Last news in Fakti

22 Март, 2012 11:04 791 0

Летище „София“ се интересува от мнението на пътниците

  • летище софия

"Ние ценим Вашето мнение" е инициатива, насочена към всеки пътуващ, гост и посетител на най-голямото българско летище. Тя е форма на обществено участие във формирането на активна комуникация с ползвателите на услугите, предлагани от аеропорта, съобщиха от Летище София.

За да получат по-полезен, комфортен престой и по-висококачествено цялостно обслужване на Летище София, пътниците и гостите имат възможност да изразят своето мнение на сайта или печатна анкетна карта, която може да се намери на гише "Информация" на Терминал 1 и Терминал 2, и след попълване да се предаде на служителката на гишето.

Печатна анкетна карта може да се попълни и след преминаване на паспортно-визов контрол на двата терминала, до обозначените кутии за мнения и препоръки.

Инициативата "Ние ценим Вашето мнение" дава възможност да се изрази оценка или препоръка за качеството на обслужване, удобството и комфорта на сградите и съоръженията, магазините и заведенията на територията на летището, за всичко, което пътниците смятат, че трябва да се промени или поощри.

Управленският екип на аеропорта разчита на активното участие на пътниците и посетителите на столичното летище в усилията за повишаване ефективността и качеството на предлаганите услуги.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА