Last news in Fakti

19 Февруари, 2018 06:21 5 619 7

Продават най-тясната къща в Лондон (ВИДЕО)

  • англия-
  • къща-
  • лондон-
  • тясно

Уникалната триетажна къща се казва The Slim House и се намира между Батърси и район W11. Широка е едва 2.3 метра и се продава срещу 1.4 млн. USD. Имотът е построен наскоро и съединява две съседни сгради. През 2013 г. собственикът е модернизирал къщата като е успял да увеличи нейната площ до 98 кв.м., като добавя по още една стая на всеки един от трите етажа и прави скосен таван под покрива благодарение, на което в къщата прониква още повече естествена светлина.

Сградата разполага с две дневни и кухня на първия етаж, откъдето може да се влезе в 14 метра дълга ландшафтна градина. Също така има 4 спални, като едната е с дрешник. Имотът разполага със специално изработена система за съхранение на вещи с цел максимално оптимизиране на пространството. Стаите, които са с южно изложение, са с по-високи тавани, а също така с уникална гледка към небето и градината.

Сегашната собственичка на имота са го придобили през г., когато са търсили жилище в района. Днес тя смята, че къщата е прекрасно място за живеене, тъй като в нея има всичко необходимо и то е съчетано отлично с добро разпределение на мебелите и предметите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕХО

    9 1 Отговор
    Голяма ГЛУПОСТ !
  • 2 гост

    3 2 Отговор
    Коридор
  • 3 НУЕ

    1 3 Отговор
    Един вид кондо-по "хамеркански"...
  • 4 Morgoth

    3 2 Отговор
    При два етажа с ширина от 2,3 м. и да речем още половин в покрива за да докараш 98 квадрата ти трябва дължина от поне 15-20 метра. Тази къща ще трябва да бъде на изкуствено осветление дори в ясен слънчев ден.
    Ако е на атрактивно място би свършила перфектна работа като хостел, но за постоянно жилище ще бъде подтискащо.
  • 5 gost

    2 1 Отговор
    Е нали се продава отново явно не е толкова уникална а тясна и неудобна!
  • 6 МКМ

    3 1 Отговор
    Не е къща, а широк коридор на 3 етажа. Ако нямаш клаустрофобия в подобен имот можеш да получиш. Но, като си помисля в какви дупки се живее в Лондон и изобщо в Англия това си е направо перфектна къща. Такива жилища има, че дори в затвор ще ти се стори уютно. Единствено Париж е на същото ниво с жилищата, но в Лондон мухъла е доста повече. Там просто няма жилище без мухъл, а ако си в мансарда или някой келер под земята е задължително условие. Отглеждат си го вместо домашни любимци. А в някои сгради са все още с оловни водопроводни тръби. Смятайте какво тече от крана на мивките...
  • 7 Дпапи

    0 0 Отговор
    Толкова остави за мен пространство гнусния иван, не че аз не бих живяла в нея имайки предвив, че цял живот гнусника ми обяснява как и толкова не заслужавам. Ама нали аз съм нищо и никой еле пък без него незаменимия хахаха