Last news in Fakti

5 Юли, 2017 13:31 6 938 1

Инвеститорите си откриха ново емирство

  • оае-
  • наеми-
  • инвеститори
Инвеститорите си откриха ново емирство - 1

Дубай и Абу Даби вече не са толкова привлекателни за предприемачите. Последните си намериха ново емирство, в което да влагат спестеното – Шарджа. Завишеният интерес към тази част на Обединените Арабски Емирства (ОАЕ) оказва пряко влияние върху наемите, които са се повишили с 11.7% през първото полугодие на текущата година и са достигнали 30 000 USD на година, което е 2500 USD на месец. За сравнение, в Дубай нивата започват от 38 000-41 000 USD на година. „Търсенето на къщи в Шарджа вероятно ще продължи да нараства. Основната причина ще е по-високата достъпност в сравнение с Дубай”, коментират анализатори от компанията Cluttons.

Вълната на увеличение все още не е засегнала сегмента на апартаментите и там се наблюдава спад от 7% през първото полугодие, след спад от 8.1% за цялата 2016-а. Изключение правят тристайните жилища, в които се наблюдава ръст в наемните нива до 19 000 USD на година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 глеупотевинеи

    3 0 Отговор
    там за нищо те става!
    Пек-Пек
    и само скъпотия до шия!!