Last news in Fakti

5 Януари, 2015 10:29 6 623 3

Продават „златния дворец” за 100 млн. USD (СНИМКИ)

  • рубльовка-
  • дворец-
  • злато

В сайта за луксозни имоти Sotheby's International Realty беше публикувана обява за продажбата за шикозен дворец на Рубльовка. За имота, чийто помещения са позлатени, собственикът иска 100 млн. USD. То се намира на 23 км от центъра на Москва. Великолепната резиденция е с площ 23 500 кв.м.

„Външността на двореца копира стила на европейската аристокрация, а интериорът напомня за епохата на барока. Стаите са с позлатени елементи, естествен камък и скъпо дърво. В повечето помещения подът е от мрамор, а стените в кабинета, билярдната зала и библиотеката са от масивен дъб и черешово дърво”, се посочва в обявата на имота.

Новият собственик ще има на разположение 9 спални оформени в различен стил. Уникалният облик на всяка от спалните е наличието на редки предмети. В някои има стени цели покрити с гоблени, в други – камини, а в трети – венециански мотиви. Част от мебелите са по поръчка, друга е доставена от Европа.

За приема на гости имението разполага с няколко дневни, голяма зала с камина, роял и огромна тераса. Разбира се, има и SPA зона, която включва зала за масажи, сауна, стая за отдих и два басейна.

Към имението има и малка горичка, алеи за разходки и паркинг за автомобилите на многобройните гости.

„Това далеч не е най-скъпият имот на Рувбльовка. Има поне още две имения в района, които превъзхождат „златния дворец” и като големина, и като пищност. Единият е с цена 130 млн. USD, а другият – 150 млн. USD. Също така Рубльовка не е мястото с най-скъпия имот в Москва. Той се намира в Сколковск. Цената му е 200 млн. USD. Разгънатата му застроена площ е над 4000 кв.м, а прилежащите територии – над 2 хектара”, казва Илья Менджунов, управител на отдел „луксозни имоти” в компанията „Метриум груп”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никито Иванов

    0 0 Отговор
    само да отворят КТБ-то ........ там съм !

    Коментиран от #3

  • 2 Крум Янкулов

    0 0 Отговор
    малииииииии
  • 3 Цв Василев

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Никито Иванов":

    ТО ПРАЗНО КОТ ИМАШЕ ГО ИЗНЕСОХ