Last news in Fakti

15 Май, 2023 08:39 1 653 30

Денков: Няма да има коалиционно управление с ГЕРБ - оттам нататък има много възможности

  • николай денков-
  • герб-
  • възможности-
  • коалиция

Имаме една седмица за реализиране на мандата, трябва да я оползотворим, до понеделник ще кажем. Във вторник вечер решаваме дали ще подкрепим ГЕРБ, каза още академикът

Денков: Няма да има коалиционно управление с ГЕРБ - оттам нататък има много възможности - 1
Снимка: bTV

Няма да има коалиционно управление с ГЕРБ - оттам нататък има много възможности. Това каза в студиото на bTV Николай Денков за преговорите на ПП-ДБ с ГЕРБ-СДС. Денков недоумява как ГЕРБ могат да искат подкрепа от ПП-ДБ, докато вторите не са провели национален съвет: "Непрекъснато ГЕРБ се опитват да ни вкарат в цайтнот. Казват, че няма време", коментира депутатът от ПП-ДБ. Той обаче смята, че кандидатурата на Мария Габриел е добро решение, за да се търси положителна развръзка.
Имаме една седмица за реализиране на мандата, трябва да я оползотворим, до понеделник ще кажем. Във вторник вечер решаваме дали ще подкрепим ГЕРБ, каза още академикът.

Не е ясно доколко всичко това е театър, в който ние да послужим само за алиби. Очаквам един истински разговор, допълни той. Имаме една седмица за реализиране на мандата, трябва да я оползотворим, до понеделник ще кажем. Във вторник вечер решаваме дали ще подкрепим ГЕРБ, каза още Денков, цитиран от novini.bg.

Ще подкрепяме всичко, заложено в нашата програма. Нашата цел е да се промени България - независимо дали като управляващи или опозиция. Ще подкрепяме дейностите от националната програма, допълни Денков.

За отстраняването на главния прокурор, Денков коментира, че Иван Гешев трябвало много отдавна да си тръгне. Има опит за смяна на едно лице и не е ясно дали ще има някаква съществена промяна. Трябва да се промени Конституцията и искаме да видим знаците, че това е възможно да се случи, настоя акад. Николай Денков.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    9 11 Отговор
    Денков, Денков, замениха те с една брюкселска калинка. Оказа се неблагонадежден щом едни дечурлига не можа да накараш да плюят у шишенцата.
  • 2 Чехмеджан ПаШа

    13 5 Отговор
    Предлагам Гешев да бъде изпратен като посланник на България в Украйна, и посолство да бъде изместено в БАХМУТ

    Коментиран от #6

  • 3 Бамбука

    13 6 Отговор
    "Хартиената" клика ще подкрепи Габриел, но дали това ще е достатъчно за да измие образа на Слънцето ? Колкото до ПП/ДБ и "анализите", че Слънцето ги е изработил, сега кой престъпва нервно от крак на крак и плаче по студията ?

    Коментиран от #12

  • 4 Гарабет

    16 12 Отговор
    Тия какви мишки са от ПП-ДБ за да лапат пари са готови и гащите да си свалят и да се надупят
  • 5 НЕгласувал

    19 11 Отговор
    Този сив мишок (който сам се провъзгласи за академик) е толкова жалък и безпомощен ,че освен присмех (примесен със съжаление) ,друго не предизвиква . И на кокошките в курника им стана ясно ,че не само ще подкрепят ГЕРБ/СДС ,ами може и едно хоро да им изиграят (за да ги забавляват) . Е ,подкрепата няма да е явна и ще се правят на опозиция ,ама ... ние този водевил сме го гледали няколко пъти от 1990 г. насам . Язък за будалите ,които им се вързаха на лъжите .
  • 6 честен ционист

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Чехмеджан ПаШа":

    Посолството на България в Украйна се мести в Лвов от догодина.

    Коментиран от #17

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 сбогом Гринго

    13 9 Отговор
    Хи-хи! Шарлатанчетата бяха заврени в едно тъмно ъгълче и сега се чудят как да се измъкнат от него! Ама-няма как. Ако няма МС,ще има нови избори,а на тях-резултатчето им ще е плачевно,ако има МС,ББ ще ги завре на още по дълбоко и тъмно място , а от там-няма излизане и ще изчезнат завинаги. Изобщо,ситуацията е "сбогом Гринго".
  • 9 Генчооглу

    11 7 Отговор
    "Денков недоумява как ГЕРБ могат да искат подкрепа от ПП-ДБ, докато вторите не са провели национален съвет:"
    Ами до сега що не си го проведохте този съвет бе, Денкооглу, от 6 месеца само едно и също мрънкате. Много работа сигурно ви е затрупала.Тоз ви е крив, другия - крив, всички са ви криви, само вие знаете. И то при положение, че имахте възможност, а вие тотално се оцапахте.
  • 10 Правилна

    7 6 Отговор
    позиция и респект към гласоподавателите !
  • 11 Всичко е любов

    6 7 Отговор
    И без официален брак, ГЕРБ и ППДБ могат да заживеят щастливо на семейни начала. Двама, като се обичат, намират му колая.
  • 12 И той ,

    4 6 Отговор

    До коментар #3 от "Бамбука":

    и Мара са завинаги дъмгосани ! Шансовете са нулеви. !
  • 13 Голям зор

    7 7 Отговор
    Ми защо се насландисвахте до сега
  • 14 Анонимен

    4 2 Отговор
    Лишо няма, на служебните кабинети им стана сладко да управляват и да си назначават навсякъде от техните села. Стани бОбо да седнем ние честните комунисти. Нашите остаряха, подрастващите умни млади завършили езикови и математически, или така трябва, иде 21 роботите, е, кажете им, да не учат задочно висше, никому ненужно. Не се наядоха на кражби и Евра
  • 15 Българин

    5 11 Отговор
    Смешници !
  • 16 Факт

    9 9 Отговор
    Самонаправилия се академик Денков, източвал еврофондове с фиктивна фирма с уставен капитал от 500 лева, си купил апартамент с гараж за 300 хиляди лева. Чакай народе, някой да помисли за тебе...

    Коментиран от #25

  • 17 Сталин

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "честен ционист":

    Значи ще имаме второ посолство в Полша
  • 18 Всяко нещо си има край.

    0 4 Отговор
    Братчед, шефа ти отворкото май е малко умрял на 92 години
    Затваряме обществото!
  • 19 колю

    3 2 Отговор
    ПИПИТА и "сериозен разговор".... надценявате се... по-добре отказвайте всичко с ГЕРБ...Много си приличате с таз годишната "пролет".
  • 20 1950

    3 5 Отговор
    най голямата гн...ида. която съм виждал !!!
  • 21 ////

    1 3 Отговор
    И който и да е, все тая ни е. Вълкът козината си мени, но не и нрава балкански, защо мисля така. Може би бе 2007 или 2009 или 2012. Минавайки по улицата реших да се отбия в една банка... Бе завършил, а, и, икономика, и директора Кирчо се казваше, вече пенсионер, но на топла служба бкп, 2 му деца къде ли са на работа, завършили БСУ, та той милият послушник тракиец сачанлия, като попарен О, не, от мен нищо не зависи. Отгоре пращат човека на Кмета и Кмета ми го води и т. н, Кире от ПП, едва ли ще знаеш, а и да знаеш, ако това описано за Вас, че гледаш да си спасиш кожата с парапета е вярно, кво да очакват младите по на 20,25 г, нищо Кирее и продължавайте да протяквате и да ни свалите кожата, много са нещата, заплати и пенсии занулени, а всичко от 3 години нагоре, в Бг и по Света. Прост, гол, неук човек съм, но ковчега от гълъб ще е добре да се замислите пп. Една шишичка не я ли доливате, тя остава празна, дано, кире, асен сте вдянали от грохнали млади хора, чакащи кефа ви.
  • 22 Перо

    2 6 Отговор
    Коалиционното управление ще бъде прекръстено, но разлика няма да има! Има заповед към мишките, от вън, където всички са на зоб към метрополията! Тиквата беше привикван 3 пъти седмично, на рапорт по изпълнение на програмата, а Гешев беше убеден, че не е женен за поста, в NYC!
  • 23 Истини

    0 1 Отговор
    Явно 300 хил им се виждат мало, ако е достоверна информацията. Разбираемо е, всеки иска да остане на власт, и гълъб, кога щеше да иде в Лондон на Коронацията на Краля, а да знаете с милите реститутки от Саксокурготски къде бяха навирани именно от тях бкпдс, Лежовката Дора, Лада Камбурова, Дорка Панева и други. Все те бкп като калайджии се въртят и ви мамят, жив очевидец съм, да минало е, и трябва да се забрави, но.. Как като Дорка Панева врата до врата, бе убит на Дорка Панева, баща й, офицер Царски и не знаеше майка й, къде е гроба му, къде е погребан, а Дорка ходела е с лекар и като разбрал за потеклото й я изостави и бе се зарекла не с друг, навсякъде я гонеха от работа, и реших да дам на Коджаманов телефона, свързал се, и бе казала ма майка си, от тоя не мога да се отърва, дойде от друг град, намври й коджамана работа, бкп я, и той умре, бе 13 г по стар и се върна в родният си град, и племенника коджаманов бкп е идвал в близо до тях, те й взеха, брат й жилището, но си купи в близост, та коджамана племенник бкп много състрадателен, иди виж жената, нали си демократ, не зная дали е жива. Много грехове имате за изкупуване и тък като бкп у дома, донесе един спусък в началото на 70те, и юриста студент, това е бкп на дорка баща й в списъка, а учешият тогава, а и бкп, има от селото 2 убити, взе и сега разбирам, защо го е взел, защото са на жена му 2 дядовци убити в списъка на бкп. Мъкииипобашенски
  • 24 Право на мнение

    5 2 Отговор
    Браво на професор Николай Денков, много точен коментар, много достоен и умен политик, с който тябва да се гордеем. Той е професор в Софийския университет, доктор на химическите науки. "Специализира в Япония и в Университета в Упсала, Швеция. Работи като водещ учен в изследователските институти на фирмите Юнилевър (САЩ) и Rhone-Poulenc (Франция)."

    Коментиран от #27

  • 25 По-точно

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "Факт":

    Това е поредната герберска лъжа, за да оклеветят българския елит и учени.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Всичко това

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "Право на мнение":

    Е хубаво, но защо все се започва с " няма"
  • 28 Минева

    3 1 Отговор
    Бяхте на ръба да ви сготви френската булка. Направихте правилен избор!
  • 29 Избирател

    1 0 Отговор
    Браво, акад. Денков!! Във вас е надеждата ни за светли бъднини! Успех и напред!
  • 30 Реалист 1

    0 0 Отговор
    ГЕРБ е ББ и ББ е ГЕРБ. Подкрепите ли Габриел, подкрепяте ББ и с ПП и ДБ е свършено, защото всички гласували за промяната, не виждат ББ в нея.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол