13 Септември, 2024 14:16 1 796 17

Млада жена загина при катастрофа в Добрич

  • загинала-
  • катастрофа-
  • добрич

Жената е навлязла с автомобила си  в лентата за насрещно движение и се ударила челно в товарен автомобил

Млада жена загина при катастрофа в Добрич - 1
Снимка: shutterstock

24-годишна жена загина при катастрофа в Добрич, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал малко след 7:00 часа тази сутрин на пътен възел от село Козлодуйци за Околовръстния път на града.

Жената е навлязла с автомобила си в лентата за насрещно движение и се ударила челно в товарен автомобил.

Тя е загинала на място, а дете, което е пътувало в колата, е отведено за преглед в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич. Водачът на товарния автомобил също е в болницата - със съмнение за фрактура на горен крайник.

За първите осем месеца на годината на територията на област Добрич са станали 96 тежки пътни инцидента. Жертвите при пътнотранспортни произшествия от началото на годината в областта са 11, 119 души са пострадали.

В сравнение със същия период на миналата година катастрофите са с една по-малко, загиналите - със седем по-малко, а ранените - с двама повече. Това посочи преди седмица началникът на сектор "Пътна полиция" в Добрич главен инспектор Жулиян Минев.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕОРГИ

    21 4 Отговор
    Всяка една смърт особено на млад човек е трагедия за близките и познатите ! НО.......Телефона в ръцете на ЧОВЕКА зад волана УБИВА ! Момичета, телефоните са опасни за вас и околните!
  • 2 съдба

    12 1 Отговор
    Черен петък 13.

    Коментиран от #12

  • 3 Жителите на момбай

    7 9 Отговор
    Са ПОТРЕСЕНИ..
  • 4 Град Козлодуй

    9 1 Отговор
    Господ да я прости младата Жена Мир на Душата и
  • 5 Иван

    19 2 Отговор
    Всеки втори шофьор на пътя,особенно младите са с телефон в ръката,а с другата държи волана и не знае какво правят,това ги разсейва,опасни са и за насрещнодвижестите се.Това е резултата.
  • 6 самоубийствата нарастват

    3 7 Отговор
    сега младия татко ще я наследи . Разбираемо е с СВО в украйна . не издържат хората . пак с този наин на живот е станала на 24 .
  • 7 Йсйсйсй

    3 6 Отговор
    Пълни глупости и лъжи !!!
  • 8 гробар

    6 9 Отговор
    платила ли си е гробен трап? В гробищата няма места за служебни погребения, чакаме другите да се разложат за да ги изровим. Тъй че на трупна ферма отива. За научни изследвания.

    Коментиран от #9

  • 9 Разкрит

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "гробар":

    ти не си в ред Честно
  • 10 Касво ли интересно е чела в телефона

    7 1 Отговор
    Добре че е било камион, иначе можеше да затрие някое младо семейство
  • 11 Взел категории в Толбухин

    6 1 Отговор
    Преди десетки години...
    Жаалко за младото момиче,но. ВИЖТЕ КОЙ И КАК И Е ДАЛ КНИЖКА
  • 12 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "съдба":

    Без да съм бил там и без да съм иксперт като оная праска дет говори по тв мога да ви кажа как е станало.жената е карала западна кола,скоро е изкарала книжка и криво ляво е .....можела да паркира....днес там е валнало ,жената е карала....,но изведнъж ситуация...скочила е на спирачката и я е натиснала яко ...пластмасовата количка е станала неуправляема и се е насочила ....към камион.Всъщност мал-шанса е камион....днес ви гледах в софия цяла софия до гара искър и обратно....Браво ,нямаше катастрофи,и по малко ........на пътя!Щом глобяват такива като мен,явно тази власт много е закъсала с парата,мешелче.....
  • 13 Българин нормален

    8 0 Отговор
    Жалко за млад човек да си отиде от този свят. Причината за инцеденти с автомобили винаги е надценяване на възможностите и недоценяване на пътната обстановка, занимания и разговори с телефона. Мощността на съвременните автомобили и скоростта УБИВАТ. Пътувам през Петрохан всяка събота и неделя и на всяко пътуване записвам на видеорегистратора по 3-4 случая на изпреварване в завой без видимост и на къс участък с непрекъсната линия. Най-често това са млади хора с мощни автомобили с рег. номер с М или ВН.
  • 14 Немутра

    7 0 Отговор
    много млади "факири" мутрета с БМВета се целят в дебели дървета! Лошо е когато нацелят друг/и невинни, ИЗВОД: иначе като се удрят мутрета в дървета, стълбове и в дерета ще се подобри безопасността на движението, поради отсъствието им на пътя. Жестоко, но все пак решение на проблема с БД.
  • 15 шири

    3 0 Отговор
    Сами се избиваме,война не ни трябва.
  • 16 Луд с картечница

    8 0 Отговор
    А на бас ,че е шофирала и текствала!
  • 17 М Константинович

    7 0 Отговор
    Всеки кара автомобил, но не всеки става за тази работа. Без стаж зад волана, без опит за анализ на пътнатите условия и ситуации, без грам интелект да се самообучава в тези дивашки условия за движение. Резултатът е много ПТП с много убити и ранени.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове