Last news in Fakti

7 Септември, 2015 11:16 1 592 0

Събориха първата незаконна къща в Гърмен

  • гърмен-
  • къщи-
  • разрушаване
Събориха първата незаконна къща в Гърмен - 1
Снимка: БТА (архив)

В 10.30 часа започва събарянето на 5 незаконни къщи в Гърмен. Първата от незаконните постройки вече е съборена. В района има силно полицейско присъствие, пожарна и линейка на Бърза помощ. Това е втората поредна акция за премахване на незаконни постройки в кв. „Кремиковци”, след като на 27 юни бяха премахнати 6 къщи от 124 незаконни постройки.

Причината за спирането на разрушаването на постройките е оплакване в Страсбург за нарушаване на човешките права. Първо трябва да се намери място, където пострадалите хора трябва да бъдат настанени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА