Last news in Fakti

10 Юли, 2007 00:00 1 026 0

Пени маркет стъпва в Търново

  • търговски-
  • маркет-
  • германската-
  • пени маркет-
  • във велико търново
Германската търговска верига Пени маркет планира да открие свой магазин и във Велико Търново. Той ще е разположен в рамките на търговски център, който ще бъде изграден от дружеството със специална инвестиционна цел Куантум Дивелопмънтс.

Според съобщение на дружеството до фондовата борса то е сключило договор за покупка на два недвижими имота във Велико Търново. Единият е с площ от 2508 кв. м, а другият - 1699 кв. м заедно с построените на него сгради. Куантум Дивелопмънтс вече е подписал договор с Пени маркет България за наем на площите в обекта.Германската верига стъпи на българския пазар с намерението да открие голям брой обекти в цялата страна през следващите години. Тя вече обяви своите планове за отваряне на свои търговски обекти в Кюстендил, Враца и Свиленград. В Свиленград магазинът ще е част от голям търговски център. Веригата Пени маркет е част от германската група REWE, която е собственик и на супермаркетите BILLA.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА