Last news in Fakti

19 Декември, 2008 00:00 1 316 0

Откриха най-големия шоурум за дограма

  • моском’ко-
  • шоурум
Най-големия шоурум за стъклопакетна дограма в страната откри фирма Моском’ко в столичния квартал Овча купел. Компанията е специализирана в производството на дървена стъклопакетна дограма, входни и интериорни врати. Търговският обект е част от бизнес сграда, собственост на Моском’ко.

Откриване

Гости на събитието бяха кметът на район Овча купел инж. Пламен Йорданов и Микеле Нуско - собственик на Nusco Porte Italy, партньор на Моском’ко. Новият шоурум е разположен на 500 кв. м, има склад и паркинг за над 50 автомобила. Инвестицията в него възлиза на 400 хил. лв. Това е четвъртият обект за страната, изграден от и за нуждите на Моском’ко. Инвестицията в цялата страна е над 700 хил. лв. Общата площ на всички магазини от веригата е над 1000 кв. м. Основните производствени мощности на компанията са базирани в Нови хан. Планира се откриване на нови производствени халета в Монтана и Твърдица.

Представяне

Откриването на новия шоурум бе съпътствано с представяне на новата търговска марка Famoso Line by Moskom. Във веригата Famoso Line by Moskom се предлагат над 300 артикула. В линията са обединени най-висококачествените продукти на Моском’ко от българска страна и Нуско Порте от италианска.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА