Last news in Fakti

30 Април, 2023 20:52 2 119 31

Весела Лечева: Виждам нашата партия с ново ръководство и с нови идеи

  • спортен-
  • министър-
  • весела лечева-
  • бюджет-
  • служебен-
  • правителство-
  • спорт

Заяви служебният спортен министър Весела Лечева

Весела Лечева: Виждам нашата партия с ново ръководство и с нови идеи - 1
Източник: БГНЕС

“Виждам нашата партия с ново ръководство, с нови идеи, с нов начин на комуникация между членовете си и симпатизантите, с всички, които са работили и са били част от БСП”, заяви служебният спортен министър Весела Лечева в "Защо, господин министър?".

Тя подчерта, че когато си на пето място и за пореден път БСП печели в низходящ ред, то грешките са в ръководството. “Чувам ръководството да обвинява всички, но не и себе си”, каза Лечева.

Лечева добави, че няма да подпише в подписката на БСП срещу “Джендър идеологията”.

Бюджетът в спорта

“Това, което предлагаме за тази година за бюджет за спорт не се различава съществено поради ред ограничения, които имаме във връзка с приетите вече решения от предишните Народни събрания. Ние имахме огромно желание във връзка със спортната инфраструктура, защото това е най-тежкия и сериозен проблем пред българския спорт. За нас като министерство тази спортна инфраструктура е и социална. Спортната инфраструктура е много изостанала”, каза тя.

Бавно и трудно се случват добрите неща, добави Лечева по повод изграждането на нови стадиони.

Тя коментира и изказването на президента Румен Радев в началото на месеца, когато каза, че “Витоша се превръща в музей на затворени и ръждясали съоръжения”.

“Това е така за съжаление вече повече от 20 години е в това състояние Витоша. Мога да кажа, че само за последната година в Европа са изградиха повече от 100 зимни съоръжения, а на Балканите те са 10. Като че ли само ние не можахме да намерим изход от създалата се ситуация. Не може една Македония и Словения да намерят решения, а ние в България да не можем да открием възможност да бъдат модернизирани и изградени нови спортни съоръжения”, каза Лечева.

Тя подчерта, че експертната група има за цел да разработи законови предложения и да ограничи безразборното строителство, но да се даде път и възможност да се строят само спортни съоръжения.

В тази експертна група участват Министерството на младежта и спорта, Министерството на околната среда и водите, Министерството на земеделието, Министерството на туризма и Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Тя има за цел да изготви работещи предложения за решаване на дългогодишни проблеми, свързани със зимните спортове и туризма.

“Витоша не е само спорт, а и здравето на нацията ни. Нашите деца до обяд могат да ходят на училище, а следобед да са на Витоша и да имат различни спортни дейности. Не е нормално на една държава в ЕС да намери решение”, заяви спортният министър.

Бюджетът на страната

“Някой политици се настаниха много удобно в тази поза, предлагайки на обществеността и на гражданите най-добрите си идеи, законодателни решения, а след това бягат от отговорност да създадат правителство бягат от отговорност да приемат най-тежките и болезнените решения, свързани с един бюджет”, каза Лечева.

Според нея предложеният бюджет на служебния кабинет е на базата на законодателни решения на депутатите от предишните парламенти.

“Нека да има редовно правителство, но като няма - как се работи?! Виждам, че въжделенията на Нинова, свързани със служебното правителство са доста широки по отношение на изборните резултати на БСП. Защото основен виновник се оказва и служебното правителство за слабите резултати”, добави Лечева.

Кой да управлява?

Българските граждани казаха много ясно кои са техните нагласи, към кого симпатизират, на кого гласуват доверие. Виждаме, че няма политическа сила, която да може да управлява самостоятелно. Трябва да се правят разговори, да се правят необходимите стъпки, заяви спортният министър.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само

    26 1 Отговор
    на бунището !
  • 2 два кубика пръст

    38 1 Отговор
    Алчна жено ти виждаш само пачките. Не се наяде.
  • 3 манол велев

    38 1 Отговор
    алчна комунистка-капиталистка!
  • 4 Госあ

    17 2 Отговор
    Когато някой ми заговори за идеи, винаги съм скептичен. Идеята е реализиран продукт. Най вече с работа. Добре е умнокрасивитета да осъзнае, че идеите първо идват от работещите хора и второ - наистина оригинални идеи идват от единици. И да, определено мъск, безос и подобните търгаши не са от тях.
  • 5 така така

    6 11 Отговор
    Дано Лена от Брюксел се върне да въдвори ред в столетницата.

    Коментиран от #16

  • 6 Мафията

    27 0 Отговор
    в действие...

    Айде, нема нужда,масонска подлого.
  • 7 миии

    24 0 Отговор
    Като е ваша занеси си я във вас и там си я гледай.
  • 8 Ресторант и Спални Вагони

    34 0 Отговор
    Нямаш срам другарко Лечева .
  • 9 Град Симитли

    22 0 Отговор
    Единствената ви идея е да смачкате Нинова, ама тя е стара
  • 10 Красимир Петров

    19 5 Отговор
    На следващите избори виждам вашата партия в шеста глуха.
  • 11 Едно от лицата

    25 1 Отговор
    Заради, които България е бедна държава.
  • 12 ЕДГАР КЕЙСИ

    22 2 Отговор
    "ВЕСЕЛАТА ВДОВИЦА" ВИЖДА ....... НЕЙНАТА ПАРТИЯ С ....... ПАРТИЕН СЕКРЕТАР ...... КРУМ КАЦАМУНСКИ И ........ КРЪСТНИКА НА МАФИЯТА ....... ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП (МУНЧО) ...... ФАКТ !
  • 13 Колчо слепеца

    11 0 Отговор
    Видях, бе, видях.
  • 14 Хубава идея

    19 0 Отговор
    Ако и ти се махнеш!
  • 15 и без такива като тебе,

    24 0 Отговор
    Весела. Като деца казвахме, бегай да се гръмнеш. Ще мтасате, като смените Нинонва - с отбор хулигани като станишев, киро куфара с парите на македонската граница, георги гергов - свинаря, който сега се прави на параираджия и т.н.
    ЖАЛКОТО е, че НЯМАТЕ свестни хора да заменят Нинова, а само злобеят срещу нея. Да отворим профес5ионалното досие на станиеш и ще му видим цената.
  • 16 Едва ли...

    15 0 Отговор

    До коментар #5 от "така така":

    Друго си е в ЕП (НС си е направо WC)
  • 17 Гражданин

    10 15 Отговор
    Виждам европейска България без комунистическа партия, без руски комунистически отрепки!
  • 18 000

    19 2 Отговор
    Тая КОМУНИСТКА гледала ли е "Вилна зона" ???
    Едно към едно към "кадрите" - /и ТЯ към ТЯХ/....
    Манол Велев - мъжът и - в кома /заслужена след бум, бум/, а тя вее байрак с любовник.....
  • 19 скоро и тая

    8 3 Отговор
    ще бъде като партията си -студена със свещ
  • 20 Минева

    14 1 Отговор
    Коя е " нашата партия". Весела вдовица.

    Коментиран от #21, #24

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Алооо

    14 0 Отговор
    С колко милиона окраде Спорта,Веселче....!!???
  • 23 Зиме

    8 0 Отговор
    Виждаш и себе си в ръководството...
    Я разкажи за Манолчо Велев и паричките...
  • 24 Бай араб

    6 0 Отговор

    До коментар #20 от "Минева":

    Това е ,, вдовицата в бяло ,,
  • 25 СЛОНА

    1 3 Отговор
    КОГА ,ЧЕ МАХНЕТЕ МАМАИКУРИ,ЧЕ ДА ГЛАСУВАМ ЗА МОЯТА ПАРТИЯ ,НО ПОНЕЖЕ Е ТЯ ТАМ МОЯ ГЛАС И ГЛАСОВЕТЕ НА МНОООГО ДРУГИ ОТИВАТ В ДРУГИ ПАРТИЙ ,НИЩО ЧЕ СЪМ БИЛ В СИК ПАК НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА БСП ЗАРАДИ КУРНЕЛЕЯ
  • 26 Хахаха

    2 1 Отговор
    Виждам, че упреквате Нинова, че не се придържа към западните ценности, а се опитва да балансира. Ако бсп приеме евроатлантически ценности, както вие искате, ще се превърне в дясна партия. Няма да има разлика между бсп, герб, ппдб.

    Коментиран от #28

  • 27 Така

    3 0 Отговор
    Падна ми в омите тая госпожа неолибералистка се оказа.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ZеЛЕвСКИ

    4 0 Отговор
    ТАА ДРУГАРКА РУМЯНА КОЛАРОВА ☭, е от семейство на висшата номенклатура на БКП, с баща - топ кадър на Държавна Сигурност. Не е завършила "Философия", а "Научен комунизъм" ☭. И започва работа не в катедра "Политология", а в катедра "НАУЧЕН КОМУНИЗЪМ" ☭, както се казваше преди 1989 г. Когато бях студент, Коларова беше член на ръководството на Комсомола във факултета и АКТИВЕН ЧЛЕН на БКП. Беше секретар на ДКМС-то.
  • 30 Пък аз

    3 0 Отговор
    Пък аз продължавам да си те виждам като мафиотско нюрало,трудно казващо две думи на кръст.

    Коментиран от #31

  • 31 Браво

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Пък аз":

    Точно казано ! Това е отнратително женище, което проваля идеята за нов ПП. Ненаситна , нагла, без капка морал и велико самочувствие без покритие. Трудно мисли. Не може да говори .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове