Last news in Fakti

25 Август, 2010 00:00 6 265 5

Строиш къща за 25 млн. и я продаваш за 7.6 млн. долара

  • къща-
  • сащ-
  • пери-
  • цена

Американският актьор, кинорежисьор и сценарист Тайлър Пери наскоро е закупил мегаимение с площ близо 3 000 кв. м в предградията на Атланта за 7.6 млн. долара, пише CNBC. Построяването на къщата, към която има 58 акра земя и игрище за голф с 18 дупки, е струвало на първоначалните й собственици 25 млн. долара както и 1 млн. долара годишно за поддръжката й. Те са се надявали да я продадат за 40 млн. долара. След стряскащите 17 години на пазара обаче, те най-накрая приемат офертата на Пери, която е на стойност 7.6 млн. долара.

Агентите на недвижими имоти в района твърдят, че земята към имението струва повече от самата къща.

Първоначалният собственик на огромното имение в своя защита заявява, че е израснал в къща с четири стаи, което не е имала вътрешна тоалетна и вероятно заради това впоследствие е компенсирал с построяването на тази къща. Имението дори има собствен уебсайт. Пери пък е заявил, че планира да събори къщата и да построи нова на нейно място.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 platttonnn

    3 4 Отговор
    Какво да се прави,комплекси има всеки,но не всеки знае,че комплексите могат да имат нас.За подробности може да видете там горе в дясно: http://www.imotinesi.com
  • 2 koceto

    3 0 Отговор
    съгласен съм с "platttonnn" :)
  • 3 bubblehead

    2 1 Отговор
    17 години на пазара!!!!??? 17 мига от есента ( упс пролетта!) на една империя по надолнище?
    Ха-ха-ха!
    Уа-ха-ха!
    Ба-ха-ха!
  • 4 Petia

    0 0 Отговор
    Te towa e biznes! Naprawo da se gramne6!
  • 5 Vivi

    2 0 Отговор
    Какъв комплексар: "израснал в къща с четири стаи (само)"?!? А какво да кажа аз, като израснах в една стая заедно с брат ми ? ;-D