Last news in Fakti

9 Септември, 2011 17:08 11 456 0

Най-новият хит на имотния пазар

  • германия-
  • хамбург-
  • хибридни имоти-
  • жилища-
  • офиси

Хибридните имоти представляват жилищни и офисни площи, които лесно могат да бъда преобразувани от единия в другия вид. Те ще се превърнат в най-новия хит на пазара на недвижими имоти особено по време на криза.

Така например, ако се изпитва недостиг на офис помещения, сградата се превръща в бизнес-център. В случай че има наплив при наемите на жилища, бившите офиси лесно се преобразуват в апартаменти.
Разбира се, своеобразната „метаморфоза” струва много сили, време и пари на собственика, но подобна инвестиция си заслужава, особено в дни на криза е мнението на специалисти.

Първият комплекс от сгради от хибриден тип се намира в квартал Вилхелмсбург в германския град Хамбург. Първите собственици и наематели се очаква да се нанесат през октомври.

Много млади семейства, студенти, туристи и чужденци наемат жилища в хибридните постройки. Интересното за квартала е, че в него 22% от жителите са под 18-годишна възраст. Също така 34% от обитателите на Вилхелмсбург са чужденци. Болшинството от наемателите са привлечени от ниските наемни нива и добрите природни условия – чист въздух, зелени площи, чиста вода, както и наличието на добра връзка с центъра на Хамбург.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА