16 Февруари, 2018 21:11 6 707 1

Откриха най-високия хотел в света (ВИДЕО)

  • дубай-
  • gevora-
  • хотел-
  • височина

Gevora. Това е името на най-високия хотел в света. Извисява се на 356.3 метра. 75-етажната сграда се нарежда на 11-то място по-височина в Средния Изток и на 35-та позиция в света.

Най-високият хотел е разположен на главната улица в Дубай. На покрива има ресторант, а на последните етажи SPA център и здравен комплекс с басейни и джакузита. Разполага с 528 стаи, а също така едно- и двустайни апартаменти.

Предишният най-висок хотел също беше с адрес Дубай – JW Marriott Marquis. Любопитно е да се отбележи, че Gevora е само с 1 метър по-висок от Marriott.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JW Marriott Marquis

    5 1 Отговор
    Последните десетина етажа е само скеле.