Last news in Fakti

16 Април, 2015 18:46 1 276 2

Ограждат района около срутилия се хотел „Вероника”

  • хотел-
  • вероника-
  • инцидент
Ограждат района около срутилия се хотел „Вероника” - 1
Снимка: БТА

В района на срутилия се на 8 април хотел „Вероника” в курорта „Слънчев ден” не се извършват строително монтажни работи и строежът се огражда. Това са установили контролните органи на РОНСК - Варна, които са проверили дали заповедта се спазва.

До един месец ще бъде готов детайлен доклад, в който да се посочи кой носи вината за срутването, каза Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие и благоустройство.

При опит да бъде съборен 11-етажният хотел загинаха четирима работници. Хотел „Вероника” е собственост на пловдивския бизнесмен Георги Гергов. Плановете са на мястото на срутилия се хотел през есента да тази година да започне строителството на нов хотел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ром Водков

    0 0 Отговор
    Дайте го на м..густите и до утре сутрин няма да има и спомен от него!
  • 2 Атанаска Васкова

    0 0 Отговор
    Защо го ограждат, дали няма още някой там и да не избяга ли?