Last news in Fakti

17 Октомври, 2011 17:37 3 816 4

Всички сгради с еднаква фасада

  • украйна-
  • футбол-
  • харков

Общинският съвет на Харков (втория по големина град в Украйна) разработва концепция, според която всички сгради в центъра на града да бъдат с еднаква фасада. Мярката се предприема като част от подготовката по провеждането на Европейското първенство по футбол следващата година, на който Украйна е домакин. Практика е една сграда да бъде боядисана в няколко цвята.

Също така трябва да се изработят единни правила за поставяне на антени, рекламни билбордове, вида на дограмата и остъкляването на балконите.

До началото на спортното събитие усилено ще се асфалтират пътища.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ралка

    2 0 Отговор
    Няма нищо лошо в това фасадите да са в различни цветове, така изглеждат по-свежи и непринудени. Разбира се това трябва да бъде с мярка.
  • 2 ВИП АМГ

    1 1 Отговор
    abe napravo sheraniata si e seliania
  • 3 Dictio

    2 0 Отговор
    Това е много добра идея, която може да бъде приложена и в нашите големи градове. Но не само като закон, а и с последващо контролиране на спазване на тези правила.
    http://imotibroker.com/news
  • 4 Ни кой

    0 1 Отговор
    ...-:Куку Руку, вафла чудна! Вааафла, пълна с шоколад"!...
    Тия, нещо са се побъркали! :))))) Ама, нека им е! Да вземат та, да се намъкнат и в еднакви униформи като чавдарчетата и пионерчетата, ще е най-добре май! :)))))) Или в дочени работни дрехи, ще е върхът!!! :)))))
    На тия, комунизма хич не им е отминал!