Last news in Fakti

2 Декември, 2009 00:00 449 0

Варненци гневни от строежи в Морската градина

  • процента-
  • йорданова
Критиките на варненци към местната управа са насочени основно към чистотата в града, презастрояването и строителството в Морската градина. Това обяви вчера директорът на НЦИОМ Лидия Йорданова. Според нея повечето от анкетираните не вземат предвид, че паркът е държавна собственост.

Около 7 процента от жителите на Варна са склонни да потърсят работа в чужбина или в краен случай - в София, пише още в проучването. Йорданова посочи, че 56 процента от жителите на града оценяват, че в него се живее много по-добре в сравнение с вътрешността на страната. Общо 58 на сто от анкетираните посочват, че през последните две години състоянието на общината се подобрява.

Политикът с най-високо одобрение е кметът Кирил Йорданов, сочи проучването. По думите на Йорданова през 10-те години, в които той заема този пост, рейтингът му е между 66 и 79 процента. Две трети от хората са особено доволни от разширяването и строителството на нови детски градини, спортни площадки и съоръжения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА