден, но не нерешим въпрос", посочи президентът, цитиран от БНР.

"Следя със загриженост, това, което се случва в парламента и ми се струва, че не това очакват българите. Очакваме консолидации по приоритети, но това не се случва и се отива в друга посока - на чертаене на нови разделителни линии", допълни държавният глава и се обърна към демократите с въпросите: Как те виждат преговорите за съставяне на правителство и как може да се окаже военна помощ на Украйна, без ние да имаме ново и модерно въоръжение.

"Крайно критичен съм към вашите призиви да се разоръжим на прага на войната, преди да се въоръжим с нова техника, която да усвоим", допълни Радев.

Той направи препратка към публикация на Иванов в социалните мрежи и каза: "Хората от моята кохорта са завършили американски академии, а от вашата - съветски".

"Ние много ясно сме казали трите приоритета - съдебната реформа, въпросите на сигурността, с оглед на конфликта в Украйна, и на трето място един разумен икономически курс, който се грижи за тези, които имат нужда от помощ, но и същевременно с разбирането, че излизането от инфлационния процес е създаване на конкуретнспособност и инвестиции“, отвърна на първия въпрос лидерът на "Демократична България" Христо Иванов.

Според него големият залог е дали политическите сили са си извели поука от изминалите месеци и могат ли да водят диалог.

Иванов настоя, че не е "добър знак" арогантно наложените, по думите му, промени в Изборния кодекс.

По повод военната помощ за Украйна той опонира на президента Румен Радев, че военната помощ ни въвлича във войната: "Това не е просто двустранен конфликт. Това е част от една дългосрочна политика на Путин по реконструиране на неговото политическо влияние в Източна Европа. Не трябва да се зариваме в пясъка, а да носим евроатлантическа отговорност... Ако Путин успее, това не е в наш интерес, защото това означава всеки, с политика на силата, да налага своите интереси в нашия регион", добави той.

Според него е било важно да дадем политически знак, а именно решението на НС за изпращане на оръжие на Киев.

"Способността да покажем, че носим съюзническа отговорност е много важна", добави Христо Иванов.

"Най-важният ни ангажимент към Алианса е да можем да поддържаме нашите отбранителни способности, напомни обаче Румен Радев. Вие казват: Ние даваме оръжие на Украйна, получаваме НАТО-вско. Как си го представяте?", попита той.

"Никога не сме обвързвали тези два процеса. Никога не сме казвали първо даваме, после получаваме. Лошото е, че поредица от правителства отказаха да са активни и трябваше да се намеси парламента", коментира Христо Иванов и продължи: "Вие пък месеци наред твърдите, че подобно решение ще ни вкара във война. Не трябваше ли тогава да свикате КСНС и да предоставите информация за това".

"Още февруари превантивно свиках КСНС. Националната сигурност изисква изключително отговорно отношение, не търпи аматьорски изпълнения, изисква гаранции", отвърна му президентът и на свой ред попита какво е направило правителството с участието на ДБ за модернизацията на армията ни.

Досега държавният глава проведе консултации с първата по численост парламентарна група, тази на ГЕРБ-СДС. Проведени бяха и разговори с "Продължаваме Промяната", както и с ДПС. Разговор имаше и с групата на "Възраждане" и с "БСП за България".

Радев даде заявка, че ще проведе процедурата докрай и ще даде достатъчно време на партиите, докато не изчерпят всички възможни варианти в търсене на консенсус за сформиране на правителство.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 78 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сух

    100 8 Отговор
    Въпроса е: предателите събират ли се на едно място?

    Коментиран от #105

  • 2 Браво, аферим, машалла!

    97 28 Отговор
    Комуниста Бойкикев рамо до рамо с дъртия комуняга направиха "демократична" деебъъ! А оня червен пуяк резидента прави "разговори" четейки сричайки с партиики с по 1% подкрепа платена.........
  • 3 Мъка, мъка, гледат като запечени!?

    120 19 Отговор
    И да се напъват нищо няма да излезе, поне театро ни играят. Знаят, че повече парламент няма да видят и затова сега се сучат, белким останат още малко, че после лапачка няма да има!?
  • 4 честен ционист

    67 9 Отговор
    Изходът вика. Какъв ти изход бре, шоуто само сега започва. Ще падат правителства и ще закриват държави в рамките на седмици.
  • 5 Трагедия

    109 24 Отговор
    Сороси, прекарали целия си живот в политиката, спорят с НАТОвски генерал относно война и военна техника? Браво, Ристе!

    Коментиран от #10, #24, #53

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бау бау

    42 6 Отговор
    Чакайте от умрел писмо...
  • 8 Доностника Атанасов-

    80 13 Отговор
    и той там. Ей няма отърване от тия
  • 9 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    65 7 Отговор
    Дали може да изкарат ЧЕТИРИ ГОДИНИ бе да има връчен мандат и с със СЛУЖЕБНО правителство 🤔🤔🤔🤔🤔
  • 10 Браво бре

    44 75 Отговор

    До коментар #5 от "Трагедия":

    и откога другаря рускоподлогов е "натовски"? Па и генерал????

    Коментиран от #17, #33, #83

  • 11 Шопо

    93 31 Отговор
    На следващите избори ДБ ще са под чертата.
    Народа ще накаже партиите на войната.

    Коментиран от #99

  • 12 Стоян Александров

    59 40 Отговор
    Този Президент стана съвсем умишлено разбира се НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЕНИЧАР В СЪВРЕМЕННАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ. Туй президентче,еничарче и служител на Западните убийствени службици и смъртоностната Натю, НАРОЧНО И СЪВСЕМ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО БАВИ ВСЯКАКВО СЪСТАВЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО С ЦЕЛ ПРОКАРВАНЕ ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НА ЗАПАДНИТЕ УНИЩОЖИТЕЛНИ ПРАВИЛА ЗА У ИЩОЖЕНИЕТО НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ. НАРОДЕН СЪД, КОНФИСКАЦИЯ НА ЦЯЛОТО МУ ИМУЩЕСТВО И НА СЕМЕЙСТВОТО МУ СЪЩО И ВКАРВАНЕ ДОЖИВОТ В ЗАТВОРА. Този е доказателство, че ВОЕННИ НИКОГА НЕТРЯБВА ДА ПРИПАРВАТ ДО КАКВАТО И ДА Е ВЛАСТ....ПРЕЗИДЕНТ ПОЗОР
  • 13 А бе мравояд

    60 9 Отговор
    изяде ли трохите които Доган ти подхвърли през оградата когато му скимтеше, за парченце баничка???????
  • 14 Стоян Александров

    46 30 Отговор
    Туй президентче и Б.Борисов заедно с ПП са от една страна, роби на Козяк и ВСИЧКО, ВСИЧКО Е ЦИРК ЗА НАРОДА, А ПРОЗЗТИЯ НАРОД СЕ ХВАЩА НА ТЕХНИЯ ПОЗОРЕН И АНТИ БЪЛГАРСКИ ПАНАИР... БСП И ДПС СЪЩО С ТЯХ. САМО ВЪЗРАЖДАНЕ ОЩЕ СЕ ДЪРЖИ, НО ДО КОГА

    Коментиран от #36

  • 15 Мафията се консултира

    78 10 Отговор
    Оръжие за Украйна без пари нали подсигурихте, както и безплатна храна и хотели на морето за почиващите от там, пък нас Българите кучетата ни яли! Мафия това сте вие!

    Коментиран от #18, #70

  • 16 нннн

    66 5 Отговор
    Бла, бла. .. Радев да раздава мандатите и да вървим на избори. Тоя състав на парламента е опасен.за България. Вижте му приоритетите само!
  • 17 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    44 10 Отговор

    До коментар #10 от "Браво бре":

    Ами то у нас всички генерали са се клели във вярност на БКП ❗ Май все още нямаме
    военен влязъл в нашата армия,
    СЛЕД ВЛИЗАНЕТО ни в НАТО и вече станал генерал ‼️

    Коментиран от #19

  • 18 Спас

    16 50 Отговор

    До коментар #15 от "Мафията се консултира":

    За украйнките с децата похотелите плаща Европа.А хотелите преживяват целогодишно и то далечните по Слънчев бряг.Не лъжи.

    Коментиран от #110

  • 19 Браво

    18 37 Отговор

    До коментар #17 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    нали това им обяснявам, на тия "мъдреци" тука! А комунягите се мъчат да изкарат другаря крадеф "натовец"!
  • 20 Глад

    35 23 Отговор
    За всичко е виновен юмрука - две години и половина хажс, убийство
  • 21 123456

    41 8 Отговор
    готови на всичко за малко парче от кокалчето, спуканата резервна гума на ПП=Пълен Провал
  • 22 Сандо

    40 3 Отговор
    С тия изхода за България е входа на някое психозаведение.

    Коментиран от #138

  • 23 Кочо

    12 46 Отговор
    Връчвай мандата бе, пуйчо! Чакаш да гласуват хартиената измама ли!? Поставиха ти намордника и на теп! Кочо по принцип е Z, но справедливостта е по ценна, а тя в случая е - ПП - ДБ! Вижте колко сериозен, безкомпромисен и обективен е генерал Атанасов в анализите си към истинските проблеми на България! Ако бе безпринципен лапач, щеше да се скрие зад димната мъгла на ,,евроатлантическите ценности" и да се коалира и легитимира мафията!

    Коментиран от #26, #89

  • 24 Думата

    49 5 Отговор

    До коментар #5 от "Трагедия":

    Думата,която ми идваше наум,докато слушах как Хр.Иванов спори на военна тематика с главнокомадващия БА,беше,че Хр.Иванов е едно ЛАПАЦАЛО.
  • 25 Българин

    41 11 Отговор
    ДБ пак повфига темата за даване на оръжия за Украйна.Не разбрахте ли,че това е болна тема за българския народ и няма да стане.България трябва да стои далеч от този конфликт,а ме да налива масло в огъня.Ние няма да даваме оръжие.Това ли е най-важно сега пред българския народ.

    Коментиран от #29

  • 26 Мисля си

    42 7 Отговор

    До коментар #23 от "Кочо":

    Добре,че сте много,много малко симпатизантите на ДБ,иначе жална ни майка.То,даже и от ППне ви искат,колко пъти им предлагате обединение.За мен Христо Иванов се държи арогантно,говори назидателно,все едно са първа политическа сила.
  • 27 БЪЛГАРКА

    21 16 Отговор
    КАКЪВ ИЗХОД КАТО ТИ СИ ТОЗИ КОЙТО ДА РАЗТУРЯШ ПАРЛАМЕНТА И НОВИ ИЗБОРИ ЧЕ ТЕЗИ В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ДОРАЗРУШАТ ДЪРЖАВНОСТТА И ПАРЛАМЕНТАРИЗМА ТИ СИ ТОЗИ КОЙТО ТРЯБВА ДА ОПРАВЯШ ХАОСА КОЙТО ТИ СЪЗДАДЕ И СЕ СЪЮЗИ С КРАДЦИТЕ И МАФИОТИТЕ ТИ
  • 28 Спукаха

    30 2 Отговор
    се да краднат милиарди, а ни замазват очите, че държава щели да правят. Ха,ха! Простолюдието им хвана цаката, като спря да гласува. И 200 избори да направите все този изборен резултат ще получите. Ха, ха!

    Коментиран от #48

  • 29 Най-много

    26 4 Отговор

    До коментар #25 от "Българин":

    Най ми е интересно,как от ДБ излизат с номера--и другите дават оръжие,но Путин никого не е нападнал.Ама то не става от днес за утре.Ама пази Боже,да трябва да се убеждаваме,защото докато се задейства някакъв член,докато решат какво точно да правят, някои от нас ни пиши умрели.
  • 30 ТИЯ КОНСУЛТАЦИИ

    15 1 Отговор
    .....мижава работа..избори...кога цъфнат кокичетата☝🐦....ще си зимува под стряхата НА 📐НА властта.....
  • 31 ЛиБеРаст

    28 6 Отговор
    ДБ представляват 3%от обществото. За какъв изход от политическа криза става въпрос?

    Коментиран от #74

  • 32 Сусо

    30 5 Отговор
    Ноу тъпи тиа от дебето ве! И алчни! Грижата им е само за тях самите! Никакъв парламент повече за тях!
  • 33 Ма той

    13 1 Отговор

    До коментар #10 от "Браво бре":

    Участва във войната ,ама в коя война беше
  • 34 Деса конят

    21 5 Отговор
    Гномът колко умно гледа!
  • 35 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    15 1 Отговор
    Знам , че си прося пак да ми
    НАЛОЖАТ ЗАБРАНА ЗА КОМЕНТАРИ
    ама това не е ли една статия
    С ВЕЧЕ ТРЕТО ЗАГЛАВИЕ ❓❓❓
    Да колко могат да стигнат 🤔🤔🤔🤔

    Коментиран от #55, #71

  • 36 Само

    10 8 Отговор

    До коментар #14 от "Стоян Александров":

    Поясни Възраждане на какво се държи ,чи ни сванах

    Коментиран от #56

  • 37 666

    13 15 Отговор
    Продължават тъпите игрички на Радев и бандата ДБ и ПП. Хората не били дали кой да управлява. А кой спечели изборите пропуска да каже. При нови избори измамниците ръководени от Радев отпадат.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 дядото

    17 1 Отговор
    може и да не връчва мандати.нищо не правите в парламента,заплатите ви растат и без срам ги получавате.на народ и държава-ма.йн а.та им
  • 40 честен ционист

    16 3 Отговор
    Ти да не си мислиш, че нема руски агенти, завършили американски университети?
  • 41 Джипко бибитков

    11 3 Отговор
    Заплатките вървят ,а вие блъскайте за 1200лв и се чудете кво ще пложите на масата за 24ти декември
  • 42 Разпускай

    16 1 Отговор
    Таз сбирщина от хрантутници плюс всички държавни служби ,и без това е анархия поне да е пълна .И няма да се харчат милиарди всеки месец
  • 43 Независим

    16 14 Отговор
    Жалък путинофил е тоя Радев, подвластен на агентите от ДС и КГП, които издигнаха кандидатурата му за президент - ИМПИЙЧМЪНТ на тоя жалък женчо !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 44 Иво

    15 8 Отговор
    Няма никаква политическа криза. Има последни напъни на радевата шайка за политическо оцеляване. Иначе следва затвор за измами и национално предателство.,което е по добре от озверели хора с тояги и камъни.
  • 45 Въпрос?

    16 1 Отговор
    А президентът знае ли кои са важните проблеми за хората - нови военни самолети или финансово подпомагане в тези кризи, които ни се стовариха и с ковида, и с горивата, и с инфлацията?
  • 46 Макробиолог

    16 2 Отговор
    Мерят си академиите.,но в тях нещо за национален интерес не се преподава.
  • 47 Казуар

    17 9 Отговор
    Другарю Радев, най опасни са тези, които са се родили в семейства на комунисти, и след това са завършили американски академии.
  • 48 На следващите

    12 3 Отговор

    До коментар #28 от "Спукаха":

    Избори официално по 100лв на гласувал да се раздвижи малко масата от не гласували .Иначе за какво да ходя да гласувам ,и след три месеца пак
  • 49 разбихте ли кода

    10 1 Отговор
    Кохорта е група, която разпространява Кох и други бацили сред ората.
  • 50 Ама

    11 2 Отговор
    от България им пратиха само и единствено проверени потомствени комунисти , та затова , де ! Нито един друг !!!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Хр Иванов Идиот на Хранилка! Никакво

    16 9 Отговор
    Оръжие за Украйна, това оръжие да, не вие Бащиния?? Изгладувал гое Българския натод?? Неутралитет, този конфликт нее наш, а Шепа полици и кръстилисе"Евро Атлантици" искат да, за бъркат България в тази Война!! НЕУТРАЛИТЕТ Идиоти на Хранилки!! Никакъв ГЕРБ на Власт!! Хиени ГЕРБ и Борисов са за Съд и Затвор!!

    Коментиран от #57, #58

  • 53 Иванушка🇺🇲

    16 12 Отговор

    До коментар #5 от "Трагедия":

    Радев е натовски генерал колкото аз съм негър от Алабама. хаха🤩🤩🤩🤩🤩
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Не се коси

    2 1 Отговор

    До коментар #35 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Моята още важи.
  • 56 Хахаха

    11 7 Отговор

    До коментар #36 от "Само":

    Възраждане държи на копейките, не на еврото. А президента го играе уж неутрален.
  • 57 Мдаа

    10 9 Отговор

    До коментар #52 от "Хр Иванов Идиот на Хранилка! Никакво":

    И затова е време да се отървем от старото оръжие и да получим ново и съвременно. Всичко си има срок на годност.

    Коментиран от #96

  • 58 Народната воля

    7 7 Отговор

    До коментар #52 от "Хр Иванов Идиот на Хранилка! Никакво":

    Тези политици ги избира българския народ, за да ни представляват пред Европа и Света.
  • 59 сирене

    10 6 Отговор
    Друго си е Президента да ти каже "аматьор" и ти да с съгласиш. Ристьо мигновено подви опашка.
  • 60 ЧЕРВЕНАТА ЧУЧУЛИГА

    12 10 Отговор
    РАДЕВ, НЕ СЕ ПРАИ НА ДОРА ГАБЕ. МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕМ, ЧЕ И ТИ, И ОТРОЧЕТАТА ТИ ДБ, ПП СТЕ ЗАКЪРМЕНИ В КРАВАРНИКА! ПРЕДАТЕЛИ!
  • 61 Избори на пролет! Без хартиени Бюлетини!

    5 13 Отговор
    Б Рашков мин на МВР преди и по време на изборите!! И Резултатите ще бъдат близки до Реалните! Не на Хартиената Бюлети! !! Да за, Рашков за Шеф на МВР!! Това е решението за нормални Избори!! Слушай Радев!! Ти го знаеш това и ще го направиш!!
  • 62 !!!?

    12 3 Отговор
    Летаргия на Властта !!!?

  • 63 АРЛЕКИН

    10 4 Отговор
    ЖАЛЪК ЦИРК! ИГРАЯТ ГО "ДОБРОТО" И "ЛОШОТО" ЧЕНГЕ. МУСТАФАТА ПИШЕ СЦЕНАРИЯ
  • 64 Сандо

    8 1 Отговор
    Да се разбира така:Ние сме американски агенти,а вие сте пребоядисани съветски.А имаше една държава България ...
  • 65 гражданите не очакваха

    12 5 Отговор
    вдигнатия юмрук да се превърне в мека китка към гешаватурата....ама а де

    Коментиран от #68

  • 66 един

    7 1 Отговор
    Обстановката ми се струва е била доста нажежена!
  • 67 бойкикев

    6 8 Отговор
    го нави на фърчилкоф 😃
  • 68 Юмрукът

    13 0 Отговор

    До коментар #65 от "гражданите не очакваха":

    е бил срещу тях !
  • 69 И като са завършили ...

    5 4 Отговор
    някаква полза да има за Българското общество ? Днес излязоха данни за търговското салдо на България. Русия - над 8 милиарда лева дефицит. САЩ само за самолетчета – 5 милиарда и други ще трябва да се купуват. Русия, САЩ ... си гледат интересите – не кой е взел парите за измислени обучения на разни балами като тия ...
  • 70 един

    2 4 Отговор

    До коментар #15 от "Мафията се консултира":

    Е на тебе нали ти плаща мафията да пишеш разни лъжи,кво повече искаш!Или и ти искаш летни Сараи и вътре по-една Мата Хари всяка вечер!
  • 71 Аз си мислех

    8 1 Отговор

    До коментар #35 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Мислех си,че само на мен ми налагат забрана за коментарии. И то винаги,когато коментирам ДБ.Ама по едно време ми беше писнало само за Гешев да говорят.С пълното съзнание,че нищо не могат да му направят.Ама говорят нон стоп.Успокоих се.Сега пък започнаха от всичко да разбират.Даже повече от човек ,служил цял живот в БА,квалифицирал се и т.нХайде докато говореха за правосъдие иди-дойди,ама няма човек,който да е компетентен по всичко.
  • 72 Браво

    7 10 Отговор
    Радю им разката играта на тия гейши

    Коментиран от #112

  • 73 Независим

    12 8 Отговор
    Импийчмънът е задължителен, защото президентската институция е компроментирана, защото не президента взима решения, а оная мустакатата вицепрезидентка Илияна Йотова, която е взела надмощие над онова мекотело Румен Радев !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #101

  • 74 един

    2 4 Отговор

    До коментар #31 от "ЛиБеРаст":

    Ми не знам ве,защо не правите правителство като имате много повече %,кво чакате?

    Коментиран от #109

  • 75 факт

    10 0 Отговор
    Ей, голяма надпревара върви кой от кой е по-голям американофил, евроатлантик и натовец. То бива слугинаж, бива, ама сигурно вече и от американското посолство се отвратиха. За нормалните българи да не говорим. И докато тече настървената надпревара току се изпуснат и покажат истинската си същност - според тълковния речник думата кохорта ознава група хора, обединени от лидер, действащи заедно за постигане на свои интереси с нечестни средства. Точно това са "любимите" ни български по документи за самоличност политици - кохорта.
  • 76 ти да видиш

    10 3 Отговор
    Абе то и тези с американските академии ги видяхме, Харвард това онова, а от тях нищо не става. Така, че американцските като съветските все едно. Радев май евроатлантизма му идва в повече или така са му казали. Не, че от ДБ става нещо :) Един дол дренки сте всички!
  • 77 Ама нахалник е

    8 5 Отговор
    Ех, юмруче затова държавата е в блатото, щото управляваш вече две години и половина и все с "кохорта" умници. Огледай се, бе - убийства непрекъснато, мигранти, глад - това докара ти.
  • 78 Мда

    4 1 Отговор
    И какво от това, някой да си спомня, как американците минваха през всякакви схеми да се докопат до руския титан за техните самолети ... Пропаганда без мисъл
  • 79 БРАВО!

    7 3 Отговор
    Най-после някой да го каже на глас и се чуе от всички - щото като ги слеша човек, по-големи демократи от тях няма,нищоче са прослойка и издънка на тъмночервените комнистически сектанти!
  • 80 Слушах по радиото

    8 3 Отговор
    Изказването на иванов
    Освен поредните алабализми нищо друго от него не може да се чуе а и непрекъснато си противоречи ако се слуша внимателно

    Коментиран от #91

  • 81 срам ме е

    10 6 Отговор
    Радев и ти си слуга като всички останали. Срам ме е, че съм гласувал веднъж за теб. Послушко и празнодумец нищо повече. Лошото е, че късно го осъзнах.
  • 82 12345

    5 0 Отговор
    Уж наще политици се правят на умни, но тъпанари и продажници е всеки един от тях, незавесимо каква академия е завършил.
  • 83 Няма хънта,няма мънта

    12 4 Отговор

    До коментар #10 от "Браво бре":

    Българският офицер трябва да е лоялен на Българската армия.Той СЛУЖИ НА БЪЛГАРИЯ. Президентът правилно каза на Хр.Иванов,че националната сигурност, НЕ ТЪРПИ АМАТЬОРСКИ ИНТЕРПРЕТАЦИИ.Един аматьор,седнал да спори с един професионалист.Ами малко да се спрат вече тези от ДБ.Изчерпаха темата правосъдие с резултат кръгла нула.
  • 84 НРБ

    11 7 Отговор
    Браво на Радев, мъдро поведение на политик в този опасен момент на война близо до границите ни !!! Хубаво ги е затапил ДБ, слагачи на Сорос, нехайни за сигурността на България, прокарват чужди интереси !
  • 85 българин

    9 7 Отговор
    Ало пРеZидента, "Хората от моята кохорта са завършили американски академии", да, хората от твоята кохорта са деца на "куки" и заслужили "другари", некадърници, които за наша сметка си купиха или се сдобиха по някакъв начин с дипломи от някакви американски академии, путинци в резерв под прикритие, както и самият "натовски" генерал, пРеZидента демек.

    Коментиран от #117

  • 86 Българка

    7 5 Отговор
    Ако Путин успее, това не е в наш интерес, защото това означава всеки, с политика на силата, да налага своите интереси в нашия регион" каза крадливото Ристе.
    Само питам , каква е политиката на САЩ ?????????????

    Коментиран от #97

  • 87 Тиква

    10 5 Отговор
    Браво на президента Радев. Сложи ги на място тотално!
  • 88 радев , нямате достойнство бе

    6 3 Отговор
    Изглежда сега е престижно да целуваш американски зaднuцu , както преди меше актуална да правиш същото със съветските . От тия мекерета и продажници каква консолидация търсиш и за какво .
  • 89 Само питам

    6 0 Отговор

    До коментар #23 от "Кочо":

    На дядо ти Овньо ли си кръстен?
  • 90 Българин

    6 2 Отговор
    Всичките са един дол боклуци
  • 91 един

    3 1 Отговор

    До коментар #80 от "Слушах по радиото":

    То не само трябва да се слуша,но и да се мисли/ако имаш със какво/!

    Коментиран от #98

  • 92 Тия без мозък...чни

    7 3 Отговор
    Не могат да се разберат месеци наред кое е по-голяма подлога на краварите......краварите не ги зачитат и за човеци даже....
  • 93 Цветелин

    6 3 Отговор
    МАРШ С КОХОРТАТА СИ В АМЕРИКА!
  • 94 В държавата а с май- голямата бедност

    4 2 Отговор
    И най- голямата корупция на тия на жълтите павета, единствената тема на боклуците с власт е кой е по- го лям краварски агентурния и национален предател ...всички сте бе , всичко до един..
    Що не говорите за трагичното здравеопазване, което се оказва да е най- скъпото в Европа за българите!?! За липсата на парно по държавните болници, за цените на тока за бизнеса, за цените на храните и лекарствата от тука и на всичко друго...
  • 95 Голем смех

    7 3 Отговор
    Радев се изкарва американист и пръв натовец? А пропуска обучението си в мускувията. Не може да се вярва на такъв хамелеон.

    Коментиран от #127

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Политиката на САЩ

    3 5 Отговор

    До коментар #86 от "Българка":

    Не е да дойде тук и с един фалшив референдум да ни обяви за 51-ви щат. Бъркаш ги с рашистката империя на злото..

    Коментиран от #106

  • 98 Слушах по радиото

    4 2 Отговор

    До коментар #91 от "един":

    Направи си труда да прочетеш изказването на иванов и ще се убедиш че съм прав
    Некоректно е да обиждаш хората без да ги познаваш

    Коментиран от #126

  • 99 Ще ще

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Шопо":

    Дий шопе, дий ..
  • 100 Руските подлоги

    5 5 Отговор
    Гледат с напрежение как Радев им прокарва ошорките🤣
    Давай оръжие на Украйна и не се обяснявай къде си учил. По д лата се познава, казва Левски, дела трябват💪
    А иначе ако рашляка победи в Украйна може наистина да ни трябват и на нас тия снаряди 🤣
    Време е ЕС да обяви Русия за държава-терорист и всички, които я подкрепят за съучастници в тероризъм. Така ще се приключи бързо с вражеските руски агенти в ЕС 💪

    Коментиран от #121

  • 101 ЛиБеРаст

    2 3 Отговор

    До коментар #73 от "Независим":

    Как може Йотова да е взела надмощие? Тя е кадър на Сорос, а той е идеолог и социален инженер на финансовия олигархат които са на власт чрез Демократическата партия. А Радев и цялото служебно правителство, а и всички политици са на пряко подчинение на United States Embassy. Тя властта си е една и съща! Само посоката на паричните потоци прави леки флуктуации.
  • 102 Държавна А Г О Н И Я !

    6 0 Отговор
    Управляват ни героите на Доню Донев " ТРИМАТА ГЛУПАЦИ " ! Президентство, Парламент и Правителство ! И такъв е резултатът ! КАТАСТРОФА !
  • 103 Еле пък

    5 2 Отговор
    онова недоразумение главния енергетик на Републиката- направо не е ясно завършило ли е нещо. Та толкоз за президентската кохорта- ДС агенти и съветски антураж, без значение къде е завършил. Като е гнила комунистическа семка, където и да я посееш, все тая.

    Коментиран от #125

  • 104 Анева

    5 1 Отговор
    Хората от кохортата на ДБ са комунистически деца на старите партийци. Сега пребоядисани платени атлантици. Не е ясно кой нормален човек за тях гласува въобще. Нито са умни, нито красиви а изключително нагли и продажни
  • 105 Хахаха

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сух":

    Това е падение. Прав сте. Май , вече нямат морални спирачки. Не се ли усещат?

    Коментиран от #124

  • 106 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 2 Отговор

    До коментар #97 от "Политиката на САЩ":

    Ами да ‼️
    САЩко НЕ иска да се жени за нас,
    а само да си ни ШИшиБАба ‼️
  • 107 Анева

    7 0 Отговор
    Радев: Хората от моята кохорта са завършили американски академии. И това какво ще трябва да значи ? Продажни, купени, подлоги....какво? Определено не значи честни и образовани !
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Ян Бибиян

    2 5 Отговор

    До коментар #74 от "един":

    Чекаме Путин! Другата есен е тук!

    Коментиран от #114, #119

  • 110 БКП БОКо банкянски

    4 2 Отговор

    До коментар #18 от "Спас":

    Пак уредихме БКП+ДС-мутро-хотелиерите с печалби от евро-средства! И то с намален ДДС! А лумпен-патриотарското пролетарско стадо си го доиме, стрижеме, дереме и правиме на чеверме с поколения!
  • 111 На днешните Хаерсъзи, Търгаши , Шашкъни

    4 0 Отговор
    И МАСКАРИ им казват КОМПРАДОРИ ! Вместо Наглост, Бруталност и Безочие му казват НАХОДЧИВ , УПОРИТ , ИНИЦИАТИВЕН , ПРОГРЕСИВЕН ! ВМЕСТО : Комунизъм, Социализъм , Диктатура и Фашизъм днес предлагат ОБЩО ВЗЕТО ДЕРМОкрация ! Всичко е " та 6 ак " и заблуда ! Партията " ШМАЙЗЕР" щем нещем , но по принуда ще се ВЪЗРОДИ !
  • 112 Възрожденец

    5 4 Отговор

    До коментар #72 от "Браво":

    Там е работата, че разказаха играта на пРезидента. Показаха на всички какво съветско мекотело е.
  • 113 Българин

    7 1 Отговор
    В България е традиция генералите да са руски агенти и да работят за интересите на Русия. Много "натовски генерали" наредиха имената си до тези на Радко Димитриев и Владимир Заимов, за които руските интереси бяха над всичко. Учудвам се обаче на наивността на американците, които са допуснали почти всички от генералите, за които говоря, като Румен Радев, Стефан Янев, Димитър Шивиков и редица други да учат във военни колежи в САЩ и да направят кариера в структурите на НАТО.
  • 114 Простя Копейкин

    5 2 Отговор

    До коментар #109 от "Ян Бибиян":

    Ще го тричем ли преди Хага ?

    Коментиран от #118

  • 115 ЕДГАР КЕЙСИ

    7 4 Отговор
    ХОРАТА НА РАДЕВАТА ХУНТА СА ....... ДОКАЗАНИ РУСКИ "РЕЗИДЕНТИ" И АГЕНТИ НА КГБ ....... ФАКТ !
  • 116 кюмюря от Драгалевци

    6 2 Отговор
    А какви възможности очаква Радев с тези празноглави тиквеници от ДБ. Това е измет на обществото която знае няколко заучени фрази и винаги има един виновник . Паразити с различни фирми (имам много информация) зад които стоят и настоящи депутати .
  • 117 Хайде

    1 4 Отговор

    До коментар #85 от "българин":

    Ясно си личи,че нищо не ти е ясно.
  • 118 до имбецила

    3 3 Отговор

    До коментар #114 от "Простя Копейкин":

    Ти специално можеш само да му свирукаш до Хага !
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Само питам

    6 3 Отговор
    Радев, коя е твоята родина майка, България или Русия?

    Коментиран от #123

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Рашавия

    5 2 Отговор
    Завършили американски академии ама пратени от кагебето.
    А те пращаха най-верните и проверени от беге предателите.
  • 123 до гьота (преведи от турски )

    2 4 Отговор

    До коментар #120 от "Само питам":

    За неговата не знам но за твоята принадлежност си личи че е към ония дето 44-45 избиха 3 500 българи в бомбандировките на София .
  • 124 Коментар

    5 3 Отговор

    До коментар #105 от "Хахаха":

    Съгласен съм с Вас.
    В тази връзка, след като вече стана очеизвадно за всички в България (пък и навън), че евроатлантическата пасмина умишлено заробва и унищожава страната ни вече над 30г, как е възможно толкова много хора (освен платените) да подкрепят Герб, ПП и ДБ???

    След разговори с приятели, колеги и др хора, става ясно, че голяма част от народа ни си прави изводи за даден политик от информацията на казионните медии (тия платените от козяк, пълните с мисирки).
    Т.е. хората, или нямат време да помислят по тая тема, или ги мързи да мислят, или са вдигнали ръце и не им се занимава?!
  • 125 Ама

    1 3 Отговор

    До коментар #103 от "Еле пък":

    Разбирам Хр.Иванов и другите да говорят против всички останали,защото на всекиго е ясно кои са им спонсорите,ама и други да плюят,напр.главният енергетик на Радев ,не разбирам.Каква вина има човекът,че иска от Джемкорп ДОКУМЕНТИ,че са прекратили договора,а не вярва на голи приказки.Щото Кирил Петков колко приказки изприказва,ама нищо не свърши.То и от ДБот сутрин до вечер ни замотаваха с Гешев,та Гешев и като закриха специализирания съд се укротиха.Успяват "с малко трици,да хванат много маймуни".
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Виж сега

    4 5 Отговор

    До коментар #95 от "Голем смех":

    Радев не се изкарва никакъв,а си е висш офицер от БА.И,ако помислиш внимателно,той учтиво каза на Хр.Иванов,че от един аматьор,акъл не иска.Мислиш ли,че трябва да му обяснява продължително,че няма как руски агент да учи в американска академия.Или мислиш,че Хр.Иванов знае повече неща от разузнавачите.
  • 128 Чичак

    4 0 Отговор
    ГЕРБ да усвоява мандата с правителство на малцинство. Парламента ще гласува вот на недоверие и Радев няма да има време да си разиграва коня и да гради нови проекти и простотии.
  • 129 Стаматов

    6 0 Отговор
    След падането на Живков в САЩ се изпращаха стотици стипендианти на Мулти Груп, Петя Славова и т.н.... включително и от губещи държавни предприятия....стотици... Само летище Бургас изпрати за 3 години 8 човека в Харвард , все комунистически деца на мастити партийци
  • 130 ген Деса Решетникова

    6 5 Отговор

    До коментар #108 от "Тато му от Правец":

    Изследователи в Интернет твърдят с доказателства, че правешкия гюфтo Яшар Замфиркьо - Тато бил незконен син на Фердо кобурга и че решетниковото фатме Румчо бил незконен син на м@нго-Тато!? Демек брат на пияндето Владко на Татко! Все видни "учени" от БКП-кохортата! Като гледам тоя негъра - американски главнокомандващ и шефа на НАТО Столтенберг (известен в Норвегия като комунист-КГБ-агент "Стеклов"), предишните шефове на НАТО - все бивши яростни комунисти и маоисти, британските Тери ФРЪЦ, Боби ПРЪЦ и Лизи ТРЪЦ, пък и руските многозвездни "генерали" и "стратези", ми става ясно какъв е реалния спад в интелектуалната, професионална и морална деградация на фатмета, джандарите и милиционерите от всякакъв вид по върховете на йерархията!
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 дядото

    4 0 Отговор
    доколкото съм чел,всичките ни днешни генерали са завършили някакъв американски военен колеж за до две години,а не военна академия.щом ви е за гордост-гордейте се,но след висше военно у-ще и военна академия учите във американски колеж ,а не примерно в уест пойнд.
  • 133 Ехх

    3 1 Отговор
    С това за война още ли не си на фронта бе боклук.
  • 134 Браво на Президента

    6 3 Отговор
    Напълни ми душата! Толкова точно им го рекна на тия продажници и слуги на мафията!
  • 135 Калин

    4 1 Отговор
    Христо Иванов - Бойкикев е ярък пример за това!
  • 136 МУНЧО КРАДЕВ

    2 2 Отговор
    Еми мунчагада по принцип си тъпо парче,ама си 100% слуга на Мордор,при военните това е на генетично ниво,няма как да си роден като чакал,цял живот да си ял мрша като чакал и в един момент да решиш ,че си вълк и да се държиш като вълк !!!!
  • 137 Радев е чист

    0 4 Отговор
    Задачата беше кратка и ясна. Радев поставя под въпрос институциите в България и започва да ги ерозира.
    Корнелия Нинова всеки петък на парламентарен контрол крещи за някакви кражби без да представя никакви документи и без да ги завежда в прокуратурата.
    МаяМа "протестира" със шпиц командата на майките от "системата ни убива".
    Отровното трио и ДБ, тогава още нямаше официално ПП заливат мрежата с компромати.
    Радев публикува във Фейсбук страницата си колажи със спящия Министър Председател Бойко Борисов.
    После Радев излиза на улицата с вдигнат юмрук като Че Гевара и дава сигнал на Мутрите за снемане на законно избраното правителство.
    Не е нужно човек да симпатизира на ГЕРБ за да осъзнае че Радев прави преврат за снемане на законноизбраното правителство в навечерието на "специалната операция" в Украйна.
    Сега Радев ще започне да се оправдава че не е знаел. Много жалко. Значи е бил обикновен редник във "Специалната Операция срещу България".
  • 138 Верно ли

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Сандо":

    Психозаведението България е вече факт за съжаление.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове