Last news in Fakti

8 Септември, 2015 14:10 1 675 0

Собственици сами си разрушиха къщите в Гърмен

  • гърмен-
  • къщи-
  • незаконно строителство
Собственици сами си разрушиха къщите в Гърмен - 1
Снимка: БТА

Собственици на незаконни къщи, разположени в кв. „Кремиковци” на Гърмен, днес сами са си разрушили постройките. „Казаха, че ако от държавата докарат багер, ще ни глобява 9000 лева, пък аз немам тия 9000 лева. Уплашиха ли ни, какво ли и ние си докарахме багер”, обясниха пред БНТ. Общо около 20 души са живели в една от разрушените къщи. Собствениците на другата пък са съгласни да бъдат настанени на друго място, но да е в рамките на общината, „защото ако е извън общината, ставаме като емигранти”, допълва собственика на втората незаконна къща, разрушена днес.

Ромите са готови за протест и блокиране на пътища. Продължава проверката на документите на имотите в кв. „Кремиковци”, издадени преди години от община Гърмен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА