Last news in Fakti

4 Август, 2011 09:07 2 766 1

Летище "София" с нови търговски площи

  • летище софия-
  • магазин-
  • кафене

Нови магазини и кафенета ще бъдат изградени на софийската аерогара. Целта е докато пътниците чакат своя полет, престоят им да бъде по-приятен. Първоначално ще бъдат отдадени под наем търговски площи в залите за заминаващи и пристигащи, каза Веселин Пейков, изпълнителен директор на летище „София”. Той допълни, че по този начин ще се увеличат неавиационните приходи.

Плановете са чрез обществена поръчка да бъде избрана фирма, която да изработи архитектурен проект. Все още не е ясно дали търговските помещения ще бъдат изградени от летището или от наемателите.

Предвижда се изграждане и на четири нови изхода към пистите, в които също ще има магазини и кафенета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 димитър

    0 0 Отговор
    Въпросът ми не е към тази статия, но их се радвал да ми отговорите. Какво означава "скрит собственик" и как да се избегне при покупка на имот?
    Моят е-меил е:[email protected]