26 Септември, 2024 13:17, обновена 26 Септември, 2024 13:23 1 789 58

Слави Трифонов за РСМ: Това са двуличници! В Северна Македония има политици, които откровено мразят България и българите

  • слави трифонов-
  • итн-
  • северна македония-
  • омраза-
  • рсм българия

Това е много тъжно, посочи лидерът на ИТН

Слави Трифонов за РСМ: Това са двуличници! В Северна Македония има политици, които откровено мразят България и българите - 1
Снимка: БГНЕС

Искам да бъда безапелационно ясен по отношение на Северна Македония. В Северна Македония има политици, които откровено мразят България и нас българите. На всичкото отгоре, голяма част от тях са двулични, защото много удобно са си взели българско гражданство. Това написа в социалната мрежа "Фейсбук" лидерът на ИТН Слави Трифонов.

"За съжаление, Северна Македония в момента е управлявана от подобни политици и те подклаждат народа си към омраза и неприязън към нас, българите. Това е много тъжно, но и много жалко за тях, защото България, като член на Европейския съюз, не трябва по никакъв начин да допуска държава с подобно поведение да започне преговорен процес за присъединяване към Европейския съюз", допълни той.

По думите му единственият начин е те да запишат българите в Конституцията си и да спазват напълно и изцяло, т. нар. френско споразумение. "Мисля, че съм напълно ясен!", отсече Трифонов.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 обърнаха се нещата

    4 4 Отговор
    преди от 90-2020 година им казваха български македончета . после били отворковци и наркомани .
  • 2 Георги

    36 2 Отговор
    Е нали бяха братя и щяхме да ги правим космонавти?

    Коментиран от #30

  • 3 Слави

    27 0 Отговор
    Има само едно лице, и то се намира под кръста му
  • 4 Българин

    24 18 Отговор
    И в България руските наколенки мразят България и българите, тъй че нищо различно.

    Неслучайно работят за един и същи господар, който култивира тази омраза в тях.

    Коментиран от #5, #54

  • 5 Аха

    13 17 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Самио дето за руско се чува само в лъжите от най долната продажна сган ПП, ДБ и ГЕРБ, оиито ни предават на чужди посолства, лъжат и крадат!!

    Коментиран от #10

  • 6 Слави Спри!!!

    9 37 Отговор
    България не може и не трябва да има искания към Северна Македония, нека просто да приемем условията на македонците, да коригираме официалната си история и като добър источен съсед до добиеме една топла похвала от Скопие!

    Коментиран от #8

  • 7 На тоя

    18 6 Отговор
    няма ли кой да му каже, че всички граждани на ЕС са равнопоставени в която и да е държава членка на ЕС.
    .
  • 8 Верно ли

    28 4 Отговор

    До коментар #6 от "Слави Спри!!!":

    Колко трябва да се мразиш, че да мразиш историята заради която те има? Безродници!

    Коментиран от #31

  • 9 ЕЛИ

    14 13 Отговор
    ЧАЛГАТА И ПОЛИТИКАТА СА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ, НЕ СИ ПАСВАТ,СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ
  • 10 Българин

    15 8 Отговор

    До коментар #5 от "Аха":

    "Самио дето за руско се чува само в"

    Исторически факти са, че сръбските служби въвеждат програма за насаждане на анти-българизъм в сегашната територия на РСМ още от 1944та година насам, а сръбските власти провеждат руската политика на Балканите.

    А са руските петоколонници в България да не си чувал значи, да вярваш на съветско-руската пропганда ..... или да си част от нея.

    Коментиран от #13, #55

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хахахаха

    12 9 Отговор
    Голяма хвалба на всичките политици и хора, че сме членове на ЕС и в същото време, много пък искат да го напускат! А във въпроса с Македония се имаме все едно, че ние управляваме света и каквото кажем ние, това ще правят другите! Хахахаха.
  • 13 Ама чувал съм

    10 10 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    Все в лъжите на най пропадналата продажна сган ПП, ДБ и ГЕРБ! Илъже онова жако нещо киро или оня в Банкя и веднага Русия е виновна! Ежедневно чувам ниско интелигентните лъжи и ме е гнус от глупаците продали си бъдещето да лазят в тях!
  • 14 Тошко 🐵️ 🙊🙉

    17 5 Отговор
    Единственото анти пеевски-борисов правителство беше свалено от чалгарите на слаФчо, от малкото ДПС.
    Това са фактите!
    Защитиха интересите на строителната и контрабандната мафия. Таки и Ами се отблагодариха на учиндолеца за запазване на митниците и наркоканалите.

    Коментиран от #16

  • 15 шекер

    22 5 Отговор
    Кой години наред си правеше пиар върху Македония и си дереше ризите от псевдопатриотическа любов към нея? Сега пък македонците били лоши!
    Те са такива, каквито са. И поне от 80 години мразят българите. Просто изведнъж се оказа, че повече не можеш да правиш пари от тях.

    Коментиран от #20

  • 16 Не лъжи

    11 10 Отговор

    До коментар #14 от "Тошко 🐵️ 🙊🙉":

    Малкото ДПС ПП и ДБ в скута на пеевски видяхме всички. Темата тук е за България и Македоноя, а не за лъжите на малкото ДПС ПП и ДБ.

    Коментиран от #37

  • 17 Кой

    14 0 Отговор
    пък е длъжен да те обича ?
  • 18 Чалгаря

    19 5 Отговор
    Който се прави на патриот стана много активен защото времето за престоя на партийката му в парламента изтече и отива в компанията на атака вмро и нфсб.Запомнете че ако тези измекяри не влязат в парламенга ще имаме редовно правителство.
  • 19 БКП - румен пилона и буда ломоносов

    14 5 Отговор
    "да спазват напълно и изцяло, т. нар. френско споразумение" - май ще излезе, че Правителството на Кирил Петков е сключил изгодно за България споразумение, най доброто по отношение на Северна Македония за всички управления и най-неизгодно за лъже патриотите, че им взеха дъвката по избори.

    Коментиран от #22

  • 20 Историк

    14 6 Отговор

    До коментар #15 от "шекер":

    Славчу и други руски службаши поемат ролята на ВМРОто на Каракачанов а от другата страна същото правят хората на Мицоски като въпросния министър.

    Двете ВМРОта - това в България, и това в РСМ, играят една много елементарна игра: постоянно правят националистически провокации в родината си, и след това "съседското" ВМРО ги използва, за да настройва България и РСМ една срещу друга. Играта е "измислена" от руснаците още със самото създаване на РСМ в рамките на бившата Югославия и има за цел напълно да изличи всякакви български културни и социо-икономически влияния на България в РСМ. И двете ВМРОта са подчинени косвено на Кремъл.
  • 21 Пенсионер

    17 4 Отговор
    "Ти защо си се загледал в моя милиард" - мрачно попитал певеца на мафията и извикал МакедонииииОООО.
    И сега плюем по тези, които не му позволиха да открадне милиарда, а го дадоха за пенсии, безплатни градини и ясли, безплатни лекарства ....

    Коментиран от #25

  • 22 АХА

    7 10 Отговор

    До коментар #19 от "БКП - румен пилона и буда ломоносов":

    ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС извършиха тогава националлно предателство, като им наредиха отвън да свалят ветото за Македония!
  • 23 Бай Иван

    16 9 Отговор
    С подобни изказвания гнусния чалгар проси обич от избирателите и по наивните му се връзват.
  • 24 учиндолски пеяч

    16 0 Отговор
    "В Северна Македония има политици, които откровено мразят България и българите"

    В България има много повече такива политици.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 абе дългия

    14 1 Отговор
    нали щеше да пращаш северомакедонски космонаФт с българска ракета.

    Та къде е двуличието
  • 27 Пловдив

    3 8 Отговор
    Maкедония най-вероятно ще се присъедини към БРИКС. И не е ясно дали няма да е по-добър вариант от летящия към дъното, като асансьор със скъсани въжета, ЕС.

    Коментиран от #34

  • 28 Гражданин

    4 0 Отговор
    Корените ни са от Грессе,Гърция,но днес всичко се изкупува от ченгетата на ДСигурнист. Никога е нямало справедливост.а днес,които има пари крадени си живее с 8 лева от субсидиите и събралите да мълчат и гладуват. По близо сме до Анадола,свръх богати в бедна Бг и свръх бедняци .Оправете си държавата и по малко грабнете от народа. Да бяхте построили заводи,фабрики и да има работа за всички,нали сме в ЕС,защо Сорос не прати негови Американски фирми,да видят и българите хубаво,големи заплати,а не да ни залъгват с 800 лева чисти за месец пари,те са 900,1000, но махайки от дръжките надолу са в провинции ,където се бият няколко клана.
  • 29 Има парти

    14 1 Отговор
    Които се хранят с темата Македония и наивници които им вярват.ВМРО изчезна завинаги сега е ред на итн без това родителите се разведоха и няма кой да дава пари за закуски.
  • 30 Кирил Петков

    2 4 Отговор

    До коментар #2 от "Георги":

    Бях се договорил с Мъск, но Слави бутна правителството.
  • 31 Да не гледаме

    6 6 Отговор

    До коментар #8 от "Верно ли":

    историята, важното е Северна Македония да не остане със спомен, че нещо е било в нейн ущърб. Нищо не ни струва да възприемем една нова гледна точка към историята. Все пак в Северна Македония има професионални историци, които са и обективни.

    Коментиран от #36

  • 32 Сега ли сети

    9 2 Отговор
    Дългуч?

    Макетата ни мразят
    Това го знаят и децата .

    Ама вие не го разбрахте .
    Това е тъжното.
  • 33 Червената шапчица

    9 2 Отговор
    Странно. Преди на избори, Сопола даваше назаем част от крепостния електорат на Чалгаря. Сега самият Сопол го е позакъсал, след като Шопара му пооткрадна една част и не му е до подаръци. Странното е кой ли от мафията ще подари парче контролиран вот на Чалгата.
  • 34 Хахаха

    3 4 Отговор

    До коментар #27 от "Пловдив":

    Веднага да влизат в Брикс.
    Време е да им спрем
    Паспортите
    За да не могат да пътуват в Европа .
  • 35 Браво

    2 4 Отговор
    Изтри коментар 25 в който се казва, че да се тиражира лъжата за която осъдиха онова жалко нещо киро на 50000 лв е дъно в обществото и остави лъжата на партията на мафията ПП и ДБ! Сайт за лъжи и тролска простотия!
  • 36 Само безродник

    2 2 Отговор

    До коментар #31 от "Да не гледаме":

    не гледа историята, мрази историята и неуважава деедите си които са загинали за да го има!
  • 37 Жалки полезни иgиoти 🤪🤡

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Не лъжи":

    Ако беше така, в момента марийка щеше да ни е Премиер, а бойко нямаше да бъде разкрит, че е васал на пеевски.

    Коментиран от #39

  • 38 Tётя Myтpoфaнoвa

    5 2 Отговор
    Другари русофили, защо не се отзовавате на поканата на боК путин, за по добър живот в родината ви майка ?
    Днес отново никой не се появи в посоль .

    Коментиран от #40

  • 39 Ами те фактите са факти

    2 5 Отговор

    До коментар #37 от "Жалки полезни иgиoти 🤪🤡":

    Лъжеца киро, асен, ристето иванов, по цял ден влизаха и излизаха от кабинета на ДПС в скута на пеевски да обсъждат как да те лъжат и крадат!
  • 40 Темата е за България и Македония

    2 5 Отговор

    До коментар #38 от "Tётя Myтpoфaнoвa":

    а не за тролене и лъжи на националните предатели ПП, ДБ, ГЕРБ и господаря им САЩ!
  • 41 Мхм

    6 2 Отговор
    А ти щото хич не мразиш македонците и не насаждаш от години омраза срещу тях! Драмата с Македония от самото начало си е руска интрига, провеждана от руски агенти и мъпетите им.
  • 42 Иван

    7 2 Отговор
    Ти бе СлаФчо, като толкова "обичаш" България и българите, защо ги зарази с тази неизлечима болест чалгата?

    Коментиран от #43

  • 43 Не, не, не

    2 0 Отговор

    До коментар #42 от "Иван":

    Не е той, не са те. За тези само хубаво, то се е видяло!
  • 44 Чалгопитек

    5 0 Отговор
    Тоз чалгопите к откри топлата вода. То и в българия е пълно с политици, които откровено мразят България и българите
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Рубли и копейки

    4 2 Отговор
    Някой обичат Путен и космонавтиката
  • 48 Пане Бичев

    5 1 Отговор
    А ти, като не си двуличник може да попиташ Буда, защо назначи за почетен консул на Българи в Охрид,, лицето Йордан (Орце) Ка мчев - виден югомилиционер от ДБК(УДБА), намагнитизиран от USA, перач на парите на Груевски, агент на ФСБ и българомразец?! Че и бг гражданство му бе издадено за 3 дни, а указза е подписан от другаря президент - баш патриотов!
  • 49 баба Дора

    1 1 Отговор
    Славчо баба много добре знаеш че сръбските мекерета през комунизма са си свършили работата перфектно сега ще искат и част от България щото била Македонска!
  • 50 Нели Василева

    2 1 Отговор
    Докато ни управлява Герб-ДПС мафията така ще е срам за българския народ Славуца!
  • 51 Всички!

    2 1 Отговор
    Всички съвременни политици са боклуци!
    Насъскват народите си едни срещу други, за да властват и ограбват труда, живота им.
  • 52 Аз от нашето Село

    1 1 Отговор
    Нищо интересно по темата! Вие политиците съсипахте хората и от двете страни! Всички сте за зъндана!
  • 53 Гост

    4 0 Отговор
    Като чета коментарите се натъжавам.

    Егати простаците има в тази държава. Отврат. Не знам как сами се понасяте ...
  • 54 Управляващ неграмотен крейтенин

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Ако перефразирам Слави: В България и в Република Северен МакДоналдс има политици , купени от господарите им оттатък Голямата вода , които откровено мразят България и българите!

    Коментиран от #57

  • 55 Лувсанамсрайн Оюун - Ердене

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    Какво е било 1944 е едно , а какво е 2024 съвсем друго! В момента господарите работят в посока на нова балканска война понеже балканските народи обичат Русия и номерата на ЦРУ не вървят.
  • 56 Гост

    1 1 Отговор
    Абе, и учиндолеца не прави добре за сближаването ни с макетата, като съска така насреща им. Просто доразпалва омразата между два братски народа. Един народ, де!
  • 57 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "Управляващ неграмотен крейтенин":

    Краварите мразят славяните, като цяло. Раздробяват славянските нации на парченца и разпалват конфликти, като поддържат омразата помежду им.
  • 58 Дупничанин

    1 0 Отговор
    Ти почна ли да одиш до кенефа без количката? Уроде, нали видиш, че има възмездие!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове