Last news in Fakti

9 Април, 2015 22:22, обновена 10 Април, 2015 10:41 4 232 2

Открити са телата на тримата работници (ОБНОВЕНА)

  • хотел-
  • вероника-
  • разрушаване
Открити са телата на тримата работници (ОБНОВЕНА) - 1
Снимка: БТА

В разстояние от един час бях открити телата на двама от изчезналите трима работници под рухналия вчера хотел „Вероника” в курорта „Слънчев ден”. Телата все още не са идентифицирани. Първото е намерено в най-долната част – избеното помещение, на хотела. Вторият труп е открит в приземно помещение, но според Тихомир Тотев директор на „Пожарна безопасност и защита на населението” Варна, цитиран от аг. „Фокус”, неговото идентифициране ще бъде трудно, тъй като върху човека са се изсипали тонове бетон.

Появилата се информация, че е задържано лице, което е наемало загиналите и пострадали, не беше потвърдена от полицията във Варна.

Хотел „Вероника” е собственост на пловдивския бизнесмен Георги Гергов. На мястото на него трябва да бъде издигнат нов хотел.

10.15 часа

В 00.10 часа през нощта е намерено и тялото на третия загинал. Спасителната акция е прекратена в 01.30 часа. Продължават процесуално-следствените действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ато гос

    0 0 Отговор
    КРАЙ! ТИМБИЛД поемат обекта, Планекс ги премахнаха! Честито на наивниците, които си мислеха, че могат да се бутат в територията на тази групировка!
  • 2 2dw

    0 0 Отговор
    Като знам каква полица "отговорност на строителя" има Планекс, познавайки и Георги Гергов, не ми излиза от главата, че Застрахователна ... купи строителен отпадък. Нов хотел няма да се строи на това място, поне не тази година.