Last news in Fakti

20 Август, 2023 14:12 46 536 101

Джеймс Уорлик, посланик на САЩ в София през 2010 г.: Алексей Петров е опасен човек

  • алексей петров-
  • правителство

За изминалите 3 месеца Алексей Петров даде повече интервюта, отколкото за последните десет години, анализира Емилия Милчева

Джеймс Уорлик, посланик на САЩ в София през 2010 г.: Алексей Петров е опасен човек - 1

„Алексей Петров е опасен човек.“ Това са думи на американския посланик в България Джеймс Уорлик през 2010 г., когато бившата барета и бизнесмен с влияние в подземния и надземния свят беше показно арестуван в антимафиотската операция “Октопод”. Това припомня в своя статия, публикувана в euractiv.bg Емилия Милчева.

“Фактът, че беше освободен от затвора не означава, че е невинен, трябва да изчакаме решението на съда”, каза по БНР тогава дипломатът. Окончателно е невинен по обвиненията за лидер на престъпна група за рекет, изнудване и разгласяване на държавна тайна, реши съдът 11 години по-късно.

Тази седмица невинният Петров, бивша барета, основател на застрахователната компания “Лев Инс”, доцент и университетски преподавател по национална сигурност, беше застрелян при разходка на Витоша.

Други ще решават за главен прокурор и шеф на КФН

Ликвидирането на фигура като Алексей Петров “разтоварва” сектори, в които влияеше – в сферата на сигурността, в Комисията за финансов надзор (КФН), която надзирава застрахователния бизнес, в социалния диалог между бизнес и управляващи – като изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива участваше в заседанията на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

“Той беше от кръга, които издигаха главни прокурори”, заяви пред в. “Марица” Тихомир Безлов, главен експерт в програма “Сигурност” на Центъра за изследване на демокрацията. Известна е близостта на Алексей Петров с някогашния главен прокурор Никола Филчев, а през май публично призоваваше друг – Иван Гешев, да се оттегли от поста си след опита за покушение срещу него. Убийството му ще наклони везните към други номинации за предстоящия догодина избор на нов главен прокурор.

Със сигурност ще повлияе и при избора на нов председател на КФН от парламента. След приетите промени в Кодекса за застраховане, с които най-сетне бе въведен принципът “първо плащаш, после оспорваш” – базов за “Зелена карта”, КФН е органът, който ще контролира как българското Национално бюро на автомобилни застрахователи и застрахователните компании го спазват. Заради отказа на български компании да изплащат щети, нанесени от застраховани тук автомобили, България беше под наблюдение от пет години. Проблемът беше свързан именно с компанията на Алексей Петров – “Лев Инс”, и той беше сочен като основния противник на промените, изисквани от България като условие за еврото.

ДАНС, която създаде

Но като офицер от бившата Държавна сигурност, работил и за настоящите служби, Алексей Петров е наясно с мощта им. Държавна агенция “Национална сигурност” (ДАНС), създадена по време на тройната коалиция и премиера Станишев ДАНС, е с негово активно съдействие. За шеф е назначен Петко Сертов, на когото Петров става специален съветник, след като “случайно” бива осветен от вътрешния министър Румен Петков. Някои го сочат и за неофициалния шеф на ДАНС. Но в контраразузнаването като офицер на прикритие Алексей Петров е назначен по предложение на вътрешния министър в правителството на Иван Костов – Емануил Йорданов.

“Ако ми предложат, бих приел пост в службите”, заяви Алексей Петров в интервю за bTV през юни т.г. Тази заявка стана обект на спекулации, че е искал да оглави ДАНС. Едва ли – предвид намерението на ПП тази позиция да бъде заета от Петър Петров, назначен за заместник-председател на агенцията на 27 юли т.г. Вероятно поста на съветник би удовлетворил бившата барета предвид намеренията за реформи на службите, заявени от ПП-ДБ. Дали те биха съвпаднали с тези на офицера Петров може да се спекулира. Но в ДАНС Алексей Петров има влияние и косвено го потвърди премиерът Николай Денков в изявлението си за причините за убийството. “Има твърде много версии във връзка с негови позиции в ДАНС, с бизнес интереси и определени престъпления, случвали се през годините”, каза Денков след заседание с ръководството на МВР.

Своя възход Алексей Петров дължи именно на службите, от които не се отказва дори когато напуска МВР, за да прави бизнес – на практика криминален в условията на прехода. Роден като Асан Омеров в помашко семейство с трудно препитание, изборът на милиционерското училище в Пазарджик, с осигурено общежитие и стипендия, е бил опция за образование и професия. По-късно оглавява и Специализирания отряд за борба с тероризма – твърди се, че обезврежда терорист от групировката “Баадер Майнхоф” на Централна гара в София.

Хлъзгав политически терен

Политическото влияние на Алексей Петров се коментира във връзка със “сглобката” между ГЕРБ и ПП-ДБ – ротационния кабинет Денков-Габриел, за който, още преди да бъде формиран, той декларира подкрепата си. Информацията за срещи във формат Бойко Борисов, Алексей Петров, Кирил Петков и баща му Петко Петков изтече през различни канали.

“24 часа” съобщи, че Петко Петков е отказал коментар за контактите си с Петров, а лидерът на “Има такъв народ” (ИТН) Слави Трифонов публично запита имат ли двамата общ бизнес и свързан ли е Петров с взрива срещу вече бившия главен прокурор Иван Гешев. Паметната медийна изява на доц. Алексей Петров бе свързана именно с Гешев, когато го “посъветва” да подаде оставка след случая.

Известен като не особено комуникативна и дистанцирана от публични изяви личност, за изминалите 3 месеца Алексей Петров даде повече интервюта, отколкото за последните десет години. Голяма изненада бе и появилата се във Facebook негова страница десетина дни след изборите на 2 април. Всички тези действия говорят, че се подготвя за нова роля – на публична личност при новото политическо статукво. Ако той има някакво макар и минимално участие в сформирането на кабинета, това едва ли е минало без условие за конкретно назначение. Следващите стъпки на правителството ще покажат има ли си Трактора министър.

Премиерът Денков, вицепремиерът Мария Габриел, както и ПП, отхвърлиха информациите за Петров като “архитект на сглобката”. В изявление във Facebook ПП ги определи като “спекулации, зад които прозира желанието на президента да няма редовно правителство, за да се върнат „служебните“ схеми, недосегаеми заради контрола върху службите за сигурност“. Коалиционният партньор “Демократична България” е предпочел мълчанието, както и некоалиционният – ГЕРБ. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, иначе така речовит за Петров като за “най-добрата барета”, имали са и обща фирма през 90-те, мълчи пети ден.

След непростимо дългото си мълчание изпълнителната власт се отчете с единствения видим резултат – поисканата оставка на главния секретар на МВР Петър Тодоров, назначение на служебната власт на президента.

Убийството, като всички преди него, влиза в графата “неразкрити” още от първия си час. Много политици и магистрати са си отдъхнали – Алексей Петров отнася в гроба тайните им. Например на ония съдии, за които е разкрил какви имоти са си купили в Гърция.

Империята от бизнеси, която построи, ще бъде разпродадена.

На дневен ред е реформата на службите.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 122 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 „Алексей Петров е опасен човек.“

    159 16 Отговор
    Благодаря за информацията, това казва много неща и кой е отговорен за убийствата ...
  • 3 ПИТАМ

    144 29 Отговор
    А ЯНКОТЕ ЗАЩО ПАЗЯТ БОЧКО ПЪРВО НЕГО ТРЯБВАШЕ ДА ПОСЪВЕТВАТ!!
  • 4 джеймс

    111 26 Отговор
    По-опасен от Уорлик?
  • 5 Интересно

    193 23 Отговор
    Аве някой нещо чу ли откъм Банкя, какво е това оглушително мълчание???

    Коментиран от #16, #36

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Демократ

    184 11 Отговор
    Милата не България отново доказа на света,че мафията я управлява. Криминални типове от ДС и създадени от тях специално за различни мафиотски дейности са причина за трагичното състояние на държавата и липсата на правосъдие. Все потомци на милиционерски училища било в Пазарджик или в Симеоново ръководят живота на народа. Власт ,пари, контрол,насилие и страх са методите им. Бог да пази България!

    Коментиран от #10, #50, #55

  • 9 Шие

    102 14 Отговор
    Значи политическо убийство!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 НИКО

    158 48 Отговор
    КОЛКО ДА Е ОПАСЕН ,ОТ ПОСОЛСТВОТО СА ПО ОПАСНИ РАЗБИХА НИ ДЪРЖАВАТА
  • 13 БЕШЕ опасен,

    101 6 Отговор
    вече не Е.

    Коментиран от #23

  • 14 Сатана Z

    93 24 Отговор
    На практика излиза,че Алексей Петров е бил против въвеждането на € и затова го поръчаха.Значи има мотив,нали инспектор Безлов или както там те наричат под номер и псевдоним.

    Коментиран от #68

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 НИКО

    76 9 Отговор

    До коментар #5 от "Интересно":

    СРЕТЕН И ТОИ ГО ТЪРСИ, МОЖЕ ДА Е В БАРСЕЛОНА
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Българка

    128 17 Отговор
    Само аз ли виждам връзката Сарафов-Борисов-Пеевски? Откакто деветото джудже бе инсталирано за изпъляващ функциите Главен прокурор удобно завинаги замълчаха Къро, брат Галев, Алексей Петров и негов служител, Петьо Еврото. В същото време от зайчарника и сараите има гробовно мълчание. Анллизатори и вся минали следиватели, прокурори, хора от задкулисието ни внушават, че разстрелът на Петров е от поръчител в далечното му минало. Саров мълчи като з.....к, имитира дейност по случая "Осемте джуджета", замита следи по Барселонагейт....
  • 22 Дупничанин

    78 10 Отговор
    Вече не е... Некогиш мое и да е бил, ма сега не е по-опасен от Чакъра. Нъл тъй, бе Баце?
  • 23 Българка

    98 1 Отговор

    До коментар #13 от "БЕШЕ опасен,":

    Не е сигурно. Докато не го погребат в открит ковчег, не е сигурна смъртта му. Същото се отнася и за Петьо Еврото. Защо никой не казва България изисква ли връщане на трупа му от Дубай. Гущерът си къса опашката. Любена също не е говорила за сина си по медиите. Къде е последно детето?

    Коментиран от #38

  • 24 Много

    91 9 Отговор
    Много ясно си го казва посланика "влияеше – в сферата на сигурността, в Комисията за финансов надзор (КФН), която надзирава застрахователния бизнес, в социалния диалог между бизнес и управляващи – като изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива участваше в заседанията на Националния съвет за тристранно сътрудничество." Общо взето - пречил им е. Посолството ни каза, защо е премахнат.
  • 25 до ОНЯ С КОНЯ

    50 11 Отговор
    нали си Член на ГЕРБ ти би защитил само мутри я кажи и го напиши какво добро си направил и на кого

    Коментиран от #33

  • 26 Карай до край

    52 4 Отговор

    До коментар #20 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    "За мъртвите или добро или нищо друго, освен истината"-Хилон от Спарта
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Мимчят

    65 3 Отговор
    Ами това е част от българската мафия внедрена в структурите на управлението на страната...
  • 29 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    51 12 Отговор
    Аре стига с тоя помак а?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Е да де... и друг посланик на ФАЩ

    63 5 Отговор
    от 9 май 2006г. публикуваха тази вечер Wikileaks и сайтът "Биволъ". Той е посветен на тогавашния кмет на София и настоящ прeмиер Бойко Борисов. Посланикът му прави портрет - на минало, демонстрирани и непублични връзки, поведение, амбиции, отношение към САЩ... Накрая Байърли завършва с "ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа".

    Коментиран от #37

  • 33 скоро,скоро!!!

    6 6 Отговор

    До коментар #25 от "до ОНЯ С КОНЯ":

    да не си прекачил белото!!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Айде

    60 5 Отговор
    Който е работил в МВР, ДАНС, прокуратурата и съда не може да ги реформира! Гипсирани мозъци са това и доказани мошеници!
  • 36 Ха-ха-ха...

    32 1 Отговор

    До коментар #5 от "Интересно":

    След "стомашно разстройство", провокирано от страх и паника и привършването на памперсите 8XL, сега има проблем със запичането (породено все от същите симптоми). Нещата може да отидат на "инфаркт" (новичок...). "Барманът" далине пътува нагоре по завоите със сметката за плащане?!?... (А тя, казват, е доста дълга)
  • 37 Е да де

    22 4 Отговор

    До коментар #32 от "Е да де... и друг посланик на ФАЩ":

    Секретен доклад на американския посланик в България Джон Байърли от 9 май 2006г. публикуваха тази вечер Wikileaks и сайтът "Биволъ". Той е посветен на тогавашния кмет на София и настоящ прeмиер Бойко Борисов. Посланикът му прави портрет - на минало, демонстрирани и непублични връзки, поведение, амбиции, отношение към САЩ... Накрая Байърли завършва с "ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа".

    Коментиран от #39

  • 38 Е, открит...

    13 5 Отговор

    До коментар #23 от "Българка":

    да не би да искаш да гледаш "пок ойника без глсва"?
  • 39 Е да де... и друг посланик на ФАЩ

    52 4 Отговор

    До коментар #37 от "Е да де":

    "Мръсотията" -

    така е озаглавен разделът, резюмиращ тъмното минало на Борисов.

    "Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с "Лукойл" и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения.

    Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов.

    Говори се, че Борисов има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев (наричан още Маджо), и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов (наричан още "Пашата"), пише Байърли.

    Коментиран от #44

  • 40 Тома

    73 5 Отговор
    За какво цял свят знае че в България мафията управлява държавата и никой нищо не прави понеже куфарчетата с парите отиват при точните хора от ЕС и щтатите
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 един

    48 8 Отговор
    Б О К Л У К по-малко
  • 43 Който

    45 1 Отговор
    го осветли, той го и уби.
  • 44 Много

    17 0 Отговор

    До коментар #39 от "Е да де... и друг посланик на ФАЩ":

    Стара информация.
  • 45 нннн

    67 1 Отговор
    А. Петров - трактора е убит в гората. Депутатите да се съберат спешно и да скалъпят набързо закон за горското насилие и закон за насилието на трактори.
  • 46 Безлов и той един " анализатор"

    30 5 Отговор
    "Първо плащаш,после оспорваш" девиза на " зелената карта".Рекета срещу определени застрахователни компании при фиктивни катастрофи в чужбина,извършени уж от българи .Имам предвид познатите в чужбина мафиотски практики ,дори има случки когато колата изобщо не е била в чужбина.Срещу това се бореше Алексей Петров ,да се пресекат тези практики на чужбинската мафия,но не стана.Или да се усъвършенства регламента но нямаше кой да го направи.

    Коментиран от #98

  • 47 Aлфа Bълкът

    31 8 Отговор
    Тоя не можа и три дена да се задържи във водещите новини. Дебора стоя почти седмица.
    Сега за погребението малко шум и това е.
    Дали ще го дават по телевизията като на английската кралица?
  • 48 Искаше му

    35 6 Отговор
    се на тракторчето отново да му се чува гласа, но началниците му взеха друго решение!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Другият един

    34 1 Отговор
    Пустата лакомия за колкото повече толкова повече не е по губила един и двама Ако беше умен щеше да си живурка във Виена ама на, мерак за още

    Коментиран от #76

  • 52 точни думи

    46 6 Отговор
    Думите на американския посланик Джеймс Уорлик през 2010 г. са точни. Алексей Петров беше изключително опасен, привидно спокоен и уравновесен, но безкрайно нагъл и корумпиран. С него могат да бъдат сравнени само Борисов и още не повече от 3-4 човека в България. Делян Пеевски дори не е толкова страшен и значим. Той напомня по-скоро една голяма торба за пари, която други тъпчат с откраднати и препрани средства.
  • 53 Снайпер

    33 11 Отговор
    За българската реалност, всеки, трезво мислещ човек е опасен: Радев, Петров, Костадинов и пр.! Некадърните продажници да треперят! То, тяхното, живот ли е!!!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Запрянов

    42 5 Отговор
    За американците е мафиот но ,за нашата корумпираната система е " доцент " , да сечуди човек само такива ли " Доценти " , имами да ни учат на етика ???

    Коментиран от #99

  • 57 Минало заминало

    15 1 Отговор
    Сега има отмъстител. Незаконно е . Милярдерите , как ще бъдат спокойни. Смърт и нищо. Вече хващат стрелеца отмъстител. Ще има процес . Други ще видим на интервютата. Страх ги е да няма други да отмъщават и да газят закона. Кирливи ризи .
  • 58 Наде, никога не е късно да станеш за рез

    25 12 Отговор
    Всички магистрати от сега действащите, трябва да бъдат сменени с нови, добре образовани в Западна Европа и САЩ. Тези са корумпирани, обучавани по марксистколенинската правна материя и най-важното, зависими от Москва и службите ДС. Да ме извини Надежда Нейнска, но "съвестните, образовани и с какачествадипломати,"служили на родината" от ДС, са били зависими и всеки един момент, готови да изпълнят задачи на "централата", също кокто и тези, които са доносяли, избивали, репресирали.

    Коментиран от #83

  • 59 Сравнение

    22 15 Отговор
    Джеймс Уорлик бе един от най-добрите, премерени и добронамерени американски дипломати, които са идвали в България.
  • 60 От москва

    5 18 Отговор
    На бас дали следващият не е Гадев
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Демократ

    9 22 Отговор

    До коментар #30 от "Убийствен Пъзел 8":

    Глупостите на путлероробите са безкрайни и жалки.
  • 64 Тахумба

    23 6 Отговор
    А, то пък тоя Ворлик беше един посланик!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Тон

    20 5 Отговор
    И за това го убихте,на вас ви трябват роби послушни, но много сте са объркали!
  • 67 В момента

    39 4 Отговор
    имаме правителство на мафията! ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС са проекти точно на двата олигархични кръга, капитал и доган, които са си разпределили България и са наследници на групировките СИК и ВИС, заченати с пари от куфарчета и ДС! Не е за учудване подобни убийства и разчистване на територии и неудобни! По времето когато бате бойко беше главен секретар, се изчистиха всички възлови фигури в подземният свят, приближени до ВИС и така отвори пътя на кръга капитал, наследника на СИК! Ако народа беше по умен и мислеше, вместо да блее по лъжи, мафията нямаше да си има държава!
  • 68 Пит

    12 5 Отговор

    До коментар #14 от "Сатана Z":

    досатана 14 и защо е против еврото щото има с чували левове под леглото нали
  • 69 Кокинов, как беше?

    25 2 Отговор
    В Банкя ти каза на Борисов: шефе, ти си го избра, за главния прокурор тогава. После имаше и други. Един от тях се изсули като мокра връв и се прави на кристално чист днес - БРАТИНЯТА (Борис Велчев), както го наричаше джипко бибитков.
  • 70 Ранбо

    19 2 Отговор
    Опасен, не опасен, ама от посолството него посочиха, да сглоби правителството!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Ако беше

    10 1 Отговор
    в затвора сега да е жив!
  • 73 Аз съм

    44 4 Отговор
    Опасен, опасен, ама и той няма да си харчи парите!
    Там горе, никой нищо не е занесъл! Гол е дошъл, гол си е отишъл! Ето и тия крадливи политици..... лакоми за власт и пари! И с какво ще бъдат запомнени? Ще идат на историческото бунище! Защото държавата ни е шкарт! Производство нулево, хората избягаха, градове и села изчезват, липса на кадри във всяка една сфера, първи сме по смъртност и заболявания, ядем най-големите боклуци в Европа, корупция до краен предел, мачкани и унижавани! Боклукчийското кошче на Европа! И пак питам, с какво ще ви запомнят хората след години? Със затриването на един народ! С нова! Халал да ви е!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Ожэффж

    10 0 Отговор
    Хаха, беше!!!!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 НЮРГЮЛако тоя е РЕДИЛ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО

    7 1 Отговор
    ЗНАЧИ СТРЕЛЕЦА Е ГЕРОЙ
  • 80 КАКВА Е ТАЗИ РАЗХОДКА НА АЛФ ПЕТРОВ

    5 1 Отговор
    ПРЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ - ЯВНО ТОЗИ ПАРАЗИТ НЕ РАБОТИ НИЩО !
  • 81 Драгунов

    6 0 Отговор
    Вече не е.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Мисли малко

    10 1 Отговор

    До коментар #58 от "Наде, никога не е късно да станеш за рез":

    Всички добре образование но Запад са внуци на бивши
    ДС-та или партийни величия.
    Кой обикновен човек би могъл да издържа студент в чужбина. Кой ще му разреши.
    Така, че всичко се връща.
    Едни винаги имат, раята винаги ще няма. Трябват пчелички да събират мед в кошера, а стършелите да грешат с черпака. Важно е ти от кои си!
  • 84 Ряпата

    7 0 Отговор
    По едно време и за президент искаха да ни го пробутат.Помните ли?
  • 85 Мисъл

    5 1 Отговор

    До коментар #34 от "Я виж":

    И баща му имал волове
    Какво значение има Или ако бащата е артист и детето зпевец и детето Работи в тв и детето Музикант и детето ...Тска е Политик и детето Всички места са заети Лицеприятен мъж и със стойностно поведение Не се показа с млади жени Явно мъж ......
  • 86 Стига бе!

    4 0 Отговор
    Още ли е опасен? И от оня свят? Брях да му се не види макар!
  • 87 А Уорлик...

    7 1 Отговор
    ...е п.е..е.ра.Зт.
    Щом за един п.е. е.ра.Зт А Петров е бил опасен човек, то значи , че е пречил на п.е. е.ра.ЗТ.ките им номера и далавера с наркотици от Краваленд.
  • 88 Руский

    4 3 Отговор
    От информацията по горе се вижда как един влюбен в себе си помак е работил и крадил . БГ Мафията е взела правилно решение като го уби .
  • 89 Кради Кради

    8 2 Отговор
    До килъра на Алексей брат мини през Банкя и направи услуга на целия български народ обещавам ще те почерпя със Сръбска музика ядене и пиене на корем!
  • 90 Мари

    5 1 Отговор
    Всички до един сте навързани...
  • 91 🐘🐘🐘

    2 2 Отговор
    Ако убийството му е политически обосновано от ролята му като архитект на сегашната управляваща коалиция , то тогава се замислете какви са опонентите на тази коалиция щом използват наемни убийци .
  • 92 Алексей е пич

    3 2 Отговор
    Ами да. Опасен е с ума си и всичко което представлява. Колко хора се радват сега, че няма да им спъва работата…Мишоците излизат от дупките си полека-лека
  • 93 Митев

    4 0 Отговор
    Лесно е да се говори за човек който го няма вече,да видим дали не се е застраховал,все пак работи в застрахователния,узаконен мутренски бизнес,а нали се сещате няма на света такава уникална държава....
  • 94 Матей преображенски

    1 1 Отговор
    Опасен за кого и с какво,щом го казва американски посланик,значи е опасен за американската подмолна политика в България!?Опитаха се да го съдят,по гръмкото дело Октопод,което приключи с фиаско.Сега не е имало и как да го подхлъзнат с някакво съшито с бели конци разследване.Затова са решили както е така спокоен,да го ликвидират,без да го подплашат с някакви разследвания и заплахи.Козяк е източникът на злото,от там идват всички мизерии,които се случват по тази територия и накрая бастилията трбява да бъде разрушена.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Иво

    1 0 Отговор
    АЙДЕ СЕГА И БУЛ ИНС
  • 97 ЦРУ

    0 0 Отговор
    Когато Уорлик казва,че Петров е опасен човек,има предвид,че той,американецът,е поръчал убийство.
  • 98 Врели-некипели

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "Безлов и той един " анализатор"":

    Все пак из Европа фиктивните неща са в пъти по-малко. И документация, и ред неща са логични и последователни. Това не е България, дето днес е престъпник, утре - анти-терорист, преподавател (какво ли могат да научат от един командос ... освен как се убива!). По принцип и атентатите са арабски специалитет и този, който ги извършва, поне бива хванат и се прилага закона ... Не си спомням българската съдебно-изпълнителна власт да е удостоявала българския данъкоплатец с подобна чест през последните 20 години .. А вие?
  • 99 Браво.

    0 0 Отговор

    До коментар #56 от "Запрянов":

    Точно така - доцент (с неизяснено висше образование, но и командос със сериозен опит по стрелба). И какво оже да се научи от него, освен как се убива?
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Отговор до №94 Матей Преображенски

    0 0 Отговор
    Я публикувай съдебното решение за приключване на дело Октопод! Каква е причината - доказване на невинността на Асанчо или изтребване на обвинителите? Странни катастрофи и събития го приключват. Фиаско е по-скоро оправдателната присъда и е позор за българската съдебно-изпълнителна власт, защото неглижира поредица от престъпления. Дори се орезили българската държава да поналее пари в свързаната ЛевИнс. Коя друга държава финансира мафията? Защо европейските държави дори не забелязват безпрецедентното сливане на власт и мафия?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове