Last news in Fakti

19 Август, 2017 08:13 1 928 6

Валери Симеонов погна незаконните строежи в Слънчев бряг

  • строежи-
  • валери симеонов-
  • слънчев бряг
Валери Симеонов погна незаконните строежи в Слънчев бряг - 1

Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Валери Симеонов сигнализира Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Дирекцията за национален строителен контрол относно незаконосъобразно изградени и ползвани атракционни съоръжения и обекти на територията на хотел „Империал“ и хотел „Амфора“ в к.к. „Слънчев бряг“, община Несебър.

Това съобщиха от правителствената пресслужба.

Сезирана е и РИОСВ-Бургас по отношение на проверка за евентуално наличие на дюни в зоните на въпросното строителство.

На 16.08.2017 г. в публикация в интернет страницата на в. „24 часа“ председателят на Съюза на собствениците в Слънчев бряг Елена Иванова заяви, че не са извършени нарушения и че няма строителство върху морската ивица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БРАВО

    31 1 Отговор
    Време беше !!! Другите управници седат и си бъркат у г.за с едната ръка а с другата събират подкупи ........ и след като са взели подкупа трябва да мълчат во веки веков ......... мутричките си прават каквото си искат на смешни цени ........
  • 2 Eee

    28 2 Отговор
    Тоя Валери ще излези сериозен пич.Дано него затрият лошите.
  • 3 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    20 3 Отговор
    Според мен г-н Симеонов си върши добре работата, за разлика от останалите министри, които си бъркат в носа. Въпросът е, че проблемите не са само в Слънчев бряг. За това той трябва да обърне внимание на нередностите и в други населени места, защото в България, ако някой не вдигне пушилка чрез медиите, то местната администрация е почти изключено да си свърши работата. Именно от министерствата трябва да натискат чиновниците да работят.
  • 4 Бесен Язовец

    2 23 Отговор
    Не е тайна че Б.Б. отдавна има апетит към С.Бряг след като Дружба не го огря заради Г Гергов сега лакея В.Симеонов има задачка да срине курорта и да копуват после на безценица.Който иска да спи е ти Албена,З.Пясъци,Обзор,Шкорпиловци
  • 5 Наред

    12 0 Отговор
    ама какво ги слушате Тия дето един лев данъци не плащат в България
    като ги спират да им проверяват и рамите на колите и пройзхода на парите
    да видите още колко вой има да надигат
    Един от най-хубавите курорти за нормални хора с един от най-хубавите пясъчни плажове
    го направиха на наркоманско сборище и на боклуджарник за най-пропадналите и най-ниско категориине навлеци от къде ли не
  • 6 Гост

    0 0 Отговор
    Аве простак, защо не събори първо незаконните къщи-бараки на циганите в цялата страната, а ми правиш на големия