Last news in Fakti

29 Януари, 2023 14:55 6 376 28

Мистерия около изчезналия Мартин: Видели го в столичен мол, пуснал sms от телефона си

  • издирване-
  • студент

Млазежът изчезна на 25 януари вечерта, след като се качил във влака от Пловдив за Стара Загора

Нови следи по случая с изчезналия студент Мартин Иванов. Сигнал, че е забелязан в София, доведе в столицата неговите родители. Те получили и съобщения от неговия телефонен номер, но апаратът вече е изключен, съобщи БНТ.

Сигналът доведе родителите на Мартин до столичен мол. Те получили съобщение от младеж, който обяснил, че вчера вечерта е видял студента в търговския център. По думите му момчето е изглеждало притеснено. Преглеждат се записи от видеокамерите, за да се разбере дали в действителност Мартин е бил в мола.

"Сигнал през фейсбук от момче, което работи в книжарница в този търговски център. Той ми написа, че е забелязал човек с подобно описание в 20.30 часа, че е бил видимо притеснен. С вече доста сплъстена коса. Значи най-вероятно не се е къпал. Решихме да дойдем да проверим камерите на центъра, за да видим дали е той. Да знаем дали е жив. Прегледаха записите, но казаха, че ще ги прегледат още по-обстойно. Очакваме съдействие то самия търговски обект вътре", каза майка му Силвия Георгиева.

Родителите му също така са получили и съобщения от неговия телефонен номер, който вече е изключен.

"Помолих го да ми пише, че е добре. Пътували към Пловдив. И ми изпрати само снимка на прозорец на влак или автобус, не мога да разбера и се вижда едно поле. Това е за вчера. А предната вечер пак получих пак смс от него "Утре се прибирам с влака" Де факто вчера трябваше да се прибере, както ми е написал и аз го помолих да ми, прати селфи да видя, че е добре. Изпрати ми снимка. Видимо уплашен изглежда на снимката и дотам беше комуникацията. Друго не ми е написано. Много хора споделят публикациите, много коментари има. Хората съдействат, пращат", каза още майката.

Мартин изчезна на 25 януари вечерта, след като се качил във влака от Пловдив за Стара Загора. Бил е облечен с тъмносиньо яке, черни дънки, кафяв пуловер, черни маратонки. Той е с дълга коса, висок 185 см.

Призивът на родителите му е всеки, който го забележи, да сигнализира полицията или самите тях - техните контакти са разпространени в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да сме оптимисти

    47 1 Отговор
    Да сме оптимисти и да се молим за Божията закрила за Мартин ! Дано се прибере жив и здрав!!! Но никак не става ясно кога влакът от Пловдив за Стара Загора е пристигнал в София...........

    Коментиран от #13, #15, #24

  • 2 Надявам

    33 2 Отговор
    се момчето да е живо и здраво , но просто да е решило да промени живота си , вероятно диктуван му до сега от други........ Неизвестността е ужасно нещо , както и чатала на врата ! Пълнолетно момче , майка му иска селфи да ѝ праща , да видела , че е добре ?!
  • 3 Ридлър ❓

    14 7 Отговор
    Той се крие, те го търсят.

    Коментиран от #6

  • 4 Бай Канур

    53 0 Отговор
    Щом телефонът му е активен могат да го локализират за под 1 минута......ако искат

    Коментиран от #10

  • 5 Пръц

    43 13 Отговор
    “С вече доста сплъстена коса. Значи най-вероятно не се е къпал.“
    На това описание отговарят поне 80% от Софиянци,които по принцип не се къпят или ако го правят е на празник.

    Коментиран от #7

  • 6 Ами ...

    22 2 Отговор

    До коментар #3 от "Ридлър ❓":

    Може да бяга от някой и затова да се държи странно.
  • 7 Лейф Ериксон

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пръц":

    Слизат от Q7-ите по фитнес клинчета, грейки и тъмни очила.
  • 8 Елементарно

    23 0 Отговор
    В мола има камери и полицията да проследи записите в конкретния час за яснота.

    Коментиран от #9

  • 9 Асдф

    34 2 Отговор

    До коментар #8 от "Елементарно":

    Те полицаите не знаят как отпечатъци да снемат ще ти засичат телефони, много филми гледаш 🔍
  • 10 мани мани

    16 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Канур":

    могат, но държавна несигурност предпочита да спи и да взема едни пари, обслужвайки властта и в частност помаците!
  • 11 Ром Бакарди

    17 7 Отговор
    Тоз за ко прай тъй.......майкя му са притиснява жената, а той джитка из молуве и разни тренове, аутобуси или кот там е. Мисля дека тоз търси нещу.......някуя мума ще да е! Само идна жина можи да накара идин маж да пощурей и убиколи цяла България за тоя дет духа.
  • 12 Винкело

    28 1 Отговор
    Какво тук не е наред... какво тук... А! Нито веднъж не се спомена думата "полиция".
  • 13 Гаглей

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "да сме оптимисти":

    Точно за това е мистерия
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Мхмм

    11 3 Отговор
    Таа история от начало си мирише.. 2 дна след изчезването, майката се сеща че синът и го няма и качва пост, но със снимка от преди 10 години. След още 2 дни намира актуална снимка. В днешно време никой не праща смс-и, камоли някой 20 годишен.. Да не говорим за останалото,ще излезе голя а мистерия тва
  • 18 Раданч Татлъту

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Реалист":

    Май,да.💋😎🐵😎💋
  • 19 Реалист

    2 0 Отговор
    Ако е пил мастика с авери после сабалян, въй ко станало нощес:)
  • 20 Чичо

    24 3 Отговор
    Егати...,аз на 20 се бях уволнил от казармата със звание мл.л-т командващ танков взвод в 12МСП Елхово...и по това време учих за януарската сесия във ВУЗа.Не съм се губиш и нашите да да ме търсили....ама това наркотици не знаехме какво е.Пийвахме домошарка и червено по квартирите...

    Коментиран от #22, #27

  • 21 незнайко

    14 3 Отговор
    Детето не иска да го търсят а те НЕ ТА НЕ" ! Става пълнолетен и света е НЕГОВ ! Той баща няма ли ? Говари все майка му !!!

    Коментиран от #25

  • 22 незнайко

    7 1 Отговор

    До коментар #20 от "Чичо":

    ЧИЧО , за съжаление си АБСОЛЮТНО ПРАВ .
  • 23 Абе, тая работа нещо смърди

    18 0 Отговор
    Всеки би могъл да прати съобщение от името на момчето. Уж пристига в Пловдив, а всъщност - не!?!? Също така, ако някой го е видял в мола, защо този някой не е отишъл при момчето, не го е попитал дали има проблем някакъв, да му каже, че родителите му са се побъркали от притеснение? Изобщо не вярвам, че е видян в София. Ако е в неадекватно, объркано състояние, явно нещо се е случило. Възможно е да има нужда от помощ. Хич не ми се връзват нещата. Единствено се надявам да се прибере скоро.
  • 24 Ами....

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "да сме оптимисти":

    Няма как влак от Пловдив за Бургас, който минава през Стара Загора, да пристигне в София. Явно се шегуваш, но сериозно ако помислим, има нещо гнило в цялата история. Изобщо не вярвам, че е видян в София. Просто момчета с неговото описание има страшно много. Най - много ме озадачават тези снимки и съобщенията до майка му. Защо не звъни, а пише и праща снимки????
  • 25 Явно

    10 3 Отговор

    До коментар #21 от "незнайко":

    майката е властна и момчето , което е пълнолетно , вече млад мъж , има нужда от глътка въздух и евентуално преосмисляне на живота си , който е пред него ! Не знам как биха реагирали млади хора , ако майка им им каже да ѝ прати селфи да видела , че са добре ?! Вероятно биха блокирали номера !
  • 26 pyzzoфилска

    2 2 Отговор
    секта?
  • 27 Спомням

    9 0 Отговор

    До коментар #20 от "Чичо":

    си около моите кандидат-студентски изпити, подаване на документи и прочие - аз ходех или с някой приятел, или ако нямаше никой за този университет - сам. Ставам, влакчето/автобусчето тогава, нямаше още смартфони и нет навсякъде, проверяваш какво трябва да хванеш в София, какви документи да носиш и така. Още в училище същото. Уреждане, започване на работа на другия край на България на 16г - същото. И не бях само аз така - повечето ми набори и поколението две-три години след мен - същото. Някъде от набори 96/97 нагоре започна едно масово дундуркане, гледане в саксия, а сега положението е страшно - това, което за нас на 18-20г щеше да е глезено, мамино синче с леко умствена изостаналост сега изглежда нещо като нещо напълно нормално. Надявам се, че момчето е добре, но ако не е с някакъв проблем, за който знаят, не ми изглежда нормално на 20г мъж майка му да го държи под такъв контрол.
  • 28 Роза

    16 0 Отговор
    В днешните мътни времена е естествено родителите да се притесняват.Толкова престъпления стават!За пет лева убиват човек!Моля се момчето да се намери живо и здраво!Молете се и вие!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове