10 Януари, 2018 06:21 8 052 2

Държавата, която строи 4000 фабрики

  • египет-
  • инвестиции-
  • фабрики
Държавата, която строи 4000 фабрики - 1
Снимка: Shutterstock

Египет възнамерява да изгради 4000 фабрики. Те ще работят в сферата на микро, малки и средни предприятия и трябва да бъдат изградени до края на 2018 г. Ръководител на проектите ще бъде армията, каза президентът на Египет Aбдeл Фaтax Aл-Cиcи по време на официалното откриване на няколко сгради в град Дeceти.

Предстои да бъде уточнено колко ще са разходите и кой ще ги осигури. Изграждането ще бъде поверено на Министерство на жилищното строителство и строителни войски. Плановете са да бъдат създадени близо 40 000 нови работни места.

В края на 2017 г. властите обявиха реализирането на нaциoнaлeн пpoeĸт зa вceoбxвaтнo гpaдcĸo плaниpaнe на стойност 5.65 млрд. USD на полуостров Синай. Той също ще бъде осъществен от Министерството на жилищното строителство и военните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русчуклия

    5 2 Отговор
    4000 фабрики! Браво бе! "Предстои да бъде уточнено колко ще са разходите и кой ще ги осигури"... Вземам си думите назад!
  • 2 браво

    7 0 Отговор
    Е, не е България, разбира се! Тук се строят предимно МОЛ-ове и офис-сгради. И ги броят за големи инвестиции. Разрушихме промишлеността от социализма, но никой не иска да инвестира в заводи. Нашите нови приятели инвестират милиарди ... но в комунистически Китай!