Last news in Fakti

19 Ноември, 2008 00:00 356 0

Осем от най-скъпите продавани жилища са в САЩ

Най-скъпият жилищен имот в Европа е Updown Court във Великобритания. 8 от 10-те най-скъпи оферти за продажба на имоти в света са американски, показва класацията на списание Forbes.

Най-скъпото имение на пазара вече е Fleur de Lys с цена от 125 млн. долара, То се намира между Бевърли Хилс и Бел Еър, има 12 спални, 15 бани и е с архитектура, която имитира двореца на Луи XIV във Версай.

В класацията са имоти, които се предлагат за продажба, като не са включени т.нар. частни оферти, защото споразумения за тях се сключват тайно между страните, както често става в Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА