Last news in Fakti

8 Март, 2017 06:21 5 220 2

И строител, и оперен тенор (ВИДЕО)

  • строител-
  • певец-
  • опера

В интернет все по-голяма популярност набира видео, на което се вижда как строителен работник изпълнява ... оперни арии. Става дума за 22-годиншият Дейвид Лопес де Оливиера, който на строителната площадка пее арията Nessun Dorma, от операта „Турандот”.

Оливиера пристига в Австралия от Бразилия. Никога не се е занимавал с пеене. Единствено, докато е бил дете, е пял в църковни хорове. Парите, които печели в момента, инвестира в музикални занимания и изучаване на английски език. Мечтата му е да следва в консерваторията и някой ден да стане солист в операта в Сидни.

Един от най-известните изпълнители на Nessun Dorma беше оперният певец Лучано Павароти. В негово изпълнение това произведение стана химн на Световното футболно първенство през 1990 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 сдд

    0 0 Отговор
    Пеенето в църковен хор нее пеене значи?