Last news in Fakti

26 Октомври, 2016 06:16, обновена 26 Октомври, 2016 14:01 3 576 0

Специално поздравление за строителите

  • празник-
  • строител-
  • поздравление-
  • кадастър

На днешния ден България отбелязва професионалния празник на Строителя. Празнуват строители, архитекти, строителни инженери, ГЕОДЕЗИСТИ, проектанти, преподаватели и всички работещи в строителството.

Това е ден, в който празнуваме и изразяваме своето преклонение пред труда на всеки от вас, защото знаем, че да строиш е съзидание, а всеки градеж е ново извисяване и на построеното, и на личността, която го създава.

„Съграденото от Вашите ръце, ум и отдаденост ще остане за поколенията. Пазете традициите, защото всичко около нас е проектирано и построено от Вас. Може би сега, някой ни внушава, че началото започва от днес, но именно строителите доказват, че това не е така. България е изградена до тук с Вашето майсторство талант сърце и любов. Поетът, който не мечтаеше безсмъртие и пътища леки, а ватенка топла за зимния ден, пожела: „Безсмъртно нека остане навеки построеното тук от мен!” (Пеньо Пенев). Уважаеми колеги, в този тържествен ден пожелавам на Вас и на Вашите семейства здраве, лично щастие, нови успехи и усъвършенстване в професията. НАЗДРАВЕ!”, пожела председателят на УС на Камарата на инженерите по геодезия инж. Валентин Йовев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА