Last news in Fakti

1 Юни, 2023 12:32 1 739 167

Държавният глава от Молдова: Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди нещо друго, освен отвращение

  • държавен глава-
  • европа-
  • партии

Тези записи пометоха миловидната евроатлантическа фасада и разкриха озъбеното лице на една пълзяща диктатура и фанатизъм, поетично се изрази Румен Радев

Държавният глава от Молдова: Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди нещо друго, освен отвращение - 1

Не очаквам целувката между Борисов и Петков да роди нещо друго, освен отвращение, а то не води до доверие и устойчиви решения. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти преди срещата на върха на Европейската политическа общност в Молдова. Коментарът на държавния глава е във връзка с разговорите между парламентарните групи на "Продължаваме Промяната - Демократична България" (ПП) и ГЕРБ - СДС за съставяне на правителство с втория мандат. По-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че според него Мария Габриел (ГЕРБ - СДС) и Николай Денков (ПП - ДБ) са много близо до решение.

България трябва да има редовно правителство, но то трябва да почива на ясни демократични принципи и най-вече да работи за България, каза президентът.

"Предстои европейска среща на високо ниво с важни последици за бъдещето на континента, особено за България. На фона на сериозните проблеми с правата на българите в Република Северна Македония, които ще бъдат неотменима тема на разговорите днес, на фона на войната в Украйна, на растящото напрежение в Косово, проблемите в енергетиката и свързаността – важна тема в разговорите ще бъде и въпросът за разклатеното доверие и разклатената европейска перспектива на България след срамните записи от Националния съвет на „Продължаваме промяната“ и последвалите самопризнания на лидерите", коментира Радев.

По думите на президента тези събития отдалечават България с огромни крачки от Европа – като ценности и морал, както и принципи и начин на правене на политика. "Тези записи пометоха миловидната евроатлантическа фасада и разкриха озъбеното лице на една пълзяща диктатура и фанатизъм – като заявка на тежки закононарушения и чистки подписани кръв, за погром на институциите и държавна измяна", заяви държавният глава.

Според него всичко това „дискредитира европейски лидери“, а „европейската преса гърми с изключително негативни коментари за България“. "Това е позор, който се изля върху лицето на страната. За една нощ се пометоха едногодишни усилия и осезаеми постижения. Сега ще трябва време и много усилия да върнем страната устойчиво в нейния европейски курс", смята Румен Радев.

Президентът каза още, че редица европейски лидери са поискали среща с него днес, а той ще положи усилия да ги убеди, че България ще се съхрани като демократична европейска държава.

Държавният глава Румен Радев е в Молдова, за да представлява България във Втората среща на върха на Европейската политическа общност.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Правилно

    51 67 Отговор
    Пиша + на президента

    Коментиран от #90, #95

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тото

    53 64 Отговор
    Един истински мъж който не го притеснява да каже истината!!!!!!

    Коментиран от #77

  • 4 Тоя се излага вече

    68 51 Отговор
    А ти фатмак, спри да се целуваш с доган и путрофанова!

    Коментиран от #23

  • 5 Башкå бõлит

    53 45 Отговор
    Oтвращават ме думите на пpēzидēHта! Ясно е на кого служи. А восраване са бойните му отряди.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ужас безкрай

    58 41 Отговор
    Това не може да са думи на президент. Още не може да излезе от униформата.

    Коментиран от #37, #99

  • 8 Пич

    42 40 Отговор
    Хахаха...... сега , голямата мечта на Бойковците , Кирчовците , и Ристовците е , президент да беше Плювньо !!!
  • 9 мнение

    51 51 Отговор
    БРАВО на Президента. Моето усещане на отврат е същото. Всички нормални българи искаме провителство, но не на такава безпринципна основа - да се овладее държавата и да се "изпере"свещенната крава ББ.
  • 10 Дедо ви....

    36 33 Отговор
    Две престъпни групировки си поделят властта, за да се предпазят от съдебно преследване.: ПП преосмислиха след срещата с ГЕРБ: Няма да има чистка, приемаме експерти отвсякъде... !?!?!?!
  • 11 Светлина

    44 38 Отговор
    Вижда ти се края, руско мекере такова. Стана президент с лъжа към демократичните хора. Аз, слава богу, не се излъгах. Никакъв импийчмънт. Този трябва да стои още 5 години на стената на позора, да се среща само с президенти на Тамбуктустан
  • 12 Слава на Бога!

    41 48 Отговор
    Добре,че България случи на адекватен президент

    Коментиран от #31, #51

  • 13 Асан

    48 36 Отговор
    Румене кажи си!Ти Президент на България ли си или резидент на Москва в България?

    Коментиран от #19

  • 14 По голямо...

    38 28 Отговор
    Отвращение от муньо...няма....

    Коментиран от #107

  • 15 ТрампЛин

    45 27 Отговор
    Отвращението си ти Руменчо! Само че плана ти няма да се получи! Руски диверсант си ти, като онези начело с Цвятко Радойнов, дебаркирали на Варненския бряг с руска подводница през 1941.
  • 16 Какъвто не си

    5 15 Отговор
    Ти по скоро трябва да очакваш неочакваното в момента като един истински генерал..
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Истината е че

    39 23 Отговор
    Ние не очакваме целувката между Радев и Държавна сигурност (т.е. Кремъл) да роди нещо друго освен отвращение, но се вижда, че тя поражда устойчиви решения за излизане от ЕС и НАТО.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Цървулескос фатмакос го

    17 13 Отговор
    Тоя го пецкат яко от дпс
  • 25 Мммм

    30 13 Отговор

    До коментар #23 от "Тото":

    Само година след като излезе на площада с юмруче и викна "мутри вън", РАДЕВ НАГРАДИ С ДЪРЖАВЕН ОРДЕН ШЕФА НА МУЛТИГРУП. ТИ ли ще говориш за "лицемерие"?
  • 26 Минувач

    16 27 Отговор
    Жалко е да гледа човек подлостта и покварената антибългарска същност на ПП, ДБ и уплашените от разследвания ГЕРБ. Изправени пред стената хвърлят обвинения срещу всеки противник и разбира се по изтърканата опорка - руснаците. И маса народ затваря очи и им вярва, и започва и той да плюе по хората, осмелили се да назовават предателите с истинските им имена. Умът не побира логиката им - срещу Радев и Възраждане НЯМА нищо доказано и НИЩО направено в някакъв руски интерес, докато за ПП и Бойко има 100%-ви записи, уличаващи ги директно в предателство, измама, злоупотреба с власт, овладяване на служби и т.н.. Стадото зад ПП и ББ нека да се спре и замисли за момент - ИМА ЛИ НЕЩО ДОКАЗАНО, НАМЕРЕНО, ЗАПИСАНО...каквото и да е за руснаците и Радев или Възраждане! НЯМА! Има единствено политическо говорене и насаждане на тази теза, защото повтаряне всеки ден по 100 пъти, хората вече я възприемат за нещо нормално и истина. ПП, ДБ и ГЕРБ са се вкопчили взаимно да се спасяват и от народа да няма избори, и от прокаратурата да не останат без имунитети. Всеки техен противник и всеки патриотичен вопъл се тръби, че е про-руски, защото друга теза нямат. По тая логика - искаш правосъдие за Бойко - руснак си, искаш да не предават България на посолството - руснак си, искаш да не се овладяват службите, МВР и местната власт - руснак си, искаш да не манипулират избрите - руснак си. Не бе хора, ние сме БЪЛГАРИ!

    Коментиран от #29, #33, #112

  • 27 Ру Ра

    23 15 Отговор
    На тоз чиляк целият му модел е путинистки такъв..разбира от всичко
    постоянно е намесен в някакви висши теми..една реч негова не съм гледал досега да усетя някакво лично чувство..като персона такъв..кой е Радев примерно..дойде от нищото..вписа се в картинката и взе да драпа отдадено към властта..за това че хората зад него са най-малкото съмнителни..за това че буквално се опитва да се носи на някаква популистка пак по путински модел вълна
    за това че отрасъла от който трябва да разбира и развива всъщност копае дъното даже няма нужда да говорим
    човека е абсолютен хамелеон и абсолютно вреден в момента за страната

    Коментиран от #71

  • 28 Лежеш

    22 13 Отговор

    До коментар #23 от "Тото":

    Никой няма да пращат на фронта, ама виж твоите синове ще ходят в казарма и ще се бият на фронта за благото на русия, ако копейката или билшевиките дойдат на власт!
  • 29 Всъщност

    11 14 Отговор

    До коментар #26 от "Минувач":

    "Жалко е да гледа човек подлостта и покварената антибългарска същност на ПП" Радев ЛИЧНО доведе и гарантира за Кирчо и Кокорчо, не сме забравили.
  • 30 прокопи

    25 15 Отговор
    Не зная поради какви причини е станал генерал, но говори като фатмак.

    Коментиран от #41

  • 31 мдааа

    11 5 Отговор

    До коментар #12 от "Слава на Бога!":

    Това беше вицът на деня! 👍

    Коментиран от #40

  • 32 Тошко

    12 15 Отговор
    Къде е Прокуратурата? Гешев? Защо няма вече обвинени хора в държавна измяна? Какво още трябва да стане?

    Коментиран от #46

  • 33 Доказано е

    25 13 Отговор

    До коментар #26 от "Минувач":

    Какво за доказване има бе другарю Волгин
    Че Митрофанова му стои като квачка над главата на 3ти март ли
    Или пък че от Възраждане развяват руските знамена
    Тия мирните протести как мислиш че се случват според тебе..кой ги плаща тия мероприятия??
    КОЙ В БЪЛГАРИЯ РАЗВЯВА АМЕРИКАНСКО ЗНАМЕ ПО УЛИЦИТЕ

    Коментиран от #36, #66

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 нннн

    11 17 Отговор
    Млади са, обичат се, кръвта им ври. Как да не се целуват Боко и Кирчо. Гор чи во! Избирателите им да пият блага..
    студена вода.
  • 36 Чао нищо

    7 5 Отговор

    До коментар #33 от "Доказано е":

    стига мърси!
  • 37 реру

    28 11 Отговор

    До коментар #7 от "Ужас безкрай":

    "Това не може да са думи на президент. Още не може да излезе от униформата"


    Хората отдавна са казали: "Вълкът козината си мени, но нрава - не"...

    Коментиран от #39, #44

  • 38 Няма

    19 8 Отговор
    по-отвратително нещо от рашистка подлога.
  • 39 Чест и почитания г-н Президент

    12 24 Отговор

    До коментар #37 от "реру":

    България има нужда от достойни българи, да я спасят от национални предатели, лъжци и крадци като ПП, ДБ и ГЕРБ!

    Коментиран от #43

  • 40 Има и друг виц

    7 18 Отговор

    До коментар #31 от "мдааа":

    Вицът за един Киро,който дойде от Канада за да изпере Бойко,а вместо това го прегърна.Много се смяха хората,вече и неговите избератели се смеят.От няколко дена е актуален и хит.

    Коментиран от #78

  • 41 реру

    26 9 Отговор

    До коментар #30 от "прокопи":

    "... Не зная поради какви причини е станал генерал..."


    Най-вероятно като "достоен син на Партията"...

    Коментиран от #70

  • 42 хммм

    16 7 Отговор
    Той е лукава глава, не държавен глава!
  • 43 И тук ли с копи пейста?

    22 9 Отговор

    До коментар #39 от "Чест и почитания г-н Президент":

    За руските слуги “достоен българин” е всеки, който продава интересите на България в полза на тези на руЗЗките фашисти, които са обявили България за държава-враг.
  • 44 !!!?

    19 8 Отговор

    До коментар #37 от "реру":

    "Възраждане" !!!?

  • 45 Диамантената ръка

    18 7 Отговор
    Военни и милиционери нямат място в политиката

    Коментиран от #72

  • 46 Защото

    19 11 Отговор

    До коментар #32 от "Тошко":

    ще останем без пРезидент. Той е най-големият национален предател.
  • 47 Чест и почитания г-н Президент

    11 23 Отговор
    Прави ви чест, ненависта към отпадъците национални предатели ПП, ДБ и ГЕРБ! България има нужда от достойни българи, да изринат отпадъка!

    Коментиран от #48

  • 48 Мдаа

    11 9 Отговор

    До коментар #47 от "Чест и почитания г-н Президент":

    Само година след като излезе на площада с юмруче и викна "мутри вън", "достойният българин" РУМЕН РАДЕВ НАГРАДИ С ДЪРЖАВЕН ОРДЕН ШЕФА НА МУЛТИГРУП.
  • 49 ТрампЛин

    22 11 Отговор
    Румен Решетников е срам за България!
  • 50 Послството

    9 0 Отговор
    Един по един, не се бутайте !
  • 51 Ми не

    15 9 Отговор

    До коментар #12 от "Слава на Бога!":

    не получи. Получи си пак кремълско мекере като Първанката.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Чест и почитание г-н Президент

    11 18 Отговор
    България има нужда от достойни мъже като вас, за да се спаси от националните предатели, лъжци, крадци, лицемери, ПП, ДБ и ГЕРБ! Достойните българи сме с Вас!

    Коментиран от #73

  • 54 Незаконния син…

    9 9 Отговор
    ….на Т.Живков е позор за България!!!
  • 55 Въх

    9 8 Отговор
    Вие председставяте ли си Кумира на нашите русофили
    1."Висок" 1.62 метра и ходи с токчета
    2. Красив та красив ...га че са го правили с мистрията...та и натъпкан с ботокс та ча ще се разтече
    3. Ака в куфар
    4. Целува спонтанно момчета по пъпчетата
    С две думи ИСТИТСКИ КУМИР...споменат във втората Божа заповед.
    Ашколсун
  • 56 Отвращение

    21 12 Отговор
    От зеления чорап проводник на руския фашизъм.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 отвратителен Радев

    19 12 Отговор
    Радев е явен руски шпионин!

    Коментиран от #62

  • 60 Сталин

    13 12 Отговор
    Най-отвратителният да говориш за отвратителност!
    Абе резидентът на российското разузнаване си е резидент! Браво, дрОгарю Гумен Крадев!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 И що

    6 3 Отговор

    До коментар #59 от "отвратителен Радев":

    Туй звучи по детски тъпо! :))
  • 63 Светлина

    15 11 Отговор
    Този чекист ще получи доста лоша съдба. Толкова е вече опозорен, че май ще кандидатства за руско гражданство. Срам, срам за него. Излъга толкова много хора.И един съвет.... скрий безкрайно глупавата си жена. Един мъж много добре можеш да го опишеш по жената до него.
  • 64 фърчащия фатмак

    8 7 Отговор
    сърдит.не го паканили на турска 3-ка
  • 65 Клинтън

    13 9 Отговор
    Този рИве за импийчмънт и както е тръгнало няма да му се размине. Няма ли кой да му каже, че смеещият се последен най-много се смее.
  • 66 Минувач

    10 11 Отговор

    До коментар #33 от "Доказано е":

    На Възраждане се вечт българското знаме, това бялото с лъва на Възраждане и Самарското знаме. На няколко протеста имаше единични присламчили се русофили с руски знамена. Пак казвам - единични и то не от хора на Възраждане. Допускам, че може и да са провокатори, за да има, какво да плюят по Възраждане после. За Радев - тази снимка, какво показва - нищо повече от един коленичил български президент, както и всички българи около него, всички коленичели в памет на жертвите за освобождението ни. Това е по протокол и чувство на признателност. Митрофанова е там не да гледа президента отвисико, а е там също да почете руските жертви във войната за България. В момента, когато е снимано българсия флаг е спуснат, българите са коленичели, Митрофанова не е, защото протоколът не го изисква от нея, както и не руско знаме да е спуснато в случая. Измислени интерпретации, за да се намери нещо уж руско. И това е всичко, няма срещи в посолството, няма записи... А сега си дай сметка за нещата спрямо американското посолсвто - ДОКАЗАНИ закуски, записани разговори за съгласувания и одобрения, ДОКАЗАНИ финансирания от Америка за България за политици и медии. Ти въобще даваш ли си сметка как са нещата едно срещу друго, напълно несъизмерими. Не виждаш ли в записите, какво става - няма и една дума за страхове от Русия, няма и за народа, има само за изпиране на ББ, за овладяване на служби и местна власт, за незаконни фалшификации на изборите, за одобрения от САЩ на най-важните служби, к

    Коментиран от #68, #69, #79, #86, #164

  • 67 Минувач

    1 5 Отговор
    .....на най-важните служби, които имат точно тая задача да залавят чуждите агенти.
  • 68 Мдаа

    10 6 Отговор

    До коментар #66 от "Минувач":

    "На няколко протеста имаше единични присламчили се русофили с руски знамена." На всеки митинг на Възраждане се веят множество знамена на руЗЗките фашисти, обявили България за държава-враг. Това е ДЕФИНИЦИЯ за национално предателство - да вееш знамената на държава, която те е обявила за вражеска.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Да попитам

    11 8 Отговор

    До коментар #41 от "реру":

    Я ни обясни как бойко е станал генерал и къде изкара генералщабна академия?

    Коментиран от #82

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Боку

    5 0 Отговор

    До коментар #45 от "Диамантената ръка":

    А пожарникари може ли
  • 73 Миризливия ти зелен чорап греши

    9 6 Отговор

    До коментар #53 от "Чест и почитание г-н Президент":

    Ще се роди импийчмънта ти фатмако.
  • 74 Чест и почитания г-н Президент

    7 8 Отговор
    С ваша помощ и с нашата на достойните българи, съм сигурен, че ще се отървем от злото налегнало България от национални предател, лъжци, крадци и лицемери като ПП, ДБ и ГЕРБ, прокарващи фашизъм, диктатура и лъжи! Време е за морал, чест и достойнство в България!
  • 75 Хахаха

    6 2 Отговор
    А кога вие се целувахте ви беше хубаво и не беше "отвращение", нали?
  • 76 Мемфис

    4 5 Отговор
    Целувки и то уста в уста правеше баща ти с Брежнев- капелат предател! Нямаш ли малко срам или си гьон сурат като Правешкия сиганин?
  • 77 Ти да видиш

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "Тото":

    Нищо, че тази "истина", която казва я вършеше той на дела. Тогава нямаше проблем за него. Когато той "чистеше" къде що има, също не беше проблем, но когато другите говорят за това - вой до небесата.
    А някой спомня ли си, че Мунчо (служебняците му) освободи преди време (миналата година, ако не се лъжа) Областния управител на Пловдив, който те бяха назначили. И на следващия ден го върнаха обратно. Смях, ама кой ли си спомня, коя медия ли ще но го припомни?
  • 78 Буден

    6 4 Отговор

    До коментар #40 от "Има и друг виц":

    А кой вкара Киро във властта? Не беше ли един, който.... много държал на Конституцията? И я чете (ако въобще) като дявола Евангелието.

    Коментиран от #81

  • 79 Мутрофанова не трябва да е зад Р.Р.

    9 3 Отговор

    До коментар #66 от "Минувач":

    Ето какво пише в правилника за прилагане на Закона за държавния протокол (чл. 87 ал. 6): 
    "Официални церемонии с участието на представители на дипломатическия корпус :
    Официални церемонии се провеждат на:
    - на Националния празник на Република България - 3 март;
    - на други официални празници, при честване на исторически събития и личности;
    - по инициатива на органите на държавна власт.
    При провеждане на церемониите, ръководителите на чуждестранните дипломатически и консулски представителства и представителствата на международни организации, акредитирани в Република България, заемат отделно място от президента на републиката и българските официални лица.
    Мястото се указва от служители на дирекция "Държавен протокол" или от представители на другите протоколни служби, в зависимост от проявата."

    Коментиран от #83

  • 80 Змия

    4 3 Отговор
    не знам при този брак по сметка кой ще бъде петела кой кокошката
  • 81 Как кой

    4 4 Отговор

    До коментар #78 от "Буден":

    Кръга капитал, с помоща на ДБ!
  • 82 реру

    13 5 Отговор

    До коментар #70 от "Да попитам":

    "Я ни обясни как бойко е станал генерал и къде изкара генералщабна академия?"


    "А вие защо биете негрите" - това между другото...

    Баце не стана генерал... Дядото от Мадрит го направи такъв... сигурно защото е бил задължен на ченгетата от ДС и КГБ, които го върнаха в БЪлгария за да си играят игричкитете...и продължават да си ги играят...
  • 83 Ами

    4 13 Отговор

    До коментар #79 от "Мутрофанова не трябва да е зад Р.Р.":

    оди я премести! Ко ми драскаш тъпотиите на националните предатели ПП и ДБ?

    Коментиран от #88, #91

  • 84 Матей преображенски

    8 8 Отговор
    Бааа,може с отвращение да се цункат,ама брак по сметка!Ако им мине номера и цяла София не излезе да ги изрита,за всеки от тях ще има я министерско кресло,я отърваване от разследване,я друг келепир.Най-голям кяр има посолството,на ФАЩ,те се надяват да ни вкарат във войната,ако ли не--вътрешна,гражданска война.Инструментариумът им е отработен,в Киев видяхте какво стана,какви вакханалии и вартоломееви нощи,буйстващи щурмоващи,шпицкоманди,униформени бандити и налагане на фашистки порядки.И обикновените украинци не са и сънували ,че ще се бият с руснаците,ама ето че им се случи,технология на принудата,веднъж задвижи ли се лавината,спиране няма,помита всичко без остатък.Затгова,още от сега ,ежедневни протести,за падане на тъ-па-нар-ския кабинет а ла козак и масови разследвания от прокуратурата на провинени длъжностни лица,иженазиваеми врагове на народа.
  • 85 Жоро

    9 7 Отговор
    Тоя човек въобще не е в ред. От ЕС пратиха Габриел за да стане правителство с ПП и ДБ за да се вземе властта от фатмака. И виждате ли той щял да възстановява реномето на България пред същия ЕС.Смях братче, ама всички знаем колко е акъла на наш генерал, отгледан при комунизъма.
  • 86 Ко, ко си драснал? провокатори ли

    10 2 Отговор

    До коментар #66 от "Минувач":

    Ето най-големия провокатор, който не развява а носи руското знаме, наглеци.

    Коментиран от #106

  • 87 НЯКОЙ

    6 6 Отговор
    Човек трябва да вижда голямата картина, а тя е - КОЕ Е ПО-ДОБРО ЗА БЪЛГАРИЯ ?!? Ако някой не я вижда и рови в детайлите или пък се прави че не я вижда - тогава започва да се държи като Румен Радев ! КАЖИ СИ, РУМЕНЕ какви цели преследваш и защо правиш нещо, после точно обратното на първото ? Кажи си, за да те разберем ! Едно разправя в Европа, друго у нас ! Собствените си грехове удобно прикачва на ПП-ДБ ! Само че в Европа май не му вярват, още по-малко пък ние ! Когато веднъж човек изгуби посоката, всички посоки са грешни !
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Никой

    7 5 Отговор
    Тоз вече е ясен. Нищо друго освен импийчмънт ,дори да не успее в НС. Ще първия Резидент подложен на това. Историята ще го запомни вечно.Ще си носи срама докато е жив.Винаги ще му оставя горчив вкус във сухата военна уста. Докато изгорят ,наводнят ,откраднат архивите и племето забрави.
  • 90 Тото

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Правилно":

    И аз ши мy пpaва м,и.н.e.т!

    Коментиран от #93

  • 91 Всеки възражданек

    11 5 Отговор

    До коментар #83 от "Ами":

    Е мутрофанска подлога

    Коментиран от #105

  • 92 Чупката бе!!!

    12 6 Отговор
    Прокремълските сили освирепяха пред възможността за евроатлантическо правителство
  • 93 Мой адрес - Советский Союз

    2 8 Отговор

    До коментар #90 от "Тото":

    Браво, един горд Българин!

    Коментиран от #100

  • 94 Несебърлия

    10 6 Отговор
    Озъбен си ти " зелен чорап "
  • 95 Башкå бõлит

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Правилно":

    Аз ще ти сложа -! Знаеш защо!
  • 96 Никой

    3 6 Отговор
    Банкята е виновен ,че тури оня дрът козел от Плевен да се състезава със зеления чорап.Ми то плашеше децата по талавизаро,пък те искаха хората да гласуват за този цъфнал трън. Това не отменя позора които настъпиха президенската мотика някои от избирателите на Да България. Умело Резидента ги преметна , че ще се бори с тях срещу олигархично-престъпния модел на Банкята.
  • 97 Хомик

    7 5 Отговор
    Румене, а ти с кого си се целувал, че те държат на каишка. 100 % не е с жена!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 мнение

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ужас безкрай":

    Ша тъ убичам, аку тий гулем!
  • 100 Тото

    2 2 Отговор

    До коментар #93 от "Мой адрес - Советский Союз":

    И теб шъ убичъм! За купейки!
  • 101 Ти драскам тъпотиите 

    2 1 Отговор
    Доказвам че ти драскаш тъпотии! Нали по протокол мутрофанова не е трябвало да отдаде почит?
  • 102 ....

    2 3 Отговор
    А между Йотова и Гундяев...зайчета ли роди!?!
  • 103 8976

    5 3 Отговор
    Радев, изпълнявайте само президенските задължения!Никой не Ви иска мнението.На всяка манджа мерудия.???...
  • 104 Зел еноч орап

    5 3 Отговор
    Ти си най- голямото отвръщение. Пут ин ова под лога. Национален предател.
  • 105 Може

    2 4 Отговор

    До коментар #91 от "Всеки възражданек":

    Ама лъжата на националните преедатели Пп и ДБ, е тиня и много мирише! Мен ме е гнус от лъжци! Нищо са! Затова ще ги съдим за държавна измяна и на сметището да си миришат!

    Коментиран от #113, #114, #115

  • 106 Кога го видя лъжецо

    3 4 Отговор

    До коментар #86 от "Ко, ко си драснал? провокатори ли":

    Каква гнус е човек да е лъжец! Прилича на националните предатели ПП и ДБ и ГЕРБ!

    Коментиран от #108, #109

  • 107 Муньо

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "По голямо...":

    Благодаря ти,все пак съм :Най голямото:, макар и отвращение.Ха ха
  • 108 Ко стана възражданеко? нали провокатори

    2 3 Отговор

    До коментар #106 от "Кога го видя лъжецо":

    Каква гнус е човек да е лъжец! Прилича на националните предатели ПП и ДБ и ГЕРБ! По голям провокатори и предатели от копейкини и фатмака няма.
  • 109 На 30.11.2017г го видях

    3 2 Отговор

    До коментар #106 от "Кога го видя лъжецо":

    Във Варна. Копейката представи своя книга за български исторически обекти по Балканите, но го запомниха именно с неуместната и необяснима за нормалната логика демонстрация. Повечето от участниците бяха изумени от безцеремонното изваждане на показ на истинската същност на г-н председателя точно на такъв форум, но той изглежда не съзнаваше какво прави, обясниха присъствали на събитието.
    Костя често смайва с липсата на  основни познания за историята ни, припомнят други. В едно свое интервю преди време той заяви, че през българското Възраждане не е имало никакъв стопански и духовен подем. Което е малко повече от странно за лидер на ПП“Възраждане“.

    Коментиран от #120

  • 110 Българските избиратели

    4 3 Отговор
    Тоя май забрави,че е президент и Конституцията на България не му позволява да дава оценки за депутатите в Парламента.Този човек няма морал и му липсват първите 7 години.
  • 111 Макс

    4 4 Отговор
    Грозно и недостойно поведение и изказ на Радев .Не заслужава да бъде никакъв в България , а президент никога няма да го нарека . Алчен за власт , злобен и отмъстителен /това е профила му/.Импийчмънт ! Дано целувката между Борисов и Петков доведе до отстраняването на Радев .

    Коментиран от #119

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Всеки възражданек

    2 2 Отговор

    До коментар #105 от "Може":

    си е галош.

    Коментиран от #118

  • 115 Затова ще ги съдим 

    1 3 Отговор

    До коментар #105 от "Може":

    Ама лъжата на националните предатели ПП"Възраждане" е тиня и много мирише! Мен ме е гнус от лъжци! Нищо са! Затова ще ги съдим за държавна измяна и на сметището да си миришат! Развяват Московлийски знамена а се правят на български патриоти.

    Коментиран от #117

  • 116 Свърши се времето

    4 3 Отговор
    На възражданецките фашисти, желаещи да сме част от РФ.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Може

    2 2 Отговор

    До коментар #114 от "Всеки възражданек":

    Но лъжеца на националните птредатели ПП и ДБ, е нищо! Дъно! Гнус! Съд и затвор за изменниците на България!
  • 119 Радев е Българин!

    3 1 Отговор

    До коментар #111 от "Макс":

    За амертиканците може да е грозно, но за България, е най достойният Президент! Съд за националните изменници на България ПП и ДБ за държавна измяна!

    Коментиран от #121

  • 120 И какво общо

    3 2 Отговор

    До коментар #109 от "На 30.11.2017г го видях":

    има тъз бозъ, с националните предатели на България Пп, ДБ и ГЕРБ? Кога ще се сезират институциите и да ги съдят за държавна измяна? Срам и позор за националните предатели ПП, ДБ и ГЕРБ!

    Коментиран от #122, #123, #124, #126, #127, #129, #139

  • 121 Радев е руски агент

    3 2 Отговор

    До коментар #119 от "Радев е Българин!":

    Я си спомни кой го препоръча на импексова. Как може руски резидент да определя кой да ни е пРезидент за нормално?

    Коментиран от #125, #130

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Лъжеца изглежда жалко и гнусно

    2 0 Отговор

    До коментар #121 от "Радев е руски агент":

    като националните предатели на България Пп, ДБ и ГЕРБ!

    Коментиран от #132, #149

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Лъжеца изглежда жалко и гнусно

    1 2 Отговор

    До коментар #130 от "Лъжеца изглежда жалко и гнусно":

    Като копейкин.

    Коментиран от #136

  • 133 ОПГ ГЕРБ

    2 1 Отговор

    До коментар #131 от "Кога":

    от времето и с протекцията на крадците и лъжците ГЕРБ, обединили се с лъжците и националните предатели на България ПП и ДБ! В нормална държава, щяха да са закрити и съдени за държавна измяна, мафия, лъжи, кражби!

    Коментиран от #135

  • 134 Свърши времето

    1 2 Отговор

    До коментар #128 от "Кога":

    На възражданецките фашисти, желаещи да сме част от РФ

    Коментиран от #137

  • 135 ОПГ ВЪЗРАЖДАНЯЦИ

    1 2 Отговор

    До коментар #133 от "ОПГ ГЕРБ":

    Копейкин преди да бъде в парламента, придоби с мошеничество имоти, на свое име и на името на жена си. Мошеници, рушветчии и крадци копейкини.

    Коментиран от #138

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Аха

    2 1 Отговор

    До коментар #134 от "Свърши времето":

    Чухме на записите националните предатели ПП и ДБ! гадно за платеният отпадък, но факт! :))
  • 138 Може

    2 1 Отговор

    До коментар #135 от "ОПГ ВЪЗРАЖДАНЯЦИ":

    Но националните предатели кирил петков и асен василев предадоха България! Срам и позор и съд и затвор за народните изменници!

    Коментиран от #141

  • 139 Общото е, че е истина

    1 2 Отговор

    До коментар #120 от "И какво общо":

    Възражданека си е 100% е грижовник на руски интереси в България.

    Коментиран от #140

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Какво може

    1 2 Отговор

    До коментар #140 от "Може":

    Първо копейка и фатмак осъдени, после ще му мислим.

    Коментиран от #146

  • 143 Възражданеците

    1 2 Отговор
    са си фашисти, като рашистите.
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 мекотелото 

    1 2 Отговор

    До коментар #144 от "Как на кого бе кирчо":

    цоньо и костя.

    Коментиран от #147

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Добре кирчо

    2 1 Отговор

    До коментар #148 от "Ще те осъдим възражданеко":

    Но сега е ред на теб национални предателю! За дтржавна измяна! Срам и позор, човек да си продаде родината! Защо кирчо с асен продадохте България?

    Коментиран от #152

  • 151 Защо ли така

    1 2 Отговор
    От Варна и Бургас са тези проруски партии?
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Може кирчо

    2 1 Отговор

    До коментар #149 от "Лъжа ли? част от коментар":

    Но ти на записа предаде България с асен василев! Защо ни продадохте родината продажници! Сега ще си понесете присъдата за държавна измяна! Срам и позор за държавните изменници Пп и ДБ!

    Коментиран от #154

  • 154 Няма може кирчо

    3 0 Отговор

    До коментар #153 от "Може кирчо":

    Въртиш, сучиш но твой ред е.

    Коментиран от #156

  • 155 Има кирчо

    2 1 Отговор

    До коментар #152 от "Няма кирчо":

    И няма да ти се рамине лъжецо! Чухме те с лъжеца асен василев, как ни продавате страната! Срам и позор за националните предатели кирчо! Няма по голям срам от изменник на родината!

    Коментиран от #157

  • 156 Ти си по въртенето и лъжите кирчо

    2 1 Отговор

    До коментар #154 от "Няма може кирчо":

    Факт! Защо продадохте България и сега сте национални предатели на България? Сега ще се закрият проектите ви ПП и ДБ и ще сте съдени за държавна измяна!

    Коментиран от #158

  • 157 Възражданеците

    0 3 Отговор

    До коментар #155 от "Има кирчо":

    Са си фашисти, като рашисти. Ред им е и им се пада.

    Коментиран от #159

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Добре кириле

    2 1 Отговор

    До коментар #157 от "Възражданеците":

    Нали знаеш какво чака националните Предатели Пп и ДБ! Съд за държвана измяна! Предател си кириле!
  • 160 Как можа

    2 1 Отговор

    До коментар #158 от "Ха, ха, ха,":

    кириле да предеш България! Няма такава низост! Колко е жалко да си лъжец и предател кириле!

    Коментиран от #161, #162, #163

  • 161 лъжец и предател е копейката

    2 2 Отговор

    До коментар #160 от "Как можа":

    Патриот обличащ руско знаме.
  • 162 Как можа

    2 2 Отговор

    До коментар #160 от "Как можа":

    копейко, да предеш България! Няма такава низост! Колко е жалко да си лъжец и предател копейко!
  • 163 Низоста е на копейката

    2 2 Отговор

    До коментар #160 от "Как можа":

    В мрежата е разспространена снимката на копейкин как се облякъл с московлийското знаме. Не можете да я изтриете.
  • 164 Ко, ко си драснъл

    2 2 Отговор

    До коментар #66 от "Минувач":

    Копие на Самарското знаме с цветовете на Русия. Е това сте възражданеците, ало, измамниците.
  • 165 Жоро

    1 4 Отговор
    Жалък ченгеджийски заговор на 33-тата година от перестройката в България. През 1989 г. Руските КГБ ейци си продадоха държавата и идеологията за долари, а сега се сетиха да възстановяват империята. Два пъти си разтурват дами държавата от глупост и алчност и сега други сме виновни. Радев е невероятен лицемер и си въобразява, че води полит8а като Цар Борис 3. Смях в залата. Тъп шофьор на самолет ще се сравнява с един от най- големите български държавници, действително мислели за народ и държава. Селянинът си е селянин , макар и на самолет, а не.на.колело.
  • 166 Кириле гнус ме е от теб

    2 1 Отговор
    Долен лъжец и национален предател! Няма какво да си кажа с толкова жалко човече! Чакам да те осъдят за държжавна измяна предателю и да се закрият проектите на мафията Пп и ДБ!

    Коментиран от #167

  • 167 Копейко гнус ме е от теб

    1 2 Отговор

    До коментар #166 от "Кириле гнус ме е от теб":

    Как можете така да мамите, копие на Самарското знаме с цветовете на Русия да го преставяте за Самарското знаме? Да обличаш руското знаме и да крещиш че не си ти.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове