Last news in Fakti

16 Септември, 2016 16:11 1 426 0

Отстраняване от длъжност заради Тютюневите складове

  • тютюневи складове-
  • прокуратура-
  • отстраняване-
  • главен архитект-
  • русев
Отстраняване от длъжност заради Тютюневите складове - 1
Снимка: БТА

Отстраняването на главния архитект на Пловдив Румен Русев поиска Окръжната прокуратура на града. Искането е с оглед на събраните до момента доказателства по досъдебното производство, които включват прогласяването на нищожността на строителното разрешение за имота на ул. "Одрин" № 8 и продължаващото разследване за съществуващи корупционни практики, уточнява БНР.

Русев заяви, че не е запознат с искането на Окръжната прокуратура, като уточни че на този етап няма да подаде оставка, тъй като „не е нужно. Ако бъда отстранен от този пост, какъв смисъл има да подавам оставка? Решението ще бъде на съда. След това може да си подам оставката, но това вече са някакви погледи в бъдещето”, уточни той пред Радио „Пловдив”

В същото време продължава разследването по досъдебното производство продължава


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА