Last news in Fakti

6 Януари, 2006 00:00 470 0

Предлагат алтернативен терен за бургаския небостъргач

СДС-Бургас предлага общината да предостави друг терен за построяването на 150-метровия небостъргач, а не в Морската градина, съобщиха от пресцентъра на местната синя централа. Така ще може да бъде съхранена Морската градина, а в същото време градът няма да се лиши от предвидената инвестиция от 50 милиона евро, колкото се предполага, че ще струва изграждането на високата сграда. Според предложението едно от подходящите места за замяна би бил теренът на Колодрума. Проект за изграждането му съществува от няколко години, но той не е реализиран, припомнят от синята централа в морския град.

Намеренията за изграждане на небостъргач в Бургас бе посрещнато с недоволство от местната общественост. Проектът предвижда той да бъде построен на мястото на Ефендиевата къща, която е паметник на културата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА